sonya1
|
Včeraj nisem mogla prečekirat, kaj s eje dogajalo, pa sem zamudila Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Miši, vse najboljše za te Za rojstni dan pa ti želim samo, da bi se imeli radi in da bi bili vsi zdravi, Miši in Miškolin in kužon in Cilka in Bine Drugače je pa ata včeraj praznoval rojstni dan, celo na praznovanje sem šla, da sem se tam počutila kot peto kolo, kot da bi jaz sililia, da grem, bi bila 100x raje doma, sva se na poti nazaj na smrt skregala. Ni prihodnosti tule, pa bova s pikico že . Grem pa danes svoji najboljši prijateljici voščit rojstni dan, sem ji kupila super darilo in komaj čakam, da vidi, pa njenega malega čmrlja, 2,5 let starega, bom malo pocrkljala, in se bomo imeli super Loremi, upam, da bodo letos lepi spomini nadomestili žalostne Gigi je pridna. Lepo se popedenala seznamček. Ljubica, ne preveč delat, pusti, da še tebe kdaj pocrkljajo Pogrešam Mausi, Nasko in Fidiko. Upam, da je Tassi uredila doma. Drugače pa, Tanja, če me spomin ne vara, si sedaj glih taprava ! Zarči, bo spet lepa . Kul, drugo leto, pa mora biti tvoje. privošči si še leto, ko sta še sama, pol ne bo več časa. Nosečke, Aquica, Roži, uživajta v trebuščkih. Bo še kakšna slikica padla? Jaz zgledam še vedno kot da sem sepreveč najedla, jošek ima pa take, da jih v nobeno bluzo ne spravim. Bogato ! Pikovitek naš, upam, da si v redu. Če pa bo kdaj potekala kakšna zbiralna akcija, sem pa seveda takoj zraven. Mi nismo potrebovali pomoči, iz vsega srca pa želim, da jo je deležen vsak, ki jepotrebuje. Grethy, upam, da bo plan K dal rezultate. Me je včeraj prav mikalo, da bi seznamček popravila v moj sanjski seznameček in pol bi bile gor same nosečke. Sem pa tebi dodelila 2 . Še pozdravček našemu fantu Krucetu Pa Miklarom, upam, da si že dojela, da je res, kar se ti dogaja . Aja, pa Hermy ne smem pozabiti in male princeske Malo bom še prečekirala za nazaj, da vidim, da nisem kaj spustila, pa se še kaj javim. Ljubice drage, naj vam bo pri srcu toplo kljub zimi
|