|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
29.9.2010 16:11:59   
sreckica
js sm pa tak žalostna user posted image našmu user posted image smo dal dans jajčke stran, zdej je pa tak da ne vem a nej se jočem zravn al kaj user posted image cel je povožen, pa krvavi, pa niti ležat noče ne nič - baje je pa vse to normalno (po veterinarkinih besedah). grozn je user posted image user posted image user posted image sej če ne bi bil drugač tak živahn norc, me zdej neb tolk skrbela njegova otožnost... user posted image ah... ga grem še mal božkat. držte pesti za našega novopečenega vola!

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.9.2010 16:17:07   
lo25
Ma bogi kuža. Poboži ga še zame mal. Sej bo boljš. Sosedovmu kužku so tud to nardil pa še vedno veselo skače po psičkah. :-)

Lp!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.9.2010 16:42:38   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84
Drugače pa mene čisto nič ne matra, kot da ne bi bila noseča, še niti enkrat do sedaj mi ni bilo slabo user posted image  Nič nisem utrujena (oz. se mi zdi da imam še več energije), še vedno hodim na aerobiko in tudi tečem (če je vreme), kot da mi ni nič. Edini problem je prebava (samo to sem imela že prej bolj slabo, sedaj pa je čisto zatajila user posted image ) in nočno vstajanje (lulanje) in pa nimam take želje po user posted image  (ampak vseeno paše ene 3x na teden user posted image )[/color]

Nekatere redno objemajo prijateljico školjko, druge pa imamo točno to kar si napisala.user posted image Aja meni je laneno seme pomagalo, danes sem že boljša. Bom kar redno vsak dan dve-tri žličke v jogurt namešala, da se malo prebava uredi.

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.9.2010 16:50:14   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: lo25
..Sosedovmu kužku so tud to nardil pa še vedno veselo skače po psičkah. :-)

Skače, skače, naredi pa verjetn nič, kajne? user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.9.2010 20:39:40   
tesko
Danes brskala malo kar tako po ringaraja.net in naletela na forum s tole temo in se odločila pridružiti... PDP imam 15.4. Slabost jenja :), ginekologinja pa je na prvem UZ pred enim tednom rekla, da je fantek.. Hm, nisem vedela, da je možno videti tako zgodaj... še bolj pa se mi je zdelo neverjetno, da bitjece pri 4 cm tako skače, dela prevale pri tistih par gramih... čudež in jaa, moja prva nosečnost...

Ps: Sočustvujem s pasjim evnuščkom... Bi se pa z veseljem crklala z enim kosmatincem (moj fant teh meril kosmatosti kljub vsemu ne izpolnjuje, morda bi bil Borat še najbližje;)), naša kužica je preminila pri skoraj 17 in sem prvič brez pasje družbe.. razmišljam, a bi si našla novo 'Kocino' preden dobiva dojenčka ali po tem..

vsem želim vse lepo

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.9.2010 20:43:01   
bušek33

IZVIRNO SPOROČILO: pufika

jaz sem si Angelsound sposodila in sprobala, da vidim če je ok za nabavit...nekaj časa je trajalo, da se najde, ampak se je lepo slišal user posted image ...krasen filing ko ga slišiš res. Bo pa jutri 13 tednov. Sem pa brala, da ga ni priporočljivo veliko uporabljat, tako da verjetno ga bova naročila, uporabljala pa 1x do 2x na teden max dokler se ne čuti brcljanja.

no, kaj takega še pa nisem slišala, zakaj že ni dobro veliko uporabljati angelsound????!! in koliko je to veliko?! pa ne da sem ga sama v prvo user posted image veliko uporabljala, samo take izjave se mi zdijo samo za folk strašit.

