nokes
|
zgleda da je nekaj v zraku, sem brala, da na celjskem in primorskem razsaja varianta rota-virusa. mi smo jo imeli, da ne govorim v detajle, ... če rečem: celo s*ranje, nekako dobro zadenem poanto trajalo dober teden, pa še nista čisto okej. v glavnem že 2 meseca z občasnimi presledki smo bolni. HB nič resnega, a temperatura, kašelj, smrkanje,... mi smo, ko smo bolani, kar doma, ne gremo nikamor, ker drugače po moje pridemo spet v vrtec enkrat za 1. maj. (2011) ninčy, belen, almk, lara, pikatara in še kera, pocartajte svoje miškote. da ti odgovorim, ninčy: nisem še slišala, da bi lahko bila nosečnost z dvojčki razlog za večje tveganje. po moje samo težje pravilno izmerijo, pa če vrednost mejna, je vsak milimetrček pomemben. meni je pušenjak pri mojem rezultatu, ki ni bil zelo visok, in sem nekaj mencala, da pa mogoče bi šla na amnio, rekel, da če je nosna kost vidna, da je okej. pa je bila in se nisem odločila za to. ne vem, kaj bi lahko bilo. aha, sem šla skuhat kavo, pa mi je kapnilo. verjetno bi zaradi mejnega rezultata želela G opraviti še kakšne presejalne teste (kri), ki sicer niso 100% kot amnio, bolj zanesljivi od NS pa. pri 2nosečkah te testi ne pridejo v poštev, ker gre za večplodno nosečnost in rezultati ne povedo ničesar o stanju enega ali drugega ploda. zato predlaga amnio. pozdravi dvojno nosečko in držimo pesti, da bo vse okej. za vse: kaj boste danes počele? naša 2 sta za pop*iz*dit tečna in popoldan moramo nekam it. sam ne v šoping center ali drug zaprt prostor. (mrzlega) lufta jima manjka! okidoki, grem, imejte lep vikend.