sreckica
|
dobro jutro! srečka boš videla, vse bo vredi, tak ko so punce že napisale. vzemi to kot zgolj dokazovanje, da je dete res zdravo in da vse poteka tako kot mora! wessna ma si čudna no, kok ne razumeš da ludje morjo vrtat sred noči??? no, upam, da si se vsaj kej naspala in da bo današnja noč mirnejša! tyncy ti kr pust apetit, a misliš da bomo še en klub ustanavlale al kaj??? no, js se zmer zagovarjam, da kile niso vazne, sam da se mami in dobr počutta! ste ze dozivele kdaj, da ste bile v trgovini, pa vas je tko grozn prjel na velko potrebo, da če bi v tistem momentu sedele na školjki, bi blo že prepozn? no... to se je me zdele nrdil.... OBUP!!! in ko zaklet je šlo vse narobe, da se ja nisem mogla pobrat iz trgovine ven: mimohod mimo mesarja je bil prvi problem... NIKOL me se ni ogovoril, dans bi čvekal ko babe na tržnici! zmečem vse na hitr u košaro, letim na blagajno in gospa prodajalka, je bla prepričana, da mandarinc (o ja, mandariiiinceee ) nism prou stehtala. zato po mikrofončku prijazno pokliče drugo uslužbenko in jo prosi, nej moje mandarince stehta še enkrat. una gre in izkaže se, da so ble ok stehtane! dobr, to je blo mim. čas plačila - crkne pos! skor mi je zavrel, sej vem da niso bli nič krivi, ampak zakaj glih dons mi uspe ven iz trgovine pridit, se usedem u avto, da bi se pelala domov (ene 10 minut), nakar se mi kot iz nebes prikaže lokal zraven štacune. potegnem ročno in potem je bilo samo še golo veselje v lokalu nauk zgodbe: wc v vsako trgovino!!!! tako, upam, da bo preostanek dneva mirnejši, sploh ker me zvečer čaka PREGLEEEEED!!! wuuuuhuuuu kent vejt! je pa še dooolga do tja, najprej bo treba še na šiht, in ob 17.30 končno h G! upam, da bo vse ok in da mali miga tak ko je treba! lep dan vsem skupaj, naj vam ga ne pokvari vreme!
|