nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light a nima porodne zgodbe samo enga sineka , ne vem saj sem že čorava ja, no, to je bil moj sarkazem, ker povsod lima ta svoj vprašalnik, pa sem se malo zezala. naj ona pove, če je bila šivana in kakšni so bili njeni občutki, no, še vedno čakam noki, kombinezončki dopadejo, sem že razmišljala o tem, kaj menite ostale? ma ja, jaz bom nekaj podobnega ubodla, sam cena mi ne štima, čakam na lidl, hofer akcijo po moje so praktični. IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Ja, ta ibej te res lahko zasvoji, mene siguno malo je, ampak trenutno ne bidam za NIČ! In to že več kot dva tedna! Vzrok: premalo omar in premalo otrok, ki bi vse cunje ponosili. vidiš, senčka, vsak razlog je dovolj dober, da prenehaš s tvojo zasvojenostjo, tudi premalo otrok , sam zdaj morš zdržat, baje je tretji teden naj-je-be-niji (no, vsaj pr čikih je bil) drgač pa, drži se, nam lahk vse zaupaš, tudi ko te v sanjah preganjajo tako ugodne ponudbe, da so res greha vredne... štumfki brez fusik so zakon, mejavaš sam fusike , pa imaš al legice al zoknčke al pa žabice (to je super kombinacija 3 v 1, pa skor zastonj!!!) vreče, nismo prakticirali, ko sta bila mala in tudi zdaj ne bomo, ker se jima scefla od groze, da ju dam notri. ni šans. tako da I še vedno pokrita z tetro, V pa z odejico (tanko), ko sta pokrita. mater, dude , smo imeli samo za spanje, isto kot senčkovi, potem pa sta šla v vrtec in sta jo sama hotela nazaj. najnovejše stanje je tako, da I hodi po fletu z dudo v ustih in tetro v rokah, V pa z eno dudo v ustih in drugo dudo v rokah, no danes pa si je stlačil obe v usta, da sem sam gledala... , a ju poskušam "pregovorit", v smislu, dudice spijo podnevi, pa nič te ne razumem, ko govoriš, pa še kaj podobnega. mah, sem mislila, da bomo prej na off, pa bo zgleda težka lara, upam, da te je možek potolažil. vsem kašljavčkom in smrkuljam, pridni bit in slezov sirup pit! (a se to že lahko da? ker se mi zdi, da priporočajo po 2 letu... al se motim? sej ne vem, nekje v malem možganu imam to info.) okej, lauf
< Sporočilo je popravil nokes -- 27.9.2010 22:52:43 >