|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
25.11.2010 18:05:38   
gigi1
Brži sam od Mišmiša user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.11.2010 18:06:53   
Fidolina
user posted image user posted image user posted image  
A fuzbal kaj trpi. So res dobre tekme. Tot zažigauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.11.2010 18:07:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Brži sam od Mišmiša user posted image

važička user posted image

mismisa pa glava boli user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.11.2010 18:15:00   
Fidolina
Vidi mene user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.11.2010 18:15:56   
loremi
Gigi pa velkega lubčka zate! user posted image  Hvala za vse nasvete!
Maco bi jst kr jemala, za cell defence pa res lahk dr. vprašam in pa če bo še katera kupila, meni to iz tujine ne gre user posted image .

mismis božica, Lekadol pa lahko vzameš. Naj čimprej mine!

Fidolinčica hvalaaaaaaa user posted image . Pa veš da te objemčkam nazaj! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image  user posted image  kje jih najdete

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.11.2010 18:17:59   
mismis

a malo dogaja a? user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.11.2010 18:21:12   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Roži,a se te jaz moram od kje spomnit, z IVF? Nikar se ne spomnim tega nicka user posted image Ne vem, če sem ti že čestitala user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bivša- BEBIIIuser posted image

mausika, hočeš tudi mojo brco user posted image veš kok morul že hodi po tem svetu!
Od mene pa bo tudi dobila in to dve brci v rt!!!

Punce uživajte naprej v klepetu, jaz grem pod tuš, risanko gledat pol pa spatuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.11.2010 18:21:35   
gigi1

za polulat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
25.11.2010 18:24:32   
gigi1
Miši a dost vode piješ? user posted image  upam, da kmalu neha bolet.

Loremi, ti samo pazi, da Maco začneš jemt 1. dan M. Če bosta pa kaj hopsala v času O, pa raje nehaj. Ziher je ziher! RTI user posted image

Zarči kako je s tabo? Me skrbi ta tvoj buši in kilce user posted image

Fidi si dobila ZS?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
25.11.2010 18:25:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Roži,a se te jaz moram od kje spomnit, z IVF? Nikar se ne spomnim tega nicka user posted image Ne vem, če sem ti že čestitala user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bivša- BEBIIIuser posted image

mausika, hočeš tudi mojo brco user posted image veš kok morul že hodi po tem svetu!
Od mene pa bo tudi dobila in to dve brci v rt!!!

Punce uživajte naprej v klepetu, jaz grem pod tuš, risanko gledat pol pa spatuser posted image

Ja, ja kar navadi se z zajčki hodit spat user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
25.11.2010 18:29:25   
Fidolina
Gigiuser posted image pogledat. Če ti pa koj ne odgovorim -  so naju tisti "novi sosedi ", zarad katerih me je moj skoraj iz kože snel, na odojka ob 7ih povabli. Ga je gospa iz Vojvodine pripelalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
25.11.2010 18:32:07   
gigi1

Gigiuser posted image pogledat. Če ti pa koj ne odgovorim -  so naju tisti "novi sosedi ", zarad katerih me je moj skoraj iz kože snel, na odojka ob 7ih povabli. Ga je gospa iz Vojvodine pripelalauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vidiš, sem ti rekla, da se bodo unesli user posted image . Sem ti kar fouš za odojka. Jaz pa glih gobovo župco kuham. Naš je pa do mesarja skoču. Še ne vem kaj bo domov prinesel user posted image

Fuzbal pa pri nas nikol ne trpi, kvečjem moj spanec user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.11.2010 18:33:09 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
25.11.2010 18:34:26   
zarja1

Fidi, gimnastičarka je moja pupa user posted image je že v trebuhu tko telovadla, da smo ji nadeli to "ime" ji pa še vedno ta nick zelooo paše. Aja, pa podočo trenerko ima tuki na forumu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
25.11.2010 18:35:26   
loremi
Loremi, ti samo pazi, da Maco začneš jemt 1. dan M. Če bosta pa kaj hopsala v času O, pa raje nehaj. Ziher je ziher! RTI user posted image

Potem sem pa za ta mesec že zamudila, za cel teden user posted image . Ma hopsanje je pa tko, od premal v kombinaciji z nezmožnotjo naravnega zadetka me skor da nima skrber, da bi se kej zgodil ...
Hvala gigiiii!

