|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
12.12.2010 13:53:23   
almk
Ninčy vam pa res nič ne zavidam - res ste bogi..upam, da ta šop pikapok čimprej prileti do vas...
no mi se pa pripravljamo za jutrišnji vstop v vrtec...nohtki postriženi, laske umite, ruzačka z vsemi pripomočki pripravljena, zdej pa sam še do tja pridet...edino kar je zame en mali minus je to, da bomo moglimalo prej vstajat...zdej spimo do nekje 8h, od jutri naprej bi mogli bit pa ob tej uri že v vrtcu...ah tud tega se bo treba počasi navadit, saj se bliža služba...
lara - super za sprehod...mi tud zdej večinoma prakticiramo hojo, voziček samo še stoji v garaži in čaka na spomlad, če se bosta sploh še hotela kaj vozit..pri nas so trenutno tudi za zunaj aktualni poganjalčki...
nič grem kuhat naprej, da bomo pojedli in šli lahko na sončka...
lep dan vsem..

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.12.2010 17:56:00   
lara light
kuham večerjo in sem sem pršla glih pokukakt...amapak na tole almk, se moram odzvat: oooo, tvoja lubeka gresta od domauser posted image user posted image  naj vam lepo steče, vem, da ste tipi topi porihtani in lepi...vse fajn vam želim in zdravi ostanite!user posted image user posted image user posted image
pikec, pozdravi seuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.12.2010 19:03:03   
ninčy
Hej!

Te pikapolonice verjetno res niamjo našega naslova ... Spet imeli pestro noč - vsak z enim "spala" v ločenih prostorih. Čez dan itak tečna, naveličana vsega, zunaj sonce, mi pa doma user posted image . Zvečer nista nič jedla, morda jima uspem malo kasneje uturiti mleko. Kašljata pa kot zmešana. K sreči vsaj ventolin pomaga ...

Zato pa sem imela morda čas presrfati net glede aquadraw table. Iskala sem dodtani svinčnik. Na uradni spletni strani ga imajo, apak ne dostavljajo v SLo. Sem jih že kontaktirala ... Javim. Al ga je katera uspela dobiti pri nas? Da nom zdaj ugotovila, da sem ves popoldan zaman srfala user posted image .

Pika, ne daj se!
Almk, vse dobro jutri! Bomo mislili na vas.
Lara, kaj si danes skuhala za večerjo?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.12.2010 19:27:50   
Barbk
Čer,
almk vam najprej pikepoke (preventivno) za jutrišnje uvajanje v vrtec. Predvsem naj bo uspešno!
Pika jutri verjetno res sprehod, če uspem en opravek dopoldan hitro poštimat. Drugač pa bejbi, drži se in ne daj se tem bacilčkom. Ššššcccccc!
Ninčy jao...še en garmin za vaše user posted image . Dobra si...mislim na vas. In če slučajno najdeš kje dodatni svinčnik za Aquadraw se priporočam za dva. Sem v BC-ju v Šiški v  petek spraševala pa je ena sicer zelo prijazna gospodična rekla, da se ne da dobiti dodatnega. Me je sicer čist čudno, začudeno gledala ko sem ji razlagala, da pač drugi otrok sigurnio v miru ne gleda in čaka, da prvi konča svoj "žur", tko kot je predstavljeno v reklami. Gospodična pomoje še nima otrok pa ji je bilo to čist čudno in si je po moje mislila, da imam skrajno nevzgojene otroke. user posted image  Bom pa še enkrat vprašala kako drugo gospo, tisto k ima min. dva otroka doma. user posted image  No Šibam...
Aja Larči juhej za vaš prvi "hodeči" al kako bi se izrazla sprehod z malima škratoma.user posted image
Kje ste pa ostale?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.12.2010 19:54:31   
Belen
ola,
ekože če kličete,čepraw bom kratka,ki se mi ne da psiat user posted image user posted image user posted image user posted image

almk...srečno za ju3...to je en prwih "dosežkow" w življenju naših otrok....tipo prwi dan šole, prwa predsawa, prwa ljubezen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej štekate ne,kaj sm mislila.....

ninčy....kaj druzga kot.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Zarja.....

eko bežim, čaka me mož, toast in finale BB .....  user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.12.2010 20:54:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Zato pa sem imela morda čas presrfati net glede aquadraw table. Iskala sem dodtani svinčnik. Na uradni spletni strani ga imajo, apak ne dostavljajo v SLo. Sem jih že kontaktirala ... Javim. Al ga je katera uspela dobiti pri nas? Da nom zdaj ugotovila, da sem ves popoldan zaman srfala user posted image .

