|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
16.9.2010 10:02:18   
pikatara
Noki v BC sem bila v torek tako da še ziher majo. Seveda pa so v roza in modri barvi. Joj me jezijo dohtarji s tole Karolinino operacijo, sevda še vedno ni na vrstiuser posted image . Moram jutri poklicat da bom direht z zdravnikom govorila.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.9.2010 12:49:54   
lara light
Pika, glih danes sem mislila nate in na vašo princesko, upam, da kaj zrihtate čimprejuser posted image
...ampak noki ne mara roza in plave, to sem ziheruser posted image

samo pozdravček vsem nahitrco, ...kuham, likam, se rihtam...nekam mlada se počutimuser posted image ...saj ni pomlad pred vrati?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.9.2010 14:24:13   
hedviga
Eto mene...si lih solze brišem od smeha...
Pa mal od stresa...
Punce dejte ve men neki povedat..
Kako za vra.ga ve peljete svoj podmladek na sprehod (zdaj to govorim tistim z že dovolj shojenimi otroci) in na igrala????!!!! Namreč jaz si niti v snu več ne upam "spustit" mulcev iz vozička, če ni še kdo z mano, ker:.
1. ne hodita v smer kamor bi šla jaz
2. ne data roke, razen ob svetih izjemah
3. stisneta jo vsak na svojo stran
4. sigurn gresta tja kamor se ne sme, je nevarno, je mokro...skratka kamor jaz nočem da gresta
5. ne palita na "papa, jaz grem"
6. ne hodita več, ampak samo še brezglavo norita in tečeta
7. od nevarnih itd... situacij ju moram odvčet pri čemer se dobesedno mečeta ob tja, dereta ko jesiharja, se zvijata ko jegulji in se trudita zvdati kak dobro merejn udarec ali vsaj mali ugriz.
7. v voziček ju potem vsa znervozirana in na koncu z močmi kooomaj še zbašem na ala Hitler način, zaradi zgoraj omenjenih reakcij
Isto velja tudi če gremo na igrala, kjer sta seveda vsak na svojem, najvišjem (!!) igralu kamor zagotovo ne bi smela.

In tako taki naši podvigi mene stanejo pet ton živcev in njuno histerično dretje. Torej kako to zgleda pri vas?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.9.2010 14:38:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Pa mal od stresa...
Kako za vra.ga ve peljete svoj podmladek na sprehod (zdaj to govorim tistim z že dovolj shojenimi otroci) in na igrala????!!!! Namreč jaz si niti v snu več ne upam "spustit" mulcev iz vozička, če ni še kdo z mano, ker:.
4. sigurn gresta tja kamor se ne sme, je nevarno, je mokro...skratka kamor jaz nočem da gresta
7. od nevarnih itd... situacij ju moram odvčet pri čemer se dobesedno mečeta ob tja, dereta ko jesiharja, se zvijata ko jegulji in se trudita zvdati kak dobro merejn udarec ali vsaj mali ugriz.
7. v voziček ju potem vsa znervozirana in na koncu z močmi kooomaj še zbašem na ala Hitler način, zaradi zgoraj omenjenih reakcij
Isto velja tudi če gremo na igrala, kjer sta seveda vsak na svojem, najvišjem (!!) igralu kamor zagotovo ne bi smela.

In tako taki naši podvigi mene stanejo pet ton živcev in njuno histerično dretje. Torej kako to zgleda pri vas?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..torej... imamo skori 15 mes. ja mi smo dosti sami in ko gremo wen, gremo do igrišča z vozičkom seweda , ker s 3cikli sama ne morem.... in tam so igrala in igrišče (birba) - Alenka pozna....je wse ograjeno..... in jih tam pustim da tekata okoli, gresta w peskownik, na igrišče brcat žogo, se lovit.... js nimam neki problemow, edino,če je dosti otrok, gresta rawno tam,kjer so wečji in kjer ne bi smela.... pač jih pokličem, jih pokličem, jih pokličem že 13-ič in pol morem po njih,če ne ubogata..... in je mal joka,ampak jih zamotim s čim drugim.... če kdo wodo odpre, pritečejo sigurno, če rečem papa , js grem - ne pomaga-mi še weselo mahata user posted image user posted image user posted image in pol rečem.... Naša, Lija gremo papat, am-am.... in dosti X pali (40%).... ko pa sm na koncu z žiwci, jih popokam in pičimo dalje..... na kawo ne smem, ko sta w wozu , edino če jih pustim,da tečeta okoli,sam pol je moje kawe konec.... samewa user posted image

