|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
4.10.2010 20:10:56   
Tincy90
Kje pa ste punce? Ste ratale nekam redkobesedne...user posted image  

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.10.2010 20:12:50   
Srečka13
Hoj aprilčice,
se vam moram malo izpovedati. Danes sem imela NS in sem čist razočarana!! Bila sem pri Strahovi in po vsem, kar sem slišala o njej, sem pričakovala, da bo ena a in da bo pregled super...
no, pa je bilo vse drugače kot sem pričakovala... v resnici je bilo GROZNO, OBUPNO, sploh ne najdem besed!!!!!!
Samo razmerje NS sem imela 1:4000 (nekaj čez 4000), ampak ker je najina bebica ves čas spala in se pri tem ni pustila motiti (kazala nam je hrbet), je rekla, da bi rada za vsak slučaj naredila še dvojni hormonski test. In jst vprašam "če je kaj narobe?" in ona "da ja, da če imam jaz občutek, da je kaj narobe, da boljše da naredimo še ta DHT??!??"
HALO??! Kdaj sem pa jst rekla, da imam tak občutek?? ona mi predlaga še dodatno DHT, jst vprašam zakaj in pričakujem malo obrazložitve (kdaj se to dela, zakaj se za to odloči, ...) in ona me še bolj prestraši!!!!! Res, grozno. user posted image Sem že cel popoldan žalostna, zmedena... user posted image sej vem, da razmerje ni "slabo", ampak me je prestrašila do amena.
mislite, da je lahko kaj narobe, ker je bebica skoz spala in se samo malo premikala (potem, ko mi je strahova udrihala po trebuhu)???!! a je morala katera poleg nuhalne delati tudi DHT? izvidi bi naj bili do konca tedna. ah ja, to bo dolg teden!!! user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.10.2010 20:19:16   
Tincy90
Srečka js vrjamm d ni nč narobe s tvojo pikico in men tud ni jasno zakaj hudiča ti je to omenila. Pa halo, to pa res ni blo lepo z njene strani do nosečke, k da ne vejo d se znamo za vsako izrečeno "grdo" besedo sekirat in živcirat. Js sm mela pri prvi lih tko neki čez 4000 pa mi ni tist G pr katerem sm delala nuhalno nč kej tazga omenjau, niti mi dau kej na sum, je reku d je to zame čist ok in kr sm še tok mlada d je tveganje tok manjše. Mah kr neki res...user posted image ne se preveč obremenjevat in pomisl na to d rezultat ni biu slab! Držim pesti d se je una tvoja G zaj***** in bo vidla d drugič naj ne blebeta kr neki za brez veze kr je dete spalo oz mirovalo, pač ji je že tko pasalo.user posted image

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.10.2010 20:24:20   
Srečka13
Hvala Tincy90 user posted image
sej se tudi jaz skušam tolažit, da je vse ok... samo ti pa ostanejo te besede v glavi in skoz razmišljaš potem, kaj če...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.10.2010 20:32:53   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka13

Hvala Tincy90 user posted image
sej se tudi jaz skušam tolažit, da je vse ok... samo ti pa ostanejo te besede v glavi in skoz razmišljaš potem, kaj če...

To pa čist vrjamm. Sj bo vse dobr boš vidla.user posted image

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.10.2010 20:34:27   
Tincy90
One kueščn...user posted image kaj pomenjo T1, T2, T3 na tickerju za nosečnost?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.10.2010 21:30:52   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

One kueščn...user posted image kaj pomenjo T1, T2, T3 na tickerju za nosečnost?user posted image

Prvo trimesečje, drugo timesečje, tretje trimesečje =)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.10.2010 21:34:10   
Erin
srečka13, tud jaz ne vem zakaj ti je to predlagala... tudi moj mali oz sedaj že veliki fant v 1.nos. je med pregledom skoz spančkal pa ni bilo nič narobe... in to nosečnost imam tudi jaz  rezultat 1:4000 pa mi Pušenjak ni nič predlagal...ne razumem zakaj te strašijouser posted image Vse bo ok, boš videlauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.10.2010 21:44:13   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Prvo trimesečje, drugo timesečje, tretje trimesečje =)

Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.10.2010 22:24:29   
VevercaV

a je morala katera poleg nuhalne delati tudi DHT? izvidi bi naj bili do konca tedna. ah ja, to bo dolg teden!!! user posted image

Ej Srećka13 prav nobene skrbi, ce mene vprasas. Ce z nuhalno svetlino lahko ugotovijo 80% kromosomskih bolezni, jih z DHT se dodatnih 10%. Tudi mene je moja G. pred tedni vprasala, ce zelim iti, in sem se sama odlocila. Rezultat imas super, tko da edino to je pomembno, ane?
Drugac pa te zelo razumem, kako zoprna situacija, pa tako zelo se veselimo teh pregledov!.. No, nic drzi se, ne sekiraj se in bodi vesela, da je rezlutat dober, to je edino pomembno. Papa

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.10.2010 22:36:30   
wessna
ti zdravniki pa sestre so včasih res čist brez občutka..sploh ne razmišljajo..ko da sami niso šli skoz to..grrrr..včasih bi jim karuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...

zdajle bi jedla sladkorno penouser posted image ...njama..cuker mi padauser posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.10.2010 23:03:45   
Tincy90
Js pa ful nimam apetita zadne dni in to sm ugotovila dans. Pa sploh mi nč ne paše za jest...user posted image mam pa sm kake napade želodca d mi fajn zakrul d vem d morm neki vanga dat...upam, da bom hmal dobila apetit, sm ne pa spet tok kt v 1.user posted image kr pol bom pa šla že v klub 200.user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.10.2010 23:06:01   
Srečka13
Hvala Veverca.
Ste me kr malo potolažle s Tyncy90. hvalaaaaaa obema.

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.10.2010 23:06:36   
Tincy90
Idem ja u wasser-vagon.user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko punce.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.10.2010 23:07:19   
Srečka13
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

ti zdravniki pa sestre so včasih res čist brez občutka..sploh ne razmišljajo..ko da sami niso šli skoz to..grrrr..včasih bi jim karuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.10.2010 23:08:54   
Tincy90

Hvala Veverca.
Ste me kr malo potolažle s Tyncy90. hvalaaaaaa obema.

Zto pa smo tuki ane?user posted image ni panikeee bejbi.user posted image mi je pa ušeč tole k si zdj napisala Tyncy.user posted image škoda k se ne more to kr tko spreminjat.user posted image user posted image

Najt.user posted image

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.10.2010 23:38:06   
wessna
a je že kdo vidu folk da ponoči vrta..pa kje so bli cel lubi dan..ko bi mogla spat pa naj to poslušam..jih bom js kam prevrtala...user posted image user posted image

me pa vsaj pomirjauser posted image od moje bebiceuser posted image kr naj ga žura..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.10.2010 8:17:29   
Nitkica11
Dobro jutro so user posted image

sicer je bolj dezevno ampak upam da nas kmalu obisce ze tale soncek.
wessna vrtanje tako pozno je pa res kar malo zoprno...

Srecka13 bos videla da bo s tvojim user posted image vse vredu. Jaz sem tudi narocena pri dr.Strahovi v prejsni nosecnosti sem bila tudi pri nej in mi ni cisto nic komplicirala pa je user posted image tudi spal pa ga je tudi hotela zbudit z in skakala po trebuhu z sodndo pa se user posted image
ni dal user posted image Upam da mi sedaj tudi ne bo komplicirala...

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.10.2010 8:27:50   
wessna
z vrtanjem končali ob 1 zjutrajuser posted image in začeli ob 6..pa kaj jim jeuser posted image
upam da bodo vsaj danes človeški in zaključli prej..

morm it delat..jaouser posted image zakaj vsi zbolijo ko se jaz zmeraj selim??

