|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
24.11.2010 8:59:28   
miklarom
loremi - hvala za kavicouser posted image , samo da si bolje in lepo da se ti počasi poslavlja in da boste okoli dohterjev zrihtali stvari in da greste čim prej v ponovni boj in tokrat bo uspelo mora nam v to sem trdno prepričana in da končno vse skupaj pripeljema do konca in da dobima v naročje te naše tako željene štručkeuser posted image , pri nas v službi je zadnja dva dni bilo bolj malo gužve ampak mi je kar pasalo k me user posted image  tak matra pa sem lahk bolj počivala kot delala, zdaj sem pa tako na dopustu in se počasi pripravljam na upam srečen kones s postopkom

Roži - kako si srečkauser posted image

mismis - vidva z atejem kar božajta bušija , sam kužonček pa naj bo zelo neženuser posted image

gigi - jutro srce kako danes, si delovno , zdravje služi , sedaj je treba spet malo pazit ker se je mrzlo začelo in še snegeca napovedujejo da nam spet kakšne prehlade in gripe ne prinese

naska - si vredu

mausikka - je kaj bolje danes

zarči - lubika kakšno je danes stanje, upam da manj bolečin, mislim nate

Grethy - moja tudi ti si napisala tako lepe besede obema svaka čast,kak si mi drugače

kruce - poglejga no si se le pojavil spet malo, lepo ,lepouser posted image , kak kaj family

vsem ostalim pa lep dan

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
24.11.2010 9:02:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

tu pa tam me zvije, napihnjenosti je malo, drugač pa ok.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
24.11.2010 9:03:06   
miklarom
Zarja - o.k. javi mi , ko bom pa user posted image bom pa kar skos gor hodla,mam že vse tak zmenjeno, mi bodo oni dali enega porodničarja da me bo skozi celo nosočnest vodil in naredil cerklažo, pa upam da bo mlad, k če bom mogla skos noter bit, da mi bo vsaj lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
24.11.2010 9:04:25   
zarja1
Miklica ja nekaj je mladih in lepih.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
24.11.2010 9:04:52   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

uf, samo da se ti umirja in da ni napihnjenosti, pa da ti tole čimprej mine, a so ti kaj rekli kdaj boš potem spet lahko šla v postopek

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
24.11.2010 9:06:17   
miklarom

Miklica ja nekaj je mladih in lepih.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
24.11.2010 9:07:15   
miklarom
aqua - so izcedki izginali, se dobro počutiš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
24.11.2010 9:07:52   
zarja1

uf, samo da se ti umirja in da ni napihnjenosti, pa da ti tole čimprej mine, a so ti kaj rekli kdaj boš potem spet lahko šla v postopek

marca, ko začnejo delat, vendar ne z to terapijo. Včeraj sem se pogovarjala z DR, pa mi je rekel, da sem v vseh treh postopkih imela estradiol za hiperco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tud takrat ko je bilo "samo" 9 celic.

Priznam, da mi Graz projekt še najbolj diši. Bomo vidli. Moj navija tud, da bi le ata na mamo in mama na atija že na hodniku.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
24.11.2010 9:09:25   
zarja1

a ti estrofem nič ni libida zmanjšal user posted image user posted image user posted image .....superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
24.11.2010 9:24:44   
Roži_
Jutro rože mojeuser posted image
Mausi, z malo zamude vse najboljše in najlepše v življenju vam želim,veliko zdravja in naj se vam uresniči vsaka skrita in ne skrita željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi hvala za kavicouser posted image , kako je kaj s teboj, so glavoboli mimo? Jooj draga čuvaj mi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grety, ja kaj je zdej bejba, spet pišete romaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače samo da veš, da držim uno stvar še vedno notri v žepkuuser posted image , pa da mi kdo ne reče, da pozitivna energija ne velja!!!!!user posted image

Aquica , pa zakaj se mi nič ne javiš, ko pa sem ti napisla že 2 smsuser posted image
No važno da si mi vredu in da so se izcedki pomiriliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=smiley1.gif