Moj plan nakupa aquadraw:
- veliko platno od TOMY
- mini slikce s pujso pepo iz ebaya evo
Tako imam darili za oba in pridem do dveh svinčnikov

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.12.2010 20:55:02 >

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.12.2010 21:35:00   
miska73
Vidim, da je prava prehladna sezona.
Res vsem želim prespane noči, nič inhalatorjev, nič obiskov ZD-jev.

Situacija pri nas:
Rokec je spet zbolel.
Upam, da bomo danes bolje spali kot prejšnjo noč.
Operacijo bomo pa kot kaže spet prestavljali.

Se opravičujem, ker ne bom nič pokomentirala za nazaj. Pridne bodte. Rada vas mam.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.12.2010 8:28:58   
pikatara
Almk poročaj kako bo prvi dan. Vidim, da je tudi pri vas spremljevalec sneg. Mi bomo ta teden še sigurno doma, pol bomo pa videli.

Ninčy upam, da ste že bolje. Mi še vedno smrkamo in kašljamo. Patrik je v zadnjem mesecu eno kilo shujšal, je čisto malo, pa še to mu dostikrat ne paše.

Belen včeraj smo pa na vašem koncu bili. joj kako vam zavidam pomlad. Sem te nameravala poklicat, pa je bil oči v bolnici tako hitro gotov, da so tvoje čebele ziher spale. Smo bili glih ob 13. Tak sonček, tako lepo, otroka sta bila v enem vinotoču pod bolnico kar v jopicah. Oba seveda čisto vesela, ker gremo pri nas v temle mrazu v bundah, kombinezonih, šalih, kapah, rokavicah,...

Miška tale operacija se vam pa res vleče. Držim pesti, da bo čimprej za vami.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.12.2010 9:01:06   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Belen včeraj smo pa na vašem koncu bili. joj kako vam zavidam pomlad. Sem te nameravala poklicat, pa je bil oči v bolnici tako hitro gotov, da so tvoje čebele ziher spale. Smo bili glih ob 13. Tak sonček, tako lepo, otroka sta bila v enem vinotoču pod bolnico kar v jopicah. Oba seveda čisto vesela, ker gremo pri nas v temle mrazu v bundah, kombinezonih, šalih, kapah, rokavicah,...

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pika slučajno je bilo wčeraj lepo wreme po 2mes.dežjaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image ... ja ob 13h smo mi spali..... med 12-14h načeloma spimo.... škodaaaaaaa.... full bi bla wesela,da bi se kej srečali .... user posted image user posted image
kaj ste pa delali w izolski P? wčeraj? nedelja? (če ni skriwnost seweda....)

danes sm ju peljala w wtrec...smo mal zamudili,pa je rekla ,da je že mislila,da smo bubani.... in seweda pol je rekla,da smo edini ki smo že 2mes.zdrawi w wrtcu user posted image user posted image user posted image ... p.s.ne smem preweč hwalit,da ne bomo zdej zboleli.... kašelj nam je že začel nagajat....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.12.2010 10:25:17   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Almk poročaj kako bo prvi dan. Vidim, da je tudi pri vas spremljevalec sneg. Mi bomo ta teden še sigurno doma, pol bomo pa videli.

Ninčy upam, da ste že bolje. Mi še vedno smrkamo in kašljamo. Patrik je v zadnjem mesecu eno kilo shujšal, je čisto malo, pa še to mu dostikrat ne paše.

Miška tale operacija se vam pa res vleče. Držim pesti, da bo čimprej za vami.

