|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
15.10.2010 8:29:27   
Erin
Punce pozdravljene! Bom hitra ker se mi mudi v službo...

Rada bi poslala roj user posted image vsem ki jih potrebujejo... Vem kako je če krvaviš med nosečnostjo in ne privoščim tega strahu nobeni... sicer v tokratni nosečnosti ni težav ampak strah ostaja....

Lepo pozdravljene vse nove, še posebej fragola, hello!!!user posted image Se me še spomniš?user posted image

Moj ponedeljkov pregled je bil eno samo razočaranje, pri moji gin je vse tako težko očitno dobit, tako da bom kar s polo mojih pravic začela k njej hodit...
KlaraMay - naslednji pregled je 15.11.

Drugače smo ok, vsake toliko čutim metuljčke, zaspana sem pa še vedno ko medved ki se priporavlja na zimsko spanje... vsak večer sem ob 9h že v pančevi deželi, ajajajuser posted image

Uf, moram it, lepo se imejte!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.10.2010 8:34:35   
fragola
Ojla erin se te spomnim, zdaj smo pa skupaj noseče user posted image

No naša ta mala je šla v vrtec in zdaj bom jaz pojedla v miru zajtrk, ta teden sem pa doma in prav uživam.
še lepo vreme je tako, da ko pridem domov Lana gremo lepo po sončku in uživamo.

Uživajte danes v sončku, ker trontelj je včeraj reku, da čez vikend pride dež user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.10.2010 8:53:45   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

No naša ta mala je šla v vrtec in zdaj bom jaz pojedla v miru zajtrk,

Uživajte danes v sončku, ker trontelj je včeraj reku, da čez vikend pride dež user posted image

to je tudi moj jutranji ritual - prvo tamalo v vrtec, pol pa v miru zajtrk. tako in tako nikoli v miru ne jem.
baje da bo celo sneg na višjih krajih, ne sam dežuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.10.2010 9:12:14   
ajtak
Jutro drage moje user posted image

Danes imam LD pa sem si utrgala mal časa da vam kaj napišem...
Jutri moja mami namreč praznuje 60let in danes me čaka peka torte za 35 ljudi, kupovanje in zavijanje daril, sestavljanje kviza... Pa še na CSD moram nest novo vlogo za otroške in na občino vlogo za znižano plačilo vrtca user posted image
aja pa seveda skuhat š kosilo in jit ob 15h po malega v vrtec... Res tak sproščujoč dopust, a ne?user posted image

Lepo pozdravljene vse nove! Madonca ns je pa že prav veliko, to bodo vrste po porodnišnicah user posted image

In pa vsem nesrečnicah ki vas mučijo izcedki, krvavitve, slabosti itd. pošiljam eno veeeliko vrečo zaupanja da bo vse ok in mirne živce, ter seveda user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Šibam, ker me bo tako ali tako za cajt basal...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
15.10.2010 9:32:36   
majčica1508
Pri meni je tudi moja čmrljička v vrtcu,mami je pa v miru pojedla
sadno bombo(kivi,kaki,mandarine,banana,jabolka in dve žlici meda)mnjam,pa 0,5l čaja se hladi,kava je pa pri men takoj za tamalo na vrsti,ker drugač ne morem funkcijonirat.....

Ja snegec je napovedan,naša pravi da bo dala kapo,šal ,rokavičke ko bo sneg padal pa,da jo bo mami z sankami vleklauser posted image user posted image  komaj čakamuser posted image .......Danes mi je pa rekla,ko je ustala,ej,mami naspala sem se user posted image
skoraj bi pozabila k zobarju jo moram naročit

Sonosečke želim vam,da se krvavitve in razni izcedki ustavijo.....
Glede modercov....grem pa kupim drugega

kaj boste kuhale....jaz nimam nekaj posebnega danes,sem rekla mojmu da bo danes brez mesni dan,ker moj kar veliko mesa poje vsaj 3x do 4x na teden....zelenjavna lazanja ali pa kaka zelenjavna mineštrica
Jutri pa ribe,ribe,ribice

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
15.10.2010 9:54:07   
Nitkica11
oh kako ste se naklepetale vas nisem uspela se do konca prebrati user posted image enostavno zadnje case ni nic casa zvecer pa samo se padem v sanje.
Pocasi se bliza NS ze komaj cakam da spet vidim naso pikico...

