obcinarka
|
ujla, ja obcinarka ni preveč sladka, hahahahah, tak da cukr test prestala in za zmago sm šla po kremšnito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. tud zdravi smo, železo ok, kg tud, se vidmo čez mesec dni... no za tokso morm še počakat izvide, sm pa letela mal zapravit takoj, valjda ne?? itak ma naša bejbe mala že čist velik cunjic, jaoooo.... sm pa na dopustu bla dans in je prav pasalo.. zdej sm še neki položnic plačala in lohk rečem jao... ko ste ravno pr vozičkih, jajčkah.. na hitro.... men je v avgustu " ušel" mura 3, botanik luxury v pikapolonici-kao akcija... pol prejšnji teden v BC v celju vidim tablo, da ob nakupu mure 3 al 4, kao prihraniš 50 posto ob nakupu avtosedeže... cela zagreta grem k prodajalki, mi vse preveri-celo barve ktere so možne za to akcijo, in zvem, da to traja do odprodaje zalog.. tudi botanik.. v soboto pa greva z mojim v lj v BC( ker tam so ga meli na zalogi-preverjeno iz celja).. pa prideva in ugotoviva, da je bla akcija do 31.8, pa neprijazna prodajalka pove, da ona v celju pač ne zna brat.. pol je mela še en kup takšnih izjav pa je mojmu in sva šla na rudnik v pikapoko, tam ugotovila da je komplet za 11 eur cenejši, pa mi bodo nardili premik v žalec, ker ga tam ni na zalogi... evola, menda bo tokrat ratalo!!!!!!!!!!!!!! zdej sm se sprhala, in grem si kavo skuhat.. drgač pa... mogla bi pospravit poletne čeveljčke, japonke+sandalčke, cunje poletne, naredit red ufffffffffffffffff a mislite da bo kej iz tega?? jutr pa v službo, ampak se tolažim da zgolj in samo še do 15.10. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|