zaljubljena23
|
ula, ti čist verjamem, ampak glej, zaenkrat še jaz ne bi panike zagnala, malo se bi res umirila, pa malo več časa namenila počitku, ampak ne zdaj tako, da bi skozi ležala...Itak sama veš, da pride lahko do odstopanj, da te meritve lahko tudi lažejo...A boš še imela kakšno kontrolo rasti ploda? Bom ti dala samo eno primer... Sem imela prejšnji teden eno v MŠ, ki je imela rok okrog 20.12, ker so ji naredili cerklažo, je večina N preležala/počivala in otroček tako hitro napreduje, da so ji rok prestavili že na začetek decembra, mislim da 4.12. jona.klara, jaz ga vnaprej ne bom kupovala, grelca mislim...Glede njegove funkcije pa nisem nikoli razmišljala, da bi lahko tam prekuhal vodo, po moje tako močen tudi ni...Mislim, da je bolj namenjen gretju (pazi nisem ziher, ampak iz imena sklepam)... Sicer pa glede prekuhavanja vode, itak si je že nekaj pripraviš vnaprej, drugače pa dobiš tudi v trgovinah od hippa ustekleničeno vodo...Malo neumno vprašanje, mogoče za vas, ampak po moje, če kupiš ustekleničeno navadno vodo, potem ne rabiš jemat vode iz pipe in jo prekuhavat ali se motim?