Vse ze nekaj kopujete za user posted image jaz si pa se kar ne upam sem rekla da bom sla v akcijo po morfologiji sicer pa ze kar dosti stvari dobim tako da bom potem sele tocno vidla kaj se rabim.. Razen vozicek to pa hocem imeti novega pa vidim da bo tezka izbira user posted image

Danes je se treba iskoristiti soncek ker bo vikend spet katastrofa user posted image in res upam da ne bo snega...

lepo se mejte in cuvajte svoje zakladke za vse ki krvavite pa en user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
15.10.2010 11:11:37   
enkratna
Hvala vsem, drage moje sonosečke! Vse vaše user posted image user posted image user posted image so mi pomagale (no, sreckica me je skoraj zadušila od stiskanja, ampak z njo bom enkrat drugič obračunalauser posted image ). Imam še krče, tako da Buscopan laufa 3x na dan, Magnesol tudi. Ni bil vaginalni UZ, tako da je zgleda tisto, kar je ena prej napisala: da imam tako občutljivo nožnico. Ko sem analizirala za nazaj, sem obakrat namreč krvavela po "daljšem dnevu" (torej sem bila zunaj, hodila,...).

Jaz danes preneham s Tifolom (12T) in sem ravno hotela vzeti Elevit, pa v navodilih berem, da se moram posvetovati z zdravnikom, če jemljem zdravila za zdravljenje zmanjšanega delovanja ščitnice. Zato pa hvalabogu za med.over.net, kjer odgovarjajo na takšna vprašanja strokovnjaki - našla sem svoj odgovor: lahko jemljem, ker Elevit nima joda: http://med.over.net/forum5/read.php?135,6416542

Z modrcem zaenkrat nimam težav, ker sem doma in takrat si dolge puščam. Je pa user posted image ravno včeraj z roko potehtal in strokovno ugotovil, da so "težje" user posted image user posted image - zaenkrat še oblečem Triumphov minimizer (95C), ampak bom mogla kupiti tiste zaponke za podaljšanje modrčka. Košarica je OK, samo obseg pa... kot da bi trenirala vsak dan z Mankočem user posted image

majčica1508, danes bo tudi pri meni brezmesni dan. Sem naletela na en simpatičen recept z bučkami in mozzarelo, pa ga bom danes sprobala. Pa prvič v življenju se bom lotila jabolčne pite.

Dobrodošli novi nosečki, DelCarmen in Fragola user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
15.10.2010 11:23:22   
pižmovka
Hej!
Dobrodošle nove aprilčice! user posted image
No js sm včer mela tirologa na nuklearni v LJ! In na srečo ni blo na UZ vidit nč posebnega! Vzeli so mi še kri, da preverjo vse hormone! Bomo vidli ko pride izvid! Drugč sm se pa kar oddahla! user posted image  Upam , da je blo vse skup sam lažni alarm!

Js še nism nč kupovala, so mi nekateri preprečl, kaoda prinaša nesrečo če prehit nabaviš in vse pripraviš! Ma kej dolg jih pa tut ne bom upoštevala! NE  morjo mi preprečit "gnezdenja" user posted image
No neki stavari mam že obljubljenih od kolegov: pojstlco, previjalno,... lahko bi dobil tut lupinico...sam to bom raj novo...da bo res tipi topi user posted image
Jutri greva pa h mojim staršem čez vikend - treba povedat novico... mam kr mal treme... bojim se odziva... user posted image
Tašči sm povedala par dni nazaj in se je že pohvalila svjimo kolegicam. Baje je ena že začela štrikat... zanimal jih je sam kakšne barve naj bo. Sm rekla da zelene, rumene ali bele. user posted image  Eni so res ful neučakni, kaj bo!
No lep dan vsem! Pa čim manj težav! user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
15.10.2010 11:26:32   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Z modrcem zaenkrat nimam težav, ker sem doma in takrat si dolge puščam.  - kaj s s tem mislila???
Je pa user posted image ravno včeraj z roko potehtal in strokovno ugotovil, da so "težje" user posted image user posted image - zaenkrat še oblečem Triumphov minimizer (95C), ampak bom mogla kupiti tiste zaponke za podaljšanje modrčka. Košarica je OK, samo obseg pa... kot da bi trenirala vsak dan z Mankočem user posted image ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
15.10.2010 11:30:22   
enkratna
sesil, to je zgodba izpred ene 10-ih let iz službe, ko me je sodelavec (ko se je na vogalu pisarne skoraj zaletel vame) nadrl, kakšna hodim okoli (bila sem v oprijeti majčki, brez modrca). Pa sem mu samo zabrusila nazaj kaj ga briga, če si pa dolge puščam. user posted image Pa je samo brez besed odkolovratil stran, preostanek pisarne pa v smeh user posted image

