zaljubljena23
|
Meni je tudi G dejal, da s to napotnico za rodit lahko komot grem na CTG v P, če ne bi slučajno naštela dovolj gibov dnevno... Jona. klara tudi jaz spadam med tiste srečnice, ki ima zadnje čase kar probleme s štetjem brcik našega škratka...Je res zelo mirno, sem včeraj tudi tole omenila G in je dejal samo to, da so zdaj bolj prisotni premiki kot same brcike, zato je tole brcanje tudi manj intenzivno in manj pogosto... mag, super za uspešen nakup, tole moram še tudi sama nabavit, ampak čakam na plačo tale je že pošla alma, tale pa je dobra...si me prav nasmejala tasika, me veseli, da si doma in da je vse ok... oo betricija, pri tebi pa dogaja špica, čestitke za uspešen pregled obcinarka, res škoda, da se je tako izšlo...Meni je ravno G včeraj dejal, da gre vsa kri v glavico in zato glavica bolj hitro raste kot trebušček, govoril je asimetričnem zastoju rasti ploda, ki je še zmeraj boljši kot pa simetrični...Vglavnem na koncu pa je UZ pokazal čist kontra Sicer pa si vzemi v P še kaj za razvedrilo, ker dokler ne boš rodila, ti bo dolgčas, pol pa bo itak dete v prednosti pa za kaj drugega ne bo čas...Je pa res, da ne verjamem, da te bodo dolgo pustili čakati, če dete ne bo lepo pridobivalo na teži, bodo prej sprožili porod...Vseeno pa še mislim, da se bo na koncu izcimilo čist drugače...Tako kot pri meni...Da se je tvoj G malo zmotil pri meritvah in te po nepotrebnem prestrašil...Javi se nam kaj Aja, mimogrede punce..Sem mislila, da bo kakšna nova mamica pa nič...Na sosednjem forumu smo danes dobili že dve, ena z rokom 22., druga pa z rokom 13....