![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:01:37
|
|
|
|
sonya1
|
12.01 Mikli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:13:33
|
|
|
|
Roži_
|
Jeeeeeeej Miki je uspeloooooo KAKO SEM SREČNA ZATE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:17:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Jeeeeeeej Miki je uspeloooooo KAKO SEM SREČNA ZATE O, kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasno!!! Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!! Kakšen čudovite novice!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:28:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Jeeeeeeej Miki je uspeloooooo KAKO SEM SREČNA ZATE Jupiiiiiii ČESTITAM DRAGA MOJA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:34:16
|
|
|
|
Gwendolen
|
Draga miklarom, v imenu vseh januark 2010... ISKRENE ČESTITKE!!! (ja, vpijem) Oprostite, ampak sem tako vesela!!!
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:34:49
|
|
|
|
loremi
|
Čestike miklarom, čudovita novica! Tokrat pa srečno do konca!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:41:11
|
|
|
|
neodkrita
|
Gigi - Jaz bom kar doma. Za mojega mladega pa še nič ni rečeno ker dela 100 na uro (srenutno vedri v L ker letala ne letijo). Jaz še v L nisem bila (saj veste letalaaaa-zbiram pogum). Upam, da se poklapa in bova skupaj za Silvestrovo. Sicer pa sem navajena bit sama za praznike , sem 20 let bila sama bom pa še letos. Ne delam panike s temi prazniki. Nisem ravno nočni tip in me tak al tak zmanjka pred polnočjo. Miklca - res ti privoščim ta uspeh in srečnih 9 mesec potem pa naprej 18, 20, 30 .... otroci ne grejo kar tako od staršev - po novem hahahaha
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 12:43:22
|
|
|
|
ledenka
|
mikla čestitke in srečno do avgusta!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 13:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
miklarom, iskrene čestitke!!!!!! Ful sem vesela zate!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 13:47:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Jeeeeeeej Miki je uspeloooooo KAKO SEM SREČNA ZATE Jupiiiiiii ČESTITAM DRAGA MOJA jej.......ČESTITAM SRCE!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 13:52:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, thanks za kavo, kako si mi ti, kje bosta letos silvestrovala UUUU s prijatelji v Grazu, ma bo fino.... Pa vas 5 ( )...kje boste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 15:34:25
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene drage moje doma, hvala vam vsem za navijanje, vso podporo in skratka vse kar mi ve tukaj gor dajete, presrečna sem da vas imam jaz sem pa danes tak srečna, da sploh ne morem dojeti da nam je tokrat res ratalo, jočem se k dež sam od sreče , zdaj pa samo upajmo da se nam vse do konca srečno izteče. Prvi UZ pa imamo 4.1.2011 hvala vam še enkrat vsem in RADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAS IMAM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 15:36:12
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Draga miklarom, v imenu vseh januark 2010... ISKRENE ČESTITKE!!! (ja, vpijem) Oprostite, ampak sem tako vesela!!! hvala vam drage moje januarke 2010 vse vas imam rada
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 15:51:57
|
|
|
|
gigi1
|
Mikli srce saj že jaz kar nabiram, kaj ne boš ti Zdej pa res pazi nase in se pusti strežt odspred in odzad Neodkrita sem vidla kakšno je stanje na letališčih. Upam, da bo mladenič kmalu doma in boste skupaj za praznike Miši kje si? Si dobro? Al že malo praznujete? Zarči srčica še vedno v gužvici? Lana70 kako je pri vas? Hermy tale vreme in luna danes... jao meni Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 16:01:01
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene drage moje doma, hvala vam vsem za navijanje, vso podporo in skratka vse kar mi ve tukaj gor dajete, presrečna sem da vas imam jaz sem pa danes tak srečna, da sploh ne morem dojeti da nam je tokrat res ratalo, jočem se k dež sam od sreče , zdaj pa samo upajmo da se nam vse do konca srečno izteče. Prvi UZ pa imamo 4.1.2011 hvala vam še enkrat vsem in RADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAS IMAM Miklarom, ne najdem besed s katerimi bi ti povedala kako zelo vesela sem za vaju. Tko sem si želela, da bi vama končno uspelo in glej kako nas je vajina pikica lepo presenetila. Čuvaj se, čuvaj pikico in res vama želim zdravo, srečno nosečnost. Iskrene čestitke še enkrat.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 16:32:58
|
|
|
|
sonya1
|
Mikli, draga tako sem čakala na rezultate. Ko pa sem končno zvedela veselo novico in sme ti hotela čestitati in še čestitati, mi je pa tole ven metalo Ampak čestiiiiitaam, 100x, 1000x in da bi bilo srečno do konca
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 16:35:52
|
|
|
|
lana08
|
Mikli čestitaaaaaaam, sedaj pa vse 4 od sebe in naj te vsi razvajajo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 17:24:19
|
|
|
|
aqua77
|
Draga miklica, iskrene čestitke!!!!! Zdaj pa veselo in optimizma polno šibaj proti cilju!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 18:41:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mikla čestitke draga!!!! Končno vama je uspelo, da bo samo vse ok do konca Presrečna sem zate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.12.2010 18:50:56
|
|
|
|
srečica17
|
Čestitke še od mene.....se ve za katero
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
z umetnimi popadki, hitro (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
z urgentnim CR (
15%)
spontano, počasi sem se odpirala (
15%)
sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)
sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!