|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
26.11.2010 9:12:39   
gigi1
Jutrčka

Aquica javi se kaj in nam postrezi s slikico, če si jo dobila od ata user posted image . Se mi še kar smeji user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da te izcedki ne bodo več matrali. Je kaj rekel zakaj? Posledica vgnezditve?

Loremi, se vidi da si tamlada konzervica user posted image . Ko smo bili mi majhni je bila na TVS od 19.15 risanka, tik pred dnevnikom so si pa 3je zajcki zobke umili in šli spat. Takrat smo morali tudi otroci spat. Tazarjavele se tega sigurno spomnijo user posted image

Tole je bilo to: http://www.youtube.com/watch?v=AiNeqmlK8Q4

Roži tudi tvoj se sigurno zajčkov spominja user posted image

Zarči kako si mi danes? Buši? Kilce?

Mišika glava danes kaj bolje?

Fidi kakšen je bil odojek?

Lanici a ste kaj bolje?

Mikla je M že nehala ulivati?

Mausi dober! user posted image

Hermy kako ste vi? kaj bolje?

Krucek a ti pa kar nočne? Ko sem prebrala sem pomislila za katere praznike? Ponoči se mi je pa sanjalo, da sva govorila po telefonu in sem te to vprašala. Ti si pa odgovoril: "Ja za prvomajske vendar!" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pojma nimam odkod se je to vzelo? user posted image  user posted image  user posted image

Sonya kako si? Javi se kaj. Saj veš, da smo konzerve ene take zaskrbljene mame user posted image

Naskič tudi ti pliz. Mislimo nate!

Greti nam je pa spet nekam ušla user posted image

Lupčke vsem in lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2010 9:13:36 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
26.11.2010 9:24:52   
miklarom
jutrouser posted image

loremi - dobra kavica je bila , hvala, lepo da si danes dobre volje, zebe pa tudi mene, komaj čakam da začne snežituser posted image

mausi - kako si ti je kaj bolje

zarči - ti ubožček moj, upam da se ti kmalo porihta to sranje

mismis - so glavoboli danes minali

fidi- da želvica je pa tak kjutuser posted image

gigi - helow, kako si danes a tebe tudi zebe, kaj boš pa danes dobrega kuhala, mene tolk matra k ne vem več kaj naj kuham, ja M je že mimo hvala bogu

hermy - kje si , kako ste kaj danes

aqua - srečkauser posted image  kako počutje je boljše

Roži - hej moja primorka, a si že dojela da si nosečka, te N. lepo čuva in razvajauser posted image , kdaj imaš ti UZ v MB

sonya - pogrešana si, kako je s tabo je vse vredu

obe Lani , kruce, Abra, miška73, in vse ostale ki jih nisem naštela, lep dan in bodite notri na toplem k zunaj jeuser posted image , da se mi ne boste prehladile ve in vaše bebike

zdej pa šibam spet mal po bajti user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
26.11.2010 9:25:06   
gigi1
Miši sem še kar na speedu user posted image . Sem odkrila, da obstajajo FSH urinski testerji, ki se jih da naročiti preko neta...samo..te pokažejo le to, da še nisi v meni. Jaz bi pa rada cifre vedela. Odkrila sem tudi neke elektronske testerje plodnosti od CB. To pa še nisem imela časa preštudirat.

Tiste, ki razmišljate o naročilu cell defence se mi oglasite na ZS. Jaz ga bom te dni naročala (je sedaj ravno neki popust). Ena škatla vsebuje 60 tablet (če se jemlje po 3/dan je to za 20 dni). Po mojih izkušnjah je tako, da se tretjo ponavadi pozabi vzeti in ena škatla nekako zadostuje za 1 mesec. V glavnem premislite in mi sporočite.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.11.2010 9:32:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ajajajaj,

tele pasje ljubezenske zgodbe, na račun tega me je kužon že navsezgodaj vrgel iz postelje, ker mi je pel serenado pod oknom. Sedaj pa revež že eno uro kot blesav hodi po bajti in cvili, da ga spet spustim ven user posted image , ja kot da se bo to res zgodilo. Če ne morejo imeti sosedje zaprte psice, ki se goni in tehta max 7 kg, bomo imeli pa mi našega reveža zaprtega, da madam gonička ne bo mogla do njega user posted image user posted image user posted image  ma me prav pojezijo te zadeve, ker ta mala hodi okoli, jaz pa vsa v strahu, da ji ne bo naš kaj naredil, seveda v igri, njega zapiram.

user posted image user posted image user posted image  do kje mu la lahkokategornica pride??? Do prvega členka na tački user posted image user posted image user posted image ..ja, to je za merkat, da jo ne popešta....včasih ko se kje šetamo, pa vidiš kakšne kužije na baterije, pravim mojemu sinu, ki je ena velika neroda, dej pazi da ne pomendraš psička user posted image user posted image user posted image .

