|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
19.11.2010 11:01:25   
Roži_
V mojem albumčkuuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.11.2010 11:11:23   
zarja1
Srčice hvala za pestke, so pomagaleeeeeee. Teddy vesel mučo, mučo fejst.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.11.2010 11:12:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Ne vpraši, sem včeraj kužonu razlagala, da bo naslednje leto dobil bratca ali sestrici, pa me je samo vprašljivo gledal in nato se obrnil k našemu, češ kaj boš pa ti rekel na tole...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk mi je znan ta pogled....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.11.2010 11:15:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Wiiiii evo spet nabiram user posted image . Si kar predstavljam to veselje domačih user posted image

jaz tudi...pa kurja koža je stalnica te dni tu gori...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.11.2010 11:15:28   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice hvala za pestke, so pomagaleeeeeee. Teddy vesel mučo, mučo fejst.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči, suuuuupeeeeer ! Kaže dobro ! Sonya tud vesela k radiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !( tu delam konkurenoc Gigi in Fidikiuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.11.2010 11:16:30   
sonya1

Wiiiii evo spet nabiram user posted image . Si kar predstavljam to veselje domačih user posted image

jaz tudi...pa kurja koža je stalnica te dni tu gori...user posted image user posted image user posted image

Si predstavljaš svoje, Zarčiuser posted image ?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.11.2010 11:21:32   
Tanja_Jes

mi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.11.2010 11:26:06   
lana08
Haha Mišmiš tako nekako je K pogledal, ko sem mu povedala da imam še nekoga tam kjer me on najraje brca na previjalni. Potem pa kot da bi vedel me je z obema rokama objel okoli vratu in se crkljal. Mojmu so se kar oči orosile, jaz pa sem itak sedaj jokica na kvadrat. in potem še tukaj res same dobre novice. Porodniška še za robčke ne bo dovolj.

Gigi to bo kar presenečenje kot prvič.

Zarja zate pa tale: user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.11.2010 11:42:47   
Grethy
Gigi-ka

user posted image user posted image user posted image povej mi sam če boš natuhtala kako sprejemljivo varianto še za Grethyco, pa da raztur nardiva user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.11.2010 11:43:36   
sapi

Sapi navodila sem ti poslala na ZS.

Dobila hvala ti ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.11.2010 12:20:53   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mi imamo pa tikerček user posted image user posted image user posted image , joj kolk je tale mismis važn

user posted image user posted image

zarček, superskouser posted image  navijamooo saj vešuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.11.2010 14:25:13   
lana70
Drage moje, spijte en bambi še zame (če že ne boste vse na piru), mene žal danes ne bo. Imejte se maksimalno!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.11.2010 15:17:35   
lučka 25

Zarči sporoča, da ima kar dosti frnikolc vse lepo pošlihtane 11-13. E je 10. V ponedeljek spet UZ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

oooooo, ti moj najboljši roza medvedek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.11.2010 15:18:33   
lučka 25
Ah, vidim da se danes dobite. Če bi prej vedela bi se pa kar prislinla zraven user posted image
Skratka, uživajte!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.11.2010 15:23:08   
lučka 25
mismis, ob tvojem tikerčku so pa itak solzice pritekle. Je tako lepo vidt.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.11.2010 16:59:24   
gigi1
Že vidim, da bom še fejst garala za vikend user posted image  Sem včeri in dans premalo naredila.
Ampak pridem pa...bušije božat, vas lupčkat in Miši stroške delat user posted image

Miši sokca mi ne nosit, ker sem ga ravno dobila 10l in se bojim, da se bo pokvaril. Se pa za naslednjič priporočam user posted image
Tikerček je pa MEGA user posted image  user posted image  user posted image

Sonya ti bi si lahk tud tikerček naštimala, pa kakšen avatar, da te iz aviona uočimo user posted image .
Za srečanje pa ne skrbi. Še za vsako smo takoj odkrile kam spada user posted image

Zarči bomo še naprej fejst stiskale pestke user posted image . Tokrat pa res MA DA BO! user posted image  user posted image  user posted image

Roži ne vidim albuma user posted image . Ali objavi kot javni album, al nas pa vse poklikaj za prijateljice user posted image

A tkole? Zdej pa nobene Lane ne bo user posted image  user posted image

Tamalu a ti prideš? Pridete?

