Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:15:59
|
|
|
|
zarja1
|
Tamalu diham, diham......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:17:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči nisi mi še odgovorila? sem, sem..si spregledala. Sem nalulal črtici...bom v petek spet....Upam, no da bom.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:18:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, mamma mia praviš, to ti mora biti dolgčas. Ja ni kaj, saj filmček je čisto luškan, čeprav so tuki mojega Colina čisto pokvarili hm hm, zakaj pa jokaš zraven, ta film pa ja ni za jokati, a so hormončki skoz jokam...sploh prizor preden ona steče do cerkve....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:19:31
|
|
|
|
gigi1
|
Ne nisem tistga spregledala . Sem hotla potrditev . Kolk je pa tadruga črtica močna? Navijaaaaaaam, da bo še močnejša GOOOOO ZARJA GOOOOOOOO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:19:51
|
|
|
|
mismis
|
JOJ babe, za Tamalu še ni treba dihati, da ne bomo hiperventilirale. Trenutno dihamo za Hermy, Tamalu bo pa sporočila kdaj gre zares. No ona, ali pa njen, kakorkoli že pravočasno bomo obveščene ja Žižek, si spregledala, da je Teddy nalulal pljuska in bo šele v petek lulala spet. Samo upam, da bo njen mehur zdržal do petka vem, da si slikico Atille že videla, ampak a ni hud , mljask je edina stvar, ki mi pade na misel
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:20:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne nisem tistga spregledala . Sem hotla potrditev . Kolk je pa tadruga črtica močna? najboljš, da ti sliko prilepi na net Zarja, nehaj jokaste filme gledat evo, spet smo ta prave tri gor, samo še Hedi nam manjka, da bo kažin
< Sporočilo je popravil mismis -- 16.8.2010 13:21:28 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:25:10
|
|
|
|
gigi1
|
Pa kaj je vama? Da bi Žižek spregledal črtico od Zarje Ni šans . Sam Žižek je ziherašica, pa se hoče pisno potrditev Miša ja je hud . Men itak dolgolasci sedejo Pa še učke so mu neki pofarbal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:25:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne nisem tistga spregledala . Sem hotla potrditev . Kolk je pa tadruga črtica močna? najboljš, da ti sliko prilepi na net Zarja, nehaj jokaste filme gledat evo, spet smo ta prave tri gor, samo še Hedi nam manjka, da bo kažin zdaj je na vrsti Smrtonosno orožje (same iz naftalina..., pol bo Umri pokončno,...)...vse 4 dele... , tu ne bom jokala...no bomo vidli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:26:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kolk je pa tadruga črtica močna? hmmm kaj pa vem.....ni tako močna kot testna, samo vidi pa se...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:36:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša ja je hud . Men itak dolgolasci sedejo Pa še učke so mu neki pofarbal v bistvu mu niso, on ima zeleno/sive oči, velikokrat je od ozadja na filmu videti, kot bi imel modre. V priliki dobiš muviko, pa barvanke. a ja, tisti film od Colina (ki si ga gledala zjutraj) je Truth about her, sem se potem v soboto spomnila IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kolk je pa tadruga črtica močna? hmmm kaj pa vem.....ni tako močna kot testna, samo vidi pa se... jap, jaz toto črtico vidim in res ni tako močna kot testna, ampak je še dovolj zgodaj, glede na to, da si pa ostanek Pregnly dobila v četrtek je težko karkoli napovedati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:38:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jap, jaz toto črtico vidim in res ni tako močna kot testna, ampak je še dovolj zgodaj, glede na to, da si pa ostanek Pregnly dobila v četrtek je težko karkoli napovedati a grema stavit kaj bo? Sanja kukuruz......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:41:28
|
|
|
|
gigi1
|
Jp jst tud vidim toto črtico . Pa kolkr našega Teddyja poznam bo vsak dan čekirala, če je močnejša . Zarči upam, da zdržiš do petka , al pa vsaj 2-3 dni.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:41:54
|
|
|
|
bit
|
sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:42:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis jap, jaz toto črtico vidim in res ni tako močna kot testna, ampak je še dovolj zgodaj, glede na to, da si pa ostanek Pregnly dobila v četrtek je težko karkoli napovedati a grema stavit kaj bo? Sanja kukuruz...... Njahi no! Pa bejž gledat film OPTIMIST!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:43:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka JEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Pa jo imamo malo Brino Čestitke mamici in očiju. Mala Brina dobrodošla Bit HVALA!!!! Še malo pa zate dihamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:44:35
|
|
|
|
sonček33
|
Harmy, čestitke. Lepo in radi se imejte.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:45:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka Čestitke!!!!!!!!!!! To je blo pa hitro!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:46:43
