|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
5.10.2010 10:02:05   
pižmovka
Uh kak mi je pa to ratal. Da zgleda ku da sm vse citirala! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.10.2010 10:29:45   
majčica1508
Dan.....
srečka....tvoja NS je super in ne se obremenjevati,ker tvoj zakladek to čuti
DHT sem šla pa jaz delat na svojo željo(sem že v letih)in to med 8 in 10 tednom,ker se najbolj vidi
na krvi,če bi bilo kaj narobe....pa HB je bilo vse ok.....in moja NS odlično
Glede dr.Strah ima samo ime,sem pa slišala,da je kar površna....jah važen,da pokasirajo
Meni je moja dr.Lomšek naredila NS,sem  bila dolgo notri,vse 3 krat pregledale vse mi je razložila
potem še izvide,pa še na CD mi je posnela in mi tudi € ni računala...NS sem plačala 60€
posnetke pa nič.......Je ne menjam

Kaj bo jedla danes:nekaj na žlico ali pa kako solato....sem sama doma do 16h

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.10.2010 10:43:27   
anja84
Da se vam še jaz javim. Sem drugič noseča. Svojega drugega sončka pričakujem konec aprila 2011.
Prvič sem bila na nuhalni svetlini pri dr. Strahovi. Me ni posebej navdušila. Nato sem bila pa na 3D pri dr. Kežar Jožici v ZD Litija in imam same pohvale. Res super ginekologinja. Tako, da sem se za NS v tej nosečnosti odločila prav za to ginekologinjo. NS imam 12.10.2010

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.10.2010 11:11:19   
Tincy90
Ojla...

Kok dans en moreč dan, to vreme skisano do konca, se mi pozna k sm čist gotova, od ponoč mam že glavobole, se filam z daleronom pa skor nč bolš, glava me tko boli d se mi bo zmešaloooo, nvem kdo si je zmislu te migrene blesave...a katera ve s čim si še lahko pomagam glede migren? Temni prostor pa vse to že vem, js bi rajš kak tabletk al pa kej d neha po 10min...user posted image sama seb grem na žiuce k si nism podobna v tem stanju...

Anja dobrodošla.user posted image

Sreckica jah lej, če bo treba bomo pa še enga ustanovile nooo.user posted image user posted image user posted image drgač pa se tud js strinjam s tvojo izjavo d ni pomembna kilaža, čeprov eni G znajo ful morit s tem...tko je men en dan predn sm pršla rodit ena G v porodnišnci rekla d je tu kao lahko nevarno zame in baby-ja kr sm se zredila 27kg. Js pa sam u jok in pol skoz mela to u glavi, možno d se pol tud nism hotla odprt zard tega k je blo treba.user posted image

Enkratna zanimiva teorija.user posted image js mam pa raaajš kislce k so še mal sladke zravn.user posted image sploh nvem zakaj sm napisala rajš kr kumarc itak ne maram.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.10.2010 11:15:19   
urshka
helou!

srečka13...brez skrbi, če je tvoj mali zaspanček.če ne zganja akrobacij, ne pomeni, da je karkoli narobe.strahovi in dvomi pa vedno bolj škodujejo kot koristijo.dobra volja je najbolja.optimistično naprej!user posted image

rabim majhno pomoč...drug tedne praznujeva s fantom obletnico in potrebujem kakšno idejo za darilo ali presenečenje.naj poudarim, da sva oba trenutno brez denarja, saj sva urejala domek,uredila izredni fax,kupujeva večji avto...
rada bi pripravila nekaj posebnega glede na to da pričakujeva prvo bebiko...kakšne dobre ideje?pliiisuser posted image

pa še za tiste lačne (defenitivno sodim med njihuser posted image )...danes na jedilniku polenta in golaž!njamsi ;)

čawbaw

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.10.2010 11:33:18   
lepdan79
ojla vsem,al vas vsak dan berem,se vam do konca nasmejim...samo kaj ko je časa takooooooo malo...no,zdej ga bo malo več,tamalo smo dali v vrtec...in evo mene pri vas...user posted image
pri nas je glede hrane po nosečniško...prve tri mesece nisem mogla ničesar v sebe spravit...zdaj pa praznim hladilnik...do kosila ne zdržim...obvezno mora biti vmeš še malica...glede kilaže,zdaj smo na 75,ostalo je tri kilce viška...

