|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.12.2010 12:19:55   
aprill
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Jaz imam pa eno vprašanje. Že večkrat ste omenjale VATIRANCE, jaz pa pojma nimam kaj to je, kako zgleda, kje se jih dobi, ...? user posted image
¸

vatiranci so vložki od vir-a ne vem al so 90 al kaj, je pa ubistvu vata v mrežici, če ni tko naj me ktira popravi, dobi se jih pa v vsaki trgovini. js mam kr iz eurospina bombažne vložke ko majo samo spodaj nalepko, da boljš stojijo v hlačkah, fajn je da so debeli in mehki, sploh če si šivan. Js sm mela od začetka kr po dva tri not, ker je kar lilo ven iz mene, pa sej sam ugotoviš kako je boljše. zalogo pa kr nabavit veliko, ker od začetka je kar divjeuser posted image

čestitam novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

dangermouse smešno je slišat da maš tko velikega nedonošenčkauser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
2.12.2010 12:28:14   
Nincii
Tud meni ni čist jasno o kakšnih vatirancih govorite - kaj je to to? http://www.tosama.si/index.php?pid=59&id=75&cmd=lst&t=item
Katera velikost?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
2.12.2010 12:34:48   
mag3
Evo zdaj sem jih našla na spletu. Hvala za pomoč.

http://www.tosama-trgovina.si/a/c166/1168_Set-vatiranec-45-x-15-cm-steril-5-kos-v-setu

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
2.12.2010 12:42:06   
betricija
vatiranci obstajajo tudi manjše velikosti in so pakirani po 2kos. jaz sem enega uporabila ko sem ležala na e oddelku, so mi dali zvečer eno svečko za kao čiščenje, ker sem krvavela pa za razkužbo, pa je kar lilo iz mene...sem dobila ta velik vatiranec in ga zložila na 3 dele in je bilo super. sem spala celo noč mirno...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
2.12.2010 13:38:06   
mag3
Saj se skor sama s sabo pogovarjam. Vsak drugi post je moj. user posted image user posted image  user posted image

Punce na plano z recepti, ki nas bi pošibali v P. user posted image  user posted image  user posted image  

Vsaj tiste, ki smo pred ciljno črto. user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.12.2010 13:43:11   
Arwenko
mag3, ravno smo na celjskih nosečkaj debatirale nekaj o senenem drobirju. Zdaj pa edina, ki se je o tem zanimala pred kratkim je BabyKitty, ona pa je itak v porodnišnici trenutno, tako da bo težko kaj odgovorila, če pa katera ve kaj več o tem, pa dobrodošlo. 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.12.2010 13:46:50   
betricija
vem da je baby kitty iskala laneno seme...če sem prav seznanjena.
drugače pa pravijo; sex, orgazem, topla kopel, ne vem pa koliko drži z malinovim čajem.če mene jutri ne sprejmejo v P, ga začnem piti. pa refleksna masaža stopal..ta je bolj za lažji porod, pa če na pravo točko pritisne, lahko tudi sproži kaj...al pa na kak hrib in nazaj

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.12.2010 13:47:01   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

mag3, ravno smo na celjskih nosečkaj debatirale nekaj o senenem drobirju. Zdaj pa edina, ki se je o tem zanimala pred kratkim je BabyKitty, ona pa je itak v porodnišnici trenutno, tako da bo težko kaj odgovorila, če pa katera ve kaj več o tem, pa dobrodošlo. 

??? Prvič slišim. Pol si bom pa tam prebrala. Itak vas včasih pokukam. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.12.2010 14:02:26   
Arwenko
mag3, saj tam tudi nismo nič dorekli, jaz sem zasledila, da je BabyKitty tole babico MArjeto na forumu o tem spraševala...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.12.2010 15:10:01   
jona klara
a katera ve kaj o občinarki kako je?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.12.2010 16:00:57   
zaljubljena23
Ula, jaz ne vem nič koliko sem odprta..Moj G še nič ni šaril temeljito tam spodajuser posted image user posted image user posted image

Obcinarka, stiskam pestke, da se vaše dete še malo poredi...Pa javi se nam kaj z novičkami...

dangermouse, iskrene čestitke ob rojstvu sinekauser posted image user posted image

Babykitty, iskrene čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image Pa ste ga le dočakali...

