Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 19.11.2010 20:42:36
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mi pa bi nekaj vmes med miklavžem in božičkom, oz. za božič bi že bili radi doma, ha. ha Tako naj bi bilo tudi pri nas.....Bomo videli...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 19.11.2010 21:59:17
|
|
|
|
BabyKitty
|
Joj punce morm mal pojokat spet me že od popoldne tok zvija vse in boli za pop*** in vem, da je spet neki lažno tko k ponavad in že cel čas se sprašujem kako za vraga bom vedla kdaj so pa "tapravi" prejšn tedn sploh hodt nism mogla od bolečine, pa je minil, zdej pa spet neki... vglavnem meša se mi že... pa še fajn je ker sem sama doma in prov zlo čakat ne morm, ker da pride moj prevoz traja vsaj pol ure Mularija mala me že zdej zafrkava... potem pa še tiste pametne besede, boš že vedla k bo treba it... pa NEVEM... in ko sem bla v porodnišnici in imela popadke, sploh nisem vedela da jih mam... kako nej potem že VEM... grrrrr... Madonca se mi zdi, da rojevam že par tednov
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 19.11.2010 22:52:05
|
|
|
|
Mjavmjav
|
oh, božica mala! jaz te ful razumem, ker že 2 dni surfam po netu, pa sprašujem mamice, kako so vedele, kdaj je šlo zares, in prav VSE rečejo, boš že vedla! me pa tudi že noro zvija vse, trebuh se mi je spustil, otrdeva skos, otrok se je bolj umiril, ampak vseeno še ni občutka da bo kaj... pa tudi ti lažni popadki niso čist neboleči... jaz jih kar čutim v križu, in predvsem potem še mehurju
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 9:27:11
|
|
|
|
obcinarka
|
jutro, dan, megleno... madonca vidim da zdej smo pa že tam k se ukvarjamo s popadki, znaki, alarmi, pa tko.... aaaaaaaaaaa.... ni kej , december je pred nami in jaz imam sedmi čut da bo jejhata pestro)) sej je prav tako.. no jaz se s podadki zaenkrat še ne ubadam... mala se preteguje po celem trebuhu, rito pa mi skoz nekam tišči... v pondelk grem še 1x v laboratorij in bom mirna lepoooo do srede ko naj bi dobla izvide... dans bom probala bolj na easy... ravno sem pohrustala žemljico z margarino in medom ter eno skodelico kakava.. nekaj malega bom pospravila, pol pa seznamček-tisti kozmetični prekljukam, označim kaj še kupim in.... počakam na božička .. sicer pa seveda že veselo perem cunje-mah zdej sva dva, kaj bo ko bo še bejbica???.. se mi zdi da je koš non stop poln... .. in pol imam ob 18 uri srečanje s sošolci iz OŠ... jejhata, sploh si ne upam zračunat kterga leta že?? .. sem se odločila da vseen grem malce pogledat stare sablje.. uživajte dan, javljajte novičke in veselo proti decembru!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 9:33:43
|
|
|
|
saška26
|
Jutro drage moje Baby Kitty si še doma, si še 2v1 ? Pa maš res problem, saj mene tudi že ene 4 dni nekaj ščipa, kot pri , samo ne še tako močno. Včeraj sem bila na CTG sem vidla, da mi graf (tisti za popadke) riše neke krivulje na vsake toliko časa, ampak verjetno to ni še nič, ker mi G ni nič omenila. Le rekla mi je, še 10 dni ali še kaj prej.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 9:42:18
|
|
|
|
saška26
|
Z mojim sva pa v eni dilemi, pa me zanima kako bi vi postopale. Po najnovejših informacijah imam PDP 29.11, moj dragi pa mora zdaj od ponedeljek pa do četrtka službeno na teren. Problem je v tem, da ga najbrž nebodo morali spravit pravi čas v P, če bom šla rodit prej, ker potrebujejo vsaj ene 4 ure. To bo moj prvi porod, kaj mislite vi, bo zamudil prihod svojega ?! To naju matra že mesec dni, pa ne veva kako naj izpeljeva.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 9:47:52
|
|
|
