mismis
|
Dober dan, mi smo včeraj malo pohajali po štatntih s prijatelji, bilo je super, čarobno, samo ko ne bi tako zeblo v noge Sicer smo šli na kuhančka, ampak ker smo bile tri so vmes padali tudi čaji. To bo naslednje leto otrok srečica17, plan K je omenjen nekaj strani nazaj, glej pa pod Gigine postee Žižek, včerajšnji večer lepo minil? Miklarom, navijam in pestkam kot zmešana sonya, nič okoli letat, lepo doma počivati in kofetkati, pa super za nuhalno, v ponedeljek jo imata, kajne Zarja, je kaj bolje z energijo? Ali te še razganja? Kruce, so ti punce že vse odgovorile... Alpog, jaz sem se za MB odločila predvsem zato, ker se v LJ nismo nikamor premaknili, imela 4. postopke, vedno enako terapijo, ni me hotel dati na laparoskopijo (češ za umetno ne rabim jajcevodov), niti ne dodatne preiskave. Človek bi vse razumel, če bi midva imela slabo kvalitetne celivce in seme. Leta pa so tekla. Ko smo prišli v MB, je dr. rekel, da ne gremo prej v postopek dokler ne naredimo vseh preiskav. Pa smo našli, hydrosalpix in pregrado. A ja, pa vse naj, naj pa še boljše za nazaj Gretič, samo da si ti varno pršila domov. lepe pozdravčke tudi vsem ostalim... lep