|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
21.11.2010 9:04:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

O mIsmis, pa si me prehitelauser posted image
Kako si nosečkica naša? Si dobro?user posted image

jaz v redu, sicer sem se malo prehladila v petek, ampak ni hujšega.
Pa ti? Kakšno je stanje? Jutri izvemo rezultat user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.11.2010 9:20:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

O mIsmis, pa si me prehitelauser posted image
Kako si nosečkica naša? Si dobro?user posted image

jaz v redu, sicer sem se malo prehladila v petek, ampak ni hujšega.
Pa ti? Kakšno je stanje? Jutri izvemo rezultat user posted image

Jutro, dragi user posted image in naša Loremi!!

Kaj tkole v nedeljo zjutraj ne morete spati??
Mismis, očitno (bodoče sicer) mamice niso za po gostilnah hodit, če se pol kar prehladiš user posted image ??
Ja, Roži,..je že nedelja user posted image !
Uživajte v nedelji...mi trije gremo s prijatelji na eno kosilo (ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image ) in bo luštnouser posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.11.2010 10:02:02   
Roži_
Mismis, ja končno je prišla ta nedeljauser posted image Če povem po resnici, sem bila v začetku pomirjena po ET vse do 9 dne, pol pa so živčki nastopili, lih zaradi teh pluskov sem se bala, da pol ne pritečeuser posted image , ker bi bila zelo razočarana!
No pa sem tudi jaz prišla skoraj do krvnega, če povem ne morem verjet, sploh se ne počutimuser posted image ? No razen pluskov in bolečih prsi nič drugega niuser posted image
Jutri po 12 boste zvedle rezultatuser posted image Ti pa pij čajčke in dosti limone!
Hermy1, ja končno nedelja aaaaa, sem mislila že, da je ne bom dočakalauser posted image
Uživajte na kosilu,njamiiii.user posted image včeraj zvečer sem papcala kalamare, prav so pasaleuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.11.2010 10:16:47   
lana08
Dobro jutro,
vi se že o kosilu pogovarjate mi smo pa ravno vstali, to pa je luksuz user posted image  Očitno je K. isti zaspanec kot mami. K. vročina je bila posledica zobka, jaz sem pa še vedno čisto boga. Sem bila v dežurni včeraj pa je sum na angino ampak nisem vzela AB brez krvne slike. Upam da ni in da ne bo posledic za user posted image .

Uživajte v nedelji.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.11.2010 10:38:33   
zarja1
Dober dan zaspanke...jaz pa v kuhinji že od ranega jutra magarčim...user posted image user posted image user posted image

Moj ima RD v sredo pa dans pade že prva runda obiskov. Včerajšnji izlet je bil super, čeprav utrujajoč.user posted image

Gigi kaj kuhaš danes?user posted image

Fidolinca pa ti?

Mismis in Lanči prehlajeni...čajčki pa dolge gate. Nosečke, se bo treba začet ahtat, na pohodu je spet en kup viroz, gripa, angine,....user posted image

Hermy srečka, jaz bi tud dans raje na obiske, kot pa ti obiski do nas...

Roži jutri za super duper betiko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi kako se počutiš? Še malo...user posted image

Grem ker mi vse živo vre v kuhinji.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.11.2010 10:39:18 >

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.11.2010 10:40:10   
zarja1
Ajaaaa Mikli je prišla user posted image ? Mislim nate........

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.11.2010 15:32:36   
aqua77
Ojla,

punce meni se je že v petek zvečer začel po malem rjavkast izcedek, tak kot neke nitke svetlorjave ki so po koncu menstruacije. Včeraj ga je bilo malo več, že tudi na papirju ko sem šla lulat, ne samo ko si prometrium vstavim, danes ga je pa še več in je vsakič ko grem na wc.

Ful me je strah, kaj bi to pomenilo. Sicer vem, da je nevarno, če je krvavo, pri meni pa za enkrat še ni sveže krvi, ampak vseeno me skrbi to, da ga je vedno več namesto manj. Zdaj so že kar taki drobni koščki in nitke. Prometrij jemljem na 8 ur in malo bolj počivam, v bistvu sem danes samo kosilo skuhala ostalo pa kavčam. 
A je še kaj drugega za naredit? A katera ve, kaj bi bili ti rjavo-bež izcedki? Sem že čist panična... 