Pri nas pa sneeeeg user posted image user posted image user posted image

Aja, pa pozdravčke vsem!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.11.2010 9:36:28   
gigi1
Abra, smo ti že kupile darilce za RD user posted image . In da slučajno ne zamudimo, te bomo kar polupčkale in voščile user posted image

Dobrodošla v klubu tazarjavelih user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
26.11.2010 9:37:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ajajajaj,

tele pasje ljubezenske zgodbe, na račun tega me je kužon že navsezgodaj vrgel iz postelje, ker mi je pel serenado pod oknom. Sedaj pa revež že eno uro kot blesav hodi po bajti in cvili, da ga spet spustim ven user posted image , ja kot da se bo to res zgodilo. Če ne morejo imeti sosedje zaprte psice, ki se goni in tehta max 7 kg, bomo imeli pa mi našega reveža zaprtega, da madam gonička ne bo mogla do njega user posted image user posted image user posted image  ma me prav pojezijo te zadeve, ker ta mala hodi okoli, jaz pa vsa v strahu, da ji ne bo naš kaj naredil, seveda v igri, njega zapiram.

user posted image user posted image user posted image  do kje mu la lahkokategornica pride??? Do prvega členka na tački user posted image user posted image user posted image ..ja, to je za merkat, da jo ne popešta....včasih ko se kje šetamo, pa vidiš kakšne kužije na baterije, pravim mojemu sinu, ki je ena velika neroda, dej pazi da ne pomendraš psička user posted image user posted image user posted image .

Aja, pa pozdravčke vsem!

Miši urduš! Tudi mene bi to fejst podražilo!

Lana sneg????????

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
26.11.2010 9:38:41   
loremi
Loremi, superca za tople štunfke. Kakšno cepljenje imate danes, za kugo?

huuuh, ko bi vedla ... vem da moram (spet nisem ziher) 2x al clo 3x peljat pasjo madam cepit zdej ko je mladiš, plus še spomladi na redno cepljenje, vem da bo dobila zdej neki prot kožnim boleznim, proti kugi pa nisem prepričana, če zdaj, pomojem spomladi

A take težave imate s kužoni user posted image . Jaz bom dala našo sterilizirat, da ne bo bevskanja in snubcev okol bajte.

Znakci za user posted image ? Pri meni je bil zamašen nos in neprestano lulanje, že če sem samo pomislila na tekočino. Ostalega pa ne. Sem potem predvidevala tudi, da imam fantka in sta tudi bila. Jasno pa to ni vedno tako. Sej ne rabiš znakcov, važno da je vse ok!

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi, se vidi da si tamlada konzervica user posted image . Ko smo bili mi majhni je bila na TVS od 19.15 risanka, tik pred dnevnikom so si pa 3je zajcki zobke umili in šli spat. Takrat smo morali tudi otroci spat. Tazarjavele se tega sigurno spomnijo user posted image

Tole je bilo to: http://www.youtube.com/watch?v=AiNeqmlK8Q4

ajaaaaa teli zajčkiiii jaaaa tega se pa spomnim user posted image  user posted image
ja mi pa res ni prišlo na misel tole, ampak ja spomnim se jih pa ful dobro
evo tud nisem tanajmlajša user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.11.2010 9:41:48   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Reeees? user posted image user posted image user posted image  jupiiiii, sem glih slišala iz tele škripajoče škdatle od radia na mizi, da na notranjskem že sneži
miklarom bo snežec booo user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.11.2010 9:48:44   
Anonimen
aqua, čestitke za srčka!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi, super so tale navodila, sem si jih shranila, čeprav jih ne bom več potrebovala.user posted image user posted image

Držim pesti za vse konzervice, da vam rata tale plan K!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
26.11.2010 10:14:19   
Fidolina

Jutrčka

Roži tudi tvoj se sigurno zajčkov spominja user posted image

CIK CAK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
26.11.2010 10:30:35   
miklarom
mismis - ne v torek imam UZ, upam da bo poteh tabletkih vse o.k.

Loremi - a booooo snegec jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

lana70 - daj hitro mi pošlji mal snegeca jest bi se že rada maluser posted image  in user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.11.2010 12:43:12   
mismis
a Abra danes praznuje. Abri vse naj, naj pa še boljše za tvoj rojstni dan, a potem imate pri vas doma dve strelki user posted image

Miklarom, ma saj je torek že pred vrati user posted image

Žižek, veš da me pojezi, še sploh ker sem jim že lani rekla, da naj jo zapirajo, ko se goni, da ne bo hodila k našemu. Lani jo je ponesreči s tačko, da so revco morali peljati k veterinarju, ker je šantala, letos pa isto sr@nje.