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.10.2010 9:18:37   
sreckica
dobro jutro!

srečka
boš videla, vse bo vredi, tak ko so punce že napisale. vzemi to kot zgolj dokazovanje, da je dete res zdravo in da vse poteka tako kot mora!

wessna ma si čudna no, kok ne razumeš da ludje morjo vrtat sred noči??? user posted image user posted image no, upam, da si se vsaj kej naspala in da bo današnja noč mirnejša!

tyncy ti kr pust apetit, a misliš da bomo še en klub ustanavlale al kaj??? user posted image user posted image no, js se zmer zagovarjam, da kile niso vazne, sam da se mami in user posted image dobr počutta!

ste ze dozivele kdaj, da ste bile v trgovini, pa vas je tko grozn prjel na velko potrebo, da če bi v tistem momentu sedele na školjki, bi blo že prepozn? no... to se je me zdele nrdil.... OBUP!!! in ko zaklet je šlo vse narobe, da se ja nisem mogla pobrat iz trgovine ven: mimohod mimo mesarja je bil prvi problem... NIKOL me se ni ogovoril, dans bi čvekal ko babe na tržnici! zmečem vse na hitr u košaro, letim na blagajno in gospa prodajalka, je bla prepričana, da mandarinc (o ja, mandariiiinceee user posted image ) nism prou stehtala. zato po mikrofončku prijazno pokliče drugo uslužbenko in jo prosi, nej moje mandarince stehta še enkrat. una gre in izkaže se, da so ble ok stehtane! dobr, to je blo mim. čas plačila - crkne pos! skor mi je zavrel, sej vem da niso bli nič krivi, ampak zakaj glih dons user posted image mi uspe ven iz trgovine pridit, se usedem u avto, da bi se pelala domov (ene 10 minut), nakar se mi kot iz nebes prikaže lokal zraven štacune. potegnem ročno in potem je bilo samo še golo veselje v lokalu user posted image user posted image nauk zgodbe: wc v vsako trgovino!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako, upam, da bo preostanek dneva mirnejši, sploh ker me zvečer čaka PREGLEEEEED!!! user posted image user posted image user posted image wuuuuhuuuu kent vejt! je pa še dooolga do tja, najprej bo treba še na šiht, in ob 17.30 končno h G!  upam, da bo vse ok in da mali miga tak ko je treba!

lep dan vsem skupaj, naj vam ga ne pokvari vreme!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.10.2010 9:35:36   
florecita
jutro, po dolgem času!

Naš user posted image  je zbolel, na bolniški sem... imamo pa pljučnico (ki gre HB h koncu),...rota virus in adeno virus... user posted image
za krepat, koliko stvari na kupu...

Zakorakali smo v 14.teden user posted image user posted image  in se mi zdi, da ŽE nekaj dni parkrat dnevno čutim metulčke...
po moje si ne domišljam, saj občutek že poznam iz prve nosečnosti.. user posted image  po moje bo to kr to...
Še katera??

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.10.2010 9:41:25   
urshka
Srečka13...brez skrbi.da je bebika spančkala in da ni izvajala ravno akrobacij se mi ne zdi popolnoma nič narobe.pač je bol zaspanček :) ...glede ns sem se pa jaz ravno zadni čas premislila,da ne grem,ravno zaradi takšnih stvari, skrbi, ki jih konec koncev plačaš. pozitiva vedno na prvem mestu! pomisli, kako brez skrbi bi bila, če ne bi šla na ns...in ta nestrokovna in dvoumna mnenja strahove so rees totalno neumesna. vse bo še ok!

Danes pa za kosilo golaž in polenta. se mi zdi da ravno paše na tak turoben in tečen dan!

Popoldan moram še na fax, uredit status študenta s posebnimi potrebami...ja,hahaha, sej vem da se čuje mal hecn! user posted image

čawbaw

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.10.2010 9:46:46   
enkratna
Tincy90 - tole s kumarcami je meni ena taka smešna stereotipna zgodba o nosečnicah "ki jim paše kislo". Jaz namreč teglc kumarc z lahkoto pojem kadarkoli! Celega, sama. Ne rabim biti noseča. Če tako pogledaš, bi mi potem v nosečnosti mogla dva teglca pasati user posted image
Sem pa to slikco objavila na profilu FB (nisem še hotela povedati, da sem user posted image ), je bilo pa to obdobje ko mi je fuuul kislo pasalo. No, pa se javi ena pa napiše "A je to to kar mislim da pomeni?", jaz pa nazaj "Ja, čas je za ozimnico!" user posted image . No, potem sem 3 tedne kasneje na FB "povedala"....