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.10.2010 11:37:33   
lepdan79
no,me je nekaj dol skinlo...drgač mamo pa jutri drugi pregled...NS sem imela pri strahovi,pri prvi nosečnosti sem bila navdušena nad njo...zdaj me je pa čisto razočarala s svojo hladnostjo,površnostjo,hitrostjo...sicer rezultat smo dobili lep...samo kaj ko je vzdušje bilo slabo...ampak nič zato...smo se veseli poslovili od nje...v naslednji nosečnosti ne gremo k njej...
tako...golaž se kuha...kaj bo zraven se mi niti ne sanja...mmmmmm...mogoče krompirjevi svaljki...
za seznam nekaj podatkov:naslednji pregled 6 oktober,moja starost 31let...predvidevanja glede rasti kilaže pa...v prvi smo prišli do 89kg...torej bom zelo zelo blizu...kraj pa je Bela krajina...

no lepo se imejte...prav dolgo sem se razpisala...se slišimo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.10.2010 11:38:53   
majčica1508
Tincy....jaz sem se zredila 33kg in mi nobeden ni nič rekel
zdaj pa spet vse pojem,kar mi prileti pod roke

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.10.2010 11:48:12   
enkratna
Ljubljančanke in okolica (nekaj malega tudi v CE), zanimiva predavanja in delavnice potekajo od jutri naprej: http://www.ringaraja.net/forum/m_5391600/mpage_1/key_/tm.htm#5391600

Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.10.2010 11:52:08   
enkratna
sreckica, a ti tole bereš? Toliko slabe reklame o dr. Strahovi user posted image ... ima sploh katera tukaj "lepe" izkušnje z njo oz. obravnavo???

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.10.2010 12:21:42   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: florecita
Zakorakali smo v 14.teden user posted image user posted image  in se mi zdi, da ŽE nekaj dni parkrat dnevno čutim metulčke...
po moje si ne domišljam, saj občutek že poznam iz prve nosečnosti.. user posted image  po moje bo to kr to...
Še katera??

kako TOČNO to izgleda? Prosim za eno simpl razlaga za vse nas, ki smo prvič user posted image pa še nevemo točn a je to to al je sam prebava. user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.10.2010 12:25:55   
KlaraMay
Srečka13. Oh grozno kaj se ti je zgodilo! Pa kva tej ženski ni jasn???
Po eni strani sem pa zdej kr pomirjena, da z mojim nisva šla k Strahovi, ampak v LJ-Dravlje v ordinacijo dr. Pušenjaka. No pregledala nas je ena druga, je bila super prijazna in vse razložila. user posted image Sem sprva hotla k njej, k se je tok o njej promoviralo in govorilo.
Midva bi ziher šla na še en NS, verjetno pol kr v Dravlje, če bi naju Strahova preveč ustrahovala na pregledu. user posted image

Kolk je pa ta DHT za plačat?

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.10.2010 12:35:16   
Kalejdoskop
METULJČKI
Hja, kako opisat, kako zgledajo. Ful dobro, nežno, smešno, kot bi te po notranji strani trebuščka božal metuljček user posted image . Ma, ko začutiš, kar veš... Tako kot pri popadkih. Kar veš, da to je pa to.
Jaz jih čutim že kak teden, kaže da se mali/mala stalno prekopicava. Ko ima pa še toliko prostora....

Pozdravčki

Danaja, aprilčica 2006
Tristan, levček 2008
Pa še en sonček v aprilu 2011

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.10.2010 13:10:26   
lepdan79
ja,točno kot si pravi kalejdoskop,točno veš da je to to...metuljčki namreč...veš da ni prebava...jst sem v prvi nosečnosti začutila tam pred 17t,tako da zdej pričakujem malo prej,no,vsaj upam...čeprav se mi zdi...da sem nekaj začutila,in sem vedla da je to to...hi hi hi...
komaj pa čakam,da se bo začelo pravo brcanje...user posted image

(odgovor članu Kalejdoskop)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.10.2010 14:10:23   
VevercaV
Punce aprilcice, jaz sem danes najsrecnejsa, bila na NS, pri Lomskovi v Domzalah, ki je zelo prijazno in temeljito vse razlozila in kar je najlepse in najpomebneje, povedala mi je dobre rezultate. Videla sem malegauser posted image , pravi in tudi cutim da bo user posted image .
Juhuhuhuhuhuhu!

Vsem, ki vas NS ali NP se caka v teh dneh zelim enako dober rezultat in naj vam mali lepo pomaha :)

Kar se tice Strahove, slisim dobre in slabe kritike, k njej pa vsi grejo, ker je bila ena prvih na tem podrocju in je zato naval, in verjetno ima kdaj tudi slab dan (kar se ne opravicuje njenega vedenja, absolutno ne)..

Punce pogumno in cim manj se sekirat, jejte mandarine, mene ste tudi navdusile (prej jih tudi pod razno nisem nikoli sla kupit, zdaj pa kar letijo prazni olupki na vse strani, tako sem pozresna) Hihihihi.