Lana70, kužika je tako majhna v primerjavi z mojim lepotcem, da ji ga še vtakniti ne more, ker je čisto prenizka zanj user posted image

Loremi, pasje mladičke se cepi 3x proti pasji kugi, ker so v mladosti itak najbolj dovzetni za to bolezen, potem pa samo 1x na leto. Za preventivno cepljenje proti kožnim boleznim pa jaz žal še nisem slišala, še sploh če je mladiček iz dobrega legla, potomec zdravih staršev, ki imajo vzrejno dovoljenje, sploh ne bi smel imeti kožne bolezni.

dobra novica, prejela odločbo komisije, bolniška podaljšana do 19.1.2011 user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.11.2010 12:45:00   
loremi
wwiiiiii snežinkeeee padajooooo user posted image
sej vem da bom potem spet jamrala, da ne morem domov z avtom zaradi nesplužene ceste user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.11.2010 12:45:52   
loremi
dobra novica, prejela odločbo komisije, bolniška podaljšana do 19.1.2011 user posted image

jeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.11.2010 12:48:44   
loremi
Loremi, pasje mladičke se cepi 3x proti pasji kugi, ker so v mladosti itak najbolj dovzetni za to bolezen, potem pa samo 1x na leto. Za preventivno cepljenje proti kožnim boleznim pa jaz žal še nisem slišala, še sploh če je mladiček iz dobrega legla, potomec zdravih staršev, ki imajo vzrejno dovoljenje, sploh ne bi smel imeti kožne bolezni.

user posted image  aaa? Kaj pa je meni potem veterinarka govorila, da mora dobit cepivo proti kožnim boleznim? user posted image  a to je pol kao obvezno, zato da malo zaslužijo? No sej glede kuge lahko da so jo tud zdej cepli, sam sem jo zastopla da kokr ne, evo dans še enkrat vprašam. No upam da grem dans, če bo moj le pravi čas doma. Hvala za informacije! user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.11.2010 12:51:47   
zarja1
Dober dan....

že navsezgodaj rešujem naloge iz fizike z mojim, se bližajo izpiti....user posted image user posted image user posted image

Srčice jaz sem ok, buši je že bolj mehek, koprivin čaj in magnezij full pomagata, le trebušček je že prepoln špik - mi zmanjkuje prostora za pičit.....Komaj čakam ponedeljek, da bo tega konc.user posted image

Mismisu
poznam to zgodbo. Naš Jett je zadnje cajte tud čist adijo, pa je sosedova daleč stran. Mogoče pa se je od mojga nalezel. Bogi tud moj, komaj že čakama user posted image user posted image user posted image , tolk dolgo že nisma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi jaz sem se odločila, da malo prekinem z vsemi dodatki. Ma skoz neke tabletke, naj si telo malo spočije (tud od polnozrnatih testenin user posted image ).

Abra super darilce, ha? user posted image

Hermy upam, da bo kmalu boljše.user posted image user posted image user posted image

Loremi, me je kr strah tega mraza, si doma preveč kurim, potem pa še večjo štalo naredim. Hmmmm, rabim nove škornje....user posted image

Mausi kako si ti? Buši plahni?user posted image

Fidolinca a kr odojek, ha? Lačnaaaaaaaauser posted image

Naska helov. Mislim nate.user posted image

Miklica za torek, naj bo vse tipi topi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua zdaj pa le vse na easy, le kolk gre...user posted image user posted image user posted image

Nič babe letim delat kosilce...pečem sarmice........njami, njami....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.11.2010 12:52:20   
zarja1
aja, v MB še ni snega...diši pa po njem...hura, hura...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.11.2010 12:53:15   
zarja1

super!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
26.11.2010 12:57:00   
zarja1
en zelo star vic, za vse, ki že štejete snežinke...
Zapadel je prvi sneg ... Tovornjak ... Semafor ... Blondinka vsa zadihana  potrka na okno.

Kamiondžija odpre, ona reče:
"Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse boš zgubil!"

Kamiondžija ne reagira, pelje naprej, na naslednjem semaforju isto:
 "Zdravo, sem Jana, ves tovor boš izgubil!"
 Kamiondžija nič, pelje.

Spet semafor, spet blondinka, tokrat že zelo zadihana pravi:
 "Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljaš!!!"

