Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 9:43:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Dober dan na tole deževno nedeljo vse skupaj Jaz še vedno čakam nestrpno kakšen lep sms, da imamo kakšnega novembrskega decemberčka skratka, upam da ste vse ok in lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 10:48:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Sem prišla kukat, če imamo kakšno novo mamico...Pa nič..Polna luna je imela očitno slabi vpliv Mag, kaj pa ti misliš? A misliš, da ima mami prav? Jaz sem zase prepričana, trdno, da ne bom pred rokom rodila, ne vem..Občutek mi tako pravi..Me prav zanima koliko se motim...Kaj pa ostale? Imate kakšen občutek glede tega? Pa pustimo želje, željo imamo itak vse enako, da je čimprej
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 11:15:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Polna luna je šele danes ponoči, tako da imajo še malo časa Jaz sem pa prepričana, da bomo pred rokom, ali pa je kaj na tem pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 11:48:10
|
|
|
|
Dadi
|
No pa lahko končno začnem s pranjem cunjic...jih imam doma Samo ugotavljam,da nekaj stvari ni prišlo nazaj med posojanjem in so zgleda ostale bogve kje...Tako da bom mogla it po kakšne žabice še in nogavičke.Pa še kakšen pajacek. No pa sem mislila, da bo konec tega letanja z včerajšnjim dnem. Sva z našo šestletnico po Muellerju in DM nakupovale vatke, robčke, krpice, dudo itd. In je bila zelo vesela, da sva imeli ženski šoping . Moška sta šla pa po svoje v športne štacune . Pri nas razen posameznih krčenj in slabega spanca nič novega. Upam,da bo naše dete res decembrček, sej načeloma z novembrom ni nič narobe, ampak smo si december tolk narisali v naše glave . Držte se punce...še posebej vse ki vas matrajo raznorazni popadki in krvavitve.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 14:12:20
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Mag, kaj pa ti misliš? A misliš, da ima mami prav? Jaz sem zase prepričana, trdno, da ne bom pred rokom rodila, ne vem..Občutek mi tako pravi..Me prav zanima koliko se motim...Kaj pa ostale? Imate kakšen občutek glede tega? Pa pustimo želje, željo imamo itak vse enako, da je čimprej Nimam pojma kako bo. Res je, da mi zaenkrat še nič ni, ampak, .... saj imam še 2 tedna do roka. Vse se lahko na hitro obrne. Kar se pa trebuha tiče, pa itak imamo zeeeelo različne. In ne vem če lahko po velikosti kaj sodiš. Bomo videli, če je imela mami prav.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 18:07:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Hmmmm, BabyKitty in birdy se danes še nista nič javili...upam da to pomeni kaj dobrega
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 18:16:17
|
|
|
|
obcinarka
|
deževno turoben nedeljski pozdravček vsem skupaj.... dans je bolj kot ne na off vse, ne??? ali pa se mogoče še začne dogajat.. jaz bla na obletnici OŠ, je blo prav luštno, sem se mal nazaj vlekla da nisem vseh dobrot pojedla, ker drugače bi me zgaga razgnala... je blo lepooooooooooo videt stare obraze, nas je blo 20.. smo sešteli naše bejbice... vključno z našo jih imamo 42... ampak vodi pa sošolka ki ima štiri!!!!!!!!!!!! .. nekteri smo se poredili , malce osiveli, načvekali na polno in obujali stare spomine... in