Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 13:02:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo !!! Hermi DOgovor je dogovor !!! Zdej pa hitro brat, sva bla pridna!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 13:09:43
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi , ti se pa s Tamalu za primopredajo zmeni . Zmenta se za datum, tko kot midve s Hermi in potem bo Tamalu točno vedela, kdaj bo rodila in ti kdaj ... . Ne bo treba nič okol doktorjev hodit. Tamalu Tanjica, kako si mi kaj? . Zarjica, kot si že sama gotovo mnogokrat brala, so pri puncah znaki za prihajajočega hudička in za nosečnost, skoraj popolnoma enaki. Tudi mnoge tiste, ki so že 3x rodile, opisujejo popolnoma različne znake pri posameznih nosečnostih. Umiri se in poskušaj razmišljati pozitivno . Držim pestke tesno, tesno, tesno . Tole čakanje po ET, nam pa res marsikateri sivi las naredi . Malo ponagajaj,boš potem mogoče lažje zadihala .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 15:59:43
|
|
|
|
alpog
|
I am back! Odklopila stečaj in službo na račun in dveh dni dežja - mi pa v prikolici z baldahinom! Je fajn tudi doma, pa če sem še tako zarovtana!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 16:00:43
|
|
|
|
alpog
|
Pa dojenčki? Kolikor razumem, so še vsi notri! Gigi, a boš popravla seznam, ko bo kaj novega?
< Sporočilo je popravil alpog -- 15.8.2010 16:01:47 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 16:45:47
|
|
|
|
loremi
|
zarja dokler ni , je upanje! znaki so za + in - lahko podobni in upajmo do zadnjega!! držim tačke zate! alpog jaz sem ti pa prav privoščla en fajn dopust no! za službo pa upam, da se najde nova priložnost! vsem lep nedeljski pozdravček, pa če ste doma ali pa kje na potepanju!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 17:41:38
|
|
|
|
alpog
|
Loremi, vseeno hvala! Sploh pa lepe želje največ štejejo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 18:02:04
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo !!! Dobr da sem še jest tukej Jest zmer pravim, da je vsaka stvar za nekej dobra ok, Tanči še dober da te imamo, jaz prevzemam štafeto od tebe ok?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 18:06:51
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jutro babe..... No, moje stanje pa ni ok. Krči so bili ponoči tak močni, da se mi je že orng mešalo , dans še vročina, mozolji.....Nič kaj dobrega ne obeta tole . No po šestih ETjih bi se lahko reklo, da mam prakso s takimi in onakimi znaki . Ja nič. Bomo te zadeve s postopki počasi opustili. Zarči a'l te bom dala čez koleno! Ne obupuj, dokler dneva ni še konce! Znakci takšni in drugačni lahko povedo vse ali pa nič! Tko da prosim, prosim ne vrzi puške v koruzo! Glej je treba Tamalu in Hermy zamenjat!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 18:09:33
|
|
|
|
mausikaa
|
pa še misel za danes: “Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive results. se mi zdi, da je povsem na mestu za današnji dan! Ej pupe moje, jaz zgledam ko ena nosečka da en govorim o nihanju razpoloženja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 19:09:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Zarči a'l te bom dala čez koleno! mene? Tak pridno pupo? Saj še upam... . Dans je moj jokast dan ...je 5 let odkar ni več moje mami in mi je vse padlo......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 20:35:04
|
|
|
|
lana70
|
Pa dobro kaj še smetita ti dve nosečki tu, na tej temi , gremo hitro v Rim, mislim, pridem gor, da preberem kakšno lepo novičko, pa babnici še kar tipkata . Žabe moje, saj vas berem, včasih utegnem še kaj napisat, saj bo boljše...kar se tiče piknika, pa vi kar določite kje pa kdaj (npr. 2 datuma), meni ni problem se prilagajat, saj sem doma.... mausi, držim pesti zate in zarja , vem kako ti je. Ostale pa mwa bodite še naprej take pozitivke!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:06:18
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo !!! Dobr da sem še jest tukej Jest zmer pravim, da je vsaka stvar za nekej dobra ok, Tanči še dober da te imamo, jaz prevzemam štafeto od tebe ok? Ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo bom rabila dva dni da k seb pridem Bom mislila nate jutri, upam da bo ata zadovoljen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:11:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zarja...Jest pa navijam za malga Zarčija...borec rabi mal mažuretk RTM
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:11:53
|
|
|
|
KT
|
Evo, nova kandidatka - jo sprejmete? Res da še ne čisto 40, pa vseeno hudo blizu - 39, a to še gre? Borba za še enega prestolonaslednika pa vseeno huda - a to zadostuje za uvrtstitev v "klub"? Borke držte se!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:24:07
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo bom rabila dva dni da k seb pridem Bom mislila nate jutri, upam da bo ata zadovoljen Tanja, a se zmenva, da obe jutri...sej je čist dober datum !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:31:30
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Jaaaaaaaaaaaaaa Srečno Hermy
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:33:32
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Jaaaaaaaaaaaaaa Srečno Hermy Srečno tudi tebi !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.8.2010 22:51:57
|
|
|
|
alpog
|
KT, pozdravljena! Mislim, da zadostuje 39! Bodo šefice povedale ! Kako gre borba za naslednika? Mislim, kako daleč ste s "poskušanjem"?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 6:13:44
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Zarči a'l te bom dala čez koleno! mene? Tak pridno pupo? Dans je moj jokast dan ...je 5 let odkar ni več moje mami in mi je vse padlo...... Zarči povsem te razmem in mislim, da vem kako ti je pri srčku, tudi jaz močno močno pogrešam mojo mamiko...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 6:16:17
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Evo, nova kandidatka - jo sprejmete? Res da še ne čisto 40, pa vseeno hudo blizu - 39, a to še gre? Borba za še enega prestolonaslednika pa vseeno huda - a to zadostuje za uvrtstitev v "klub"? Borke držte se! o še ena, dobrodošla med nami, pa ne biti predolgo med nami ma 39 je čist fajn cifra, tko da kar pogumno naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 6:17:09
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo !!! Dobr da sem še jest tukej Jest zmer pravim, da je vsaka stvar za nekej dobra ok, Tanči še dober da te imamo, jaz prevzemam štafeto od tebe ok? Ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo bom rabila dva dni da k seb pridem Bom mislila nate jutri, upam da bo ata zadovoljen zmenjeno! držim pestke da bo vse ok, in evo že diham
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 6:22:22
|
|
|
|
mausikaa
|
mater tolk smetim, da sem bistvo skoraj pozabila napisat: atej je kar zadovoljen, jest pa tudi, foliklov je danes blo videti na desni strani mislim da ene 7, zgledajo lepo, mere tudi lepe, zvečer pade stopka! Leva stran je pa kriza, dones jih sploh ni našel, so se skrivali in je rekel, da če ne bodo dobro vidni jih ne bo špikal! No to da bo na levi strani kriza sem itak pričakovala, imam jajcevod ene take čudne oblike in full gor potegnjen... skratka v sredo zjutraj mislite name! "Happiness is not found at the end of the road. It is trully experienced along the way. So take not for granted each moment of your life and you will find a reason to be happy each day. So be happy and greatful, it's always a great day to live for."
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.8.2010 6:29:22
|
|
|
|
tassi1
|
si pa hitra kokoška!! Sej se bo našel še kakšen folikel, važno je tako samo ena prava celica! Nosečke, pejte že rodit! Zarja: a si dons kej boljš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?