Saj poznaš tisto, kakšne vrste jošk obstajajo?
  1. prisrčne: takšne, ki stojijo čisto pri srčku
  2. ledvične: takšne, ki že proti ledvicam visijo (prva stopnja "puščanja dolgih")
  3. pobožne: takšne, ki padejo na kolena, ko daš modrc dol (druga stopnja "puščanja dolgih")
  4. čebulne: takšne, kjer se samo še zjokaš, ko jih vidiš 
user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
15.10.2010 11:53:50   
sreckica
enkratna juhuuuuuu! Super vesela sem krasne novice! Ceprav me resno skrbi tisto z obracunom... Tle zdej pride smajli,ampak pisem po telefonu in buhve kaj bo to zaeno skropucalo -spet sledi smajli! :) dobrodosle vse nove nosecke,super,koliko nas je ze! Js mam pa celo stalo z izcedkom,ki je postal cmokast,rumenkast in nadleznega obcutka-neki casa srbi,neki casa pece. Ginekologinja dela samo ob torkih,zato sem jo klicala v porodnisnico in je rekla nej grem po canesten svecke in mazilo. Bomo vidl,kaj bo,me je pa mal strah.ma katera izkusnje s to zadevo-s canestenom namrec? Tko,odhajam,mularija bo zdaj zdaj vdrla v razred :) lep dan vsem!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.10.2010 12:26:13   
sesil

sesil, to je zgodba izpred ene 10-ih let iz službe, ko me je sodelavec (ko se je na vogalu pisarne skoraj zaletel vame) nadrl, kakšna hodim okoli (bila sem v oprijeti majčki, brez modrca). Pa sem mu samo zabrusila nazaj kaj ga briga, če si pa dolge puščam. user posted image Pa je samo brez besed odkolovratil stran, preostanek pisarne pa v smeh user posted image

Saj poznaš tisto, kakšne vrste jošk obstajajo?
  1. prisrčne: takšne, ki stojijo čisto pri srčku
  2. ledvične: takšne, ki že proti ledvicam visijo (prva stopnja "puščanja dolgih")
  3. pobožne: takšne, ki padejo na kolena, ko daš modrc dol (druga stopnja "puščanja dolgih")
  4. čebulne: takšne, kjer se samo še zjokaš, ko jih vidiš 
user posted image

aaahhha, pol pa razumemeuser posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.10.2010 12:26:47   
sesil
zdej grem pa na joto in palačinke k moji mami v zgornji štuk....mmmmmmmmmmmm, kako diši.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.10.2010 13:36:32   
VevercaV

pr

Ha ha ha ;), ta je najboljsa, če si pa dolge puščam, haha user posted image
Sicer pa enkratna, super, da si v redu!
Novim aprilčicam en user posted image in welcome!

Vsem, ki imate danes palačinke, pa jabolčne pite in podobne dobrote, če vam kaj ostane.....jaz nisem daleč od vas, priletim zelo hitro!! No, dober tek!

Sicer pa glede na mojo krvavitev prejšnji vikend, sem sedaj malo prelistala Pušenjakove odgovore, in pravi v enem, da v kolikor blažja krvavitev preneha in je UZ pokazal, da je vse v redu, ta krvavitev najverjetneje ne pomeni nič nevarnega. Tko da upam, da ima prav ;).
Sem pokukala k marčevkam in sem jim fovž, ker čutijo user posted image , ampak hkrati se še toliko bolj veselim dni, ko bomo tudi aprilčice to čutile :). juhu!!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.10.2010 13:43:34   
fragola
super enkratna, da je vse okuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.10.2010 14:00:30   
VevercaV
Ne znam slikce prilepit, pa vam posiljam tale cartoon, za nasmejat je, in po tednih nosečnosti. Dala sem na 12 teden, ker je, recimo ravno nekje povprečje aprilčic....

http://pregnancy.baby-gaga.com/cartoons/cartoon12

Lep petek imejte...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.10.2010 15:21:11   
ajtak
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.10.2010 15:43:27   
DelCarmen
Hojla nosečke!

