|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
17.8.2010 8:00:16   
alpog
Bravo, Tanja! Bravo, Staša! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil alpog -- 17.8.2010 8:01:03 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.8.2010 8:11:29   
zarja1
pa dobro user posted image jutro.........user posted image

Loremi hvala za kofe.....skoz tak pridna kot user posted image .

Fidolinca...user posted image

Tassi do petka še kakega zelecna zvrni, da bo bolj za ziher...user posted image

Mismisu  še malo pa user posted image , Lanica pa že user posted image , Miklica pa verjetno počasi domov....user posted image

Lojzka basket se počasi bliža.......user posted image user posted image user posted image

Mausi stopka pade dans, Pikapo pri tebi pa v četrtek?user posted image

Lep torek......user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.8.2010 8:14:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.8.2010 8:31:48   
gigi1
Tamaluuuuu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke tebi in očiju. Mali Stašenki pa topla dobrodošlica user posted image user posted image user posted image

Jaz moram priznat, da sem že zaspala pred tv, ko sem dobila sms in nisem imela energije sporočit. Pa saj sem vedla, da bo to Mišika naredila user posted image . Pridna Mišmiš user posted image

No, pa sta le obe s Hermico rodile isti dan user posted image

Dobr jutrčrk in lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.8.2010 8:33:14   
sonček33
Staša, dobrodošla v družbi umetnikov .... samih lepih otrok.Tanja, lepo in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.8.2010 8:49:21   
gigi1

user posted image   user posted image

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

Zarja (31)  grejeuser posted image          BHCG 23.08. user posted image user posted image user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

user posted image mausikaa (41)  user posted image        STOPKA danes 17.08.user posted image user posted image user posted image        

Tassi (36)  user posted image   20.08.  UZ user posted image user posted image user posted image      

Fidolina (43)   user posted image       septembra v Pragouser posted image user posted image user posted image   

Naska (41) user posted image          septembra nov postopekuser posted image

Roži_ (drobižek od let user posted image ) user posted image   čakamo na pošto iz MB user posted image user posted image user posted image   

Miklarom (38)    user posted image       kmalu po pingotauser posted image user posted image user posted image

Mišmiš (35)  user posted image       septembra začnemo s Femodenom user posted image user posted image user posted image      

Aqua 77(33) user posted image                nov postopek septembra  user posted image   user posted image user posted image     

Loremi (33) septembra operacija, potem pa v nove borbe user posted image   user posted image user posted image    

Srečica user posted image   poskušamo natur user posted image   user posted image user posted image     

Sonya1 (41) user posted image    čakamo na preiskave in HSG user posted image user posted image user posted image   

Little Star (38) user posted image       poskušamo natur po laparo in histero
                                          septembra v postopek (upamo, da ne bo treba) user posted image user posted image user posted image    

KT (39) v borbi user posted image user posted image user posted image    

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

Pogum (36)  user posted image     nov postopek ? 

Bilka (38) user posted image    nov postopek ? 

Polaris (?)    user posted image  v pripravah na postopek

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

gigi (44)   komaj čaka user posted image

Grethy (45)   user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

neodkrita (47)  user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG (35) user posted image   user posted image  dve E-jki  user posted image  user posted image  user posted image

kajsica (37)  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

hermy1 (45)    user posted image     Brina user posted image  user posted image  user posted image

Tamalu Tanja_jes (31) user posted image      Staša user posted image  user posted image  user posted image   

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image Isabeauxuser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image Hedvikauser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 8:50:33 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.8.2010 8:52:53   
gigi1
Evo nov seznamček. Pls popravite, če kaj ne štima. Nove članice povejte kaj več o sebi user posted image

Pupe nič ni nosečk na seznamu user posted image . Dejmo hitro Zarja, Mausi, Tassi ve ste prve na vrsti, da nam polepšate seznamček user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.8.2010 9:04:52   
lučka 25
Sem rekla, da pridem mal med vas, kot pravte "ta stare konzerve" pogledatuser posted image

Tanja, četitam za Stašo. Vidiš, sta s Hermy na isti dan rodili. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa sta spet dve novi pupi med nami.

Zdaj mam pa eno vprašanje za mausiko. Baje je mela pri atu kombinacijo Menopur in Bravelle. Meni je včeraj določil to kombinacijo šele na koncu, čeprav sva ves čas govoril, da bova obdržala Menopur 3 ampule, ker je bila to že zmagovalna doza. Zdaj mepa zanima za kaj ta kombinacija, a si ga kaj vprašala? Jaz še dojela nisem včeraj, ko je na koncu na moj list napisal to kombinacijo.

zarja, ma jaz skoooooz navijam, čakam doooobro nivico, ki BO kmalu tu.

gigi, a hiško kupujeta? No, jaz sem tudi že celo življenje v bloku, najprej v enem, potem v drugem in zdaj spet v prvem, tako da sem zamenjala samo 2 lokaciji. user posted image

mismis, sem gledala na FB kako ste uživali s potujočo hiško. Super.

