Mjavmjav
|
BabyKitty še malo zdrži ja! Jaz bom tudi probala. Ampak drugače imam jaz tudi ful teh krčev oz. lažnih popadkov. Sicer niso boleči, so pa precej neprijetni. Ful jih mam zadnje čase ponoči, zato res že slabo spim. Kar otrdeva trebuh, potem se pa poskušaš nekaj obračati po postelji, pol pa medenica boli, pol pa samo neki stokam skos in mojmu ni nič jasno V glanem G. sem vprašala, kaj je s temi lažnimi popadki in je rekel, da je to povsem normalno. Pa sem vprašala, če je možno da jih je kdaj preveč, ker jaz jih imam veliko veliko več kot 10 na dan, pa je rekel da ne. Tako da zgleda, da ni neke panike, čeprav je ta moj G. res bolj u izi, pred penzijo pa to... Sej pred samim porodom se mora še trebuh spustiti niže dol, ane? Meni se še ni... Poročilo s petkovega pregleda (tiste ki še niste videle na FB ), naš malček ni tako mali kot naj bi bil. Mi je naredil UZ , ki je pokazal, da je že zdaj velik za polnih 40 tednov. Ampak po tistih krivuljah v materinski knjižici sodeč je to še v mejah normale. Edino kar me skrbi je, kam bo zdaj naslednje tedne še rasel - v širino ali tudi po obsegu glavice. Ker slednjega si ne želim glih ane Sicer je vse ok, leži že v glavični legi, pa kri so mi še 1x vzeli za tokso in hepatitis, če se ne motim. CTG mi bo delal čez 2 tedna, potem pa tudi jaz upam, da bo morda porod prišel kak teden prej, ne kasneje. Zdaj mi je rekel, da ga lahko pričakujem v roku 4-6 tednov. Bomo videli. Ampak zdej gre zares ane Danes perem in likam tetra plenice, pa še oblekce za malega, če bo čas. Potem pa že napakiram torbe za v P. Zdaj je res verjetno že kar primeren čas, da začnemo to s sabo nosit. No, saj ne vem, verjetno če kaj skačeš naokrog je dobro imeti to torbo vedno v avtu al kako? To bo kr hecno, če bom vsakič vlekla s sabo še en kufer Nincii jaz sem iz Vrhnike pa tudi še nisem dobila odločbe. Zato sem ravno v petek klicala, da malo vidim kaj se dogaja, ker naj bi s 6. 11. že nastopila porodniško. Ampak je rekla, da verjetno čakajo podatke še od zavoda (sem malce bolj kompliciran primer) in kar je zanimivo, da niti ni nič narobe, če pride odločba po uradnem nastopu porodniške. Mal tole sicer čudno zveni ane, ampak mi je zagotovila, da ni prav nič narobe in da se tudi to kdaj dogaja.
|