Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 10:05:49
|
|
|
|
Julija08
|
joj, jaz sem se tudi zadnjič spomnila na to nadaljevanko...sem po radiju slišala un komad iz Grizli Adamsa. Bi blo ful fajn, če bi ga spet ponovili.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 10:09:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
http://isohunt.com/torrents/Grizzly+Adams?iht=-1
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 10:10:42
|
|
|
|
Katy78
|
Uh, ja, to je bila ena mojih najljubših nanizank. Sem se nanjo spomnila ne dolgo nazaj, ko sem slišala pesem iz te nanizanke po radiu.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 10:16:13
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://isohunt.com/torrents/Grizzly+Adams?iht=-1 O, super, moram dedcu pokazat tole shrani si link, predno gre tema v smeti
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 10:18:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://isohunt.com/torrents/Grizzly+Adams?iht=-1 O, super, moram dedcu pokazat tole shrani si link, predno gre tema v smeti Uf, imaš prav, je že shranjen
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:11:50
|
|
|
|
Colt
|
Ena od mnogih serij naše mladosti
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:21:40
|
|
|
|
alda
|
Jaz pa sem zjutro prav z veseljem s šjoro gledala ponovitev španske otr. serije Modro poletje.....joj kaka mulci smo še bili Pa Arabele a se kdo spomni? Češka nadaljevanka
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:24:26
|
|
|
|
ZARA
|
Da ne boste v dilemah. Odprava zelenega zmaja je bila daleč najboljša.
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:36:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Da ne boste v dilemah. Odprava zelenega zmaja je bila daleč najboljša. Old puncaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:37:38
|
|
|
|
ZARA
|
itak
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:38:05
|
|
|
|
ZARA
|
Full bi jih rada še enkrat gledala pa ne najdem. Popravek. Sem jih že našla. JUPI!
< Sporočilo je popravil ZARA -- 26.7.2010 17:41:10 >
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:41:38
|
|
|
|
Colt
|
Odprava zelenega zmaja....odlična zadeva, tudi zato ker je notri nastopal AB-206 Jet Ranger (helikopter takratne milice) Drgač pa: Grizli Adams Flipper Sokoli Modro poletje Geometri Arabela (obe sta bli seksi, ta blond in ta črna) Mr Who Galaktika Nevarni zaliv Sever in Jug Vse reke tečejo Diamanti so večni Mistralova hči Delo na črno Dempsy and Makapeace Pod Krinko Crime Story Polnočni klici Dinastija Jack Hollborn Fračji dol Otroci glasbe pa še kaj bi se našlo.... bli pa smo pri nekaterih še skor
< Sporočilo je popravil Colt -- 26.7.2010 17:42:30 >
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:42:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Full bi jih rada še enkrat gledala pa ne najdem. Popravek. Sem jih že našla. JUPI! Tudi jaz našla na partisu, hvala za idejo, ZARA
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:42:57
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Jaz pa sem zjutro prav z veseljem s šjoro gledala ponovitev španske otr. serije Modro poletje.....joj kaka mulci smo še bili Pa Arabele a se kdo spomni? Češka nadaljevanka Uuuuu, jaaaa! Ta je bila pa zakon, sem bila še precej majhna in sem bila čisto fascinirana nad tistim njenim prstanom. Mi je morala mami na kič-štantu takoj kupiti enega podobnega.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:43:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Odprava zelenega zmaja....odlična zadeva, tudi zato ker je notri nastopal AB-206 Jet Ranger (helikopter takratne milice) Drgač pa: Grizli Adams Flipper Sokoli Modro poletje Geometri Arabela (obe sta bli seksi, ta blond in ta črna) Mr Who Galaktika Nevarni zaliv Sever in Jug Vse reke tečejo Diamanti so večni Mistralova hči Delo na črno Dempsy and Makapeace Pod Krinko Crime Story Polnočni klici Dinastija Jack Hollborn Fračji dol Otroci glasbe pa še kaj bi se našlo.... bli pa smo pri nekaterih še skor
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:43:55
|
|
|
|
ZARA
|
Maljenkost, špelinca, a ga že vlečeš zmaja?
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:45:48
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Odprava zelenega zmaja....odlična zadeva, tudi zato ker je notri nastopal AB-206 Jet Ranger (helikopter takratne milice) Drgač pa: Grizli Adams Flipper Sokoli Modro poletje Geometri Arabela (obe sta bli seksi, ta blond in ta črna) Mr Who Galaktika Nevarni zaliv Sever in Jug Vse reke tečejo Diamanti so večni Mistralova hči Delo na črno Dempsy and Makapeace Pod Krinko Crime Story Polnočni klici Dinastija Jack Hollborn Fračji dol Otroci glasbe pa še kaj bi se našlo.... bli pa smo pri nekaterih še skor Oh ja, Modro poletje, Delo na črno, Polnočni klici, pa Crime Story. Sokoli je bila pa kot risanka, ne? Pa ena Zelda je bila zraven, al kaj že, ne? Nekaterih pa res ne poznam, sem bila zgleda res še v plenicah.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:46:55
|
|
|
|
Katy78
|
Aja, jaz sem ful rada gledala Ulice San Francisca. Pa kasneje potem Miami Vice. Pa še dve detektivki sta bili, ena blond in ena črna, Cagney in Lacey, če se ne motim. Nostalgija......
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 17:55:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Maljenkost, špelinca, a ga že vlečeš zmaja? Če bo kdo dal, ga bom vlekla. Zmaja Trenutno stoji. Zmaj Aha, počasi nekaj dol leze.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.7.2010 18:04:03 >
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 18:40:22
|
|
|
|
alda
|
So mi pa se zelo dopadle tudi ene jugoslovanske nadaljevanke: Vele misto Pop Ćira i pop Spira Vruči vjetar Sivi dom Vojnici Kamionđije(??) . .pa še kaka bi se našla.. Dinastija in Dalas so mi pa bile totalno
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 18:55:30
|
|
|
|
tanjusi
|
ja pa Smrkci
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:21:51
|
|
|
|
Colt
|
Smrkci so dokaj ''''nova'''' pogruntavščina Se pa spomnim ja....Kamionđije (Paja i Čkalja), Sivi dom, Trst via Skopje... Pa seveda legendarne ''''Zverinice iz Rezije'''' Z bratom sva jih oboževala Še malo nostalgije: http://www.youtube.com/watch?v=VdKQofjWt-w&feature=related
< Sporočilo je popravil Colt -- 26.7.2010 19:23:19 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?