Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:00:16
|
|
|
|
alpog
|
Bravo, Tanja! Bravo, Staša!
< Sporočilo je popravil alpog -- 17.8.2010 8:01:03 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:11:29
|
|
|
|
zarja1
|
pa dobro jutro......... Loremi hvala za kofe.....skoz tak pridna kot . Fidolinca... Tassi do petka še kakega zelecna zvrni, da bo bolj za ziher... Mismisu še malo pa , Lanica pa že , Miklica pa verjetno počasi domov.... Lojzka basket se počasi bliža....... Mausi stopka pade dans, Pikapo pri tebi pa v četrtek? Lep torek......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.8.2010 8:14:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:31:48
|
|
|
|
gigi1
|
Tamaluuuuu čestitke tebi in očiju. Mali Stašenki pa topla dobrodošlica Jaz moram priznat, da sem že zaspala pred tv, ko sem dobila sms in nisem imela energije sporočit. Pa saj sem vedla, da bo to Mišika naredila . Pridna Mišmiš No, pa sta le obe s Hermico rodile isti dan Dobr jutrčrk in lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:33:14
|
|
|
|
sonček33
|
Staša, dobrodošla v družbi umetnikov .... samih lepih otrok.Tanja, lepo in radi se imejte.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:49:21
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? Pogum (36) nov postopek ? Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (44) komaj čaka Grethy (45) slončka, uživa in navija neodkrita (47) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 8:50:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 8:52:53
|
|
|
|
gigi1
|
Evo nov seznamček. Pls popravite, če kaj ne štima. Nove članice povejte kaj več o sebi Pupe nič ni nosečk na seznamu . Dejmo hitro Zarja, Mausi, Tassi ve ste prve na vrsti, da nam polepšate seznamček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 9:04:52
|
|
|
|
lučka 25
|
Sem rekla, da pridem mal med vas, kot pravte "ta stare konzerve" pogledat Tanja, četitam za Stašo. Vidiš, sta s Hermy na isti dan rodili. Pa sta spet dve novi pupi med nami. Zdaj mam pa eno vprašanje za mausiko. Baje je mela pri atu kombinacijo Menopur in Bravelle. Meni je včeraj določil to kombinacijo šele na koncu, čeprav sva ves čas govoril, da bova obdržala Menopur 3 ampule, ker je bila to že zmagovalna doza. Zdaj mepa zanima za kaj ta kombinacija, a si ga kaj vprašala? Jaz še dojela nisem včeraj, ko je na koncu na moj list napisal to kombinacijo. zarja, ma jaz skoooooz navijam, čakam doooobro nivico, ki BO kmalu tu. gigi, a hiško kupujeta? No, jaz sem tudi že celo življenje v bloku, najprej v enem, potem v drugem in zdaj spet v prvem, tako da sem zamenjala samo 2 lokaciji. mismis, sem gledala na FB kako ste uživali s potujočo hiško. Super. Drage moje, vsem ostalim en velik pozdrav. Priznam, da vas pridem mal pošpegat, ker me spominjate na stare dobre čase na temi IVF/ICSI. Poljubčka za vsein pivce za živce
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 9:11:01
|
|
|
|
gigi1
|
Hiter pozdravček še od Lojzke Tukaj je spored po dnevih za SP v košarki: http://www.rtvslovenija.si/nostradamus/sp-v-kosarki-2010/spored/ Danes se začne zadnji pripravljalni turnir v Atenah. Še spored: Turnir Akropolis, torek ob 18.00: SRBIJA - SLOVENIJA Ob 20.45: GRČIJA - KANADA Sreda ob 18.00: KANADA - SRBIJA Ob 20.45: GRČIJA - SLOVENIJA Četrtek ob 18.00: KANADA - SLOVENIJA Ob 20.45: GRČIJA - SRBIJA Bom res probala biti pridna in vam postrežt s kakšnimi info...sam, da mal do časa pridem. Za začetek pa... Po mnenju mnogih Slovenk najlepši košarkar ever http://www.milko.si/ In meni najljubši zadnja leta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 9:13:34
