n a n i
|
Zivjo cvekice, sem bla sedaj par dni brez neta (zgleda, da bo terba operaterja zamenjat), pa ste se spet pridno razpisale. Sem rabla kar en cas, da sem vas prebrala. komentirati pa bom sigurno kaj pozabila - sej veste ementaler sindrom. Ababanana dobrodosla med nami. Zgleda, da se se kar nekaj decembrk skriva. Kar pridruzite se nam. Vec kot nas bo, boljse bo. bodo pa imeli v porodnisnicah za praznike polne roke dela, ko vas ima toliko rok takrat. Se dobro, da sem 2 tedna pred vami, mi ne bo treba na hodniku roditi. Betricija me je kar stisnilo, ko sem po brala, da ste imeli poplave. Sem si ful oddahnila, ko sem videla, da je sel samo vrt. Vem, da ni prijetno, a lahko bi blo dosti huje. Sem pa po nakljucju ugotovila, da se najine tasce poznajo :) rozica upam, da je blo cukra pod mejo. Sporoci kaj dogaja. katyK79 ful luskan busi. Je pa te precej manj kot mene, pa imava isti dan rok. Mene je v zadnjem mesecu cist razgnalo. Skrajni cas, da se resim bolniske in zacnem migati. nisem pa pozabila nate in na obljubo, da ti posljem linke za avtosedeze iz tujine, ampak jih imam na enem **** racunalniku in ne morem priti do n jih, ne da pa se mi brskati za nazaj, ko sem to objavila na nasem portalu. Sem skusala najti iz glave, pa ne najdem :( Se pa potrudim ta teden priti do drugega racunalnika, ce nisem ze prepozna. Zaljulbljena23 sporoci kako je bilo na pregledu. Drzim pesti, da je vse ok. Je pa blo prav zanimivo brati kako nas G razlicno pregledujejo. Jaz imam nasldnjic brezplacen UZ, ker bo cekirala zastoj rasti, drugace pa mi je sestra rekla, da naj bi bil za placati. no vsaj upam, da si en premislijo in mi ga zaracunajo. MV mi je tudi zadnjic izmerila in je 38mm. Baje je to super. Mi ga pa je izmerila zato, ker sem imela obcutek, da mi bo otrok ven padel, ko sem si vsedla, se mi je zdelo, da sem ga nekam gor porinila - ne vem kako naj opisem. Pa se brce tam spodaj me ful bolijo. Vcasih prav skocim v zrak. A na sreco je vse bp. luskan dan
|