Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:29:22
|
|
|
|
barika
|
hm,,,sploh ne vem o čem govorite no o večini filmov, nadaljevank itd ... se pa spomnim, da smo mulci vsako nedeljo leteli gledat Gozdrasko hišo Falkenau
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:39:58
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika hm,,,sploh ne vem o čem govorite no o večini filmov, nadaljevank itd ... se pa spomnim, da smo mulci vsako nedeljo leteli gledat Gozdrasko hišo Falkenau Ta nemška nadaljevanka ali nanizanka kakor kr če je pa bla zakon
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:41:33
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela Ja hvala Colt.Ja res je bil takrat in je še vedno zakon da odličen igralec in pevec country styl sem tud vedla ja saj zato pa mi je bil všeč Kam je pa vse vtikal svojga lulčka pa ne vem,ker me to tak in tak nebi bolelo saj je zame bil je še zmeraj nedosegljiv Prosim Evo, samo zate meni njegov najljubši komad: http://www.youtube.com/watch?v=RDCZCCQVbRs Besedilo seveda zakon...
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:45:20
|
|
|
|
Colt
|
Barika...vzami tole kot kompliment....bi morda malce mleka? Otroci imajo radi mleko pa še zdravo je.... Sanjela, sicer pa Kris blesti v vsaj 100 filmih... Ampak jaz ga še vedno najbolj spoštujem kot helikopter pilota in pevca
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:47:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Barika...vzami tole kot kompliment....bi morda malce mleka? Otroci imajo radi mleko pa še zdravo je.... Sanjela, sicer pa Kris blesti v vsaj 100 filmih... Ampak jaz ga še vedno najbolj spoštujem kot helikopter pilota in pevca ne pijem mleka, bi pa kakav, hvala
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:48:19
|
|
|
|
alda
|
Gozdarska hiša to mi pa ni bilo všeč! Kristofer tudi ni po mojem okusu
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:50:40
|
|
|
|
Sanjela
|
Sanjela, sicer pa Kris blesti v vsaj 100 filmih...user posted image Ampak jaz ga še vedno najbolj spoštujem kot helikopter pilota in pevca IZVIRNO SPOROČILO: Colt Barika...vzami tole kot kompliment....bi morda malce mleka? Otroci imajo radi mleko pa še zdravo je.... Sanjela, sicer pa Kris blesti v vsaj 100 filmih... Ampak jaz ga še vedno najbolj spoštujem kot helikopter pilota in pevca Ja res je kolko sem njegovih filmov gledala so mi bli všeč res je dober igralec
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:53:43
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Gozdarska hiša to mi pa ni bilo všeč! Kristofer tudi ni po mojem okusu KO je bi še mlad Kriss je bil fejst ded, zdaj pa ni več fejst ampak je simpatičen dedc
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 18:03:16
|
|
|
|
Colt
|
Sanjela, našel sem še bolšo verzijo. Pričakujem da ti bo všeč! http://www.youtube.com/watch?v=63d4Z5aue5U Barika, saj se razumeva ane...komplimenti na tvojo ''rosno mladost'' :) Drgač pa je kakav zakon ja
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 18:16:27
|
|
|
|
aprilčica07
|
Gozdarske hiše se tudi jst spomnim, pa še eno nemško zdravniško nadaljevanko sem gledala ko obsedena, mislim, da je bla Schwardwalska klinika ali neki podobnega..
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:08:47
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Sanjela, našel sem še bolšo verzijo. Pričakujem da ti bo všeč! http://www.youtube.com/watch?v=63d4Z5aue5U Barika, saj se razumeva ane...komplimenti na tvojo ''rosno mladost'' :) Drgač pa je kakav zakon ja Ja veš da mi je všeč
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:13:19
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Gozdarske hiše se tudi jst spomnim, pa še eno nemško zdravniško nadaljevanko sem gledala ko obsedena, mislim, da je bla Schwardwalska klinika ali neki podobnega.. Ja seveda to je tud stara nanizanka sem gledala vse ja pa še marsikaj bi se najdlo Več glav več ve bo še kdo se spomno kerga res starega. A se mogoče spomniš sloveskega kameleon?