jaaaaaa ena sošolka je prinesla pisma ki smo si jih pisali med poukom-ljubezenska, da se razume.... skoraj nas je razgnalo od smeha... dans smo bli na kosilu pr sorodnikih, pop. bolj na off... malce televizije, branja, poležavanja... naše dete je tudi bolj zaspano danes... sm pa opazila da se začnem čohat po trebuščku in ji prigovarjat, se odzove... prejle sva ravno debatirale kako se bova potepal e z vozičkom naokrog... .. držite fige s pestmi jutri zjutraj da tokrat uspešno oddam kri in da bodo izvidi v sredo ok... ker si pa enih antibiotikov pa gloh pretirano ne želim zdej, nooooooooooooooooo najnovejša novica pa ta.. da je moj "zbolel"... in da uradujem na relaciji kuhinja-dnevna soba, spalnica... s spiskom čaj, lekadol, termometer, mandarine+grenivke+limone.. mislim da ste me razumele.. ker je pa po moško res hudooooooooooo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 18:34:52
|
|
|
|
sleepyhead
|
Se tudi jst javljam po dolgem času, berem vas redno, sam za pisat sem bla bolj lena. No zdej sem tud jst končala s službo in bo več časa. Pr nas je vse v teku za dojenčka, človek ne more verjet koliko materiala rabi ena majhna štručka. Ta teden je prišel tudi voziček (Jane slalom) in je ful fajn, še zame ki sem bolj blond za tehniko sem vse tkoj razstavila in sestavila. Oprema je že vse, moja mama z navdušenjem šiva rjuhce, prevleke itd. Ker smo v dar dobili še zibelko, bo imela v dnevni zibko, zgoraj v spalnici pa posteljo...Vglavnem, mam filing da mojo pikico že razvajamo v štartu... . Srečne ve, ki ste se s svojim tkoj sporazumele glede imena. Midva še vedno nisva prišla skupaj, ker sva oba trmasta...zadnjič sem brala malo imena otrok, ki so se rodila sept, okt, nov....so se mi zdela vsa podobna...je taka moda letos , ker delam v šolstvu vem kako je, če so v razredu 3 nike, 2 luketa itd...in meni to ni lih. Meni so všeč Tinkara, Katrina in Evelin/a, Loti...druga stran navija za Evo in Gajo...po mojem se bova v porodnišnici zmenla... Moj buši je drugače še vedno precej majhen, ampak se dobro počuti in lepo brca. Torba je tudi že skori prštimana Vsem, ki pišete o bližajočem dnevu D želim vso srečo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 21:31:45
|
|
|
|
birdy
|
Punce, jst sem še tuki, sam tok da ne bo kakih lažnih upov. Tale lump me je sam hecal, zdej pa nikamor noče. Tud prov, mam še dost za pospravt
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 21.11.2010 22:44:47
|
|
|
|
DeVilla
|
Pri nas tud mislim, da ne bomo dočakali PDPja, vsaj po prejšnjih dveh sodeč... Moram malo pogledat, kako je z luno v decembru... Drgač pa je moj dragi danes sestavil otroško posteljico. Pa v soboto smo kupili pajacek za iz porodnišnice... Sta tamali na vsak način hoteli zbrat kaj v modri ali roza, tako da sva ju komaj prepičala, da izbiramo nevtralno barvo, ker ne vemo ali bo punčka ali fantek... C&A je zakon! V torek pride še moja sestra, da iz naše garderobe izbrskamo še preostanek dojenčkaste garderobe, da končno začnem prati. Pa šele v sredo lahko vtipkam kodo za e-paket in upam, da bom potem res v 8ih delovnih dneh dobila predalnik... Mi je bilo rečeno na CSS, da se menda ful malo nosečk odloči za e-paket. Zdaj tudi jaz vidim zakaj. Če le ne bi potrebovala predalnika tako zelo nujno... Uživajte v preostanku nedelje!
