lara light
|
Ninčy, sem totalno okupirana z neko stvarjo, tko da je čas problem,..a mislim na vas...preletela sem vas...Pikapoke za vse male in velike bolančke, pa objemčki Evelin, ne skrbi, služba se bo že našla, sami da ste s puncama dobro, to je važno. Sicer pa vem, kako je ko dobiš (vsaj jaz sem jo 1x in upam da nikol več tko, sredi belega delovnega dne, v roke knjižico - ne da se opisat, kako sem se počutila) Mi smo tudi ponosni ivf club, po dolgih letih čakanja, evo dvojna sreča in danes je točno 2leti odkar sva ugledala dva srčka! Lubčka lepo poimenovanima princeskama. Pika super da uživate Blanč, kako pr vas, se je umirilo, boščki... almk, enako, revčki mali, že ok? punca je pa itak carica, saj vemo Ninčy, hb da ste bolje, glede ugriza pa ne vem, daj malo bolj pritisni na vzgojiteljico, čeprav moja mala tud včasih vgrizne v prstek bratca, pa sm zlo huda nanjo in ne vem, kako bi bloprav reagirat. belen, no comment na dež ...razmišljam o termah..laško? moram tud igrače s sabo met za bazen? matr mam problem ha pika, magnetna je super, naučita se držat pisalo, večkrponovita gib in vidita kaj za sabo prinese... tud kadar jim kdo riše in onadva ugibata kaj je narisano, tko da je fajn za razvoj nasploh noki, si bolje? objemček vsem vam gemelli, kako ste? vse fajn? miška, fajn za podaljšanje, a mislim, da bi ti glede na vse komot še za tadruzga..mah ja, vsaj nekaj...kdaj je operacija, že veš kaj? sicer pa še dve besedi o moji mali lepoti: mala se spušča in naredila je prvi korakec, že nekajkrat danes, saj ne vem, presrečna sem rečt je premalo , letim dalje...lubčke vsem