almk
|
Hej punce... evo mi smo uspešno preživeli prvi dan v vrtcu...šli smo okoli 8h, prišli na zajtrk (čeprav sta ga jedla že doma), poskusili malo jesti sami, potem se igrali - malčka navdušena nad vsemi igračkami, mali seveda lumpek - on bi plezal na police, vlekel stol po igralnici, razmetaval kocke, ampak mu bodo že povedali kaj se sme in kaj ne...mala pa pridna, se lepo zaigrala, tako da zaenkrat nisem videla težav...ob 10h smo pojedli malico, potem pa se odpravili domov...jutri grem z njima za 1 uro, potem ju pustim sama za kakšno urico in nato v sredo mogoče še za malo več časa, pa bomo videli kako bosta navdušena nad tem, da bosta ostala sama...vem, da bo jutri malo težje, ampak se bosta že navadila...vrtec pa res lep, čisto nov, z vsemi novimi stvarmi...res sem navdušena...tud vzgojiteljici sta prijazni...evo tako...zaenkrat samo pozitivno...poročam kako bo šlo naprej...sta bila pa zjutraj samo 2 fantka, potem sta prišli še 2 punčki, baje so že bolani...upam, da nam tele pikapoke kaj pomagajo, da bomo vsaj kakšen teden ali dva uspešno v vrtcu... Ninčy - ja nj že pridejo te pikapoke do vas...res vam želim samo zdravja...za aquadraw pa če boš kaj zvedela sporoči... vsem ostalim pa tudi - rokec pikapoke za tebe, pa za pikina dva, pa belen...no v glavnem vsem zdravja.. evelinxx - tudi naša mala je nekje pri enem letu začela tepsti, pa smo jo poskušali preusmeriti, da se boža in ne tepe, pa je s časoma pozabila...tako da trenutno nimamo več teh težav...mogoče je varianta tudi, če je huda, da ji rečeš, da preusmeri jezo na kakšen predmet, mogoče tla - to mi je svetovala sestrična, ki je psihologinja...pravi, da če je otrok jezen, ne more božat in da naj poskusimo na ta način, no ampak pri nas je samo do sebe minilo... lep dan vsem.. lupčkeeeeeeeee...
|