Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:26:26
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Smrkci so dokaj ''''nova'''' pogruntavščina Se pa spomnim ja....Kamionđije (Paja i Čkalja), Sivi dom, Trst via Skopje... Pa seveda legendarne ''''Zverinice iz Rezije'''' Z bratom sva jih oboževala Še malo nostalgije: http://www.youtube.com/watch?v=VdKQofjWt-w&feature=related Pajo in Jare. Čkalja je vzdevek igralca, ki je igral Jareta.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:26:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kaj pa uno....ko je blo od nekega gusarja?
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:33:57
|
|
|
|
Colt
|
Katy, hvala za popravek, imaš prav Skuta kjut, po moje imaš v mislih Jacka Holloborna
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:35:36
|
|
|
|
katipi
|
Colt, kaj pa "Odpisani", Vrnitev v Paradiž, pa film Vlak v snegu... Jooooj, kje je že to!
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:35:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
neeeee.... ČISTO PRAVI GUSAR....
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:36:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Kaj pa fil CRY BABY? aaaaaaaaaiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo Modro poletje in Vdove - to so tiste vdove, ki so oropale banko potem ko so može ujeli - po njihovih načrtih. Ostalega nisem gledala, razen na faksu nekaj malega-se niti ne spomnim, so bile pa to nanizanke tam po deseti zvećer. Aja, pa sem Dinastijo - kako so lahko ljudje to tako množično zijali
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:56:48
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* neeeee.... ČISTO PRAVI GUSAR.... Aha, ja, se ga spomnim, ampak meni je bil ta film malo čuden.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:58:22
|
|
|
|
Katy78
|
Kaj pa Maratonci tečejo zadnji krog? Pa Smogovci so mi bili tudi zakon.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 20:05:56
|
|
|
|
alda
|
Smogovci Ko to tamo peva Naša krajevna skupnost-jo lih ponavljajo na slo1 To so gadi Vruči vjetar Pa še iz študentskih dni : slov. Operacija Cartier
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 20:38:32
|
|
|
|
Udb
|
Bolji život!
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 21:25:17
|
|
|
|
špelin@
|
Smogovci, ja Buco IZVIRNO SPOROČILO: alda Naša krajevna skupnost-jo lih ponavljajo na slo1 Ne me hecat, res? Kdaj pa?
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 21:33:13
|
|
|
|
andrea
|
Pa nadaljevanka Sandokan...ta je še iz časa dinozavrov
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 21:49:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jebenti ste stare! jst se nic od tega ne spomnim
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 21:49:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jebenti ste stare! jst se nic od tega ne spomnim Smrklja
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 9:15:03
|
|
|
|
alda
|
špelin žal, šele zdaj prebrala: v ponedeljek ob 20h na slo1
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 12:44:54
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jebenti ste stare! jst se nic od tega ne spomnim Smrklja hehe res smo bolj stare ja da se spomnimo teh filmov in nanizank ampak po smo zlo mlade al ste mi nardile skomine ko sem prebirala vaše spote,da če bi sedaj mela čas bi šla gledat marsikatero nanizanko ali pa film.Sandokan mi je pa bil v tistih časih zakon kar zaljubljena sem bila v njega samo sedaj se nikakor ne morem spomnit njegovega imena
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 15:29:11
|
|
|
|
katipi
|
Kabir Bedi - Sandokan.
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 15:46:55
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Kabir Bedi - Sandokan. točno tako pa tak sem bla zaljubljena v njega pa sem pozabila njegovo ime. Kako sem mogla kaj takega
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 16:51:31
|
|
|
|
alda
|
Na začetku moje službene poti sem imela čast spoznati fantka, ki so mu starši dali ime po tem Sandokanu
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:07:03
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Na začetku moje službene poti sem imela čast spoznati fantka, ki so mu starši dali ime po tem Sandokanu Hmmm čeprav sem bla nora vanj nebi otroku dala ime sandokan nikoli niti karib ali bedi ali kaj že to se mi ne dopade.No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson al kak se je že imenoval mislim da je tak pa sem skoz pravla,da bo moj sin kristopfer to ime sem si ful zapomnila.Pa ko sem bla noseča me je mama opominjala da ja slučajno nebi dala tako ime ker je vedla da sem bla zagledana vanjga
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:16:16
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela .No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson Kriss je zakon. Med drugimi je bil tudi pilot helikopterja Bell UH-1 v Vietnamu, odličen karakterni igralec in zelo kvaliteten pevec, predvsem country style. Tudi sodeloval je z vsemi velikani takratne jenkijske glasbe. In vtikal svojega lulčka v luliko od legendarne Janis Joplin Moram rečt, odličen okus
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:22:14
|
|
|
|
fickofacko
|
Pa Salaš u malom ritu
|
|
|
|
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:27:17
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela .No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson Kriss je zakon. Med drugimi je bil tudi pilot helikopterja Bell UH-1 v Vietnamu, odličen karakterni igralec in zelo kvaliteten pevec, predvsem country style. Tudi sodeloval je z vsemi velikani takratne jenkijske glasbe. In vtikal svojega lulčka v luliko od legendarne Janis Joplin Moram rečt, odličen okus Ja hvala Colt.Ja res je bil takrat in je še vedno zakon da odličen igralec in pevec country styl sem tud vedla ja saj zato pa mi je bil všeč Kam je pa vse vtikal svojga lulčka pa ne vem,ker me to tak in tak nebi bolelo saj je zame bil je še zmeraj nedosegljiv
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?