Ja, ja kar navadi se z zajčki hodit spat user posted image

Ktera živalca pa hodi ob 22-ih ali 23-ih spat, da vem kako se opredelit? user posted image

mausikaa poušter na rito, ker tukile se reno misli in da te ne bo potem rita bolela, evo pesimizem gre stran! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
25.11.2010 18:37:42   
zarja1
Zarči kako je s tabo? Me skrbi ta tvoj buši in kilce user posted image

jaz sem super, nič skrbet...user posted image Edino magnezijeve šumečke mi je moj moral it iskat.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
25.11.2010 18:38:18   
zarja1
Midva se bolj nagibava k temu, da bi šla deco kupit, pa kakorkoli grdo se slišiuser posted image . Pa ne dojenčka, ampak kakšnih 4, 5 let starega otročiča user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
25.11.2010 18:40:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
mismisa pa glava boli user posted image
user posted image user posted image user posted image da vas malo poobjemčkam....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
25.11.2010 18:58:31   
lana08
Aaaa vse komentarje sem pozabila, bom morala sproti pisati, ko vas berem.

Aqua čestitam za user posted image .

Abra naj se gimnastičarka čimprej pozdravi, mi2 s K tako kašljava da to že ni več človeško, K je bruhal prej ko se ni in ni mogel odkašljati, sploh ne vem kaj naj naredim.

Fidi ti pa si zares v nezavidljivi situaciji, držim pesti za posvojenčka če se tako odločita.

Žiži si se pa res poglobila, ma ni vrag (bi pomagal tut kakšen angel) da enkrat ne rata.

Miska jaz uporabljam samo materino dušico zaenkrat, pa kapljice 31 v vodo da lažje dihamo ponoči.

Mišmiš slabosti so se bile pri meni najhujše od 8-11 tedna, tako da imaš ti za znake še malo časa.

Vsem ostalim pa poljubček od K.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
25.11.2010 20:34:35   
mausikaa

ja kje si pa tega našla? 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
25.11.2010 21:08:51   
mausikaa
tale je aktualen 

Pao snijeg u Sarajevu.
Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju. Mole se gradani da danas parkiraju aute na strani ulice sa neparnim brojevima da se moze ocistiti barem snijeg sa druge strane ulice. I Mujo preparkira auto.

Sutra padne jos veci snijeg. I opet Mujo ujutro slusa radio. Mole se gradani da danas parkiraju aute na strani ulice sa parnim brojevima da se moze ocistiti snijeg sa druge strane ulice.I Mujo preparkira auto.

Treci dan napada ponovno snijeg. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju. Mole se gradani da danas parkiraju aute na .. i nestane struje.

Sav zabrinut Mujo se pita sto cu sada, gdje da parkiram auto i kaze : Ma ko ih jebe ostavit cu ga danas u garazi !

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
25.11.2010 23:33:40   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Kruce, si zavohal žižole aaa? user posted image

Šibam se javim malo kasneje.....

OH, DAAAAAAAAAA

Puser posted image user posted image user posted image a da primorske nosečke izljubim!user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
26.11.2010 1:21:18   
Tanja_Jes
Bom brzinska

Aquica...čestitke za srčka  user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi
...sve najlepše in najboljše, z majhno zamudo tudi tebi Mausika user posted image

Zarči... user posted image upam da si res dobro, kot pišeš...mislim nate

Fidiko bi tudi poobjemčkala, če lahko user posted image često tudi nate pomislim...

Mismis... upam da se nehajo glavoboli, a še vedno ne moreš spati? Mogoče ti manjka spanec...

Hermy...no, še par mesecev jo boš ujčkala, potem jo boš samo še lovila :)))) tako da se bodo roke lahko spočile

Rožca.... kdaj maš UZ, sej verjetno si že napisala, pa napiši še enkrat user posted image lav ju

Lana 70...upam da ste bolje

Tassi...bomo videli kaj bo januar prinesel... alkohol je grda reč, če ga je preveč, je lahko bolezen, definitivno pa rabi tvojo pomoč. Upam na najboljše zate

Gigi...kaj bi mi brez tebe user posted image fajne plane delaš za naše konzerviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Tudi tisoč milj dolgo potovanje se začne s prvim korakom!!!" user posted image user posted image user posted image

Grethy sem tudi ujela user posted image

Loremi...prihajajo mrzli dnevi, dobro se obleci, pa termofor pod noge

Sonya...kako si nosečka? nič ne vem kako si, verjetno sem spet preveč površno brala...