|
|
|
|
gigi1
|
Lučkec cmoka tebi im Nežki. MWWWA In naj bo tole zmagovalna kombinacija Lahk se še kej oglasiš in pomagaš Lojzki Basket komentirat. Saj vemo, da si tle doma
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 9:14:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:10:56
|
|
|
|
gigi1
|
Sem čist nahitro poguglala glede Bravelle. Kot vidim Bravelle predpisujejo predvsem, če je problem dozorevanja foliklov (PCO). Poleg FSH in LH hormonov vsebuje še različne aminokisline, ki očitno spodbujajo dozorevanje celic. Ponavadi se kombinira z menopavznimi gonadotropini (Menopur, Menogon..) Ata je imel verjetno dobre rezultate in je začel predpisovati Bravelle tudi, če ni očitnega problema pri dozorevanju foliklov saj pri "normalni" stimulaciji z Menopurjem, Gonalom...ostaja še nekaj manjših foliklov, ki ne dozorijo pravočasno.. Verjetno jih v kombinaciji z Bravelle več istočasno dozori. No...to je moje videnje zadeve. Nisem se pa resno poglobila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:21:38
|
|
|
|
Fidolina
|
in Lupčke vsem! Samo toliko na hitro: Bušija od Hermi (hvala ti Hermi ) prodam najboljšemu ponudniku. Ne, se hecam . Nežno ga predam naprej brezplačno. Zarjica je zdejle tista ta prava, voham . Žal nisem kakšna svetopisemska oseba, ki bi lahko brezmadežno spočela Navijam in ves čas mislim na vas
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:27:10
|
|
|
|
lana08
|
Lojzka is back
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:33:56
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, no videti je, da za nekatere ni dober. Fida, saj nimam kaj reči , priznam da se tole tvoje grozno bere, pa tako sem upala, da bo sedaj, ko so sosedje šli, bolje. Drži se Žižek, sem si včeraj ob peglanju privoščila Franca Nera , zanimiv film. Vidim, da si ž v polnem razmahu za približujoče SP. Je pa sms včeraj res prišel pozno, priznam da je mene že kar orenk skrbelo Zarja, kak si mi ti dušice. Si še doma, ali že delaš? Lučka, za Bravelle ti je že naš ekspert vse razložil, jaz žal nimam kaj dodati . Naša potujuča hiška pa ja, ta star je imel že dolgo željo, sedaj se mu je pa uresničila. Ravno v petek pičimo na daljši dopust z njo Loremi revček, kaj pa tebi spet nagaja. Meni se je pa danes zdelo, da je super jutro za spanje uf, kolk se meni danes nič ne da
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:36:05
|
|
|
|
lana08
|
Fidi pa kaj je sedaj to. Drži se
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 10:42:30
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi bemmumast. Reč tastarmu, da je Žiži huda Joj jaz pa tako upala, da sta se zrihtala in gresta v Prago septembra. Upanje še vedno ostaja . RTI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:03:44
|
|
|
|
pikovit
|
O punce a sem ste se preselile .Vas vsake toliko mal prečekiram.Najprej čestitke novo pečenim mamicam .BRAVO!. Vidim,da spet full dogaja in da se imate fino. Zarči za in v petek bo še bolj viden Žižetka še vedno tako pridna in kuha Mismis uživaj na dopustu Lepo se imejte punce in lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:07:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Pupike, ve ste tolk zlate. Moram vam nekaj priznat . Sva dobila v Pragi bolj zgodnji termin 18.8., to je jutri, a nisem vam povedala, ker sem pričakovala, da se lahko kaj takega zgodi . Tako sem stornirala kliniko. Stornirala hotel. Stornirala pasji hotel, ker moj še rabi čas za razmislek . Pa kaj - sej časa imamo me konzerve še na pretek - itak . Navijam za vas dalje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:22:08
