lara light
|
Lepotičke kofetarske, dan! Njami kosilca, pr nas cvetača, krompir in perutničke v pešici, pa solata, sladica, kavica (zatamala2 virtualna )... tud jaz delam tko belen, mi dop. če se le da pohajamo, al pa se igramo, ko se zbudita, pa jemo kosilo. Sta preveč utrujena, da bi prej pojedla, tudi če skuham, ...pa kar nekam šiba ta varianta in zaenkrat ne bom spreminjala. Tudi moja2 nista glih 100%, mala imela včeraj vročino, danes mali spet nekaj malega, zobi, virozica? pojma nimam, sicer je tašča pozabla povedat, da je bla neki slaba in ju lubčkala in stiskala ...eh, upam, da gre mimo brez velikih pretresov. Noki, ma bošček, samo da so zobki ok, hb, verjamem, da te boli, ko ga gledaš ...saj malim se hitro pozdravi, boš vidla, ko se zbudi, bo že bolje, lubčka velikega od mene Ninčy, samo da ste bolje in fouš za zobke Plenice, jaz hoferce za vmes, ponoči, za ven in ko mata za kakat pamperske, ne vem, vse so mi ok, te z alojo in 12h začite ponavadi vzamem. Zobi pr nas? počasni smo. Moj junak nima še 4, kje šele 3 . Mu bodo poroke noki? upam al bo kot medve brez uradnega prstana mala je bolj napredna, še dve trojkici, ki bosta vsak cajt. belen, tvoji sta pa hitri, pridne punce. Barb, lepo nedeljo tudi tebi in tvojim Kdaj bo pomlad kiss, zvizz