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 8:00:39
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Jutro punce! Eh, tut pri nas ni blo nič z luno, tako da z malim ne bova praznovala na isti dan Se pa vsem zahvaljujem za lepe čestitke, ste me prav lepo razveselile Sicer smo šli včeraj z družino na krajši izlet s kosilom in je bila torba za vsak slučaj kar v avtu No, ampak zdaj imam pa občutek, da bomo vsaj še kak teden, če ne res kar 2 ostali v enem kosu... Mali odloča o tem, kaj čmo. Sem pa včeraj začela brati eno ful fajno knjigo o porodu, "Modrost rojevanja". Mi je res všeč, ker opisuje drugačen pristop k porodu od tega "znanstvenega", piše pa izkušena babica... in notri je še en kup porodnih zgodb. Res fajno branje, me je kar presenetilo. Tako, če bo kateri blazno dolgčas ali jo zanima še kaj o tem, kako je lahko porod tudi lep, ne nujno samo boleč obcinarka bolan moški v hiši?! ojoooooj! hehe, se mi zelo smiliš.. to je res prav hecno, kako različne pragove bolečin in jamranja imamo M in Ž birdy je še tu, BabyKitty pa morda ne?? hmmm... čakamo na lepe novičke
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 8:36:58
|
|
|
|
mag3
|
Heeeeeej, dobro jutro . Zgleda, da smo še vse 2v1. Jaz grem pa danes spet k G. Mi je kr brez veze ta CTG. Saj sama vidim, da ni nič, mi ne rabijo črtice pokazat, da ni nič. Kje je pa BabyKitty? Da ni ona kam odhitela in pohitela?! Lap dan, čeprav deževen. Se še kaj javim popoldan in povem, da pri G ni bilo nič novega.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 8:38:55
|
|
|
|
mag3
|
Aja, pa še to. Tudi meni nobeno ime ne diši. Sem mislila, da zdaj ko smo pa že skor tam, da se bom lažje odločila, ampak neeeeeeee, nič ni lažje. Jih imam še vedno ene par na zalogi, ampak nobenega, da bi rekla, vauuu, ta bo!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 9:34:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro punce, jaz tudi imam BabyKitty na sumu...čakamo kak sms Čeprav, zdaj ravno ugotavljam, da mi ona ni posredovala svoje cifre, tako da tudi moje nima
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 9:38:15
|
|
|
|
špica84
|
Jutro Mag3 jaz imam še kr 3 na zalogi,tako da niti sama ne vem za ktero bi se odločila.Sem mojemu rekla,ki mi je dal proste roke,da lahko po svojih željah zberem,da bo ime zvedel v porodni hehe.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 9:48:39
|
|
|
|
ababanana
|
Dobro jutro vsem! Je polna luna katero pospremila v P?? Meni se še ne mudi . Vseeno pa upam, da bomo za božič vsi doma... Drugače glede popadkov: meni je sicer prvo odtekla voda, ampak potem, ko sem dobila popadkov, ni bilo nobenega dvoma več, ali je to to... Enostavno veš... saška26, a se partner ne bi mogel dogovoriti za kakšno menjavo??? Pa super za negativen izvid... betricija, kako si? So kakšne novice??? Gibi: še vedno brca na pune... BabyKitty, meni se je v prvi nosečnosti zjutraj odluščil čep (prava kepa sluzi; rjavkaste barve), zvečer ob 11:30 mi je odtekla voda, ob polnoči bila v porodni, rodila zjutraj ob 8:43... Kako kaže pri tebi?? obcinarka, super za srečanje, res paše takole obujati spomine in se nasmejati načinu razmišljanja v najstniških letih Jao mene, ko se spomnim mojih cvetk iz teh let Se beremo...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 9:54:51
|
|
|
|
tasika12
|
Arwenko jaz pa sem ti poslala svojo številko, ampak tvoje še pa nisem prejela. Hvala. Drugače sem dobro, imam pa težave s spanjem, to je res neprijetno in to otrdevanje trebuha, pa tudi občutek da me vse srbi. Pa veselim se da dobim danes voziček, moj dragi ga gre danes iskat (Bebe Confortt), in da vidimo kakšen je. Danes še imam diabetologa - mislim da zadnjič; in potem grem vprašat če se moram kaj naročiti saj imam napotnico za posvet v porodnišnici glede poroda. Mogoče bom lahko kar danes rešila. Pa lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 10:00:39
|
|
|
|
BabyKitty
|
Elow punce... jst sm še doma spet je za mano neprespana noč, ker so bli čist celo noč popadki in potem ko zadremam vmes skoz sanjam da rojevam tko da sm že na robu obupa... na srečo lahko proti jutru, ko sem že čisto izčrpana malo spim... Sem imela pa ponoči spet ful izcedek, ki ga nisem opazila na hlačkah ampak v wcju tko da je mogl past k kamen ampak ni bil rdeč... tko da bohve kaj je spet to... danes bi mogla iti sama v Lj (iz Kranja) pa nevem če mam jajca, da grem na avtobus Glede imena pa... jst svoj trebušček odkar vem, da je fantek kličem po imenu, ki ga bo dobil celo na listi za dedka mraza v službi pri mojmu je že napisan za darilo tko da si sploh ne predstavljam, da bi bil moj mali kej druzga k moj Tristi Arwenko glede številke... bom sama sporočila na forum ko bomo rodili bom skoz mobilna
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 10:30:28
|
|
|
|
Arwenko
|
tasika...pa bi morala dobit, poglej še enkrat tvoje ZS, meni kaže, da sem ti poslala. BabyKitty, no super, da boš sporočila, pa škoda da si še doma, vem da že komaj čakaš da mine..
