|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
23.11.2010 20:08:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol ure pišem, pol mi pa napiše we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mausi, vse najboljše in najlepše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua, ne vem kaj naj napišem.. se podpišem pod besede ostalih punc!! Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, zakaj so ti pa dali tako visoko dozo?? K so vedli, da sem jaz imela hiperco, so mi dali v MB samo 75 gonala, ampak sem vedela, da na to ne bom reagirala in sem se zdilala na 112,5. Tako, da sem potem 2 dni dobivala 75, potem pa 112,5. In mislim, da sta tista prva dva dneva "kriva", da sem imela samo 6 foliklov. KAr se pa hiperce tiče, sem bila na istem - cca. 35-40 foliklov, plus ogromno majhnih, estradiola cca. 18, imela delno punkcijo na koncu pa ostala brez ETja. Tako, da ja, hiperca je grda stvar.user posted image

grethy, držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.11.2010 20:09:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Miša 7.1. imamo posvet, bomo videli kaj bomo izvedeli...

super to bo kar hitro user posted image  mislim pa da boš po mojem pri dr. Vilmi Kovač glede na to da je to petek ona pa ima ambulanto ob petkih k njej tudi jaz hodim, bom stiskala pesti zate že zdajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.11.2010 20:11:37   
miklarom

super to bo kar hitro user posted image  mislim pa da boš po mojem pri dr. Vilmi Kovač glede na to da je to petek ona pa ima ambulanto ob petkih k njej tudi jaz hodim, bom stiskala pesti zate že zdajuser posted image

hvala draga moja, ko bova z mojim v MB te prideva pogledat če boš v službi - no boš mi morala točno povedat kje si ok?!

seveda user posted image user posted image user posted image , če pa ne bom v službi pa prideta k nama domov , ti bom vse razložla

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.11.2010 20:13:32   
zarja1
SS običajna doza je večja, so mi v drugem dali vse po 50 pa je bilo 9 celic, vendar sem sama malo zasrala zadevo z krvomočnico. Tako, da v tem zadnjem postopku smo šli bolj na to sredinsko varianto, ki pa ni bla ok. Je pa čudno, da sem še bolj reagirala kot prvič, ko sem dobila čist običajno dozo.user posted image

Kakorkoli vse to je že za mano. Še sem živa in migam...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.11.2010 20:14:42   
zarja1

hvala draga moja, ko bova z mojim v MB te prideva pogledat če boš v službi - no boš mi morala točno povedat kje si ok?!

seveda user posted image user posted image user posted image , če pa ne bom v službi pa prideta k nama domov , ti bom vse razložla
neee, vsi pridete v Mb na kavo, da vas še jaz vidim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.11.2010 20:30:53   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

neee, vsi pridete v Mb na kavo, da vas še jaz vidim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   30.11. sem v MB pa če imaš čas lahka grema na kavo imam uro ob 9.00

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.11.2010 20:42:43   
lana70
Uf Gretič, to si pa tako lepo napisala, ma nasplošno tvoje poste zeloooo pazljivo in vsako črko preberem in premeljem,priznam, kriva sem user posted image .

Akvič, proč s slabimi misli, je pa to lažje reči, kot pa narediti, saj vem, ne boš mirna, dokler ti ne bo ata reško povedal, da jue vse ok, kar itak bo user posted image .

Naska je pogrešana user posted image .

Še neki sm hotela hm , aja, malo počaki, KDO JE IMEL RD??? Mausi al tamala? Sam ne mi rečt, da jaz takooo površno berem user posted image .....se pardoniram in ti zaželim vse naj naj user posted image , pa še kar ne vem, če nisem kaj zmotovilila user posted image ...

