|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
19.11.2010 20:42:36   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mi pa bi nekaj vmes med miklavžem in božičkom, oz. za božič bi že bili radi doma, ha. ha

Tako naj bi bilo tudi pri nas.....Bomo videli...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.11.2010 21:59:17   
BabyKitty
Joj punce morm mal pojokat user posted image spet me že od popoldne tok zvija vse in boli za pop*** in vem, da je spet neki lažno tko k ponavad in že cel čas se sprašujem kako za vraga bom vedla kdaj so pa "tapravi" prejšn tedn sploh hodt nism mogla od bolečine, pa je minil, zdej pa spet neki... vglavnem meša se mi že... pa še fajn je ker sem sama doma in prov zlo čakat ne morm, ker da pride moj prevoz traja vsaj pol ure user posted image
Mularija mala me že zdej zafrkava... potem pa še tiste pametne besede, boš že vedla k bo treba it... pa NEVEM... in ko sem bla v porodnišnici in imela popadke, sploh nisem vedela da jih mam... kako nej potem že VEM... grrrrr...

Madonca se mi zdi, da rojevam že par tednov user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.11.2010 22:52:05   
Mjavmjav
oh, božica mala!
jaz te ful razumem, ker že 2 dni surfam po netu, pa sprašujem mamice, kako so vedele, kdaj je šlo zares, in prav VSE rečejo, boš že vedla! user posted image
me pa tudi že noro zvija vse, trebuh se mi je spustil, otrdeva skos, otrok se je bolj umiril, ampak vseeno še ni občutka da bo kaj... pa tudi ti lažni popadki niso čist neboleči... jaz jih kar čutim v križu, in predvsem potem še mehurju user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.11.2010 9:27:11   
obcinarka
jutro, dan, megleno... madonca vidim da zdej smo pa že tam k se ukvarjamo s popadki, znaki, alarmi, pa tko.... aaaaaaaaaaa.... ni kej , december je pred nami in jaz imam sedmi čut da bo jejhata pestro)) sej je prav tako..user posted image user posted image  no jaz se s podadki zaenkrat še ne ubadam... mala se preteguje po celem trebuhu, rito pa mi skoz nekam tišči... v pondelk grem še 1x v laboratorij in bom mirna lepoooo do srede ko naj bi dobla izvide... dans bom probala bolj na easy... ravno sem pohrustala žemljico z margarino in medom ter eno skodelico kakava.. nekaj malega bom pospravila, pol pa seznamček-tisti kozmetični prekljukam, označim kaj še kupim in.... počakam na božičkauser posted image .. sicer pa seveda že veselo perem cunje-mah zdej sva dva, kaj bo ko bo še bejbica???.. se mi zdi da je koš non stop poln... user posted image .. in pol imam ob 18 uri srečanje s sošolci iz OŠ... jejhata, sploh si ne upam zračunat kterga leta že??user posted image .. sem se odločila da vseen grem malce pogledat stare sablje..
uživajte dan, javljajte novičke in veselo proti decembru!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.11.2010 9:33:43   
saška26
Jutro drage moje

Baby Kitty si še doma, si še 2v1 ?user posted image   Pa maš res problem, saj mene tudi že ene 4 dni nekaj ščipa, kot pri user posted image , samo ne še tako močno. Včeraj sem bila na CTG sem vidla, da mi graf (tisti za popadke) riše neke krivulje na vsake toliko časa, ampak verjetno to ni še nič, ker mi G ni nič omenila. Le rekla mi je, še 10 dni ali še kaj prej.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.11.2010 9:42:18   
saška26
Z mojim user posted image sva pa v eni dilemi, pa me zanima kako bi vi postopale.

Po najnovejših informacijah imam PDP 29.11, moj dragi pa mora zdaj od ponedeljek pa do četrtka službeno na teren. Problem je v tem, da ga najbrž nebodo morali spravit pravi čas v P, če bom šla rodit prej, ker potrebujejo vsaj ene 4 ure. To bo moj prvi porod, kaj mislite vi, bo zamudil prihod svojega  user posted image ?!user posted image user posted image user posted image

To naju matra že mesec dni, pa ne veva kako naj izpeljeva.                                                                                    

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.11.2010 9:47:52   
saška26
Ja pa še nekaj.

Dobila sem izvide od streptokoka in je bil negativen, jeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mi.