ahhhhhhhh , bo boljše prawijo user posted image user posted image user posted image

aja w wrtcu danes,ko sm jih peljala za spremembo ni blo joka.....user posted image user posted image user posted image še mahale so mi: papa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hedviga, mlinčka, ninčy, noki: zanima me,kolko waše punce spijo w wrtcu? user posted image mi smo ponawadi doma spali od 12-14/15h.... 2-3 ure.... w wrtcu pa weč kot 1/2 ure ne spita....in so celo pop.pol sitne.... če jih dam spat, pol grejo fulll pozno in so zjutraj nikakwe.... user posted image naswet? user posted image so waši otroci takoj odspali,kot so spali doma? user posted image

lara....pridna, super si, zdej ko sm doma in ko so otroci w wrcu ne utegnem nič-lahko še k meni prideš.... user posted image user posted image

p.s.danes je moj zadnji dan porodniške .... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.9.2010 15:11:14   
pikatara
Hedi igralom se sama izogibam, imam pa srečo da je Barbk v ulici in da njena dva spita v vozičku tako da mi je pomagala. Sama ne grem, ker je prenevarno saj vsak na svoji strani v vse smeri plezata. Sprehod pa gre, ker že skoz vstrajam, da morata ubogat in roko dat. Če je pa kriza pa Karolino dvignem in Patrika lovim. Ta papa jaz grem pri nas ne zaleže, sam režita se mi. Patrik se je poskušal po tleh metat ko sem mu hotla roko dat, sam sem k sreči bolj trmasta od njega in dosežem svoje, pa glas znam dvignit. Pa po riti jih dobi, če je treba. Če je pa res kriza, mu pa ključe dam in bi za njih vse naredil. Imamo pa srečo, da smo na koncu zelo neprometne ulice. Če gremo kam dlje, pa obvezno vzamem en tricikel, tako da ob najhujšem enega peljem, enega pa nesem. Če me tepeta, ju rahlo nazaj udarim. Mi je pa mali začel sedaj v množici tulit, da bi dosegel svoje. Če me vsi gledajo, ga raje s ključi podkupim, čeprav vem da ni prav.

Belen super za vrtec, pa ne tolk za konec porodniške. Si že našla kaj pametnega za delat? Do nedavnega tudi pri nas na igralih ni bil problem, zdaj pa sama vsepovsod zlezeta in to seveda vsak na svoj konec.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.9.2010 15:18:53   
almk
Pa mal od stresa...

..mi smo tudi stari 15 mesecev, tako kot Belen - pa se lahko kar podpišem pod Hedvikin post...pri nas je misija nemogoče it sam na igrišče/igrala, ker bosta šla sigurno tja kamor jst ne želim..vsepovsod plezat, it na stvari, ki jim niti najmanj nista dorasla, itd...imamo pa tudi pred blokom igrala, ampak to seveda ni zanimivo, zanimive so edino stopnice - splezat gor in se potem po trebuhu spustit dol...zraven pa jst vsa znervirana, ker ne vem kako naj ju prepričam, da bi šla mogoče v peskovnik..ajoj...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
16.9.2010 22:02:28   
almk
Noki - jst sem dežne plašče danes videla v Pikapoloncinem katalogu...poglej če so ti všeč, ker se mi zdi cena kar ugodna 14 eur, pa tudi na pogled niso tako slabi...je pa res da so od številke 92 naprej..naša dva bi notri zaplavalauser posted image , ne vem pa kako je s tvojima..
lepo nočko vsem..

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 307
17.9.2010 6:09:55   
ninčy
Dobro jutro! Za nami je spet ena burna noč. Pišuka, če ne bo kmalu bolje, bom potem še zaradi svoje neprespanosti en teden na bolniški user posted image .
No, mi takih problemov na igralih šenimamo, saj še nista uspela pogruntat, kako visoko lahko splezata, in sta še bolj pri tleh.
Belen, naša2 spita v vrtcu med 1,5 in 2 urama. To pa je edini spanec čez dan. Preden sta šla v vrtec, sta spala po 2-krat dnevno. Pa na začetku sta v vrtcu apala manj kot uro, potem sta pa kar sama od sebe začela spati dlje.
Zdej pa 3 dni dežja. to bo veselica. Zdaj kose bolje počutita, sta čist nemogoča, česmo cel dan notri. Bo treba animacijo naštudirat. Telebajski jima že presedajo.
Šibam kavo do konca spit. Se beremo. Uživajte! 