Punce, kaj pa obešanje perila oziroma zavesuser posted image user posted image Tole naj bi tudi pospešilo...Drugače pa je meni v torek G dejal, da zdaj pa na polno sex-at, da bomo pospešiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, mi smo pa danes uradno donošeni, ok po tickerju, po UZ smo že dva dni čezuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.12.2010 16:30:37   
Arwenko
Evo...obcinarka se je ravnokar javila. Je imela danes 2 ctg-ja, oba odlična, pretoki so super, lega glavična, jutri jo mora pregledat še ena zdravnica.

Držimo pesti, da gre čim prej domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.12.2010 16:43:03   
alma82
Čestitke BabyKitty user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čestitke Dangermouse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se samo na hitro javljam, sem takooooo zmatrana, da grem samo še v pojstlo za kakšno urco dve....
Ctg pri moji G je bil slab (spet srček user posted image  ) in me takoj pošlje v P, naj naredijo še en ctg (zaradi srčka) pa pogledajo pretoke,....
uglavnem vse jim je lepo napisala kaj morajo narest, in če je treba da me tudi obdržijo oz. sprožijo porod, ker naša princeska verjetno ni najbolj zadovoljna notri... je rekla, da je možno, da se ne bo več zredila niti zrasla, ter da je očitno pripravljena na svet...
V P pa čisto druga zgodba.... user posted image  cgt naj bi bil ok, zato niso pogledali NIČESAR VEČ user posted image  Kontrola pri moji G....

Mi je pa moja G rekla, da če bodo pa komplicirali, da bova pa midve imele vsaj 2x na teden Ctg in bomo spremljali našo princesko ....
sem tako vesela da imam takšno G user posted image

zdej pa grem ležat, nisem dobro....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.12.2010 17:10:48   
Dadi
Uau....par uric pa take lepe novičke. Čestitke Babykitty in dangermouse za otročičke, zdrave in krepke...user posted image  Naj vam bo sreča naklonjena na vseh poteh.

Jaz pa danes s CTG-ja, zdravnica pravi da se najverjetneje nasl. teden spet vidiva, pa ji kar verjamem, saj je verjetno videla že več grafov...Mogoče nas pa kaj prej preseneti tole deteuser posted image .

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.12.2010 23:07:53   
Tulipan12
Dober večer!
Babykitty in dangermouse ČESTITKE!!! Obema družinama želim obilo cartanja!user posted image
Tak, pa smo dočakale naš mesec!user posted image user posted image user posted image
Pri meni je bilo 30.11. zelo pestro, popadki na 8min, na 12min, na15min, pa spet 7min...trajalo je cca 3 ure, pa sem šla pod tuš, pa malo počivat in ko sem se predramila, se je vse umirilo. Sem bila kar vesela, ker še nisem pripravljena, oz. nimam stvari pripravljenih. Včeraj sem začela z likanje na polno, ker me je kar malo panika zgrabila, ampak se mi zdi kar malo znanstvena fantastika, da bi prej rodila. Vidim pa, da se vam že vsem mudiuser posted image  Jaz bi pa počakala še vsaj do kakega 15. al pa 20., praznike pa bi res rada preživela doma - ali 2v1 ali pa s štručko v naročju.
V prvi nosečnosti sem bila 9 dni čez rok in verjemite, probala sem VSE!!! Vožnja z avtom po luknjah, seks, seks, seks (sperma vsebuje neko snov, ki lahko sproži porod-meni ga ni), malinov čaj, tople kopeli... v glavnem, vse vraže sem probala, ker se mi zdi, da si že cel zadnji mesec vsak dan nestrpen, ko pa si čez rok, so pa dnevi dolgi, noči še daljše. Jaz vam samo svetujem, da tiste, ki ste na koncu decembra, ne upajte preveč na to, da bi rodile prej, ker se vam res lahko grozno vleče ta december. Zdaj smo pa res že blizu!user posted image

alma jaz imam jutri zjutraj pregled pri svoji G, da vidiva, če dete napreduje ali stagnira in potem bo podobno kot pri tebi in me zanima kako bodo tukaj odreagirali, če pride do tega, da naroči moja G, da je treba sprožit porod. Upam, da ne bo potrebe, se mi zdi, da se okoli te sprožitve poroda vedno nekaj vleče in čaka, pa ne bi rada preživljala časa v P.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.12.2010 9:58:43   
ula77
ojla,pozdravljene, kje ste vse?

