sonya1
|
To je pa ena taka svinjarija; človek si tako želi otroke, pa postopki ne uspejo, pol si jih pa še privoščit več ne morejo, ko porabijo svojo kvoto Kaj ko bi pa še kakšno drugo bolezen zdravili samo do neke omejene količine, recimo le toliko in toliko časa ali pa le tolikokrat; če pa rabiš več, pa si plačaj,kakor veš in znaš. Me res razkači tole; kot da bi bilo komu v veselje malicat hormone in se izpostavljat stresu Saj vem, da je v drugih državah še slabše; ampak ko sem danes brala Pikovitko, me je pa tud prijelo, da bi šla mal s transparentom po mestu Če so imeli za en tak debilen referendum, ko je bil zadnjič, naj pa še postopke plačujejo, ker očitno v tej gnili državi denar ni problem. Fuj in fej in še enkrat fuj Ja, ima pa Aquič res lep trebušček. Sem rekla zadnjič bodoče atu, če bi mal slikala, kako mi trebuh raste. Pa sva gledala, pa moj v resnici izgleda tako, kot bi se preveč najedla, ni še pravega trebuščka, le luknje ni več. Ja, zdaj me je pa začela živčnost dajati. Kaj pa če ne bo v redu, kaj pa če mu kaj manjka, kaj pa če ne bije več srček..in še milijon in ena... Miši, jaz sem se tudi nekaj po kavču valjala, ko sem bila doma. Pol sem pa vstajala ob devetih, desetih, vsa zabuhla in zaležana . Nak, ni to zame, v tem mrazu še nosu ne bi ven pomolila, mi kar paše, da hodim v službo. Ampak, ti pa le uživaj maksimalno, sta si z Miškolinom zaslužila vsako minuto . Mikli, javi čisto takoj, ko boš zvedela beto . Cel vikend mi je bilo slabo in oba dneva sem bruhala, pa sem že mislila, da je že dobro. Pol sem bila pa danes čisto sestradana, pa sem pojedla pizzo, ta veliko jasno, pa spila dve piksni coca cole. Ne morem verjeti, kako mi je zapasala. Zdaj me pa želodec boli . Slonim še v službi in nič kaj dosti se mi ne da. Še ena ura in pol, pa se nimam kam dati,, zunaj je mrzlo, po kakih trgovskih centrih se mi ne da hodit.... Bom javila, kaj bodo povedali, upam, da kaj lepega. Srčice, lepo se imejte vse. Vsem en , Pikovitka tebi pa še posebno
|