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi ne bom čekirala obljubim. Moj niti ne ve, da sem dans to bedarijo polulal, kaj šele da bi mu rekla o čekiranju.... . V petek bo kar je al pa ni.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:55:22
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka JEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Pa jo imamo malo Brino Čestitke mamici in očiju. Mala Brina dobrodošla Bit HVALA!!!! Še malo pa zate dihamo sem ravno govorila z našo novo mamico.... je srečna in polna energije.... kaj takega pa še ne... ja Gigi v soboto grem rodit... če me prej kaj ne prehiti.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 13:58:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka JUPI, čestitke mamici, atiju in sestricam. Mala Brina dobrodošla med nami p.s. ime je pa čudovito Bitka, hvala za novičke, res še malo pa dihamo zate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 14:07:55
|
|
|
|
pika.po
|
Uuuuu, pupe vidim da dvojno dihamo danes! So se male babuške dokončno le naveličale mama hotela Go, go Hermy! Go, go Tanja! Da čimprej stisneta k sebi svoji princeski! Zarja, navijam in držim pesti, da mam členke čisto bele, za tale tvoj plusek, da postane en velik konkreten plus, ki ti bo maximalno razveseljeval , pa tudi malo kravžljal živčke, ko pride na svet Gigi njami, domače marmelade! Si pridna. Hmmm jest jedla bi, ampak kuhala pa ne bi! Mismis a ti še nisi na dopustu, še kar tu naokoli haraš... Jest bi tud še šla, pa je fertik za letos Drugo leto pa že z malim škratom (heh to so pozitivne afirmacije ) Kdaj pa ti štartaš s postopkom? Mausi navijam, da boš super kokoška. Če bo vse po sreči grem v četrtek za tabo A da Reš kaj bolniške, al je bolniška samo na dan punkcije in transferja? Uf, spet bo treba v službi izgovore iskat, k mam taakkkk firbčne sodelavke. Za zadet pa ne dajo pri Rešu nič, a ne? Uf tok časa pacam tale post, z vsemi motnjami zraven, da vidim da jo že imamo, eno malo princesko. Dobrodošla mala Brina, čestitke mami Hermy! Vse lepo celi družinici!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 14:13:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Mismis a ti še nisi na dopustu, še kar tu naokoli haraš... Jest bi tud še šla, pa je fertik za letos Drugo leto pa že z malim škratom (heh to so pozitivne afirmacije ) Kdaj pa ti štartaš s postopkom? super za pozitivne afirmacije , jaz še malo tukaj haram, v petek pa odrinemo. Moj postopek se pa začne v septembru, sedaj sem v MB, tako da septembra pri začnem s Femodenom, punkcija pa naj bi bila nekje konec oktobra. A si ti še v LJ, ali si sedaj pri ateju?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 14:25:00
|
|
|
|
gigi1
|
Sej sem vedla, da sem ob vsem dihanju neki pozabla.... MAUSI Ata pravi, da so celice preveč zadete od tablet in je proti temu, da se pred punkcijo karkoli vzame. No, jaz sem naredila takole: ko je šla notri tista pred mano sem vzela tablet. To je cca 20 min pred punkcijo, ni šans, da pride do celic, pa ravno dovolj, da ne boli po punkciji. Ata ima nežno rokco in pri njemu punkcije res niso problematične. Jaz sem si ponavadi zrihtala kakšen ketonal. Samo zdej sem pa čisto brez . Če ne dobiš nič drugega si pejd v lekarno kupiti Nalgesin. Brez recepta dobiš samo 275 mg. Vzemi 2 in bo čisto dovolj. Če te bo kasneje še bolelo pa lahko po 6-8ih urah vzameš še 2. Če se le da, in če bo pri volji in boš ti zdržala naj ti še tamale ven pobere. Je kar zoprno pol, ko ti tamali folikli pokajo. Zna kar bolet. Meni se je to zgodilo po ET in je res ornk bolelo. Pika.po jaz sem pa taka, da samo kuham, jem pa bolj malo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 14:55:24
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis super za pozitivne afirmacije , jaz še malo tukaj haram, v petek pa odrinemo. Moj postopek se pa začne v septembru, sedaj sem v MB, tako da septembra pri začnem s Femodenom, punkcija pa naj bi bila nekje konec oktobra. A si ti še v LJ, ali si sedaj pri ateju? Sem šla mal Ateja pogledat tokrat Manj komplikacij, pa manj živcev gre kot na GK. Se mi zdi, da je šlo s svetlobno hitrostjo mimo. Če bo vse po sreči v četrtek pade punkcija. No, do testa se bo pa tudi tule verjetno malo vlekloooooooo Ampak ma da tokrat rata! (hehe spet pozitivna afirmacija) Nas je pa kar nekaj starih bork "pobegnilo" iz GK, vidim. Ata je pa presenetljivo, na vse sorte komentarjev kar sem jih prebrala, prava faca. Sicer ima kdaj kakšne malo svoje fore, ampak če ga ne vzameš preveč resno je prav super. Uf, čutim na vodi , da bo oktober en zmagoviti mesec in že zdaj navijam za male mišmiše Pa uživajte na dopustu! Berem, da se z novo hišico naokoli vozite. Jej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 15:04:55
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo naše Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla tretja princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka Čestitke!!!!!!!!!!! To je blo pa hitro!!!!!!!!!!!! ČESTITKE ŠE OD MENE!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?