Pridne bote in lepo počivajte, nič ne pretiravat.user posted image

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.11.2010 10:49:50   
BabyKitty
Mjavmjav mene te lažni popadki prov trgajo... pa v nožnici me špika vmes pa... mam kdaj filing da mi bo z rokco vn pomahu user posted image Včeraj je na srečo dokaj hitro minilo potem... okoli dveh ponoči se je umirilo, da sem lahko vsaj malo spala... resno že razmišljam, da bi šla po ricinusovo olje user posted image

saška26 meni CTG riše take krivulje, da joj user posted image gre tista zgornja meja že čez 75... in so skoz krivulje... samo niso v rednih intervalih zato to menda niso popadki, ampak le aktivnost maternice al nekaj podobnega... vglavnem ne razumem najbolje teh zadev... Glede partnerja pa razumem težavo... ampak sej bo mali še malo počakal... ne skrbi preveč, pa tudi redki so porodi, ki se končajo pred 4 urami, tako da obstaja možnost, da ga ujame, tud če bo še vedno na službeni poti user posted image lahko se pa zmeniva da obe spijeva ricinusovo olje in greva rodit user posted image

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
20.11.2010 13:21:40   
Mjavmjav
BanyKitty jaz ti želim da se tudi brez ricinusovega olja čimprej odvijejo zadeve! Maš res ful neprijetnosti zdej na koncu ane...
Za mano je sicer tudi precej neprespana noč... pa sem bila na smrt utrujena zvečer, ampak ni nič pomagalo. Ne morem verjeti kako težek je trebuh, pa kam vse pritiska... in potem še otrdeva in itak nimaš nič miru. Hehe, običajno je najin muc spal obvezno z nama na postelji, zdaj pa 2 dni ne več... pomoje ima že dosti mojega kobacanja, nenehnega sopihanja in vstajanja, pa je šel raje nekam, kjer ma mir user posted image user posted image

saška26 res nerodna situacija. koliko so pa kaj razumevajoči v njegovi službi? Bi se morda lahko izognil temu projektu? Moj ima tudi tako službo, da en teden v mesecu dežura in valda bi bilo to ravno v času najinega PDP, pa se je zmenil in že oddelal to dežurstvo v tem tednu, ko je bilo bolj ziher. Čeprav to ni isto, saj vem, ampak včasih je kdo dobre volje, pa se da kaj zmenit user posted image Sicer bo pa držalo, da tudi v 4 urah lahko še pravočasno pride. Če ti ne bo ravno voda odtekla (kar se itak zgodi v ful malo primerih), ga pokličeš ob prvih popadkih, ko naj bi bila še kar nekaj časa doma, če napredujejo počasi, tako da te lahko tudi še doma ujame. Samo naslednji dan pa potem ne sme v službo, ker bo preveč utrujen!

Neposredna povezava do sporočila: 3284
20.11.2010 18:11:52   
jona klara
oj punce!
sporočam novičko o betriciji-   je v P lj, imela nekaj krvavitve in so jo notri obdržali, po pregledu - grobem poregledu dr. pa je začela bolj močno krvaveti, verjetno bo pred pdp rodila, držimo pesti zanjo, da še malo zdrži in še gre vmes domov.Še neke tablete ji niso dali, je morl iti mož kupiti, malo se ji je odluščil čep.

betricija- držimo pesti zate in bebico da še malo počakate in še vmes greste domov.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
20.11.2010 18:21:24   
Arwenko
betricija, držimo pesti, da bo vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.11.2010 18:37:44   
jona klara
meni pa spet štrajka z brcami, me skrbi....pa je že bilo bolje, sedaj pa spet nč

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
20.11.2010 18:46:54   
Arwenko
jona klara...veš kako te razumem, naša tudi štrajka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
20.11.2010 19:14:06   
jona klara
arwvnko- a res? kako malo čutiš ali nič? jaz zadnje 2 dni nič, to je že velikokrat bilo, če bi za vsak šla na uregenco bi bila vsak teden tam, samo upam, da bo vse ok.po AS pa lepo čujem srček, kaj pa ti?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
20.11.2010 19:36:42   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

arwvnko- a res? kako malo čutiš ali nič? jaz zadnje 2 dni nič, to je že velikokrat bilo, če bi za vsak šla na uregenco bi bila vsak teden tam, samo upam, da bo vse ok.po AS pa lepo čujem srček, kaj pa ti?

Pri meni je enako, sploh med tednom, prejšnji teden je že bilo par takih dni, pa sem se trudila počivat in vse, pa ništa. Sem k sreči ravno imela pregled redni, pa sem G vprašala, pa je rekel, da ni panike, je bila na UZ ful aktivna. Danes pa recimo zjutraj sem jo kr čutila, tam do ene 10h, pol pa spet nič do zdaj, bomo videli, če se bo zvečer kaj zbudila. Očitno imamo ene res takšno čudno lego, da so brce tak šibke, da jih ne čutimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3290
20.11.2010 19:43:26   
BabyKitty
betricija držim pesti, da bo vse super user posted image

Glede čutenja otroka, je pa tako, da se jim včasih pač ne da user posted image npr. moj je tak, da cel dan ni nič od njega... zvečer ko se pa v posteljo uležem, mam pa divji rodeo, ker take dela da me buta na vse strani... sem pa včeraj ponoči opazila, da ko imam jaz te moje lažne popadke, zgleda njega malo stiskat začne tam notri in začne tako skakat, bo revež klavstrofobičen ratu user posted image