Lana08 se mi je kar zdelo, da bo spet surprise user posted image . Je K kaj bolje?

Gretka vejš de bom user posted image

Hermy lepo, da ste nazaj user posted image . Kako ste se imeli?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.11.2010 17:02:20   
gigi1
Larica men je pa drobna ptička nekaj prišepnila user posted image . Sem vesela, full user posted image user posted image user posted image

Lučka škoda user posted image . Bi bilo lušno te po daljšem času spet videt.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.11.2010 18:40:36   
lučka 25

Lučka škoda user posted image . Bi bilo lušno te po daljšem času spet videt.

Mah, kaj čmo. Če bi vsaj avto mela, bi obe z Nežo uleteli, vsaj nosečke poobjemčkat, pa ostale pošarmirat. Ma kot zakleto mojga dragega ni blo nič domov, ker ma gužvo v službi. Če pa naslednjič prej povohunim, pa pridem!

No, zdaj tako in tako že vse uživate. Na zdravje!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.11.2010 19:59:43   
lara light

Larica men je pa drobna ptička nekaj prišepnila user posted image . Sem vesela, full user posted image user posted image user posted image

lubek, prekraseno bitje moje, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ups, vsaj upam, da mislim isto...
mismis in ostale, uživajte max. nocoj!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.11.2010 20:24:46   
mlinčka
Mišmiška, v Kongo ti pošiljam en navdušen iiiiiiiiiii user posted image  in nazdravljam Cilki in Binetu! Čin čin user posted image ! Oooo, kako veselje, ti privoščim neskončno! Kolk bo luštno, boš vidla user posted image !

Čestitke tudi aqvici user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.11.2010 21:15:18   
lana08
Grrr spet ga biksa tale rr. Skratka upam da uživate, midva sva oba zbolela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.11.2010 21:18:41   
aqua77
Še jaz se pohlevno javljam.

Tudi naši malenkosti ni uspelo uletet v vesele Kongo kraje, ker smo imeli spet fuzbal utakmico, pa je mami šofer. Bemu mast, pa je bil že cajt da vidim spet moje piksne... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za rundo bi lah dala, da mal mišmiško razbremenim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa drugič... Uživajte maksimalno lubice...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.11.2010 21:19:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Grrr spet ga biksa tale rr. Skratka upam da uživate, midva sva oba zbolela. user posted image user posted image user posted image

Lanči, ja kaj pa tebe matra zdej?? A si se od čmrlja nalezla?

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.11.2010 22:00:08   
lana08
kakšna viroza verjetno ker zobje mi ne rasejouser posted image . vročina, bolečine v mišicah, povečane bezgavke, pa nič ne smem vzet, no prej sem en lekadol. upam da bomo kmalu ok, sploh me je še za pikico strah.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.11.2010 22:19:51   
KT
Vseskozi vas spremljam soborke moje, vsakokrat držim pesti in navijam za najboljši razplet, vsakokrat se mi orosijo oči. Pri nas še kar borbamo, za postopek se kar ne moremo odloči...leta naredijo svoje user posted image ... po letih borbe se je naša frajla namreč "ustvarila" naravno.

Ne vrzite puške v koruzo "konzervice" moje, držim pesti.

Vse najlepše tistim, ki jim raste novo življenje pod srcem user posted image user posted image user posted image , zahvala vsem tistim, ki držijo pesti za nas borke user posted image user posted image user posted image  in dobre misli vsem tistim, ki se ne vdamo user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil KT -- 19.11.2010 22:21:36 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?