pussycat... tvoje domače kosilo je krivo za moje nove nosečniške skomine po hrani; obožujem krvavice! Pa komaj sem se buhteljnov rešila user posted image

sreckica, edini pujs ki ponoči razgraja pri nas, je tisti v spalnici, zraven mene. Smrčanje je njegov hobi v nočnem času user posted image Tamaučka sta pa čisto pridna - razen občasnega ravsanja in hormonskega razganjanja, sta prav plidna pujska user posted image

Srečka13, v prejšnji nosečnosti je naš tamau tudi zaspal med NS, pa sem jaz morala malo "potelovaditi", da sem ga zbudila. Priznam pa, da sem kar šokirana nad takšno izjavo dr. Strahove. Meni bi se zdelo primerneje, da bi te bodisi prenaročila bodisi rekla, da pojdi "en krog" in pridi nazaj (da se dete zbudi). KSploh ne vem, kako je lahko izmerila gubo, če je dete bilo obrnjeno, saj mora biti "na hrbtu" za merjenje gube. Zdaj, ko je šok mimo, predlagam da pokličeš v ordinacijo, poveš da si bila nezadovoljna s pregledom in načinom obravnave, da te je zdravnica čisto prestrašila in da zahtevaš argumentirano slišati, zakaj naj bi šla na DTH, ali pa naj ponovijo NS.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.10.2010 9:51:54   
enkratna
Zdaj pa še malo zamorim: včeraj sem bila na urgenci zaradi krvavitve. Temno rjav izcedek, ki se je pojavil "v kosu" in potem čez 2 uri izginil... ampak glede na mojo preteklost sem vedela, da ne bom mogla spati do NP in si ne bi mogla oprostiti, če ne bi pravočasno kaj naredila...

Pikica na ekrančku (4 cm) in njen srček sta me potolažili. No, pa tudi zdravnica je bila prijazna in me pomirila, pa povečati moram dozo Magnesola (iz 1 na 3 tabletke dnevno). Zdaj pa samo še počivam, mirujem in čisto nič, ampak čisto nič ne delam (stanovanje je v razsulu zaradi selitve, a bo že počakalo) - in ne grem v službo, dokler ne mine tole kritično 1. tromesečje.

Vsa očarana pa gledam slikico. Vidim učke, nosek, usteca, luknjo kjer bodo nekoč ušeska... Mi pa ni jasna pozicija slike (vaginalni UZ), tako malo prostora ima notri, pikica moja. Skener še ni usposobljen, tako da sledi slikca kasneje...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.10.2010 10:00:26   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

ste ze dozivele kdaj, da ste bile v trgovini, pa vas je tko grozn prjel na velko potrebo, da če bi v tistem momentu sedele na školjki, bi blo že prepozn? no... to se je me zdele nrdil.... OBUP!!! in ko zaklet je šlo vse narobe, da se ja nisem mogla pobrat iz trgovine ven: mimohod mimo mesarja je bil prvi problem... N
lep dan vsem skupaj, naj vam ga ne pokvari vreme!

Jp... enkrat v LJ... sicer ne v trgovini ampak na kraju kjer ni blo ne lokala ne nč... da bi blo vsaj kakšno šavje... user posted image

Še 2 dni o NS!!! user posted image  Upam da je bebica zrasla zdej vsaj tiste 4 mm kukr ji je zadnič falilo!

user posted image  je dop

bil klopa in ostala mu je glava v koži ko ga je vn pulil. Noga mu je čist zatekla, je klical dohtarja pa so mu rekl da bo la samaglaa vn. Jutr naj pride pokazat! user posted image Upam da bo ok. Da ni bil spet kak okužen. Lani je dobil boreliozo in je bi na antibiotikih.

No lepo se mejte!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.