|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
20.11.2010 0:09:14   
gigi1
Oj srčice user posted image , moj je že v špampku user posted image

Tolk dojenčkov na kupu pa že dolgo ni bilo user posted image  user posted image  user posted image .  Atrakcija, vam povem user posted image
Srečevalke, srečevalci (tokrat kar 3je! OPA!!!) in srečevalčiči (4 princeske in princ) lepo vas je bilo videt user posted image

Je bilo tudi nekaj presenečenj user posted image . Veselih!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Lučkec žal mi je, da ni ratalo. Bi kakšno strokovno o košarki udarle user posted image . Dans ni bilo nič športnih debat user posted image .

Larica isto misliva user posted image user posted image user posted image  Žiži molto vesela. Sem mal pošnofala pri dvojčkih user posted image

KT lepo, da si se oglasila user posted image . Najprej sem mislila, da te bom uvrstila na seznam nosečk...pa sem 2x prebrala tvoj post in ugotovila, da pišeš v pretekliku. Kako so zadeve pri vas? A sta se odločila za postopek?

Fidi spet sem zaman upala user posted image . Ampak 1x te bom že nekje snela. Si "moja" in ma, da te nek pofočkam user posted image

Lana70 in 08 upam, da ste boljeuser posted image

Nočem vseh, ki so prišli poimensko omenjat...Kruceta pa moram! Stari...car si! Vsakič znova sem presenečena nad tem kako razmišljaš in folgaš vse, kar v službi vidiš in doživljaš. Kapo dol!

No...zdej se grem pa našmu pridružit user posted image . Nočka vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.11.2010 8:02:43   
Roži_
Jutrouser posted image

Ena kava, da vas malo prebudi po dolgonočnem pijančevanjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Kako je bilo v Kongu? Žal mi je, da nisem mogla pridet, če povem po resnici, se mi ne da spet vozit, dovolj imam te vožnjeuser posted image  Drugače bi lahko se dobile enkrat na Primorskem AAA KAJ PRAVITE?user posted image  Imamo par lepih lokalov ob morju pa bi lahko tudi tam popivale ne samo v Konguuser posted image
Lepo soboto želimuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.11.2010 8:52:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica men je pa drobna ptička nekaj prišepnila user posted image . Sem vesela, full user posted image user posted image user posted image

lubek, prekraseno bitje moje, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ups, vsaj upam, da mislim isto...

Kaj ti poje ptičica, ptičica.....radovedni Teddy. V glavnem ČESTITKE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.11.2010 8:57:28   
tassi1
Dobro jutro!
Sem tako vesela kot že dolgo nisem bila, ko berem prekrasne novičke tule gor:
miš- vse čestitke za srčka,vodica- enako tebi za potrjeno nosečnost, pa tebi roži pa pozitivne testke,..
Sem res vesela za vas- si zaslužite!!
Po dolgem času imam soboto fraj, pa spolh ne vem kaj naj počnem user posted image user posted image
Najbrž bom malo čistila po stanovanju, pa kužico peljala na dolgi sprehod, pol bom pa itak spet sama doma.

Imejte lep dan, pri nas je mrzzzllloooo, frend mi je pa povedal, da v Nemčiji že sneži in to prihaja k nam dol-  bbbbeeedddd

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.11.2010 9:11:08   
mausikaa
dobro jutro
Roži hvala za kavico...
Tassi a sneg kličeš? jaz sem glih včeraj rekla eni prijateljici da mi diši po snegu, pa če pogledam kakšno dlako imajo mački in pes se nam ziher obeta polarna zima...

no tko, jaz sem danes že kar mobilna, samo nekaj me bega - a je normalno, da tudi če ni bilo ET da me po enem tednu od stopke še vedno tako bolijo joške? fulll so napete, pa pečejo me - ali to tudi pripišem hiperci? no buhi gre kar lepo nazaj, ga je še nekaj ampak občutno manj, lulam še vedno, dobro da mam še en teden dopusta...
sem pa danes naredila tortico za mojo tamalo žabo, tako dvonadstopno nutello, danes ma fešto z prijateljčki, jutri pa familjarno - za to fešto moram pa torto še narediti...že vidim, da bom danes zvečer kar padla v posteljo

btw. za tiste ki vam je dolgčas, ali pa za tiste, ki ste samo firbčne...ni glih samo za očke počivat, je tudi zgodba dobra
http://www.youtube.com/watch?v=pU3bUJroGNg

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.11.2010 9:13:46   
mausikaa
uf Zarči in seveda vse ostale user posted image  
lov you

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.11.2010 9:15:05   
zarja1
Dobro jutro pupe moje.....