Zarja in Mikla, a tako vi po UKC čekirate na mlade dohtarjeuser posted image vam bom jaz dalauser posted image
Kruce, ja čas bi že bil, da se ponovno srečamo na obaliuser posted image

Mismis, jaz sem OKI DOKI, malo me v maternici zakuha ampak je vse vredu, sej veš vsako toliko počekiram v hlačkeuser posted image

Sonya1, kako si? Kateri mesec si že?user posted image
Gigi, i lavj ju grluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No upam, da nisem koga ispustila, drugače pa punce imejte se rade in bodite mi vse v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
24.11.2010 9:28:44   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

jaz am bom pa danes postregla z malo drugačno "kavico", mogoče vam pa pritisk dvignem...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
24.11.2010 9:31:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

jaz am bom pa danes postregla z malo drugačno "kavico", mogoče vam pa pritisk dvignem...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
24.11.2010 9:32:54   
lana70

ti, ti, ti miklca user posted image user posted image

Včeraj sem pa pozabila napisat, da sem vesela Gretka, da si spet tako optimistična in da si se odločila za ponovne boje. user posted image user posted image user posted image

Akvič user posted image , vse ok?

Ja žižet, kmalu bo mraz, boš morala dolge gate nase navleč user posted image user posted image , sej mam prav, da se te je lani kar nekajkrat lotil prehlad user posted image ...a je bila katera druga? A je bila Loremi? Hm, no mraz bo punce.

Nosečke, božat bušija in pozitivo držat. Šibam...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
24.11.2010 9:33:37   
miklarom

a ti estrofem nič ni libida zmanjšal user posted image user posted image user posted image .....superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne,ne še povečal mi ga je user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.11.2010 9:34:13 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
24.11.2010 9:33:56   
lana70
šmrc, mojga pa nikjer user posted image , a ne pripada več user posted image ?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
24.11.2010 9:36:28   
mismis
se posipam s pepelom...evo mami samo zate

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.11.2010 9:42:35   
ledenka
k vam bom pa pogosteje prišla na kavo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.11.2010 10:16:04   
miska73
Ah ni lepšga, ko takale stimulacija za začetek dneva. Sploh tiste slike od zadaj.... ah.

Prebrala vse - pač v več epizodah. Ni cajta za obširne komentarje.

Žiži  rad te mam mučo fejst, pa saj veš. Lubčka.

Gretka ti znaš z besedami. Bi te večkrat brala. Lubčka tudi tebi.

Zarjek naj tako počutje tudi ostane. Mislim nate.

Mikla, faca si.

Mausi  vse najboljše še od mene.

Aqui, javi kako je stanje danes. Držim pesti, da se boš jutri veselo smehljala, ko boš odhajala od atata.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
24.11.2010 10:54:30   
gigi1
Daan user posted image

No, danes je že veliko lepši user posted image

Srčice moje user posted image user posted image user posted image  hvala vsem za lepe besede. Moram rečt, da me je včeraj kar stisnilo pri user posted image , ko me najprej nekatere niste zastopile. Pol sem si pa mislila, saj prav mi je, kaj pa špilam forumskega ombudsmana user posted image  user posted image  user posted image

Aquica kako si danes? Upam, da so se izcedki umirili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A tkole po gorenjsko maste RD-je? Sem se fajn nasmejala user posted image  user posted image  user posted image

Zarčica moja hvala ti ker si taka kot si user posted image user posted image user posted image  in ker migaš in se ne daš user posted image  user posted image  user posted image  
Močno držim pestke, da se folikli absorbirajo in jajčniki čimprej spravijo v normalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausika super za datum user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti bo vsak dan bolje in bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hi, hi še ena gorenjka user posted image

Lana70 gabariti? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Dobro opravita pri dr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana08 kako ste vi? Kaj bolje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretič generacijo moja user posted image user posted image user posted image  hvala za lepe besede! Sem se pa nasmejala tistemu "ritka ob ritki" k sem se spomnila najinega prvega srečanja v gatkah na GK user posted image  user posted image  user posted image . Sem vesela full, da si pripravljena na nove borbe user posted image  user posted image  user posted image