Kako kaj vaše počutje? Jaz sem super, se že veselim vikendauser posted image

-stol za hranjenje: hčerki sem kupila od Peg Perego prima pappa in ne vem, če je en obrok notri pojedla; je skoraj živčnega fasalauser posted image . Jo je zelo motilo, da je zelo visok (naslonjalo čez glavo), pa vsi tisti pasovi - moja pikica ni marala, da jo kaj veže, zato se tudi ni nikoli rada vozila v vozičku... Potem smo nabavili stolček Antilop iz Ikee, stane 10 eur, nad njim pa je navdušena. Lahko prosto muva in gleda okoli. Še zdaj sedi v njem...

- glede modrčka nekako razmišljam, da bi kupila kar enega za dojenje, ampak malo lepšega, ne tiste, ki že na prvi pogled zgledajo kot da je za staro mamouser posted image

- bibica15, kje pa se nabavijo te tablete?? Nisem še slišala za njih...

- krvavitve v nosečnosti: joj, mene je tega kar grozauser posted image . V prejšnji noselnosti sem pred nuhalno enkrat zakrvavela... Ne bom nikoli pozabila, ko sem zagledala kri na papirku, madona, kot da bi mi nekdo noge odrezal v tistem trenutku.... Sem letela v bolnico, naredili natančen pregled in na koncu povedali, da je v nosečnosti pač nožnica toliko bolj občutljiva in lahko poči kakšna žilica in zato zakrvaviš... Je pa res, da sem od takrat menda pol dneva na wc-ju čekirala barve različnih izcedkov...

enkratna, sem v tej http://www.da-da.si/node/20 strani naletela, da je pri modrčku podaljšek že priložen. Pa kar precej je hvaljen na forumu... hahahaha, dolge si puščaš. Ma moje so že dolge, si jih ni nič kaj dodatno potrebno puščati. Zdaj je vse to potrebno nabasati in dvignitiuser posted image

Mi danes papcamo pico - mljask, sem že lačna...

Lep dan...

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.10.2010 17:57:35   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen

- glede modrčka nekako razmišljam, da bi kupila kar enega za dojenje, ampak malo lepšega, ne tiste, ki že na prvi pogled zgledajo kot da je za staro mamouser posted image

jaz trenutno nosim moderce za dojenje iz prejšnje nosečnosti oz. obdobja po nosečnosti:)
so pa kr uni za stare mame, pa kdo jih pa gleda...še moj v.d. mož  ne pride več do njihuser posted image - ker se meni ne da nič delatuser posted image

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.10.2010 20:08:33   
bušek33
a ima katera izkušnje z uporabo linexa v času nosečnosti, v lekarni je možu najprej rekla, da ne ve, potem pa je šla brat in je rekla, da lahko. no, in ko jaz doma preberem navodila, piše, da ne priporočajo, ker učinki niso dovolj raziskani. zdaj si ga seveda ne upam vzeti. me pa že dva dni zelo matra driska in bolečine v trebuhu, vse gre iz mene, sploh ne upam več jest in pit, a vem, da moram zaradi pikice. če ne bo bolje, bom seveda šla k zdravniku. kaki nasveti anyone?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
15.10.2010 22:19:30   
iskrca
Hey, sam tok, da se mal javim, kej velik se mi pa ne da, ker sem čist zmatrana od pestrega petka.

enkratna super da je vse ok!!! Sem bila prav vesela, ko sem zdaj to prebrala!
dobrodošle vse nove aprilčiceuser posted image  

delcarmen super link za modrček! Mi je ful všeč, tko, da ga bom verjetno kar naročilauser posted image

Grem kar v horizontalo, ker me jutri čaka naporen dan, gremo na poroko in bo dan res dolg, me še kar daje utrujenostuser posted image ... spala bi... sam ne vem kdajuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.10.2010 9:02:52   
bibica15
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen

Hojla nosečke!