Roži super kavica. Kako si?user posted image Še malo pa ponedeljek...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi jaz naravnost obožujem sneg....user posted image

Gigi saj si mislim, kaj pomeni špampek.Samo mam filing, da mi spet onega tipa češ priklicat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis kako lepota moja? Nespečnost še vedno prisotna al si še pod odejo?user posted image

Vidim, da je Kongo uspel, vse še spite...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčice imejte se skrajno lepo, letim v mesto na kafe, pol pa v Graz po darilca za nečake...Prazniki so skoraj pred vrati.

user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 20.11.2010 9:18:27 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.11.2010 9:17:50   
zarja1
Mausi vsi ti znaki so čist običajni. Pri meni tud prvič niso mogli delat ET (hiperca), pa so ble joške do Koroške še kr nekaj cajta. Stopka pred punkcijo naredi svoje. Saj bo. Fajn pa, da veliko lulaš in da gre buši dol.

Komaj čakam tvoj uspešen MB!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.11.2010 11:39:46   
gigi1
Daan

Roži hvala za kofi user posted image . Verjamem, da imaš vožnje čez glavo. No, saj smo imeli srečanje v vaših koncih že 2x...tko da ne popivamo samo v Kongu user posted image
Pestke za ponedeljek so močno stisnjene user posted image user posted image user posted image .

Tassi še dobro, da si ženske vedno najdemo kakšno delo user posted image . Upam, da si kar dobro?

Mausi dej mi zaupaj na komu bi mogla v tem filmu učke past? user posted image
Ja ta filling je zaradi stopke.. Drži pa kakšnih 10-12 dni. Super, da ti gre na bolje user posted image

Zarči user posted image  user posted image  user posted image
Uživaj vikend in pestke za ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lep vikend user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.11.2010 11:49:12   
Anonimen
Evo, pri nas pade danes stopka, čeprav.. kaj pa vem... imam komaj 6 foliklov in nekaj manjših, kar je več kot za polovico manj kot v prejšnjih postopkih.

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.11.2010 12:12:59   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi dej mi zaupaj na komu bi mogla v tem filmu učke past? user posted image

Žižika lubica moja, sej sem napisala da ni glih za očke počivat...zgodba je zanimiva

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.11.2010 12:13:59   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo, pri nas pade danes stopka, čeprav.. kaj pa vem... imam komaj 6 foliklov in nekaj manjših, kar je več kot za polovico manj kot v prejšnjih postopkih.

Skuštranka močno močno držim pestke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.11.2010 12:16:25   
nokes
ooolala, nosečkice, vse še pod kovtrčki???

evo vam the best cake ever, da si malo cuker dvignete:

user posted image
tale tema postaja res ena taka srečna in trebušasta, da mi je prav lepo, ko pogledam seznamček, ki se bo, to vem, do konca leta še napolnil.

suzi: jaz imela 5 foliklov, uporabni na koncu 3. nič ne skrbi, pač pa pošlji lepe misli svojim šestim in mogoče se na punkciji še najde kakšen.user posted image , da stopka ne bo preveč pekla.

no, šibam mal počivat, ker sta tamala user posted image +user posted image  x nešteto... grrrruser posted image

nokes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.11.2010 12:54:44   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image

Mislm, kako se lohk zbere na kup, tolk enih odbitih (beri duhovitih) bab user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.11.2010 13:23:10   
mismis
Samo na hitrco en dober dan,

moram leteti v kuhinjo, ker mi naš dela sarmo user posted image , pa mu grem pomagati zelje jesti user posted image user posted image

lep vikend vsem skupaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.11.2010 16:24:04   
hermy1
Drage moje,
v veliko veselje vas je bilo videti še v živo user posted image ! Naslednjič bom pa sploh že z lažjim srcem in še večjim veseljem prišla na srečanje...saj veste, kako je prvič user posted image ?? Objemčke še enkrat vsem!
Sem mojemu takoj povedala, koliko gospodov je blo user posted image !