Pri nas  smo lepo zasneženi in se grejeva na toplem,  prav nič nam  ne manjka...user posted image user posted image user posted image

Tulipan, prav  si napisala..,.jaz imam rok za Božič, pa se nekaj mešam, da bom šla kmalu rodit, čeprav čisto nič ne kaže v to smer,  samo moja želja, da bi bilo tisto, česar se bojim čim prej za mano.....ampak če bom čakala iz dneva v dan, bo.....ulala, kar trajalo.

Kaj vas matra kaj križ.....včeraj sem se počutila kot stara mama, saj se dobesedno nisem mogla s kavča vstat....user posted image user posted image user posted image   kdaj bo tega konc? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.12.2010 10:05:18   
mag3
Ojla. Dobro jutro.  user posted image

Jaz sem si pa po dolgem času kavico skuhala.

Kje pa ste vse? Vas je sneg odnesel al ste v P?

Ula77 jaz se že nekaj časa vstajam s sedežne in postelje kot stara mama. user posted image  Kolikor sem zasledila si ti ena redkih, ki gre v Nm rodit. Samo kaj ko imam jaz rok za Miklavža ti pa za Božička. Težko, da se bova srečali, ali pa?? user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.12.2010 10:11:51   
ula77
ha ha, mag3,  zate upam da me ne boš čakala....user posted image

Edina  opcija je, da če vi mal počakate, midva pa začneva 5.12. user posted image  na polno,bi bil 10.12. super datum, ko bi se vidle, pa meni je tak lep......ampak za te načrte moj dragi še ne ve, pa še prepričat ga bo treba....
A je samo moj tak, da se raje z bušijem  pogovarja, kot user posted image ????!!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.12.2010 10:26:21   
Nincii
Ula, tudi moj ma rajši moj trebušček in se na veliko pogovarja z njim in ga crklja kot pa da bi mislu na user posted image ...
Pa tudi boji se, da bi kej poškodoval, zdej ki smo čisto na koncu... Kaj maste tud ve kej tašnih težav?

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.12.2010 10:32:58   
mag3
Tudi pri nas smo nehali user posted image , ker ati več ni imel nekega pravega filinga, da bi tam doli ordiniral. user posted image  Sem mu glih zdaj en dan spet omenila, če ne bi malo user posted image , da baje sproži porod, pa je rekel, da ma občutek kot, da bo tam doli nekoga  ... user posted image

Ula77 lahko bi se zmenile za 10.12.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.12.2010 10:44:53   
Arwenko
Ojla...obcinarka sporoča, da prihaja domov danes, tako da bo še kr lepo do božiča 2v1 počakala user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vesela fuuuul, dobila odločbo za porodniško ravnokar, še 4 delovne dni pa zaključim user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.12.2010 10:48:21   
ula77
mag3, zmenjeno!

Ha ha, sem se nasmejala....kaj misli, da bo koga srečal??! Ja, mojega je strah, da se bo dete počutlo kot na  ringišpilu....ampak otroci imajo radi luna  park, halo!

Ko sva zadnjič, je dete  potem brcalo, pa sem mu lepo razložila, da skače od veselja in sreče....in ko me je pisano pogledal, sem mu suvereno zatrdila,  da mama že ve!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.12.2010 11:00:32   
jona klara
občinarka- superuser posted image user posted image user posted image user posted image da ste okej s bebijem, se slišiva pol.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.12.2010 11:31:16   
miskula
sporočam vam da smo tudi mi rodili 27.11. ob 8.51 min Aleksa

Ni počakal na december, je pa novemberček.
Lahko pa povem na hitro, da mi je 26.11. doma odtekla voda, ker porod po osmih urah ni napredoval, so mi naredili carski rez.
Z mano je vse OK in tudi z našim fantičem. Pridno papa in spi. Doma sva že 3 dni, pa tudi patronažno smo imeli na obisku.

Vidim, da se je začelo obdobje decemberčekov. Čestitke vsem novim mamicam in očitom!
Vse ki pa še čakate na veseli dogodek vam povem, da je res kar govorijo, da je vse pozabljeno. Lahko je še tako hudo, vedar ko vidiš to bitjece v trenutku pozabiš na vse bolečine.

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.12.2010 11:34:03   
miskula
Brala vas nisem nič nazaj, vidim pa da se pogovarjate o user posted image
Midva z mojim sva tudi en dan prejt user posted image  in mislim, da je to mal pospešilo porod. Tako, da tista ki bi rada čim prejt rodila ve kar pridno in brez skrbi user posted image .

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?