Tulipan12
|
Dober večer! Babykitty in dangermouse ČESTITKE!!! Obema družinama želim obilo cartanja! Tak, pa smo dočakale naš mesec! Pri meni je bilo 30.11. zelo pestro, popadki na 8min, na 12min, na15min, pa spet 7min...trajalo je cca 3 ure, pa sem šla pod tuš, pa malo počivat in ko sem se predramila, se je vse umirilo. Sem bila kar vesela, ker še nisem pripravljena, oz. nimam stvari pripravljenih. Včeraj sem začela z likanje na polno, ker me je kar malo panika zgrabila, ampak se mi zdi kar malo znanstvena fantastika, da bi prej rodila. Vidim pa, da se vam že vsem mudi Jaz bi pa počakala še vsaj do kakega 15. al pa 20., praznike pa bi res rada preživela doma - ali 2v1 ali pa s štručko v naročju. V prvi nosečnosti sem bila 9 dni čez rok in verjemite, probala sem VSE!!! Vožnja z avtom po luknjah, seks, seks, seks (sperma vsebuje neko snov, ki lahko sproži porod-meni ga ni), malinov čaj, tople kopeli... v glavnem, vse vraže sem probala, ker se mi zdi, da si že cel zadnji mesec vsak dan nestrpen, ko pa si čez rok, so pa dnevi dolgi, noči še daljše. Jaz vam samo svetujem, da tiste, ki ste na koncu decembra, ne upajte preveč na to, da bi rodile prej, ker se vam res lahko grozno vleče ta december. Zdaj smo pa res že blizu! alma jaz imam jutri zjutraj pregled pri svoji G, da vidiva, če dete napreduje ali stagnira in potem bo podobno kot pri tebi in me zanima kako bodo tukaj odreagirali, če pride do tega, da naroči moja G, da je treba sprožit porod. Upam, da ne bo potrebe, se mi zdi, da se okoli te sprožitve poroda vedno nekaj vleče in čaka, pa ne bi rada preživljala časa v P.
|