Drugače se mi pa zdi, da se mi je danes odluščil čep, saj sem imela zelo močen in zelo gost izcedek... bomo vidl če to pomen, da se me bo luna usmilila in mi dala mojga Ferdija končno user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
20.11.2010 19:45:53   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Drugače se mi pa zdi, da se mi je danes odluščil čep, saj sem imela zelo močen in zelo gost izcedek... bomo vidl če to pomen, da se me bo luna usmilila in mi dala mojga Ferdija končno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijamo za polno luno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
20.11.2010 20:38:49   
aischa1
Betricija držim pesti,da bo vse v reduuser posted image user posted image .Pa da zdržiš čim več 2v1.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
20.11.2010 20:44:51   
Mjavmjav
betricija mislimo na vaju, držita se!! user posted image user posted image

in navijamo tudi za luno.. da vidimo, če nas bo kaj nosila.. v P user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
20.11.2010 20:48:08   
špica84
Betricija mislim nate in upam,da čim dlje zdržita 2v1.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
20.11.2010 21:45:27   
zaljubljena23
Čist na hitro...Šopping bil naporen ampak uživala sva...Nabavila sva skoraj vse..manjkajo še pleničke (za enkratno uporabo), pa kozmetika, pa seveda stvari za mami, pa igralni center (ki bo prišel na vrsto med zadnjimi)...Ampak večina imamo, glede na to, da smo imeli zelo malo nabavljenega user posted image user posted image

Voziček je že sestavljen, stestiran...Barva je full lepa, v živo še lepša kot na slikah..Tako da sva full zadovoljna...Jutri pa se vržem med cotikeuser posted image user posted image

Betricija...drži se

Kaj pa ostale, a polna luna še ne vplivauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
20.11.2010 22:40:31   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Joj punce morm mal pojokat user posted image spet me že od popoldne tok zvija vse in boli za pop*** in vem, da je spet neki lažno tko k ponavad in že cel čas se sprašujem kako za vraga bom vedla kdaj so pa "tapravi" prejšn tedn sploh hodt nism mogla od bolečine, pa je minil, zdej pa spet neki... vglavnem meša se mi že... pa še fajn je ker sem sama doma in prov zlo čakat ne morm, ker da pride moj prevoz traja vsaj pol ure user posted image
Mularija mala me že zdej zafrkava... potem pa še tiste pametne besede, boš že vedla k bo treba it... pa NEVEM... in ko sem bla v porodnišnici in imela popadke, sploh nisem vedela da jih mam... kako nej potem že VEM... grrrrr...

Madonca se mi zdi, da rojevam že par tednov user posted image

Jaz te full razumem. Danes sem imela dobri 2 uri popadke, sicer neredne, ampak močno ščipanje, sem morala iz Europarka domov pobegnit, ker na trenutke nisem mogla več stat, pa tut dihat ne... doma sem se umirila, šla spat za pol urce in so bolečine postale znosnejše. No, do zdaj se je vse čisto umirilo. Hočem pa ti povedat, da če bi bila prvič noseča, bi verjetno kar letela v P, ker pa vem kakšni so pravi popadki, ko moraš v P, pa sem čakala... tak da ko so, enostavno veš! Mene se v 1.user posted image  zbudili popadki na 2 min. Takoj sem vedela, da je to to. To kar pa sem doživljala danes, pa ne znam opisat, tak da te full razumem, da ti je že muka, če že dolgo tak čutiš, ker res ni prijetno!

Neposredna povezava do sporočila: 3297
20.11.2010 22:42:06   
Tulipan12
Betricija drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
20.11.2010 22:53:05   
Tulipan12
občinarka ja, boš videla kolko pranja je potem, na začetku še sicer ne, ko pa začnejo sami jest in hodituser posted image user posted image user posted image  pa ni ne konca ne krajauser posted image  Uživaj na obletnici!user posted image
saška bomo držali pesti, da greš komaj po teh 4 dneh, je pa res, da 4 ure je hitro za prvi porod, tak da te še lahko ujame globoko dihajočouser posted image  Super za izviduser posted image
polna luna upam, da vas tiste, ki želite, danes ponese kamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
21.11.2010 9:42:29   
mag3
Dobro jutro.

Beatricija držim pesti, da bo vse ok. user posted image  user posted image  user posted image

In vse ostale, ki imate kakšne težave, da čim lažje mine do dneva D. user posted image  user posted image  user posted image

In pa vse, ki si želite učinka polne lune. Naj vas usliši. user posted image

Pri meni pa niiiič, pa sem med prvimi v decembru (6.12.). Mi je glih včeraj mami rekla, da najbrž ne bom ob roku rodila, ker sploh še nimam trebuha, ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?