Ampak Fidika mi je pa manjkala, da bi jo mal user posted image

Skuštrana suzi, šest foliklov pa sploh ni slab rezultat user posted image !
Roži, je že sobota popoldan user posted image !

Mausi, upam, da ti bo kmalu bolje!

Jest sem bla tko vesela, da sem šla, ker je blo dost lažje prestat lubičino jokcanje, ko sem bla z vami...in ste mi pomagale user posted image ! Doma pa nobenga user posted image !

Mejte se še naprej lepo user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.11.2010 19:32:07   
zarja1

uuuuu, lepo si jo zapičiuser posted image . Glede števila se ne sekirat....kvaliteta šteje. Pa hiperce ne bo, pa zapletov z delnimi punkcijami. Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.11.2010 20:16:00   
mismis

Skuštranka, ma saj veš, da bodo folikli še zrastli, merijo pa itak samo največje. Itak pa potrebuješ samo dve dobra zarodka user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.11.2010 20:18:03   
mismis
Včerajšnje srečevalke, res vas je bilo lepo srečati, ampak male princeske in princ so bili pa top večera user posted image user posted image user posted image

naslednjič se bomo morali srečati kje v Tivoliju na igriščih, samo bo malo čudno zgledalo, če bomo tam pili per, četudi non alko user posted image user posted image user posted image

Maussi, pestke da boš čimprej bolje user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.11.2010 20:58:57   
lana70
Uf, da vas na hitro preletim....vidim, da ste se imele včeraj maksimalno....fauš, fauš..Žal je Živa zakuhala na 38 stopinj in danes zjutraj sem jo peljala na urgenco, ker nismo spali celo noč, vročine pa tudi nisem mogla zbiti user posted image . Kot kaže smo fajn prehlajeni, dobili antibiotik za učke, ker ji tako teče iz učk in nosa, da je cela zabuhla in rdeča, bogica v glavnem user posted image . Tako. Upam, da bo kmalu naslednje srečanje user posted image . Zdaj pa šibam spat, da nadoknadim manjko prejšnje noči, če mi bo uspelo.

Roži, mislim nate jutri user posted image user posted image user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.11.2010 21:05:57   
hermy1
Lana70...drugič morata prist, ker so nam manjkale vmesne starosti otročkov user posted image user posted image user posted image !!
Pa še Mismis je rekla, da bomo naslednjič v Tivoliju, tam bo pa sploh lušten...za pivo ni skrbi...sej lohk piksne v časopisen papir zavijemo user posted image user posted image user posted image !!

Mirno noč vsem (Lana70 upam, da se dobro naspiš)!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
20.11.2010 21:59:58   
Anonimen
hermy, za mene je to ful mal foliklov. user posted image   Prvič jih je blo cca. 40 + manjši, potem pa 2x cca. 15 in manjši. Tako, da je tole en drobiž. user posted image

mismis, ma, veliko več jih ne bo. V LJ so mi jih vedno našteli vsaj 15, zdej je pa ful manj in je tud dr. reku, da lahk pričakujem manj celic. Anpak bo že. user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.11.2010 8:50:47   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

a sem prvi? Prvi sem...........user posted image user posted image user posted image

user posted image

evo kavice za vasuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.11.2010 8:55:28   
Roži_
Jutrouser posted image

user posted image

Da se ne bom sama s seboj pogovarjalauser posted image , vam želim lepo nedeljouser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.11.2010 8:57:37   
Roži_
O mIsmis, pa si me prehitelauser posted image
Kako si nosečkica naša? Si dobro?user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?