|
|
|
|
gigi1
|
Joj srce prav žalosna sem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:23:54
|
|
|
|
Fidolina
|
Še tole. Nič se vam ni treba zaradi mene sekirat ali jezit . V takšnih odnosih, ki trenutno so med nama, tudi meni ni, da mi kaj njegovega ( ), tudi s pinceto ne , vtaknejo tja notri. Jaz sem OK
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:25:45
|
|
|
|
Fidolina
|
Ojoj, sem zamudila! Gigi, je že žalostna. Ne bit Gigi žalostna , sej bo vse vredu .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:31:51
|
|
|
|
mismis
|
Ma Fida, se mi zdi, da tale tvoj potrebuje dv . Sploh se ne bom spuščala naprej, samo tole pa moram povedati pa še tole . Mi je pa zelo hudo zate, se mi zdi, da si ti tega zelo želiš in si celo več kot pripravljena. Priznam pa, da ko berem takšne poste, začnem še toliko bolj ceniti mojega , sploh ne vem s čim sem si zaslužila takšno srečo Pikovit, kak si mi ti? Kaj novega, kdaj gresta spet na morčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:32:29
|
|
|
|
gigi1
|
Draga, seveda sem žalosna. Na tole sta se pripravljala že eno leto. In jezna tudi! GRRrrrrr!!!!! Tvojega bom ob prvi priliki s tistim kolom po riti, sam da ga pamet spet sreča in da prideta na kakšno srečanje. Verjamem, da si sedaj v taki fazi, da ti je vse čisto mimo....ampak.... Si bom pač vzela pravico, da sem žalosna in jezna. Tako!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 11:51:12
|
|
|
|
loremi
|
Fidolina jaz ti zelo zelo privoščim, da prideta na vajino staro pot in se polna upanja podata v boj, ko bosta vedela, da tako čutita! Ma vedno pridejo vzponi in padci, ampak upajmo, da se po tem padcu odrineta in spet strmo dvigneta. Pikoviiiiit joj sem se spraševala, kje si! Kako si, dopustek je že bil? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi revček, kaj pa tebi spet nagaja. Meni se je pa danes zdelo, da je super jutro za spanje kaj pa vem, zadnje čase skoz hodim zmatrana spat, pa slabo spim in premalo , poleg tega me še sanje preganjajo, za marsiktere bi blo boljš, da jih nebi blo sej dans je dan bolj za spanje in sem tud bla zaspana, sam ni šlo nazaj zaspat IZVIRNO SPOROČILO: mismis uf, kolk se meni danes nič ne da jp, se ti pridružim gigi joj kok pridna, vse informacije o rcnijah, takih in onakih, daješ na voljo! ja, evo, košarka pa ni na listi športov, ki jim občasno sledim, bom pa prebrala kak Lojzkin komentar no pejmo še mal delat, al ne delat, al kako
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:06:57
|
|
|
|
hedviga
|
Dan! In sem kot vidim zamudila tanajbolj napeto dogajanje no... TanjaTamalu! Bravoooooooo!! čestitke obema "tastarima" in mali Staški!! Hermi! Bravooooooo in celotni družinici prav tako čestitke!! In krasno sta se zorganizirale, vidim da se enim konzervam še danes vrti od dihanja Zarja, ma ga bomo pili!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak po drgui strani pa mi je tale tvoja novička Fidi kr neki no.. Ma, cepec... Žiži, Mišmiš, naj vama ne kozlarije hodijo po glavi in ne klicat hudiča (Hedi) ker pol spet noben ne bo delal....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:12:16
|
|
|
|
gigi1
|
No, dans pa tud men delo nekak ne gre od rok Bom še mal tle visela, pa šla na kakšen kufe, mogoče se mi odpre Pikovitek lepo te je videti. Kako si mi? Loremi jaz sem se zbudila ob 3.30 ker je mojga želodec matral, pa sem mu čajčke kuhala in stregla domače arcnije. No...on je potem še malo zaspal..jaz pa...nič. Te čisto zastopim kako se počutiš Fidi samo zate
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?