|
saška26
|
Ja pa še nekaj. Dobila sem izvide od streptokoka in je bil negativen, jeeeeeeeeej bravo mi. Pridne bote in lepo počivajte, nič ne pretiravat.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 10:49:50
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mjavmjav mene te lažni popadki prov trgajo... pa v nožnici me špika vmes pa... mam kdaj filing da mi bo z rokco vn pomahu Včeraj je na srečo dokaj hitro minilo potem... okoli dveh ponoči se je umirilo, da sem lahko vsaj malo spala... resno že razmišljam, da bi šla po ricinusovo olje saška26 meni CTG riše take krivulje, da joj gre tista zgornja meja že čez 75... in so skoz krivulje... samo niso v rednih intervalih zato to menda niso popadki, ampak le aktivnost maternice al nekaj podobnega... vglavnem ne razumem najbolje teh zadev... Glede partnerja pa razumem težavo... ampak sej bo mali še malo počakal... ne skrbi preveč, pa tudi redki so porodi, ki se končajo pred 4 urami, tako da obstaja možnost, da ga ujame, tud če bo še vedno na službeni poti lahko se pa zmeniva da obe spijeva ricinusovo olje in greva rodit
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 13:21:40
|
|
|
|
Mjavmjav
|
BanyKitty jaz ti želim da se tudi brez ricinusovega olja čimprej odvijejo zadeve! Maš res ful neprijetnosti zdej na koncu ane... Za mano je sicer tudi precej neprespana noč... pa sem bila na smrt utrujena zvečer, ampak ni nič pomagalo. Ne morem verjeti kako težek je trebuh, pa kam vse pritiska... in potem še otrdeva in itak nimaš nič miru. Hehe, običajno je najin muc spal obvezno z nama na postelji, zdaj pa 2 dni ne več... pomoje ima že dosti mojega kobacanja, nenehnega sopihanja in vstajanja, pa je šel raje nekam, kjer ma mir saška26 res nerodna situacija. koliko so pa kaj razumevajoči v njegovi službi? Bi se morda lahko izognil temu projektu? Moj ima tudi tako službo, da en teden v mesecu dežura in valda bi bilo to ravno v času najinega PDP, pa se je zmenil in že oddelal to dežurstvo v tem tednu, ko je bilo bolj ziher. Čeprav to ni isto, saj vem, ampak včasih je kdo dobre volje, pa se da kaj zmenit Sicer bo pa držalo, da tudi v 4 urah lahko še pravočasno pride. Če ti ne bo ravno voda odtekla (kar se itak zgodi v ful malo primerih), ga pokličeš ob prvih popadkih, ko naj bi bila še kar nekaj časa doma, če napredujejo počasi, tako da te lahko tudi še doma ujame. Samo naslednji dan pa potem ne sme v službo, ker bo preveč utrujen!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 18:11:52
|
|
|
|
jona klara
|
oj punce! sporočam novičko o betriciji- je v P lj, imela nekaj krvavitve in so jo notri obdržali, po pregledu - grobem poregledu dr. pa je začela bolj močno krvaveti, verjetno bo pred pdp rodila, držimo pesti zanjo, da še malo zdrži in še gre vmes domov.Še neke tablete ji niso dali, je morl iti mož kupiti, malo se ji je odluščil čep. betricija- držimo pesti zate in bebico da še malo počakate in še vmes greste domov.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 18:21:24
|
|
|
|
Arwenko
|
betricija, držimo pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 18:37:44
|
|
|
|
jona klara
|
meni pa spet štrajka z brcami, me skrbi....pa je že bilo bolje, sedaj pa spet nč
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 18:46:54
|
|
|
|
Arwenko
|
jona klara...veš kako te razumem, naša tudi štrajka...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 19:14:06
|
|
|
|
jona klara
|
arwvnko- a res? kako malo čutiš ali nič? jaz zadnje 2 dni nič, to je že velikokrat bilo, če bi za vsak šla na uregenco bi bila vsak teden tam, samo upam, da bo vse ok.po AS pa lepo čujem srček, kaj pa ti?