Drage moje, vsem ostalim en velik pozdrav. Priznam, da vas pridem mal pošpegat, ker me spominjate na stare dobre čase na temi IVF/ICSI. Poljubčka za vsein pivce za živce user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.8.2010 9:11:01   
gigi1
Hiter pozdravček še od Lojzke

Tukaj je spored po dnevih za SP v košarki:
http://www.rtvslovenija.si/nostradamus/sp-v-kosarki-2010/spored/

Danes se začne zadnji pripravljalni turnir v Atenah.

Še spored:
Turnir Akropolis, torek ob 18.00:
SRBIJA - SLOVENIJA
Ob 20.45:
GRČIJA - KANADA

Sreda ob 18.00:
KANADA - SRBIJA
Ob 20.45:
GRČIJA - SLOVENIJA

Četrtek ob 18.00:
KANADA - SLOVENIJA
Ob 20.45:
GRČIJA - SRBIJA

Bom res probala biti pridna in vam postrežt s kakšnimi info...sam, da mal do časa pridem.

Za začetek pa...
Po mnenju mnogih Slovenk najlepši košarkar ever user posted image

user posted image

http://www.milko.si/

In meni najljubši zadnja leta user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.8.2010 9:13:34   
gigi1
Lučkec cmoka tebi im Nežki. MWWWA user posted image  user posted image
In naj bo tole zmagovalna kombinacija user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahk se še kej oglasiš in pomagaš Lojzki Basket komentirat. Saj vemo, da si tle doma user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 9:14:34 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.8.2010 10:10:56   
gigi1
Sem čist nahitro poguglala glede Bravelle.
Kot vidim Bravelle predpisujejo predvsem, če je problem dozorevanja foliklov (PCO).
Poleg FSH in LH hormonov vsebuje še različne aminokisline, ki očitno spodbujajo dozorevanje celic.
Ponavadi se kombinira z menopavznimi gonadotropini (Menopur, Menogon..)
Ata je imel verjetno dobre rezultate in je začel predpisovati Bravelle tudi, če ni očitnega problema pri dozorevanju foliklov saj pri "normalni" stimulaciji z Menopurjem, Gonalom...ostaja še nekaj manjših foliklov, ki ne dozorijo pravočasno.. Verjetno jih v kombinaciji z Bravelle več istočasno dozori.
No...to je moje videnje zadeve. Nisem se pa resno poglobila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.8.2010 10:21:38   
Fidolina
user posted image  in Lupčke vsem!

Samo toliko na hitro:
Bušija od Hermi (hvala ti Hermiuser posted image ) prodam najboljšemu ponudniku. Ne, se hecamuser posted image user posted image user posted image . Nežno ga predam  naprej brezplačno. Zarjica je zdejle tista ta prava, vohamuser posted image user posted image user posted image .

Žal nisem kakšna svetopisemska oseba, ki bi lahko brezmadežno spočelauser posted image user posted image user posted image

Navijam in ves čas mislim na vasuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.8.2010 10:27:10   
lana08
Lojzka is back user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.8.2010 10:33:56   
mismis
Dober dan vsem skupaj, no videti je, da za nekatere ni dober.

Fida, saj nimam kaj reči user posted image user posted image user posted image , priznam da se tole tvoje grozno bere, pa tako sem upala, da bo sedaj, ko so sosedje šli, bolje. Drži se

Žižek, sem si včeraj ob peglanju privoščila Franca Nera user posted image , zanimiv film. Vidim, da si ž v polnem razmahu za približujoče SP. Je pa sms včeraj res prišel pozno, priznam da je mene že kar orenk skrbelo

Zarja, kak si mi ti dušice. Si še doma, ali že delaš?

Lučka, za Bravelle ti je že naš ekspert vse razložil, jaz žal nimam kaj dodati user posted image . Naša potujuča hiška pa ja, ta star je imel že dolgo željo, sedaj se mu je pa uresničila. Ravno v petek pičimo na daljši dopust z njo user posted image

Loremi revček, kaj pa tebi spet nagaja. Meni se je pa danes zdelo, da je super jutro za spanje

uf, kolk se meni danes nič ne da user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.8.2010 10:36:05   
lana08
Fidi pa kaj je sedaj to. Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.8.2010 10:42:30   
gigi1
Fidi bemmumast. Reč tastarmu, da je Žiži huda user posted image
Joj jaz pa tako upala, da sta se zrihtala in gresta v Prago septembra. Upanje še vedno ostaja user posted image . RTI user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.8.2010 11:03:44   
pikovit
O punce a sem ste se preselile user posted image .Vas vsake toliko mal prečekiram.Najprej čestitke novo pečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .BRAVO!.
Vidim,da spet full dogaja in da se imate fino.

Zarči user posted image  za user posted image  in v petek bo še bolj viden user posted image
Žižetka še vedno tako pridna in kuha user posted image
Mismis uživaj na dopustu user posted image

Lepo se imejte punce in lep dan vam želim

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.8.2010 11:07:52   
Fidolina
user posted image user posted image user posted image  Pupike, ve ste tolk zlate.