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.9.2010 9:46:09   
pikatara
jaomeni ta dež, je že Idrija doma. Ampak vsaj spala sta celo noč, kar se že nekaj časa ni zgodilo. Sem kot prerojena. Končno smo na seznamu za Karolinino operacijo, začetek ali konec oktobra. Pa še to z vezami, drugače bi verjetno še kar dolgo čakali. Naš sinko gre pa po novem sam po stopnicah, prej sem mu vedno roko dala, zdaj pa se prime stene ali ograje in gre. Midve pa za njem, če bi se slučajno nazaj nagnil. Šibam se iz dnevne sliši sam bum, tresk, bang. kaj že spet po tleh mečeta? Še dobro, da nimamo sosedov pod sabo.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
17.9.2010 11:14:26   
nokes
pikatara, končnoooo, za operacijo, mislim. user posted image  saj ti želim polno sončka, da tamala ne bosta tečke, samo isto je pri nas, z razliko, da sta tečke v vrtcu (čeprav tam baje nista...), okej, z razliko ,da sem jaz v službi, pa mi ne težita user posted image

okej, hedi, ti si v službi? kako sta mala v vrtcu? eh, igrišče, ne, sama tudi jaz ne grem, le v preverjene situacije, npr. igrišče, ki je ograjeno. ker zadnjič sem šla v tivoli, pri kopališču, kjer ni ograje, ma, po moje sta bila glih minutko iz vozička, ko sem ju že tlačila nazaj not. eh, ni se za zaje-ba-vat, no. lauf, levo, lauf, desno, uf. ena izmed tabolših igric je, da bežita pred menoj, jaz pa ju lovim. vse okej, dokler je to doma, v dnevni sobi. ko pa sta brez pleničke, si lahko mislite, kaj se dogajaa, toliko vriskanja in razburjenja in smeha ... tak da laufam za njima s krpo in robčki user posted image user posted image  

saj bo kmalu en meter snega, pa se spet ne bodo mogli premikat user posted image . nič, delat.

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 310
17.9.2010 12:16:09   
lara light
dan, lepotičke! kavica za boljši okususer posted image

user posted image
pika, fajn za K, upam, da bo res čimprejuser posted image  in bravo za spretneža po stopnicahuser posted image
noki, včeraj sem šla k prijateljici na obisk, v 4. nad, brez dvigala...eno je to vedet, da nekdo to vsak dan počne, eno je to gurat...ohhh, hudo, ni jih konca...ti si res ena bilderka, kaj naj rečem, vsaka čast in glej, da jima boš povedala, ko bosta  večja, kaj vse je bo treba...da boš imela dodatne pluseuser posted image

hedi, vse že vešuser posted image  meni tudi tuljenje najeda, stare smo menda zatouser posted image user posted image

ninčy, pozdravte se in naspite

pika, super za prespno nočuser posted image  to je osnova za uspešen dan z dvojčkiuser posted image

blančet? uživate kajuser posted image

igrala? sem našla varuško, ki mi bo pomagala občasno, v nasl. tednu začneva...če bo še kej vremenauser posted image
ajd kej spacat za kosilo, bodte pridneuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.9.2010 12:20:19   
lara light
sem vedla, da sem nekaj pozabla, belen, moja dva tudi spita 1x cca 1,5h, manj več...popoldan je včasih težko, manjša kriza, ne traja dolgo... malo ju poskušam umirit s knjigicami, da počakamo do večera...mi pa potem spita 12h, tko da meni to kar ustreza, da je ponoči mir mislim. Pa fajn, da sta tam zdaj veseliuser posted image
konc P? a žeee?

gemelli, kako gre vam? trgatev prekinjena? lp vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 17.9.2010 12:22:34 >

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 312
17.9.2010 12:39:38   
Belen
user posted image

eko punce: ena na gugalnici, druga na wrtiljaku.... pa je rešen problem  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 17.9.2010 12:40:17 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 313
17.9.2010 12:50:44   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

eko punce: ena na gugalnici, druga na wrtiljaku.... pa je rešen problem  user posted image user posted image user posted image

ah, važička, ko imate tako varna igrala: gugalnica z varovalom! Pri nas bi V odneslo dol iz vrtiljaka pod kakšno plezalo, pa bi bil prej gor, preden rečem VIIII....., Ivana pa bi itak rada poletela na gugalnici, sam držala se pa ne bi user posted image

aja, seveda, spanje: je bilo enako kot pri tebi, v vrtcu na začetku slabo, zdaj pa spita v vrtcu 2 uri, doma pa eno. do nadaljnega...