Kako kaj vaše počutje? Jaz sem super, se že veselim vikendauser posted image

-stol za hranjenje: hčerki sem kupila od Peg Perego prima pappa in ne vem, če je en obrok notri pojedla; je skoraj živčnega fasalauser posted image . Jo je zelo motilo, da je zelo visok (naslonjalo čez glavo), pa vsi tisti pasovi - moja pikica ni marala, da jo kaj veže, zato se tudi ni nikoli rada vozila v vozičku... Potem smo nabavili stolček Antilop iz Ikee, stane 10 eur, nad njim pa je navdušena. Lahko prosto muva in gleda okoli. Še zdaj sedi v njem...

- bibica15, kje pa se nabavijo te tablete?? Nisem še slišala za njih...

- krvavitve v nosečnosti: joj, mene je tega kar grozauser posted image . V prejšnji noselnosti sem pred nuhalno enkrat zakrvavela... Ne bom nikoli pozabila, ko sem zagledala kri na papirku, madona, kot da bi mi nekdo noge odrezal v tistem trenutku.... Sem letela v bolnico, naredili natančen pregled in na koncu povedali, da je v nosečnosti pač nožnica toliko bolj občutljiva in lahko poči kakšna žilica in zato zakrvaviš... Je pa res, da sem od takrat menda pol dneva na wc-ju čekirala barve različnih izcedkov...

enkratna, sem v tej http://www.da-da.si/node/20 strani naletela, da je pri modrčku podaljšek že priložen. Pa kar precej je hvaljen na forumu... hahahaha, dolge si puščaš. Ma moje so že dolge, si jih ni nič kaj dodatno potrebno puščati. Zdaj je vse to potrebno nabasati in dvignitiuser posted image

Mi danes papcamo pico - mljask, sem že lačna...

Lep dan...

Dobro jutro....
evoka pa me čaka 12  urn delavnik user posted image ...mah bo že, sem bila včeraj frej zato user posted image .
Tablete sem kupija kar lepo v lekarni. 1 je za prve tri mesece 2 pa za preostale + dojenje. Priporočal G, Dr. Strah Nuhalna...plus dve prijteljici.
Ena je kapsula eno pa so vitaminči.

Preberi kaj na netu o tabletkah..

lepo soboto punce user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.10.2010 11:52:09   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

Ginekologinja dela samo ob torkih,zato sem jo klicala v porodnisnico in je rekla nej grem po canesten svecke in mazilo. Bomo vidl,kaj bo,me je pa mal strah.ma katera izkusnje s to zadevo-s canestenom namrec?

tale canesten sem tud js mogla uporabit zaradi belega izdedka. ti pa povem da sem prvič in zadnjič. ta svečka se čez noč sploh ne stopi kot bi mogla in pol kar sred dneva vse vn skoči, pa cel dan maš bele zmazke po hlačkah..da ne začnem kok me je peklo pa srbelo..če bi lahko bi vagino obrnila vn pa se praskalauser posted image

danes za kosilo pa pica...njama..sem pa back in slovenija do četrtka..user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.10.2010 12:21:10   
jacki
Hejla aprilčice!
Za mano je naporedn teden...razen enga dneva, sem vse pre bruhala...tud po 5x v enem dnevu user posted image , za povrh vsega me je pa včeri zvečer ful začel bolt spodej v trebuhu...kot začetek menstruacije. Sem se ful ustrašla, hitr uzela en Buscopan proti krčom, pa spat.
No, dons me nč več ne krči, samo boli me pa še zmer ko hodim.
sploh ne vem kaj naj naredim. A mislte, da bi se mogla it pokazat zdravniku? Ne bi rada paničarla, po drugi strani me pa ful skrbi user posted image Uglavnem, zdej bom cev dan v postli, pa da vidim, če bo kej bolš...

Vsem novim dobrodošle, ostalim pa dobite lepo ta vikend.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.10.2010 12:37:51   
majčica1508
ojla.....
Busek33.....probaj postano banano,borovničev čaj,ki ti ga da v lekarni,oglje,prepečenec
pa naj čimprej mine....jaz sem prve 3 mesce po 7-8 dan šla na v.potrebo,nipa bilo čist tekoče,nekaj na meji
pa se je zdaj HB uredilo......

nič šibam......uživajte v vikendu res,da je malce mrzel ampak vsaj ne dežuje...
moja dva sem pošibala v trgovino po sestavine bom en biskvit z gozdnimi sadeži spekla,pa ježke naredila...
kosilo pa je bilo:juha,ribe in veliko zelenjave,kruh....pa kostanj je skuhan,no lačni ne bomo
papa

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.