Moram vam nekaj priznatuser posted image user posted image user posted image . Sva dobila v Pragi bolj zgodnji termin 18.8., to je jutri, a nisem vam povedala, ker sem pričakovala, da se lahko kaj takega zgodi user posted image .
Tako sem stornirala kliniko.
Stornirala hotel.
Stornirala pasji hotel,
ker moj user posted image še rabi čas za razmislekuser posted image user posted image user posted image .

Pa kaj - sej časa imamo me konzerve še na pretek - itak user posted image user posted image user posted image .

Navijam za vas daljeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.8.2010 11:22:08   
gigi1
Joj srce prav žalosna sem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.8.2010 11:23:54   
Fidolina
Še tole. Nič se vam ni treba zaradi mene sekirat ali jezituser posted image . V takšnih odnosih, ki trenutno so med nama, tudi meni ni, da mi kaj njegovega (user posted image ), tudi s pinceto neuser posted image , vtaknejo tja notri.
Jaz sem OKuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.8.2010 11:25:45   
Fidolina
Ojoj, sem zamudila!
Gigi, je že žalostna. Ne bit Gigi žalostnauser posted image , sej bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.8.2010 11:31:51   
mismis
Ma Fida, se mi zdi, da tale tvoj potrebuje dv user posted image  . Sploh se ne bom spuščala naprej, samo tole pa moram povedati  user posted image user posted image user posted image  pa še tole user posted image user posted image .  Mi je pa zelo hudo zate, se mi zdi, da si ti tega zelo želiš in si celo več kot pripravljena. user posted image user posted image

Priznam pa, da ko berem takšne poste, začnem še toliko bolj ceniti mojega user posted image ,  sploh ne vem s čim sem si zaslužila takšno srečo user posted image

Pikovit, kak si mi ti? Kaj novega, kdaj gresta spet na morčka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.8.2010 11:32:29   
gigi1
Draga, seveda sem žalosna. Na tole sta se pripravljala že eno leto.
In jezna tudi! GRRrrrrr!!!!! Tvojega bom ob prvi priliki s tistim kolom po riti, sam da ga pamet spet sreča in da prideta na kakšno srečanje.

Verjamem, da si sedaj v taki fazi, da ti je vse čisto mimo....ampak....
Si bom pač vzela pravico, da sem žalosna in jezna. Tako!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.8.2010 11:51:12   
loremi
Fidolina user posted image  user posted image  user posted image  jaz ti zelo zelo privoščim, da prideta na vajino staro pot in se polna upanja podata v boj, ko bosta vedela, da tako čutita!
Ma vedno pridejo vzponi in padci, ampak upajmo, da se po tem padcu odrineta in spet strmo dvigneta.

Pikoviiiiit joj sem se spraševala, kje si! Kako si, dopustek je že bil? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi revček, kaj pa tebi spet nagaja. Meni se je pa danes zdelo, da je super jutro za spanje

kaj pa vem, zadnje čase skoz hodim zmatrana spat, pa slabo spim in premalo user posted image , poleg tega me še sanje preganjajo, za marsiktere bi blo boljš, da jih nebi blo user posted image
sej dans je dan bolj za spanje in sem tud bla zaspana, sam ni šlo nazaj zaspat

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
uf, kolk se meni danes nič ne da user posted image user posted image user posted image

jp, se ti pridružim user posted image
gigi joj kok pridna, vse informacije o rcnijah, takih in onakih, daješ na voljo! user posted image  user posted image  user posted image

ja, evo, košarka pa ni na listi športov, ki jim občasno sledim, bom pa prebrala kak Lojzkin komentar

no pejmo še mal delat, al ne delat, al kako

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.8.2010 12:06:57   
hedviga
Dan!
In sem kot vidim zamudila tanajbolj napeto dogajanje no...user posted image user posted image

TanjaTamalu! Bravoooooooo!! čestitke obema "tastarima" in mali Staški!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermi! Bravooooooo in celotni družinici prav tako čestitke!!
user posted image user posted image user posted image
In krasno sta se zorganizirale, vidim da se enim konzervam še danes vrti od dihanja user posted image user posted image user posted image

Zarja, ma ga bomo pili!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Ampak po drgui strani pa mi je tale tvoja novička Fidi kr neki no.. Ma, cepec...

Žiži, Mišmiš, naj vama ne kozlarije hodijo po glavi in ne klicat hudiča (Hedi) ker pol spet noben ne bo delal....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.8.2010 12:12:16   
gigi1
No, dans pa tud men delo nekak ne gre od rok user posted image
Bom še mal tle visela, pa šla na kakšen kufe, mogoče se mi odpre user posted image

Pikovitek lepo te je videti. Kako si mi?

Loremi jaz sem se zbudila ob 3.30 ker je mojga želodec matral, pa sem mu čajčke kuhala in stregla domače arcnije. No...on je potem še malo zaspal..jaz pa...nič. Te čisto zastopim kako se počutiš user posted image  user posted image

Fidi samo zate user posted image

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?