Torej, naslednje srečanje? Ja zdaj bi bil pa že čas, da gremo mal v južne kraje, pa kitajsko zelje,pa žižole poskusit....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.11.2010 20:44:53   
lana70

Kakorkoli vse to je že za mano. Še sem živa in migam...user posted image

user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
23.11.2010 20:50:35   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Še neki sm hotela hm , aja, malo počaki, KDO JE IMEL RD??? Mausi al tamala? Sam ne mi rečt, da jaz takooo površno berem user posted image .....se pardoniram in ti zaželim vse naj naj user posted image , pa še kar ne vem, če nisem kaj zmotovilila user posted image ...

Torej, naslednje srečanje? Ja zdaj bi bil pa že čas, da gremo mal v južne kraje, pa kitajsko zelje,pa žižole poskusit....

jaz baje ju3 dobim žižole - že vložene v šnopčka, RD sva pa imeli obe s tamalo, ga imava na isti dan

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.11.2010 20:51:14   
mausikaa

neee, vsi pridete v Mb na kavo, da vas še jaz vidim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmenjeno! 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.11.2010 20:53:12   
zarja1
30.11. sem v MB pa če imaš čas lahka grema na kavo imam uro ob 9.00

uuu to ti bom še sporočila, mislim da v ponedeljek moram jaz na UZ (moram jutri poklicat, ker sem v ponedeljek prišla ven iz ambulante in vse spobrkala od živčkov) in je vse odvisno od tega. Če bom slučajno v službi me bodo pa hoteli raztrgat na več koncev, kot običajno..user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.11.2010 21:19:25   
lana70

jaz baje ju3 dobim žižole - že vložene v šnopčka, RD sva pa imeli obe s tamalo, ga imava na isti dan

A dej nehi!!!! Na isti dan!!! Ta je pa dobra. No, VSE NAJ NAJ, zdaj pa obema!

Žižole sem pa jaz dobila 10 dni nazaj frišne in posušene za čajček, pa je moj tamali reku, d so kr neki user posted image ...user posted image user posted image user posted image  a v šnopček, ja ja, te pa bodo sigurno bolj teknile user posted image user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.11.2010 21:24:03   
miklarom

uuu to ti bom še sporočila, mislim da v ponedeljek moram jaz na UZ (moram jutri poklicat, ker sem v ponedeljek prišla ven iz ambulante in vse spobrkala od živčkov) in je vse odvisno od tega. Če bom slučajno v službi me bodo pa hoteli raztrgat na več koncev, kot običajno..user posted image user posted image user posted image

o.k. velja sporoči mi in če boš lahko bom vesela , če ne pa naslednjič sej še bom šla ene parkrat goruser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.11.2010 21:28:43   
mismis

kako se drugače počutišuser posted image , božaš bušija

božam, božam jaz in bodoči oči user posted image user posted image , včasih pa še kužon glavo gor nasloniuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.11.2010 21:32:23   
aqua77

RD sva pa imeli obe s tamalo, ga imava na isti dan

Iskrene čestitke obema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol sta pa isto kot jaz in moj mali, na isti dan, zdej pa če bo vse ok bo pa še fižovček padu na dneve okoli naju... user posted image user posted image user posted image user posted image  

To smo ena posebna kasta, ane mausič??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mami, pa njena mami in njen ati so tudi bli vsi na isti dan sam da zdej none ni nonota žal ni več. Sam so bli pa huda familija... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.11.2010 21:34:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

božam, božam jaz in bodoči oči user posted image user posted image , včasih pa še kužon glavo gor nasloniuser posted image

..no, a si rekla kužonu, da bolj na rahlo....glede na njegove gabarite user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.11.2010 21:36:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Iskrene čestitke obema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol sta pa isto kot jaz in moj mali, na isti dan, zdej pa če bo vse ok bo pa še fižovček padu na dneve okoli naju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to kar skupaj fešte delate a...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.11.2010 21:36:33   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

..no, a si rekla kužonu, da bolj na rahlo....glede na njegove gabarite user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  gabaritom sem se pa mogla nasmejat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.11.2010 21:37:26   
lana70
kaj sem pa zdaj spacala user posted image ..v glavnem, svašta, meni se zdi to full dobro...tamalim verjetno en čas tudi user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.11.2010 21:38:15   
aqua77

user posted image user posted image  to kar skupaj fešte delate a...

