zaljubljena23
|
Kolibri....Jaz imam še poleg tega vrtiljak, ležalnik, flaško, dudico, vzela sem 2 kom majhnih vrečk Aptamila (za vsak slučaj, veliko pakungo bomo nabavili, ko bo se izkazalo tole za potrebno), vzela sva set osebne nege za dojenčka (ščipalček, škarjice, krtača, glavniček in čist osnovni aspirator), elektronsko varuško, tetra pleničke 30 kom, povijalke-švedske pleničke 5 kom, podlogo za previjanje za enkratno uporabo, vatice (za umivanje rite), 5 majhnih tetra pleničk, termometer za vodo, termometer za temperaturo (že imamo doma od prej), posteljnina, dekica za v voziček oz jajčko...Aja nabavit še moramo pleničke za enkratno uporabo,sama si ne bom delala velikih zalog, ker na vsako rito tudi ne paše vsaka...Enim ne odgovarjajo pamperske, drugi so z njimi zadovoljni... Od kozmetike za novorojenčka bom nabavila kremico bebival (za rito), mandljevo olje, kremico za obraz (mrzlo vreme izsušuje kožo), fiziološko raztopino, zase lanolin..Zase še moram nabaviti moderček za dojenje, prsne blazinice, vložke (vir 80), te mrežaste hlačke sem danes nabavila (hmmm v porodnišnici boš jih imela, bolje držijo te vložke gor), ker sem jih sama že poizkusila, ko sem imela SS in ko sem bila na histeroskopiji, sem jih dodobra stestirala v bolnici in moram reči, da so res fajna zadevica...priporočam...Dobiš jih v sanolaborju...Za v torbo za v P še si nabavi stvari zase za osebno higieno (zobna krtačka, pasta, glavnik, šampon, milo, kakšen deodorant brez vonja,...)... Prsno črpalko, grelnik, sterilizator...So stvari, ki jih bomo kupili naknadno, če se izkažejo za nujne...Nabavila bova še igralni center in koš za pleničke (vendar po rojstvu)... Katy, mogoče pa bo kaj