Miklca in Loremi srčici moji user posted image ni bil moj namen vaju v user posted image  spravljat. Oprostita mi user posted image

Miklca hvala sem zaenkrat kar zdrava user posted image . Preventivno pijem skoraj vsak večer ingverjev čaj in se me zaenkrat viroze še niso pritaknile user posted image . A tebe pa user posted image  tkole matra user posted image . Naj gre čimprej mimo, da gremo po pingota user posted image  user posted image  user posted image

Loremi super, da si bolje user posted image . Zate bi bilo sploh dobro, da še naprej piješ ingverjev čaj in ameriški slamnik vsaj 1 ali 2 meseca. Čaj lahko piješ kar celo zimo, Slamnik pa naredi pavzo in čez kakšne dva meseca spet ponovi kuro. Držim pesti, da ti drug teden dr. povedo lepe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži user posted image user posted image user posted image  draga nosečka. Seveda vem kako je zdaj s tabo user posted image . Hormončki kar šibajo user posted image

Sonya a si bila včeraj spet pri Vogleju? Upam, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganca dragauser posted image user posted image user posted image   tudi jaz tebe.  Pestke so pa močno stisnjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste zdravi in bo operacija decembra že za vami.

Mišmišu moj hvala za polepšanje jutra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ti pa res pazi na gabarite od kužona user posted image  user posted image  user posted image . Sarmice pasale?

Naska mislim nate user posted image user posted image user posted image  

Fidi javi se kaj. Saj veš, da sem vedno v skrbeh, ko te kakšen dan ni naokoli user posted image user posted image user posted image  

Tassi kako si?

Pika.po na polno zaposlena?

Krucek ti pa vedno zvohaš debate o srečanjih user posted image . Kako ste?

Saj vem, da mi ni uspelo vseh "obdelat". Veste pa, da vas imam vse rada in vam želim lep lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.11.2010 10:55:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.11.2010 11:19:01   
lana08
Mausi vse najboljše.

Grety do solz, sploh nisem mogla vse v eni rundi prebrat, me je zalilo kot septembrske poplave. Ne resno super napisano in tako resnično.

Gigi tvoje pisanje sem najprej vzela kot ''napad'' na nas tavštuljene, ampak potem sem pomislila, pač nimam niti časa niti nisem pri tapridnih za pisanje, ampak berem vas pa če le utegnem vedno, vsaj bolj površno in res da pri imenih ki so mi bolj znana in poznam zgodbo malo počasneje, pri ostalih pač preletim, ampak navijam in rada imam pa vse tukaj, ker ste vse super punce in fant. Ja včasih se res počutim da tukaj nimam česa iskati, pač ratalo nama je da sva starša poleg tega pa sedaj še tako vesela user posted image  in mi je hudo ko berem slabe novice. Se vprašam kaj sem naredila da si to zaslužim. Ampak kot je moj G rekel dobre stvari se vedno zgodijo dobrim, če ne pri otrocih pa drugače v življenju, samo eni morajo dlje časa počakati na ''plačilo''. Verjamem v čudeže, dajte tudi vi.
Ah že morim bom kar zaključila.

Mišmiš a zdej ti pa takile večkrat po glavi hodijo ko ne smeš user posted image .

Zarja pozitivka user posted image

Loremi sem se spomnila da ni bilo odgovora na moj ZS glede glavobolov. Mogoče pa nisi dobila?

Podganca vzemite copatke sabo user posted image , drugače pa držim pesti da bo vse tako kot mora biti.

Aqua vse ok tam spodaj?

Roži, Sonya, Mišmiš božate bušija user posted image

Lana70 ste zdravi?