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.10.2010 14:12:31   
pižmovka
DHT je 50 € za plačat!
Srečka to je pa res kr neki, da ti tak reče! Sicer se ne spoznam ampak meni j G rekla, da če se ne bo čez trebuh vidlo bo pa probala čez nožnico. Tak da se bo vidla svetlina. Čudno da ni potem tak nardila pri tebi ali te prenaročila.... user posted image

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.10.2010 14:17:55   
Tincy90
VevercaV čestitam za dobre rezultate in d si tko fajn naspidirana z dobro voljo.user posted image user posted image

Ah, js pa še zmer nvem kaj naj sama s sabo...zihr to vreme name vpliva...pa tko bi rada jedla, pa ni nobena hrana ne diši...user posted image zdj sm komi pojedla tri mandarince mal za vitaminčke sm kaj k to ni dost za moj želodčk...user posted image pa bojim se d bom shujšala kar pa nočm...hjooj, taka okusna kosila delate dans, mi mamo pa filano papriko pa jo mam rada pa mi ne diši...učer smo pa mi jedli tko dooobr golaž pa mislm d so bli še grezovi knedlni zravn, blo je res njama...sj sploh nvem če mam tri obroke na dan...user posted image če pa so so pa res največ trije, sj ne rečm d bi se zdj rada nažirala sm pogrešaaaam futr! Po naravi rada jem.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.10.2010 14:35:22   
Peli
Pozdravljene!
Vsake toliko časa sem vas že prišla prebrat, sedaj pa sm se odločila da se vam še jaz pridružim.
Pričakujem 3. otročka in sicer 15.04. 2011, doma imam dva sinova in upata na bratca user posted image .
NS sem imela v petek v KR porodnišnici in sem bila zelo zadovoljna, rezultat je bil dober, mali je tudi spal, pa nam ga je uspelo zbudit, a nogic ni hotel razmaknit user posted image .
Sem v staležu, tako da mi je občasno kar dolgčas doma, vas pridem večkrat pogledat user posted image .
LP

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.10.2010 14:38:30   
sesil
oj user posted image ,

danes sem jaz za vsak slučaj presedela v laboratoriju, ker so mi delali še un test s cukrom - fuj je slabo tisto za pit. prej sem klicala zdravnico - ma ima gužvo, tako da mi je sestar povedala rezultate. Sicer ona ni gvišna, ma verjetno da bo vse ok. Moram jutri klicat nazaj. Sicer sem si pa na netu že izbrskala mejne vrednosti, tako da vem da je vse ok. Prej ko sem pa klicala, sem mogla pojesti ananasov kompot, ker v primeru da bi imela  nosečniško sladkorno ga nebi smela.

Mislim da so mene slabosti minile, saj že veselo papcam. Včeraj sem jedla smokije s tamalouser posted image .
Jaz metuljčkov še ne čutim, bo že...za 15 teden se mi zdi pa še mal zgodaj, da bi se kaj čutlo. No, vsaka po svoje.

ursha, kupita si vsak svojo majico. ti v stilu pridem aprila, njemu pa nekaj kar za očke prodajajo. uporabno, poceni, simpatično.

srecka13, mogoče ima dr. Strahova že tolko lavorik, da spi na njih. Alpa štrajka... ne skrbi, vse bo vredu, ti sam mirno. Mogoče jo res lahko še enkrat pokličeš in vprašaš zakaj naj bi bil potreben nadaljni test.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.10.2010 14:39:32   
sesil
ooo peli, še ena stara znanka...dobrodošla.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.10.2010 14:40:56   
pussycat
Punce kok ste fajn user posted image

Srečka... ti te besede dr.Strahove pozabi! Rezultat imaš več kot odličen, torej ni razloga za skrb. Grozno da obstajajo taki ljudje, pa kaj ne razume, da si že tako psihično obremenjen v skrbeh, če bo vse ok ali ne, potem te pa še tako maltretira, uh, jaz bi znorela! user posted image

enkratna.... pa ti veš kako slastne so ble te krvavice, priznam kar je ostalo sem tisti dan pojedla ob 1ih ponoči in potem še za zajtrk, moj je samo debelo gledal, če je to normalno user posted image user posted image
dobro da izcedek ni imel posledic, POČIVAJ!!!! user posted image

punce, meni se tud zdi, da sem včeraj zjutraj čutila neke metuljčke, ampak nisem prepričana, ker je prvič, pa nimam pojma kako to zgleda, ampak po opisu sodeč, bi rekla, da me je žgečkala moja mala navihanka user posted image user posted image

Danes pa gobice z jajčki in pesa za solatko...... za silo bo user posted image

pridne bodite, božite bušije user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.10.2010 14:41:00   
majčica1508
Peli......jaz sem tudi tukaj,ker tam niso nič zgovorne
se mi zdi,da sam midve tipkava tam......če pa neveš
kera sem ti pa pomagam...moja punčka je Ema
no zdaj pa veš

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.10.2010 14:43:31   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Peli......jaz sem tudi tukaj,ker tam niso nič zgovorne
se mi zdi,da sam midve tipkava tam......če pa neveš
kera sem ti pa pomagam...moja punčka je Ema
no zdaj pa veš

kje se pa vidve tipkata?

Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.10.2010 14:44:08   
majčica1508
sesil......a te je G dala na cuker test

Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.10.2010 14:54:36   
majčica1508
sesil....na mami

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.