Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Eto mene...si lih solze brišem od smeha... Pa mal od stresa... Punce dejte ve men neki povedat.. Kako za vra.ga ve peljete svoj podmladek na sprehod (zdaj to govorim tistim z že dovolj shojenimi otroci) in na igrala????!!!! Namreč jaz si niti v snu več ne upam "spustit" mulcev iz vozička, če ni še kdo z mano, ker:. 1. ne hodita v smer kamor bi šla jaz 2. ne data roke, razen ob svetih izjemah 3. stisneta jo vsak na svojo stran 4. sigurn gresta tja kamor se ne sme, je nevarno, je mokro...skratka kamor jaz nočem da gresta 5. ne palita na "papa, jaz grem" 6. ne hodita več, ampak samo še brezglavo norita in tečeta 7. od nevarnih itd... situacij ju moram odvčet pri čemer se dobesedno mečeta ob tja, dereta ko jesiharja, se zvijata ko jegulji in se trudita zvdati kak dobro merejn udarec ali vsaj mali ugriz. 7. v voziček ju potem vsa znervozirana in na koncu z močmi kooomaj še zbašem na ala Hitler način, zaradi zgoraj omenjenih reakcij Isto velja tudi če gremo na igrala, kjer sta seveda vsak na svojem, najvišjem (!!) igralu kamor zagotovo ne bi smela. In tako taki naši podvigi mene stanejo pet ton živcev in njuno histerično dretje. Torej kako to zgleda pri vas? ..torej... imamo skori 15 mes. ja mi smo dosti sami in ko gremo wen, gremo do igrišča z vozičkom seweda , ker s 3cikli sama ne morem.... in tam so igrala in igrišče (birba) - Alenka pozna....je wse ograjeno..... in jih tam pustim da tekata okoli, gresta w peskownik, na igrišče brcat žogo, se lovit.... js nimam neki problemow, edino,če je dosti otrok, gresta rawno tam,kjer so wečji in kjer ne bi smela.... pač jih pokličem, jih pokličem, jih pokličem že 13-ič in pol morem po njih,če ne ubogata..... in je mal joka,ampak jih zamotim s čim drugim.... če kdo wodo odpre, pritečejo sigurno, če rečem papa , js grem - ne pomaga-mi še weselo mahata in pol rečem.... Naša, Lija gremo papat, am-am.... in dosti X pali (40%).... ko pa sm na koncu z žiwci, jih popokam in pičimo dalje..... na kawo ne smem, ko sta w wozu , edino če jih pustim,da tečeta okoli,sam pol je moje kawe konec.... samewa ahhhhhhhh , bo boljše prawijo aja w wrtcu danes,ko sm jih peljala za spremembo ni blo joka..... še mahale so mi: papa hedviga, mlinčka, ninčy, noki: zanima me,kolko waše punce spijo w wrtcu? mi smo ponawadi doma spali od 12-14/15h.... 2-3 ure.... w wrtcu pa weč kot 1/2 ure ne spita....in so celo pop.pol sitne.... če jih dam spat, pol grejo fulll pozno in so zjutraj nikakwe.... naswet? so waši otroci takoj odspali,kot so spali doma? lara....pridna, super si, zdej ko sm doma in ko so otroci w wrcu ne utegnem nič-lahko še k meni prideš.... p.s.danes je moj zadnji dan porodniške ....