Toliko za sedaj alarm se je vključil.
Lep dan, jaz še ne morem ven, bo prišla mami in K. odpeljala na zrak.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.11.2010 11:31:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Podganca vzemite copatke sabo user posted image , drugače pa držim pesti da bo vse tako kot mora biti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se kr zafrkavi...
Ja ja, sej zato pa me takrat nisi hotla spoznat. user posted image

Nč, dost neta... gremo mal dihat zunanji zrak.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.11.2010 11:40:58   
lana08
Ja ja sem se ti raje iz pozadine smejala, ne noooo sem pač bolj sramežljive sorte user posted image , bi vas z veseljem spoznala.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.11.2010 12:57:36   
aqua77
Servus,

vidim da ga serjete danes!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse ste že boljše volje, lepo, lepo... user posted image user posted image user posted image

Zarči, vidim da so projekti za naprej že v igri. user posted image  Graz se tud meni zdi fajna sprememba, mogoče pa to nucata.user posted image Sicer se pa strinjam s tvojim dragim da je taktika ata na mamo ta najboljš, kar to probat, ni vrag da ne rata.user posted image Če te zanima ti jaz kaj več napišem lahko na ZS o bioenergetiku ki je nam 100 procentno pomagal pri ata na mamo sistemu. user posted image

Miklič, tebe pa pohota daje se mi zdi... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Tisti tvoji smajliji so mi pa usta raztegnil do ušes, sem se te kar predstavljala kako mladega dohtarja šarmiraš... user posted image user posted image user posted image

Nosečke a ste ok??? user posted image user posted image  Slabosti, znakci, počutje? user posted image

Žižet midve sva se pa že včeraj vse zmenile, a ne? user posted image user posted image  Rada te mam, pa hvala še enkrat za vse... user posted image

Gretek stara sablja, tebe more bit pa človek itak vesel, k tako fajn vedno napišeš svoje dogodivščine in komentarje. Pa tko k lana prav, z guštom te berem... user posted image user posted image

Podganca, kako smo kej? A je mišja zalega pridna? Ubogajo? Kaj če bi spet kakšn stimulejšn gor vrgla za naše piksne v borbi? A, dej no... user posted image user posted image  Plosiiiimmm... user posted image

Bemu mast, pa kakšne fotke so klele dons, se vidi da je mišmiš na hormonih... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanči08 junaško zdravje tebe in K-ja je ok? Ste boljš? Ti bi se lah tud kej pregrešila pa kakšno slikico z nami delila, a??? user posted image user posted image user posted image

Fidek in Naskič, kje sta?? Bomo začel tuki ta plave talat... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasi, zgubljena duša, kje se nam pa ti potikaš??? A si svojga v red spravla? user posted image user posted image Dej javi se nam kej, da bomo na tekočem.

Zih sem še na cel kup ljudi pozabila, pa ni blo za nalašč... user posted image user posted image user posted image

Pri nas situejšn kar ok. Mal me še svetlo rjav izcedek heca, tistih temnorjavih pa hvala bogu za enkrat ni več. user posted image  Mam pa ful napihnjen buhi in zvečer kar čutim, kako mi vse skupaj nekam dol pritiska. Bom Ata jutri vprašala bolj natančno kako in kaj.

Lubčka vsem skupi...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.11.2010 13:19:34   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Zarči, vidim da so projekti za naprej že v igri. user posted image  Graz se tud meni zdi fajna sprememba, mogoče pa to nucata.user posted image Sicer se pa strinjam s tvojim dragim da je taktika ata na mamo ta najboljš, kar to probat, ni vrag da ne rata.user posted image Če te zanima ti jaz kaj več napišem lahko na ZS o bioenergetiku ki je nam 100 procentno pomagal pri ata na mamo sistemu. user posted image

Hehe... tole pa morm pokomentirat...
Ko sem do polovice prebrala, sem mislila da Zarji ponujaš nasvete o taktiki ata na mamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stimulejšen pa sledi.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.11.2010 13:22:53   
miska73
Evo mal stimulejšna.
Meni so najlepše tele, ko se sama hranita user posted image

http://www4.slikomat.com/10/1124/2bf-IMG-69.jpg
http://www4.slikomat.com/10/1124/252-IMG-69.jpg

Aqui, super da izcedki pojenjajo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.11.2010 13:24:28 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?