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.11.2010 16:00:04   
mismis
Akvič, meni je Hedi ravno v petek prinesla posebno izdajo revije Mama in v njej piše tudi o teh krvavitvah v zgodnji nosečnosti. Za  njih je več vzrokov (prepisujem):

1. vgnezditvena krvavitev; to je, ko se zarodek prisesa na materično steno. Kri je običajno svetlejša, krvavenje pa ni tako močno kot pri M, prav tako ne predstavlja nikakršne nevarnosti otroku. Najbolje je, da ženska v takih primerih veliko počiva, saj je v ležečem položaju dotok krvi do maternice večji.

2. med nosečnostjo postanejo vlakna znotraj materičnega ustja zaradi povečanega dotoka krvi in hormonskih sprememb nekoliko občutljiva; krvavitve iz ustja lahko povzroči manjši polip ali pa cervikalna erozija. Krvavitev sicer ni boleča in največkrat mine brez krčev, vendar pa nosečnica izgubi precej krvi. Največkrat se krvavitev umiri in vašemu otroku ne predsztavlja nevarnosti. To pa je tudi razlog, zakaj nekatere ženske pri spolnih odnosih krvavijo.

3. izvenmaterična nosečnost (no to smo pri tebi izključili in je ne bom prepisovala)

4. začetek spontanega splava (tega najraje ne bi napisala): znaki so krči, podobni tistim pri M in ponavljajoča se bolečina v hrbtenici in pa seveda vedno močnejša krvavitev.

Tako, jaz ti srčno želim, da bo vse ok

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.11.2010 16:34:39   
Grethy
No madona ja ... teli zadnji posti se mi pa nč ne dopadejo ... kdo strelja našo vodiko tam spodaj da so potem sledovi ... takoj mir dat ... bom biu tko hud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica draga še na nogah držim pesti da to mine in da boš bolj umirjeno nadaljevala svojo nosečniško etapo ....

Mismis, lepo da privajaš kužona na družinski prirastek, drugače vidim da ste vi trije ok, ati pa tudi ...

Rožika draga, evo pa bo jutri prva postaja tvoja user posted image in pol bo vsaka sam še bolj fajna, na končni pa pride nagrada ( al pa celo dve) ... se jutri nazaj grede oglasite na kofič????

Žižetka midve z mojo "reprodukcijsko napravo" čakava na tvoje odkritje nečesa novega ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.11.2010 17:20:24   
zarja1
Akvič..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.11.2010 17:45:40   
sapi
Lep večer ...

najprej tebi Aqua pošiljam veliko, veliko user posted image  , da se stanje umiri vse ostalo ti je pa že mismis napisala ...
potem pa vsem petkovim srečevalkam in srečevalcem, res vas je bilo lepo spoznati škoda, ker sem malo zamudila pa potem nisem mogla dolgo ostati, naraščaj je pač glavni pri hiši user posted image . Sem se počutila kot bi vas vse že od prej poznala čeprav malo zmedena, kakorkoli saj vas res. Bebike in fantič so bili res cortkani ...
gigi kot vedno te je bilo lepo videti in se pogovarjati s tabo
mismis upam, da je prehlad mimo in ne bo kaj hujšega ... ...
hermy kakšno jokcanje nismo nič slišali user posted image ...
lana upam, da je Živa že bolje ...
suzi lahko, da te pa ravno med temi čeprav jih ni veliko čaka vajina sreča ...
roži jutri naj bo prekrasna beta, kako pa drugače ...

želim vsem ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.11.2010 18:23:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

punce meni se je že v petek zvečer začel po malem rjavkast izcedek, tak kot neke nitke svetlorjave ki so po koncu menstruacije. Včeraj ga je bilo malo več, že tudi na papirju ko sem šla lulat, ne samo ko si prometrium vstavim, danes ga je pa še več in je vsakič ko grem na wc.