Jutro!
Nahitrco, se kar podpišem, pika thx!

belen: ja pika slučajno je bilo wčeraj lepo wreme po 2mes.dežjaaaaaaaaa ... podpis!!

belen ostante zdrave čebelice!

ninčy, polnozrnati kuskus in omaka od zrezkov, veliko kislih kumaric, zanju je blo ok, jaz sem bla na čokoladi piškotih, mož delaluser posted image

hvala, da se veselite z mano...a nismo še zreli za samostojno hojo...ko jo pa za rokico vodim, se hitro utrudi...držim pesti, da bomo čimprejuser posted image
lep dan, zvizzz

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.12.2010 11:20:00   
ninčy
Hej!

Tele vaše pikapoke bom jaz poslala nekam. Sploh ne pridejo do nas. Smo bli v ZD na kontroli, še naprej morata dobivati ventolin, ampak kaže, da se bo Janu še uho vnelo. Sicer še ni, ampak ... Pa bo spet AB padel. Mah, res za pop... Ampak, kar ne ubije, nas krepi ... al kako že. K sreči sta vsaj spala celo noč.

Miška, tudi tvoja varianta za aquadraw ni slaba. So mi pa iz BC sporočili, da bodo skušali dobiti dodatne svinčnike. Tomy se mi pa še ni javil.
Vi imate pa tudi smolo s to operacijo.
Almk, kako je bilo v vrtcu?

Pika, tudi naša2 sta shujšala. Se jima rebrice vidijo. Sta pa na kilaži iz avgusta (takrat sta v P imela 9600, toliko kot zadnjič v bolnici).
Nič, šibam. Se še kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.12.2010 11:54:57   
evelinxx
Ojla
Vsem bolančkom pošiljam en vagon user posted image iz Prekmurja,morda vam pa naše pomagajo pri zdravljenju.
Mene pa zanima kako ve reagirate ko se vaši dvojčki prepirajo,moja Hana rada tepe z rokicami ko ni kaj po njenem.Zdaj pa ne vem kako naj  ukrepam ali naj ignoriram ali pa naj opozarjam da se to ne sme.Kaj pri vas bolj uspeva?
Lp

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.12.2010 14:04:53   
almk
Hej punce...
evo mi smo uspešno preživeli prvi dan v vrtcu...šli smo okoli 8h, prišli na zajtrk (čeprav sta ga jedla že doma), poskusili malo jesti sami, potem se igrali - malčka navdušena nad vsemi igračkami, mali seveda lumpek - on bi plezal na police, vlekel stol po igralnici, razmetaval kocke, ampak mu bodo že povedali kaj se sme in kaj ne...mala pa pridna, se lepo zaigrala, tako da zaenkrat nisem videla težav...ob 10h smo pojedli malico, potem pa se odpravili domov...jutri grem z njima za 1 uro, potem ju pustim sama za kakšno urico in nato v sredo mogoče še za malo več časa, pa bomo videli kako bosta navdušena nad tem, da bosta ostala sama...vem, da bo jutri malo težje, ampak se bosta že navadila...vrtec pa res lep, čisto nov, z vsemi novimi stvarmi...res sem navdušena...tud vzgojiteljici sta prijazni...evo tako...zaenkrat samo pozitivno...poročam kako bo šlo naprej...sta bila pa zjutraj samo 2 fantka, potem sta prišli še 2 punčki, baje so že bolani...upam, da nam tele pikapoke kaj pomagajo, da bomo vsaj kakšen teden ali dva uspešno v vrtcu...
Ninčy - ja nj že pridejo te pikapoke do vas...res vam želim samo zdravja...za aquadraw pa če boš kaj zvedela sporoči...
vsem ostalim pa tudi - rokec pikapoke za tebe, pa za pikina dva, pa belen...no v glavnem vsem zdravja..
evelinxx - tudi naša mala je nekje pri enem letu začela tepsti, pa smo jo poskušali preusmeriti, da se boža in ne tepe, pa je s časoma pozabila...tako da trenutno nimamo več teh težav...mogoče je varianta tudi, če je huda, da ji rečeš, da preusmeri jezo na kakšen predmet, mogoče tla - to mi je svetovala sestrična, ki je psihologinja...pravi, da če je otrok jezen, ne more  božat in da naj poskusimo na ta način, no ampak pri nas je samo do sebe minilo...
lep dan vsem..
lupčkeeeeeeeee...