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.9.2010 12:54:38   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ah, važička, ko imate tako varna igrala: gugalnica z varovalom! Pri nas bi V odneslo dol iz vrtiljaka pod kakšno plezalo, pa bi bil prej gor, preden rečem VIIII....., Ivana pa bi itak rada poletela na gugalnici, sam držala se pa ne bi user posted image

aja, seveda, spanje: je bilo enako kot pri tebi, v vrtcu na začetku slabo, zdaj pa spita v vrtcu 2 uri, doma pa eno. do nadaljnega...

haha, ja zbunite se tam w LJ, zdej ko so wolitve,da wam kej poštelajo user posted image user posted image user posted image

p.s.čaki čaki, kaj 2 uri w wrtcu + 1 uro doma???? toliko? pa kdaj ti pole hodijo spat??? user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.9.2010 13:02:38   
nokes

p.s.čaki čaki, kaj 2 uri w wrtcu + 1 uro doma???? toliko? pa kdaj ti pole hodijo spat??? user posted image user posted image

ne, ne narobe si razumela, med tednom v vrtcu spita cca. 2 uri (od 12.00-14.00), doma, med vikendom, pa spita samo še kakšno urco od 12.00-13.00 (tu nekje), spat pa po novem hodimo ob pol sedmih. nič bat.user posted image

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.9.2010 13:30:45   
Belen

ne, ne narobe si razumela, med tednom v vrtcu spita cca. 2 uri (od 12.00-14.00), doma, med vikendom, pa spita samo še kakšno urco od 12.00-13.00 (tu nekje), spat pa po novem hodimo ob pol sedmih. nič bat.user posted image

ahaaaaaaaa tko ja... že ob 18,30h??? pridni.... kaj bo ko bo šla ura nazaj? ko prideta z vrtca? user posted image user posted image user posted image
mi tudi gremo med 19-20h...bolj 19h...sam se mi zdi že to kr zgodaj.... user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.9.2010 13:38:06   
lara light

ah, važička, ko imate tako varna igrala: gugalnica z varovalom!

mi bi tudi takauser posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.9.2010 13:40:45   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

pa vam pravim ; evo prilika volitve.... pri nas ko so ble volitve naredili 2 igrišča (birba) ograjena, super , z različnimi igrali od 0- 15 let user posted image user posted image user posted image

zdej ne wem kaj se bojo izmislili user posted image

ah, važička, ko imate tako varna igrala: gugalnica z varovalom!

mi bi tudi takauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
17.9.2010 23:34:18   
blanč
Če katera sreča Noeta, ga naj napoti proti Celjuuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.9.2010 23:35:48   
blanč
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.9.2010 10:48:42   
lara light
Ostante na suhem..,kiss!user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.9.2010 17:12:24   
blanč
Evo mi iz morja. Na morju je blo fajn... Vreme lepo, družba super, otroci pridni. Nas pa tale dež malo iz tira spravlja...
Prišli B-jevi izvidiuser posted image nismo veseli...
Ja pa še to, da so me klicali iz službe, če lahko že pridem. Ma mi ni, da bi porodniško prekinla in šla... bodo že še morali en mesec počakat, samo ne vem kaj naj potem še z 30 dni dopusta???

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 323
18.9.2010 18:51:26   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo mi iz morja. Na morju je blo fajn... Vreme lepo, družba super, otroci pridni. bravo blančetoviuser posted image Nas pa tale dež malo iz tira spravlja...ne govori, pol cest, ki naj bi jih danes uporabili, zaprtih, tko da smo cel dan DOMAAA!! aaaaaa
Prišli B-jevi izvidiuser posted image nismo veseli...  user posted image user posted image user posted image
Ja pa še to, da so me klicali iz službe, če lahko že pridem. Ma mi ni, da bi porodniško prekinla in šla... bodo že še morali en mesec počakat, samo ne vem kaj naj potem še z 30 dni dopusta??? hmm, naj ti ga plačajo, če ti je za it prejuser posted image

kje ste vse? ajd na mini raport, če ni druzga, vsaj kak recept, kiss!user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.9.2010 13:41:49   
blanč
ku,ku
Kje ste zdaj vse rožice, so vas vzele deklice...user posted image

Čakam, da se našedva medvedka zbudita, da gremo malo ven. Končno spet bolj spodobno vreme.
Mi smo prehlajeni, teče iz noskov, kot iz niagarskih slapov, ampak mi si ga ne pustimo obrisat noskov, fiziološka je smrtni sovražnik, ko pa pride pumpica pa v nebovpijajoči zvoki groze, tako, da zdaj kar pustimo, da se pod noskom strdi, potem pa itak ne more več ven tečt...
lep dan

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!