Ful me je strah, kaj bi to pomenilo. Sicer vem, da je nevarno, če je krvavo, pri meni pa za enkrat še ni sveže krvi, ampak vseeno me skrbi to, da ga je vedno več namesto manj. Zdaj so že kar taki drobni koščki in nitke. Prometrij jemljem na 8 ur in malo bolj počivam, v bistvu sem danes samo kosilo skuhala ostalo pa kavčam. 
A je še kaj drugega za naredit? A katera ve, kaj bi bili ti rjavo-bež izcedki? Sem že čist panična... 

Uf, sem prišla samo Roži zaželet en lep jutrišnji dan, sva z Živo obe zakuhali na 38 stopinj, pa vidim tvoj post...v veliki večini primerov krvavitev ne pomeni nekaj grozečega...vem za punco, ki si je morala dati vrečko pod rito, tako ji je tekla kri, pa je danes srečna mamica...vem pa, da ko se pojavi kaj takega, je vsaka tolažba mimo in smo vsi prestrašeni. Držim pesti, da je razlog v tem, katerega je mismis navedla pod točko 2. Drži se draga, vse bo v redu user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.11.2010 18:45:56   
sonya1
Aqica, kaj jaz to vidim ? Grem malo pogledat na net, pa vidim tvoj postuser posted image  
Mogoče bo ka podobnega, kot je bilo pri meni, neki čudni izcedki 2 dni, 3 dan že manj, potem je pa hvalabogu prenehalo. Verjamem pa, da si se prestrašila, meni se je skoraj srce ustavilo, ko sme videla pri sebi.
Aquica, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.11.2010 19:08:52   
Roži_
Aquica draga, pa kaj je to za enega hudiča,grrrrrruser posted image . Pa sej to res ni normalno ej, nikoli konca skrbi,....prvo živčki po ET, pa pol do UZ, če se vidi srček, pa izcedki, pa še in še,aaaaaaaa, noro resuser posted image user posted image Držim pesti zate vodica moja in upam, da se izcedki pomirijo in da ne pomeni to nič slabegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM SIGURNA DA BO VSE OK!!!user posted image user posted image user posted image

Grety, sem bila v gledališču, mi je rekel mojuser posted image , da si klicala, bova še videla za jutri, če ne bom preveč utrujena, se sigurno ustaviva na kavici, če ne, pa se vidimo itak naslednji mesecuser posted image

VELIKA HVALA VSEM, ki mislite name in držite pesti za jutri, RADA VAS IMAM VSE, konzervice mojeuser posted image
Sedaj pa šibam spančkat, ker štartam že ob 5.00user posted image
Nočkouser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.11.2010 19:30:07   
aqua77
evo me, da naši rožici zaželim veliiiiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooo beto jutri!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišiču hvala za info. Sem sama sebe prepričala da je sigurno št.2 ker drugo ne sme bit. Sem malo razmišljala da sem bila v četrtek pri Atu popoldne na vaginalnem UZ-ju, pa če je res neko bolj mehko tkivo, je možno, da se je kaj popraskalo. Pole je pa čez en dan bolj rjavkasto ven začelo lezt. user posted image  no to je zdaj moja osebna razlaga, ostale točke me pa ne zanimajo... user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede, ker ste me kar potolažile in mi vlile nazaj upanje. Mojmu itak ne morem skoz jamrat, ker je tud ves na trnih, drugim pa še misva govorila.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.11.2010 19:59:24   
Anonimen
aqua, držim pesti, da tile izcedki čimprej zginejo, da te bojo nehali živcirat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

roži, čim višjo beto ti želim jutri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.11.2010 20:09:51   
mismis
Roži, pestke da bo jutri čimvišja beta user posted image user posted image user posted image

Akvič, točno tako, številka 2 je in nič drugega. Pestke, da se izcedki umirijo user posted image user posted image user posted image

Skuštranka, ti imaš jutri punkcijo, kajne? Pestke, da bo kljub vsem veliko celic user posted image user posted image user posted image

Zarja, držim pestke, da juti pade stopka. Dajmo srce, dajmo srce, dajmo srce user posted image user posted image user posted image user posted image  še malo za raste foliklov ...

user posted image

pozdravčke vsem od user posted image  in user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.11.2010 20:38:12   
Grethy

Roži, pestke da bo jutri čimvišja beta user posted image user posted image user posted image

