Srečka13
|
Enkratna, ovčka11 in vse ostale, ki imate kakšne krvavitve, pošiljam vam mislite pozitivno!! vem da je težko - jst sem imela na začetku nekje od 6t pa do 12t občasno "krvavitve", no - niti ne krvavitve kot kri na wc papirju, ko sem se obrisala na stranišču... G je rekla, da je kriva nožnica - saj so stene bolj prekrvavljene in je full več žilic, bolj so občutljive in včasih že s hojo lahko popokajo. Skratka, čist razumem, ker sem tut jst (no, pa še zdej) s strahom hodla na wc in vedno znova gledala papir, če je v redu al je kej primesi zraven... Najhuje je pa to, ko je bilo včasih na 2 dni, včasih 3, včasih 1 teden vse ok pa potem spet bum... skratka, držim pesti za vse, da se bo dobro izteklo - ve pa mislite pozitivno, saj bo!!! jst sem ta teden tolk zmatrana, da sem vas komaj uspela prebrati. vsak večer sem vas brala in me je zraven zmanjkalo. no, danes mi je po treh kinkanjih vmes končno uspelo zadnjič ste se že nekaj pogovarjale o telovadbi, tako da še jaz začenjam to temo. a gre katera jutri v Tanergijo na uvajanje v Pilates za srečke nosečke (v LJ)? Je ob 17ih. Da vidim, če se slučajno s katero srečamo no, jst sem se odločla, da se moram mal v formo spravit, da bom fit, ko pride bebica, tk da sem se odločla za tale pilates... bom jutri poročala, kako je blo. nič. zdej pa šibam spat, ker mi oči kr pošrek vleče nočko aja, pa dobrodošle vse novinke - juhu, welcome in da club 'aprilčic'
|