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.12.2010 14:58:45   
ninčy
Na hitro, ker imamo res pestro ...
Aquadraw dodatni svinčnik se da dobiti v BC na Rudiku, baje. Naš že čaka.

Almk, fajn za vrtec.
Evelin, jaz prepriljivca okregam alat ti,ti ...

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.12.2010 17:21:32   
ninčy
Sam ta info ... BC Rudnik tudi ne prodaja dodatnih svinčnikov, meni so enega šenkali.
Se vam javim, ko bosta šla spat.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.12.2010 20:08:01   
ninčy
Zgleda, da mam sam jst tolk časa. K da skoz kle gor visim user posted image

V glavnem, mi smo preživeli en krasen dan. Naj bo čim več takšnih, bom samo rekla.
Kako pa vi?

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.12.2010 20:19:35   
Barbk
Bom danes na hitrco, sem malce zmatrana. Bila v manjšem šopingu, pa sem čist podrta. Almk zelo sem vesela za vaš prvi dan v vrtcu in verjamem, da vam bo lepo steklo. Pika kot si verjetno ugotovila danes ni bilo sprehoda-zdele bi mogu kak smajli bit pa rr šteka in jih ni???????? , kako si pa jutri? Kako ste opravili v bolnici? Ninčy ste že kaj bolje?Škoda za svinčnik-sem se že veselila. Miška nič vesela za Rokca...pikepoke na vaš konec. Evelinxx pri nas je tud kak fajt na dnevnem redu in jima povem, da se ne tepe, cuka..., da se boža-to še pokažem, če sta pri volji, pa moj moj data. Včasih pali, včasih pa tud ne in čez 5 sekund že ponovita vajo fajtanja.  Larči pri nas je že nekaj časa samostojna hoja, sam še zmeraj ne morem sama z nima na sprehod-peš. Brinč je pridna in da rokico. Žigatu se pa čist utrga in leta naokoli, nič ne sliši, vidi pa vse razen mene. Skratka je mali divjak. Belen naj ostaneta tvoji dve čmrliki zdravi še naprej. Mi upam, da sfuramo-Brina že nekaj kašlja, Žigi se pa še drži, Manca pa tud. Trkam. No zdej pa šibam...Lupčka vsem!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.12.2010 21:33:31   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Miši draga ne rabiš iz e-buya. Naši sosedi so ga kupli v interšparu za iste pare, kot jaz iz anglije... Ti priporočam tistega z živalcami, ki se oglašajo, našedvajih obužujeta, velikobolj kot risanje...
Flumastri so pa tule
http://cgi.ebay.co.uk/AQUADOODLE-AQUADRAW-ACCESSORIES-MAGIC-WATER-PENS-BNIP-/310277544736?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item483dfb9b20

Moj plan nakupa aquadraw:
- veliko platno od TOMY
- mini slikce s pujso pepo iz ebaya evo
Tako imam darili za oba in pridem do dveh svinčnikov

Miši draga ne rabiš iz e-buya. Naši sosedi so ga kupli v interšparu za iste pare, kot jaz iz anglije... Ti priporočam tistega z živalcami, ki se oglašajo, našedva jih obužujeta, veliko bolj kot risanje...
Flumastri so pa tule
http://cgi.ebay.co.uk/AQUADOODLE-AQUADRAW-ACCESSORIES-MAGIC-WATER-PENS-BNIP-/310277544736?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item483dfb9b20

Almk, vse lepo v vrtcu.
Vsem ostalim pa veliko zdravja in lepega vremena. Jaz še tale teden v službi potem sem pa s šihtom za letos zaključila.