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:43:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi film Grizli Adams Mislim, da je bila nadaljevanka, ne film. In takšno hišico, na takšni lokaciji, bom imela jaz, ko bom velika. IZVIRNO SPOROČILO: alda Pa Arabele a se kdo spomni? Nekam znano mi je... IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Odprava zelenega zmaja je bila daleč najboljša. Tega se pa ne spomnim. Nisem TAKO stara. IZVIRNO SPOROČILO: Colt Flipper Remember. Modro poletje Ne spomnim. Geometri Ne spomnim. Mr Who Znano mi je... Galaktika Ne spomnim. Nevarni zaliv Ne spomnim. Sever in jug Klasika. Gledala pred kratkim na TV3. Vse reke tečejo Ne spomnim. Diamanti so večni Znano mi je... ampak najbrž od Marilyn Monroe. Mistralova hči Spomnim. Delo na črno Klasika. Še vedno jo gledam na kabelski TV. Takrat je Bruce Willis še dobro izgledal. Dempsey and Makepeace Spomnim. Pod krinko Loved it. Jon-Eric Hexum... luuuškaaan. Crime story A je bila to tista z Dennisom Farino v glavni vlogi? Polnočni klici Good night, America, wherever you are... zaljubljena v Garyja Colea. Dinastija Poznano celemu svetu. Jack Holborn Ne spomnim. Fračji dol Fracki, to smo mi! Otroci glasbe Full znano mi je, ampak prizora si pa ne morem priklicati pred oči. IZVIRNO SPOROČILO: katy78 Ulice San Francisca Ouje... gledala. Vedno. Cagney in Lacey Gledala. IZVIRNO SPOROČILO: alda Vele misto Pop Ćira i pop Spira Vruči vjetar Sivi dom Vojnici Kamionđije Ne poznam... edino Ćira & Spira mi je od nekod znano. IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Smrkci I love them! Sploh tistega... no, na CRO je bil Mrgud. IZVIRNO SPOROČILO: Colt Zverinice iz Rezije Prav lepe so le te, zverinice iz Rezije... IZVIRNO SPOROČILO: katipi Vrnitev v paradiž Ena mojih najljubših... IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* Čisto pravi gusar Remember. IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Maratonci tečejo zadnji krog Sem gledala šel pred kratkim. Smogovci Nikad čula. IZVIRNO SPOROČILO: alda Ko to tamo peva I tata bi, sine... To so gadi Vruči vjetar Poznam po naslovu, a nobenega nisem gledala. IZVIRNO SPOROČILO: Udb Bolji život Ga še čakam. IZVIRNO SPOROČILO: andrea Sandokan Znano mi je... IZVIRNO SPOROČILO: barika Gozdarska hiša Falkenau Spomnim se naslova, nisem pa gledala. IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Schwardwalska klinika Gledala. Luškan dohtar. Pozabili ste pa na komisarja Rexa.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:49:04
|
|
|
|
Colt
|
Kerensa, če se spominjaš Zverinic iz Rezije, se spominjaš vsega Zmaga!
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:50:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ko sem bila še mlada , mi je bila full všeč oddaja "Rudi Carrell show". Se je še kdo spomni?
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:52:37
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ko sem bila še mlada , mi je bila full všeč oddaja "Rudi Carrell show". Se je še kdo spomni? O seveda eden izmed najboljših nemških šovov
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:53:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, potem ste pa PESEM PTIC TRNOVK pozabili.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:55:25
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ko sem bila še mlada , mi je bila full všeč oddaja "Rudi Carrell show". Se je še kdo spomni? Rudelnu je slina malce tekla iz kotička ust Ampak je pa mel zmer hudičevo dober razlog, zakaj se tako režati pred ''strankami' :)) In kot voditelj pojem od pojma. Ljudski, smešen, zgovoren in pošten. Kapo dol pred njim!
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:56:01
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, potem ste pa PESEM PTIC TRNOVK pozabili. OOOOOOOOOOO to pa nikoli kolko solz pretočenih ravno tako kot pri sever in jug
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:58:11
|
|
|
|
alda
|
Kerensa Rudi , pa kojekakve igre na satelitski marička imamo pa že res emšo kar "spodoben"
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:58:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela OOOOOOOOOOO to pa nikoli kolko solz pretočenih ravno tako kot pri sever in jug To me je pa spomnilo na en star, slovenski komad iz tistih časov:"Koliko solz, koliko solz bo preteklo, preden bom znova, znova s teboj?" Kdo je že to pel?
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:59:13
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ko sem bila še mlada , mi je bila full všeč oddaja "Rudi Carrell show". Se je še kdo spomni? Rudelnu je slina malce tekla iz kotička ust Ampak je pa mel zmer hudičevo dober razlog, zakaj se tako režati pred ''strankami' :)) In kot voditelj pojem od pojma. Ljudski, smešen, zgovoren in pošten. Kapo dol pred njim! Ja škoda takšnega voditelja,ki je res znal ljudi nasmejati se podpiišem škoda da ga ni več med nami bi rabli enga takega Rudla
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 19:59:34
|
|
|
|
alda
|
a ni bila tudi ena sanjska poroka na rtl-u?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?