obcinarka
|
punce jutro, upam da prespano in mirno... smo natrosene po celi sloveniji, in res upam, da ste s svojimi bližnjimi na suhem ... svašta, ko sm gledala poročila, dnevnik, sem dobla kar orosene oči.. delaš vse življenje, se zapufaš da lahko nekaj ustvariš, čekiraš na evre da jih ja ne zmanjka takoj, iz meseca v mesec čaraš, pol pa ti narava v kakšni urci odnese vse kar si imel, ustvaril... ne znam si razlagati da ostaneš čez noč brez vsega, res ne... zatoooooooo bodimo hvaležne in zadovoljne da smo zdrave, zadovoljne, kljub temu da nas p.... malenkosti ki to sploh niso... ufffffffff no, jaz na delovnem vikendu, včeri pospravljala, kuhala, pospravila omare z letno garderobo, ki je pripravljena v škatlah in vrečah in se seli na podstrešje... moj je pa že na gladko pokital okrog vseh oken v bajti... dans je suho, pa bo treba zbrusit in pol še enkrat kitat.. in pride beljenje, čeprav me že enmal skrbi k pa je deževno, mokro, pa še septembra bo kmal konec...jaz imam za dans že kuhano govejo juho, sm to zrihttala zvečer, pripravim še krompir, pa pečeno piško zelenjavo, solata pa je otrebljena.... sm pa včeri mela turbo pogon, delaven, kljub temu da me je mala opozorila naj malo umirm konje pa sm ubogala... dans imam v planu spucat še poletne sandalce in pospravit škatle ter adijo na podstrešje... posteljnina... jaz mam dve posteljici, pa zaenkrat tri posteljnine, eno imam še nagledano da jo kupim, vendar nič prej kot novembra, ker.... jogi rjuh imam pa šest, ker sm kupla en komplet pred časom v hoferju, pol mi je mami kupla enga, pa zadnjič v leclercu sm vzela enga.. povejte pa mi, ktero podlogo nepremočljivo boste vzele?? kolko sm že gledala, jih je ogromno na tržžišču, z zlo različnimi cenami... pranje cunjic... jaz bi, ker sem res bolj ziheraš, pa eno tono jih mam za oprat, trenutno so v otroški postlici, ker še nimava previjalne.. vidim da bolj kot ne imate od lipa poljčan, jaz mam pa nagledano od trolla v BC na rudniku, je precej masivna, s tremi velikimi predalniki v natur barvi.. upam da nama rata naslednji teden da greva tja in jo kupiva.. voziček je naročen... tako. sem vam natrosila... upam da ste vmes kaj pojedle, ker sem se razpisala.. moj je šel v gobe, jaz pa grem počekirat še stanje po slo, pol pa počaaaaaaaasssssss dans v delovno akcijo!! mejte se, in naj bo vsak dan posebej poseben
|