< Sporočilo je popravil blanč -- 13.12.2010 21:38:19 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.12.2010 22:06:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miši draga ne rabiš iz e-buya. Naši sosedi so ga kupli v interšparu za iste pare, kot jaz iz anglije... Ti priporočam tistega z živalcami, ki se oglašajo, našedva jih obužujeta, veliko bolj kot risanje...
Flumastri so pa tule

Sej to ta veliko podlogo imam namen pri nas kupit.
Za dodaten flumaster se mi pa zdi tista moja varianta (s pujso pepo) boljša od tvoje (samo flumaster).

A ta veliko podlogo pa tolo priporočaš?
Čeprav se mi zdi, da bom kar pri tele cenejši varianti ostala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.12.2010 22:11:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: evelinxx

Mene pa zanima kako ve reagirate ko se vaši dvojčki prepirajo,moja Hana rada tepe z rokicami ko ni kaj po njenem.Zdaj pa ne vem kako naj  ukrepam ali naj ignoriram ali pa naj opozarjam da se to ne sme.Kaj pri vas bolj uspeva?

Jst imam več problemov s tem kolk sta "nežna" do mene. Ju poskušam učit božanja... pa je še kr grabljenje in praskanje.

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.12.2010 10:40:14   
lara light
user posted image

bemti, we are sorry...user posted image  
le povzetek: miška, boste pa za praznike skupaj, kaj češ, treba je + stran gledat, pikapoke
če kaj vem, je to, da preden kupujem, k blanči po nasvetuser posted image kiss
almkuser posted image
ninčy, kaj bolje??
vsem bolančkom pikapokice
kje je nokiiiiii????
šibam, lep dan vsem

Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.12.2010 12:12:37   
pikatara
Belen v izolsko bolnišnico je šel možek nogo enemu kirurgu pokazat, ki je bil dežuren na urgenci. Imate enega stručkota tam, pa je bil 3 pri njem.

Evelinxx načeloma ju pustim, da se sama zmenita, če je pa prehudo, ju pa skregam. Če me pa ketri udari, ga pa nežno nazaj.

Barbi super je bilo, Patrik se je doma samo ulegel in zaspal, mala pa v 5 min. Jima je ta urica in pol na mrazu dobro dala.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.12.2010 18:57:22   
ninčy
Tega sorija bom enkrat mahnla ... Samo povzetek ...

Ne bom se hvalila, lahko pa sklepate po moji dobri volji o našem počutju user posted image . Očitno so pikapoke le našle z garminom user posted image .

No, sam da mamo kje dobit dodatne svinčnike. Pri nas je res nepopisno veselje ob tej podlagi.

Upam, da ste vsi OK. Šibam ...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.12.2010 20:21:57   
almk
evo nas...vrtec drugi dan: uspešno...prišli, skupaj pojedli zajtrk, potem sem jima rekla, da grem, pomahala in šla in začuda nobenega jokauser posted image user posted image ...tam sem ju pustila sama eno urico, prišla nazaj, mali me ni niti ošvrknil s pogledom, se je igral naprej, mala pa je prišla po lupčka in se šla igrat naprej...zaenkrat samo pozitivno..vem pa, da je možno, da pride za njima, ko bosta dojela, da moramo tja vsak dan..
danes popoldan smo pa čuvali še od mojga dva nečaka in uf, ja imet 4 otroke - naporno...vsaka čast vsem vam dvojinim, ki imate še kakšnega dodatnega otročka...
jutri ju pustim 2 urici, v četrtek pa ostaneta že na kosilu...
hvala vsem za lepe želje...
ninčy - dobro si se tole zmenila z BC...mi bomo morali najverjetneje res kar preko e-baya naročit..ker zdej sploh ne upam dat dol podlage, ker seveda bi oba naenkrat risala s svinčnikom..
imejte lep večer...pa-pa

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.12.2010 9:50:27   
Belen
ciao punce, eno wprašanje....
ima katera za dat oz.prodat kombinezon zimski za na sneg (fantek) 68/74 ...raje 74/80 ?

tnx user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kam letos na dopust?

Na morje. (65%)

V planine. (4%)

Potovanje po celini. (3%)

Križarjenje z barko/ladjo. (2%)

V toplice. (6%)

Doma bom. (20%)

Število vseh glasov: 10389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!