Akvič, točno tako, številka 2 je in nič drugega. Pestke, da se izcedki umirijo user posted image user posted image user posted image

Skuštranka, ti imaš jutri punkcijo, kajne? Pestke, da bo kljub vsem veliko celic user posted image user posted image user posted image

Zarja, držim pestke, da juti pade stopka. Dajmo srce, dajmo srce, dajmo srce user posted image user posted image user posted image user posted image  še malo za raste foliklov ...

user posted image

Se kr podpišem pod vse tole ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis ... morm pa priznat, da je vaša familja srčkana do konca in naprej ...
pa kk navihano punčkico mate user posted image user posted image ne da bratcu pančat

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.11.2010 21:01:41   
hedviga
'br čer!
Se javljam samo zato, da se zahvalim vsem petkovim za družbo, Mišonovim za rundo/na/rundo, Sapi za prelepo darilce, Miškinemu za to da je zraven mene sedel (ups aja tole je že višek...) user posted image user posted image user posted image
Skratka fino je bilo in ob priliki spet pridem! Za mrcvarit male (zaenkrat še) pridne štručke...
Seveda je bolj pametno da sama, ker lahko samo citiram Noki, da sta od petka oba mulčka kot user posted image  na sto miljon kubikov. Adijo pamet, meni se meša in HB je jutri vrtec user posted image user posted image  

Aja, podvig "Burek v popolnosti uspel. Sta padla Nobel mesni in sirov...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.11.2010 21:07:29   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ajaaaa Mikli je prišla user posted image ? Mislim nate........

jaaaaaaaaaaaaaaaa, končno danes, user posted image user posted image user posted image , zdaj pa visoki štart, da še ujamemo zadnji vlakuser posted image user posted image user posted image user posted image

po mojem mi je pomagala k sem včeraj si vzela mal izleta in sva se  z mojo mami šle za cel dan  potepat okol, in očitno mi je dobro delo da se je danes zjutraj prikazala.

zarči - srečno jutri in naj pade stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj pa imaš jutri UZ

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.11.2010 21:11:18   
miklarom
aqua - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se ti čim prej umirijo ti izcedki in da bo vse kot mora biti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.11.2010 21:12:16   
miklarom
Roži - moja srečno jutri in saj veš kaj sem ti reklauser posted image , pa zelo visoko betouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
22.11.2010 0:57:43   
Tanja_Jes
Moram se mal pofočkat, pa Roži zaželet lepo beto jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za Zarjo držim pestke za dober UZ in lepe folikle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Aqvica tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj izcedki izginejo...šc, šc, šc, zdej pa res nimajo kej delat tam dol.

Hvala za petek za dobro družbo, pijačo, darilca...lepo vas je bilo videt in pestvat tko pridne otročke user posted image , bo treba čimprej ponovit, ker prehitro zrastejo...
Mož je dovolil da bom lahko še kdaj šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa učimo v posteljici zaspat....žal zopet neuspešno...po 1 uri in 50 minut petja pesmic, božanja, jokanja in cviljenja, sem jo zopet priklopila na user posted image in je zaspala v 7 minutah user posted image . Jutri spet ponovimo vajo...

Zdej grem pa še jest u mižule...nočko

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
22.11.2010 7:25:49   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Roži naj bo danes lepa beta user posted image ! user posted image user posted image

Aqua naj se izcedki umirijo! user posted image user posted image
Zarja navijam! user posted image user posted image
Miklarom akcijaaa user posted image user posted image

Nosečke božat bušije!

Prav vsem lep pozdrav!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
22.11.2010 7:38:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!
Roži naj bo danes lepa beta user posted image ! user posted image user posted image

Aqua naj se izcedki umirijo! user posted image user posted image
Zarja navijam! user posted image user posted image
Miklarom akcijaaa user posted image user posted image

Nosečke božat bušije!

Prav vsem lep pozdrav!

Tu lahko samo tri malenkosti dodam:

Loremi, hvala za kofi user posted image !

Skuštranka, pestke, da bo kljub vsem veliko celic

in Mismis tole tvoja družinica je zakon user posted image  user posted image  user posted image :

Lubčke!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?