mamo zgleda v genih neki zaštekan... user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer smo pa original gorenci, tako da se ni za čudit, da na feštah šparamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 23.11.2010 21:39:05 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.11.2010 21:41:30   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image  to kar skupaj fešte delate a...

mamo zgleda v genih neki zaštekan... user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer smo pa original gorenci, tako da se ni za čudit, da na feštah šparamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.11.2010 22:29:31   
Kruce Fiks

Auuuu, yes k nosečkam na zelje in žar!!!!
Predlagam 20 December =>

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.11.2010 23:26:41   
Grethy

Uf Gretič, to si pa tako lepo napisala, ma nasplošno tvoje poste zeloooo pazljivo in vsako črko preberem in premeljem,priznam, kriva sem user posted image .

Akvič, proč s slabimi misli, je pa to lažje reči, kot pa narediti, saj vem, ne boš mirna, dokler ti ne bo ata reško povedal, da jue vse ok, kar itak bo user posted image .

Naska je pogrešana user posted image .

Ja zdej pa td jz farbam no
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
24.11.2010 7:58:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Aqua naj se ti izcedki spokajo proč! Vse je ok, mora bit! user posted image user posted image user posted image

Zarja kako si danes??? Tole je res ogromno število foliklov.

Gigi hvala ti za vse zapisane besede. Sem tud sama začela user posted image , tko kot Miklarom, enostavno lepo skupaj zbrane besede in sama podpiram v boju vsako posebej, vsaki želim uspeh, da se nebi več dogajalo, da se ves trud in veselje na koncu obrne povsem drugače. Bi še pripisala, da bi najraje kar citirala besede, ki si jih zapisala ti in potem še Grethy, ker sama ne znam tako lepo povedat! Nikoli ni bil moj namen kakorkoli vplivat na samo počutje in pomen same teme 40+, nikakor, sem se pa vrinila v to temo, sem zdej mlajša konzervica, ker na IVF temi ni blo več tistih članic, katere sem z veseljem brala tam in sem vas našla tu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom kako si? Dost dela v službi?

Jaz sem pa trenutno ok, zdavje nekak spravila v red, tud s kužonko se mal podava na hitri sprehod po službi. M se počasi poslavlja, čez en teden imam dr. in bo treba nardit pap bris, kri dat za spb pa napotnico in plan, kdaj v nov boj.

Čestitkeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečke uživat in božat bušije! user posted image

Prav vseeeem, da katere ne izpustim, želim lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
24.11.2010 8:56:15   
zarja1
Jutro srčice...

Loremi hvala za kofe. Super, da se zdravje izboljšuje in da si ok. 1.12. pa je že itak skor tu. Navijam.user posted image user posted image user posted image

Mismis kr tak milo se mi je storilo, ko vidim vašega kužona na tvojem bušiju. IIIIIIIIIIIIIIIII lepooooooo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi kak komentar na včerajšnje tekme?user posted image

Aqua se je umirilo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se prav nasmejala vajinem klepetku včeraj z Lano....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklica velja. Dans pokličem za UZ, pa javim. Če ne pa ziher drugič, si bom splanirala sestanek...user posted image user posted image user posted image dobri stari cajti. Ma pol ko boš user posted image boš tu vsaj še 2 x.user posted image user posted image user posted image

Fidolinca a bova letos še kaj ekstra kuhali, pekli in vlagalili?user posted image Jaz mam zdaj cajta, da ne vem kaj bi s seboj, pa že delam plane za božično velčerjo. Ma katera kak predlog?

Mausi super za razgovor, postopek pa boš pomoje kr hitro začelauser posted image user posted image user posted image , glede na to, da laboratorij začne delat v marcu in da postopek traja skor 3 mesece, če štejemo še femoden.

Lepo bodite...

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?