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 19:36:42
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara arwvnko- a res? kako malo čutiš ali nič? jaz zadnje 2 dni nič, to je že velikokrat bilo, če bi za vsak šla na uregenco bi bila vsak teden tam, samo upam, da bo vse ok.po AS pa lepo čujem srček, kaj pa ti? Pri meni je enako, sploh med tednom, prejšnji teden je že bilo par takih dni, pa sem se trudila počivat in vse, pa ništa. Sem k sreči ravno imela pregled redni, pa sem G vprašala, pa je rekel, da ni panike, je bila na UZ ful aktivna. Danes pa recimo zjutraj sem jo kr čutila, tam do ene 10h, pol pa spet nič do zdaj, bomo videli, če se bo zvečer kaj zbudila. Očitno imamo ene res takšno čudno lego, da so brce tak šibke, da jih ne čutimo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 19:43:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
betricija držim pesti, da bo vse super Glede čutenja otroka, je pa tako, da se jim včasih pač ne da npr. moj je tak, da cel dan ni nič od njega... zvečer ko se pa v posteljo uležem, mam pa divji rodeo, ker take dela da me buta na vse strani... sem pa včeraj ponoči opazila, da ko imam jaz te moje lažne popadke, zgleda njega malo stiskat začne tam notri in začne tako skakat, bo revež klavstrofobičen ratu Drugače se mi pa zdi, da se mi je danes odluščil čep, saj sem imela zelo močen in zelo gost izcedek... bomo vidl če to pomen, da se me bo luna usmilila in mi dala mojga Ferdija končno
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 19:45:53
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Drugače se mi pa zdi, da se mi je danes odluščil čep, saj sem imela zelo močen in zelo gost izcedek... bomo vidl če to pomen, da se me bo luna usmilila in mi dala mojga Ferdija končno Navijamo za polno luno
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 20:38:49
|
|
|
|
aischa1
|
Betricija držim pesti,da bo vse v redu .Pa da zdržiš čim več 2v1.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 20:44:51
|
|
|
|
Mjavmjav
|
betricija mislimo na vaju, držita se!! in navijamo tudi za luno.. da vidimo, če nas bo kaj nosila.. v P
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 20:48:08
|
|
|
|
špica84
|
Betricija mislim nate in upam,da čim dlje zdržita 2v1.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 21:45:27
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Čist na hitro...Šopping bil naporen ampak uživala sva...Nabavila sva skoraj vse..manjkajo še pleničke (za enkratno uporabo), pa kozmetika, pa seveda stvari za mami, pa igralni center (ki bo prišel na vrsto med zadnjimi)...Ampak večina imamo, glede na to, da smo imeli zelo malo nabavljenega Voziček je že sestavljen, stestiran...Barva je full lepa, v živo še lepša kot na slikah..Tako da sva full zadovoljna...Jutri pa se vržem med cotike Betricija...drži se Kaj pa ostale, a polna luna še ne vpliva
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 22:40:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Joj punce morm mal pojokat spet me že od popoldne tok zvija vse in boli za pop*** in vem, da je spet neki lažno tko k ponavad in že cel čas se sprašujem kako za vraga bom vedla kdaj so pa "tapravi" prejšn tedn sploh hodt nism mogla od bolečine, pa je minil, zdej pa spet neki... vglavnem meša se mi že... pa še fajn je ker sem sama doma in prov zlo čakat ne morm, ker da pride moj prevoz traja vsaj pol ure Mularija mala me že zdej zafrkava... potem pa še tiste pametne besede, boš že vedla k bo treba it... pa NEVEM... in ko sem bla v porodnišnici in imela popadke, sploh nisem vedela da jih mam... kako nej potem že VEM... grrrrr... Madonca se mi zdi, da rojevam že par tednov Jaz te full razumem. Danes sem imela dobri 2 uri popadke, sicer neredne, ampak močno ščipanje, sem morala iz Europarka domov pobegnit, ker na trenutke nisem mogla več stat, pa tut dihat ne... doma sem se umirila, šla spat za pol urce in so bolečine postale znosnejše. No, do zdaj se je vse čisto umirilo. Hočem pa ti povedat, da če bi bila prvič noseča, bi verjetno kar letela v P, ker pa vem kakšni so pravi popadki, ko moraš v P, pa sem čakala... tak da ko so, enostavno veš! Mene se v 1. zbudili popadki na 2 min. Takoj sem vedela, da je to to. To kar pa sem doživljala danes, pa ne znam opisat, tak da te full razumem, da ti je že muka, če že dolgo tak čutiš, ker res ni prijetno!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 22:42:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Betricija drži se!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 20.11.2010 22:53:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
občinarka ja, boš videla kolko pranja je potem, na začetku še sicer ne, ko pa začnejo sami jest in hodit pa ni ne konca ne kraja Uživaj na obletnici! saška bomo držali pesti, da greš komaj po teh 4 dneh, je pa res, da 4 ure je hitro za prvi porod, tak da te še lahko ujame globoko dihajočo Super za izvid polna luna upam, da vas tiste, ki želite, danes ponese kam
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 9:42:29
|
|
|
|
mag3
|
Dobro jutro. Beatricija držim pesti, da bo vse ok. In vse ostale, ki imate kakšne težave, da čim lažje mine do dneva D. In pa vse, ki si želite učinka polne lune. Naj vas usliši. Pri meni pa niiiič, pa sem med prvimi v decembru (6.12.). Mi je glih včeraj mami rekla, da najbrž ne bom ob roku rodila, ker sploh še nimam trebuha, ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?