mismis
|
Ajajajaj, tele pasje ljubezenske zgodbe, na račun tega me je kužon že navsezgodaj vrgel iz postelje, ker mi je pel serenado pod oknom. Sedaj pa revež že eno uro kot blesav hodi po bajti in cvili, da ga spet spustim ven , ja kot da se bo to res zgodilo. Če ne morejo imeti sosedje zaprte psice, ki se goni in tehta max 7 kg, bomo imeli pa mi našega reveža zaprtega, da madam gonička ne bo mogla do njega ma me prav pojezijo te zadeve, ker ta mala hodi okoli, jaz pa vsa v strahu, da ji ne bo naš kaj naredil, seveda v igri, njega zapiram. Loremi, superca za tople štunfke. Kakšno cepljenje imate danes, za kugo? maussi, pri nas še ne sneži HB, ker moram še v Leclerc Tamalu, vse je možno, glede glavobolov, no imam pa vsaj kakšen znak. A tebi pa še ni uspelo prej iti v poseteljo? Žižek, kako smo danes, kaj manj naspidirana? Sonya, kako si ti in predvsem kje si? Zarja, kako je naš buško, a je kaj uplahnil. Si se naročila za UZ Miklarom, ti imaš v ponedeljek UZ kajne, držim pestke, da bo vse ok Akvič, kako je naša mami, a je bil včeraj žur, kaj je ata rekel za izcedke Fida, a ctrl+c in ctrl+v zdaj palita? Gretič, kaj novega? Naska, kje si? Kruce, tisti datum, ki si ga ti postavil (20.12.) nikakor ne bi šel skozi, glede na to, da je ponedeljek. Roži, še to ti moram povedati, ko boš na UZ v MB ne pozabi reči, da ti dajo slikico. Jaz sem bila v dobri veri, da jo vsak dobi in sem se je full veselila, da bom lahko našemu pokazala naše pikice, no na koncu sva se pa oba obrisala pod nosom Abra, tudi z moje strani želje, da gimnastičarka čimprej okreva Lana08, uf jaz šele prihajam v 8. teden, zna biti še pestro. A se je kašelj že kaj umiril? miška73, kako mala razobjnika? ekola, saj vem, da sem zihr katero spustila, no pa kljub temu želim prav vsem en lep dan