nokes
|
čeeeer, blanči, če je bernardek fenomen, pol je to zupeeeer. vsi ostali pregledi bodo potrdili, da ni kaj skrbet, držimo pesti. drgač pa: službaaa? et tu blanšet??? hja, dober delovnik imaš in naj ti ne bo žal za potovanji v tujino. po moje bi ti bilo bolj žal za vse izgubljene trenutke z njima, ki so neponovljivi. v tujino boš pa zgasnila takrat, ko bosta cveke domov nosla, pa naj se dedec ukvarja z njima al pa gre na govorilne ure. poli salama, me ne gane!!! grrrrr.... sem ta teden že drugič na dijeti, pa je šele torek... pikatara, tvoja mala pikica je res drobižek, samo tako pač je, eni so pikice, drugi pa smo bunke , ssamo da bo operacija čimprej, da bo uspešna in boste kmalu skupaj doma. pa res lepo, da si tako zadovoljna z zdravnikom, to je res pomirjujoče, da so še takšni v zdravstvu. je takoj boljši občutek, a ne? lara, tvoja pikica bo prav tako ojačala in natrenirala, kar mora... je res nenavadno, da mi, ki smo imeli kakšno razvojno težavo z otrokom, opažamo, da vsaka stvar, ki jo naš otrok osvoji, ni nekaj, kar je podarjenega ali pade z neba, pač pa se jo mora v resnici naučiti. in tako ponavlja, ponavlja, ponavlja.... dokler ni enkrat vtisnjena nekje v možganih in postane rutina, postane tako samoumevna kot je za večino otrok. čeprav traja, so naši malčki z vsakim dnem bližje svojim vrstnikom. eh, se mi zdi, da smo to vzele že v zakup in se veselimo vsakega najmanjšega napredka. pa tudi če je to buška senčka, bed, bed senčka! sej ne vem, po moje je boljše, da bidaš na ebuju kot hazardiraš, sam ene meje pa morjo bit, a ne? poleg vsega je to lahko tudi, če lahko prišepnem, zasvojenost, tako da raje k nam zavij in kakšno napiš, pa pršparaj kak ojro za u šparuček, no- da bosta tamala lahk angleščino študirala v oxfordu, ha-ha.... belen, ta jok je verjetno še kar nekaj časa prisoten, jaz sem pri V videla po očeh, da je jokal. sam zdaj pa me niti ne pogleda ko pridem ponj. danes je na izi pogledal knjigo do konca, malo me je ošvrknil s pogledom, potem pa listal in kazal na živali. po kakšnih 3 minutah, je odložil vse skupaj, pa prišel do mene. I pa itak ne šljivi, se je spuščala po toboganu in delala pi*darije. drgač pa, suuper za njuno sobico in seveda podpiram idejo o hiši. MI TUT!!! aja, ninčika ima RD? ja, nič, ne, vse najboljše , mati mlinčkovi?? upam, da vse okej punce moje drage, pišite, ker se mi piše....