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:10:38
|
|
|
|
saška26
|
Dan. Tudi mene luna ni odpeljala v P, pa saj je dobro tako, ker me je full strah , obenem pa komaj čakam, da vidim mali zakladek. Moj dragi je šel na teren, kaj čemo, drugo mu ne preostane, razen dopust. Škoda da zapravlja dopust, kaj pa če bom šla šele po roku . Kakor hitro pa me bo začelo bolj črvičit, ali pa kaj drugo, pa mu takoj javim. Upam, da bebika počaka do četrtka, da se njen bodoči ati vrne. BabyKitty si ne predstavljam, da sem v tvoji koži, mora biti full napormo. Upam, da kmalu pride tvoj čas. Tudi zate betrijca držim pesti, da se vse dobro izteče. Ostale pa lepo se imejte in se tipkamo kaj.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:15:09
|
|
|
|
jona klara
|
Objave: 1513 Član od: 14.12.2009 Status: prisoten glede betricije- niso je še spustili domov, krvavitve več nima, le ena zoprna dr. na viziti se je ni nč kaj am vzela , niti je poslušala, bomo vidli če jo spustijo popoldan, sice na ctg nima popadkov, mala brca je vse okej . Torej držimo pesti da gre domov, ker se tudi sama ne počuti dobro tam, naj bo decemberka njena pupa.mislimo nanjo!!!!! lep dan vsem !
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:17:22
|
|
|
|
jona klara
|
sedaj imamo tudi mi peg peregota gt3 doma, full lepi, lepe barve, torbe za v P pripravljene, pa vsaj do miklavža še ne bi.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:31:54
|
|
|
|
obcinarka
|
no da se vam malo pofočkam.... sem iz laboratorija, tokrat USPEŠNO odvzem krvi že v prvem poizkusu.. in zdej prosim držite da bodo izvidi ok, in ne bo prisotnih nekih protitelesc ki se tičejo tokse... sm mogla še k G.. me je pregledal, tehtamo bolj malo 2150. za 35t pa 1d... smo bolj majceni, drgač ok... moram nekoliko več počivat in dat mir.... jutr naj bi bli že izvidi, ker so me dli na prednostno listo... in če ne bo ok, pol gremo vija lj P.... do 36t naj bi zdravili z antibiotiki, ali.... jah saj veste.. porod...meni res ni da bi prehitevala, nooooooooooooooooo a l ne, da bomo vzdržale do božička??? sem mirna, skulirana, res pa je da sm se lotla še ene papirologije, da prpravim zadeve.. pa jutr dop. grem še v službo.. v petek itak porodniška in jaaaaaaaaaa bi jo dočakala še domaaaaaaaaaa.. drgač pa.... ena kolegica( ne vem če je bla registrirana tu) je v petek končala s alužbo, nastopila porodniško... včeri zvečer je šla pod tuš, odtekla voda, pršla v P, bla odprta 10 cm, v eni uri rodila v 36t fantka 2800 g... hja punce, nkol se ne ve, kje nas ... hmmmmmmmmmmmm se vam javim...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:40:28
|
|
|
|
tasika12
|
Arwenko, ja hvala sem dobila, sem slabo gledala, tako da sem si telefonsko shranila. V porodnišnico pa še pa vseeno ne bi šla prehitro, sploh pa ne sedaj ker sem tako prehlajena in se tega prehlada nikakor ne morem rešit da joj; bom morala do lekarne. V lekarni sem spraševala tudi že za malinov čaj, pa mi niso vedeli povedat, torej punce kaj se pije malinov čaj noramelen - torej iz sadežev ali kaj posebnega (mislim mogoče iz listov)?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.11.2010 11:54:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Čaj je iz malinovih listov, kakšno bolje založeno lekarno poišči ali pa trgovino z naravno prehrano, pa tudi na lj tžnici baje to dobiš.
|
|
|
sindarinKaj je največkrat vzrok za nenačrtovan nakup igrač?otrokova želja (
38%)
ker me pritegne izgled igrače (
16%)
ugodna cena in privlačnost (
24%)
akcijska cena (
10%)
drugo (
11%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!