aqua77
|
Oj oj, evo mene. Presnet računalnik mi tako nagaja da do zdaj nisem mogla na RR. Najprej vsem najlepša hvala za čestitke in za lepe želje. Kot že veste smo vidli . Smo gledal zaslon in jokal zraven... Ata pravi, da je od prejšnega tedna viden lep napredek. Slikice nisva dobila, mamo pa že določen PDP 17.07.2011, NS pa 03.01.2011. Za izcedke ni nič posebaj komentiral, je rekel da imam za to prometrij in naj ga jemljem naprej. Malo jih mam še, takih svetlo rjavih, temnorjavi so pa zginli hvala bogu. Miša mene zanima, kako si zrihtala z bolniško pri svoji G. Jaz jo mam odprto od 15.11 naprej in se bom morala it k njej zmenit za podaljšanje. Zdaj si pa lahko končno malo oddahnem, ker me je blo fuuul strah, kako bo tekla zadeva. Pa tud tikerček si po moje zdaj lahko naredim. Večinoma sem vse prebrala kar ste napisale. Mišmiš, tebe pasja ljubav heca? Sej bo boljš še ene 14 dni pa bo mimo... Hermy a ti si pa tak bošček? Pocajtej se čim prej... Rožica pravi da nima znakcev za . Nč hudga, jaz tud nimam nevem kakšne. Razen izcedkov ki me nervirajo, napihnjenosti in lulanja. Pa kislo mi paše... Žižek hvala za vse, še enkrat... Vidim, da je par mojih punc semle uletelo s čestitkami, giotti in ajsi, tenk ju veri mač!!! Zarči, berem da si boljš. Držim pestke, da boš čim prej ok. Mausič, enako velja tudi zate srce... Abra, vse naj, naj, za tvoj direndaj!!!! Fidek se je mastil z odojkom... FOUŠ!!!! Loremi, bošček a te zebe? K nam na obalo prid, ni snega pa par stopinj bolj toplp mamo, ni pa vseen neke revolucije... Berem, da ste ene že sneženo naravnane... Jaz bi tud sneg!!! Ljubčka vsem, pa sej še kaj napišem, če me rač ne bo zaje baval.