Kamiondžija, živčno
: "Ja sam Fikret, pada snijeg i sipam sol.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.11.2010 13:01:18   
hermy1
Konzervice moje zlate user posted image ,hvala na pitanju!! Vas skoz spremljam, da sem na tekočem,...za kej velik tipkat pa še nisem...in kot je FTH-stka rekla user posted image , še nekaj časa ne bom user posted image user posted image user posted image !!
Zato moram bit zdej pridna in jih čuvat (rokice), da bodo čimprej boljš!!
RVM vse ful mučo!!!!!

p.s.tud tamalčka še vztraja s krčki user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.11.2010 13:07:30   
zarja1

Abra, smo ti že kupile darilce za RD user posted image . In da slučajno ne zamudimo, te bomo kar polupčkale in voščile user posted image

Dobrodošla v klubu tazarjavelih user posted image

user posted image
pa še eno pravilo konzervic;
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
26.11.2010 13:12:09   
loremi
zarja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
in jeeeej vesela, da si bolje! user posted image  še malo pa bo konec s špikanjem user posted image , božica naša

hermy user posted image  jaz upam, da boš čimprej bolje no! user posted image  tole more bit pa res neprijetno user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
26.11.2010 15:01:19   
Abra
ma sej nisem še!!!! user posted image user posted image user posted image res, da pada sneg in bo wd40 tut par dni prej koristil. Ziher je ziher user posted image sicer sem jaz tut kot moja pupa "korigirano" mlajš user posted image
hvala, žižet nič ne pozabiš user posted image

mišmišu, jaa, naš ima dve strelki doma, ima kej delat user posted image
pa super za podaljšanje, pri dvojčkih tko ni debate user posted image

Gigi, se mi zdi, da so ti testerji kar novost, se spomnim, ko so to reklamirali, da lahko že doma izvemo, če smo v meni ... zato dvomim, da imajo že tudi bolj natančne. Mogoče pa. Vidim, da te je zagrablo user posted image vesela ful. Zdaj je tko epidemija nosečk, se vas bo vseh prjel user posted image

Lana08, poskusi s prospan sirupom, lahko daš že od 6.m naprej, naši je kar pomagal

Loremi, vidim, da majo kužki skor tok cepljenj kot otročki user posted image

Zarči, ti si kar prvošči mal nezdrave hrane, boš že pol spet na pz pašti user posted image

Hermy, poznam te bolečine ... so se nehale, ko je pupa zrasla user posted image za krčke si poskusla z biogaia?

uživajte v snegu :)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
26.11.2010 15:09:03   
aqua77
Oj oj, evo mene. user posted image

Presnet računalnik mi tako nagaja da do zdaj nisem mogla na RR. user posted image user posted image

Najprej vsem najlepša hvala za čestitke in za lepe želje. Kot že veste smo vidli user posted image . Smo gledal zaslon in jokal zraven... user posted image  
Ata pravi, da je od prejšnega tedna viden lep napredek. Slikice nisva dobila, mamo pa že določen PDP 17.07.2011, NS pa 03.01.2011. Za izcedke ni nič posebaj komentiral, je rekel da imam za to prometrij in naj ga jemljem naprej. Malo jih mam še, takih svetlo rjavih, temnorjavi so pa zginli hvala bogu. user posted image

Miša mene zanima, kako si zrihtala z bolniško pri svoji G. Jaz jo mam odprto od 15.11 naprej in se bom morala it k njej zmenit za podaljšanje.

Zdaj si pa lahko končno malo oddahnem, ker me je blo fuuul strah, kako bo tekla zadeva. Pa tud tikerček si po moje zdaj lahko naredim. user posted image  

Večinoma sem vse prebrala kar ste napisale. Mišmiš, tebe pasja ljubav heca? Sej bo boljš še ene 14 dni pa bo mimo... user posted image user posted image user posted image

Hermy a ti si pa tak bošček? Pocajtej se čim prej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rožica pravi da nima znakcev za user posted image . Nč hudga, jaz tud nimam nevem kakšne. Razen izcedkov ki me nervirajo, napihnjenosti in lulanja. Pa kislo mi paše... user posted image

Žižek hvala za vse, še enkrat... user posted image

Vidim, da je par mojih punc semle uletelo s čestitkami, giotti in ajsi, tenk ju veri mač!!! user posted image

Zarči, berem da si boljš. Držim pestke, da boš čim prej ok.user posted image Mausič, enako velja tudi zate srce... user posted image

Abra, vse naj, naj, za tvoj direndaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidek se je mastil z odojkom... FOUŠ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, bošček a te zebe? K nam na obalo prid, ni snega pa par stopinj bolj toplp mamo, ni pa vseen neke revolucije... user posted image

Berem, da ste ene že sneženo naravnane... Jaz bi tud sneg!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem, pa sej še kaj napišem, če me rač ne bo zajeuser posted image baval.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
26.11.2010 15:41:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Miša mene zanima, kako si zrihtala z bolniško pri svoji G. Jaz jo mam odprto od 15.11 naprej in se bom morala it k njej zmenit za podaljšanje.

se mi ni bilo potrebno prav veliko meniti, že v MB so napisali, da priporočajo bolniški stalež zaradi cističnih jajčnikov (ki bodo itak izginili s prvo user posted image ), na odločbi mi pa piše samo Gemini po OBMP.

Glede na leta in večplodno nosečnost že v štartu padem v rizično skupino

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?