HEEEEJ PETEK JE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ste ga kej vesele?user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.11.2010 7:20:54   
loremi
Dobro jutro!

Peteeek jeeeee!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Loremi...prihajajo mrzli dnevi, dobro se obleci, pa termofor pod noge.

user posted image  user posted image  aaaaaaaa kaj je zdej to zunaj? brrrrrr zmrzujeeeeem
o ja mam tople štumfe, še ene nove, take meeehkeee in tople sem kupila user posted image , evo so že na nogah, topel pulover in radiator v bližini sta mi trenutno najboljša prijatelja user posted image
mraaaazzz je, sej nej zapade že ta sneg, drgač je brezveze, da je zima
Tanja imaš pa vedno nočna javljanja, ti dete čez dan ne pušča prav veliko prostega časa, kaj.

mausikaa ahahaha sem se že včer zvečer nasmejala vicu, dober je! user posted image

Evo, pejmo delat, tko kot reče mišmiška, si bom kr sposodla user posted image , za žemljo in pasje brikete in za cepljenje, dans našo kužonko čaka druga runda.
Loremi dans dobre volje.

< Sporočilo je popravil loremi -- 26.11.2010 7:21:23 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
26.11.2010 8:28:11   
mausikaa
dobro jutro, dober dan,
Loremi thx za kavico, mene tudi danes zeeeeeebbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeee, čakam da začne snežiti...zgleda da bo glihkar začelo....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.11.2010 9:12:34   
mismis
Ajajajaj,

tele pasje ljubezenske zgodbe, na račun tega me je kužon že navsezgodaj vrgel iz postelje, ker mi je pel serenado pod oknom. Sedaj pa revež že eno uro kot blesav hodi po bajti in cvili, da ga spet spustim ven user posted image , ja kot da se bo to res zgodilo. Če ne morejo imeti sosedje zaprte psice, ki se goni in tehta max 7 kg, bomo imeli pa mi našega reveža zaprtega, da madam gonička ne bo mogla do njega user posted image user posted image user posted image  ma me prav pojezijo te zadeve, ker ta mala hodi okoli, jaz pa vsa v strahu, da ji ne bo naš kaj naredil, seveda v igri, njega zapiram.

Loremi, superca za tople štunfke. Kakšno cepljenje imate danes, za kugo?

maussi, pri nas še ne sneži user posted image  HB, ker moram še v Leclerc

Tamalu, vse je možno, glede glavobolov, no imam pa vsaj kakšen znak. A tebi pa še ni uspelo prej iti v poseteljo?

Žižek, kako smo danes, kaj manj naspidirana?

Sonya, kako si ti in predvsem kje si?

Zarja, kako je naš buško, a je kaj uplahnil. Si se naročila za UZ

Miklarom, ti imaš v ponedeljek UZ kajne, držim pestke, da bo vse ok

Akvič, kako je naša mami, a je bil včeraj žur, kaj je ata rekel za izcedke

Fida, a ctrl+c in ctrl+v zdaj palita?

Gretič, kaj novega?

Naska, kje si?

Kruce, tisti datum, ki si ga ti postavil (20.12.) nikakor ne bi šel skozi, glede na to, da je ponedeljek.

Roži, še to ti moram povedati, ko boš na UZ v MB ne pozabi reči, da ti dajo slikico. Jaz sem bila v dobri veri, da jo vsak dobi in sem se je full veselila, da bom lahko našemu pokazala naše pikice, no na koncu sva se pa oba obrisala pod nosom user posted image

Abra, tudi z moje strani želje, da gimnastičarka čimprej okreva

Lana08, uf jaz šele prihajam v 8. teden, zna biti še pestro. A se je kašelj že kaj umiril?

miška73, kako mala razobjnika?

ekola, saj vem, da sem zihr katero spustila, no pa kljub temu želim prav vsem en lep dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?