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.9.2010 20:46:05   
wessna
tesko dobrodošlauser posted image

tale sonček danes mi je pa prav dobro del, bli smo na večih user posted image , moj dragi skoraj zmrznil zdajle..js pa cvetim ko rožica user posted image user posted image

pravkar popila liter čokoladnega mleka..sploh nevem kdaj ga je zmanjkalouser posted image

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.9.2010 21:28:55   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: tesko
Danes brskala malo kar tako po ringaraja.net in naletela na forum s tole temo in se odločila pridružiti... PDP imam 15.4. Slabost jenja :), ginekologinja pa je na prvem UZ pred enim tednom rekla, da je fantek.. Hm, nisem vedela, da je možno videti tako zgodaj... še bolj pa se mi je zdelo neverjetno, da bitjece pri 4 cm tako skače, dela prevale pri tistih par gramih... čudež in jaa, moja prva nosečnost...

Dobrodošla in čestitke za user posted image ! Zdaj pa malo več podatkov za na seznamček. Npr hmm iz pa si in koliko pomladi šteješ? user posted image

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.9.2010 7:11:00   
lo25
Pozdravljene punce!
Joj vas je, komaj berem. Včeraj sem dobila izvide nuhalne svetline in DHT. Piše, da je glede na mojo starost in izvide tveganje za DS nizko, tako da niso potrebne nadaljne raziskave. No fajn, eno breme manj. Je pa meni vedno bolj slabo, ne vem kako to. Včeraj smo bili pri tašči in sm mogla ven na zrak, sem mislila, da bom kar oslabela v kuhinji. Upam da kmalu mine, drugače ne vem kaj bom. Lepo bodite in čim manj slabosti.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.9.2010 8:01:33   
ajtak
Jutro punce user posted image

Danes imava pa midva s sinom kontrolo pri dr, držte pesti, da sva zdrava in greva loh jutri v vrtec in službo!!

Dobrodošle nove user posted image , no to si pa js tud nisem mislila, da se tako hitro lahko določi spol, tale vaš user posted image  bo očitno dobro obdarjen haha

Dobila sem angelsound ampak ker sem šele v 11t srčka ne slišim. Ne delam neke panike, bom poizkusila spet čez kak teden. Je bilo pa full zabavno ko smo vsi 3je poslušali naše utripe in primerjali melodije user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.9.2010 8:16:09   
bušek33
dobro jutro!

jaz sem pa včeraj zvečer  prvič slišala srček naše bebiceuser posted image sem tudi v 11 tednu, tak da ajtak, tudi pri tebi se bo kmalu slišal, poskusi spet čez nekaj dni, nizko po popkom, prosti sramni kosti.

lo25 čestitke za dober izvid nuhalneuser posted image  in naj slabosti hitro minejo.

tesko dobrodošla med nas

mi smo se pa včeraj sprehajali po mestu in kar nisem mogla verjeti, kako pridno se naju je sine držal, vsakega za eno roko in mirno hodil med nama. vav, da zna najino malo živo srebro tudi kaj takšnegauser posted image  potem pa smo zavohali pečen kostanj in smo seveda morali sprobati, kakšen je letošnji prvi kostanj, kljub polnim želodčkom. ta malemu se je sploh dopadel, ko ga še ni jedeluser posted image  sicer pa je še kakšen teden za počakat, da bo še boljši.

pišuka, moja zalog mandarin je pošla. bo treba po nove, upam, da spet najdem take brez koščic!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.9.2010 8:49:20   
sesil
dobro jutro čveke

no, tudi jaz verjetno ne bom pri baywatch-icah, saj sem od kar sem zanosila sem shujšala 4 kg - človek hujša takrat, ko je to najmanj potrebno. včeraj sem bla pri dohtarci in mi je najdla cuker v urinu  - še to. danes moram spet na lulanje, drugi teden, ko gre gripa  mimo, pa bom dala še kri. če ne bo bolje bom pa morala k diabetologu. šeto se mi manjka. do sedaj nisem vedla kaj je cuker...

verjetno mi tamala z vrtca nosi te viruse, čeprav ona ni bla še bolana, prehlajena je pa ves čas.
zdej pa moram pit in pit, da bom lahko pol lulalauser posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.9.2010 9:04:56   
pussycat
Jutro punce user posted image

tesko , dobrodošla med aprilčicami user posted image

sreckica... ojoj, bogi kuži, ti ga samo čohaj, je hudo vrjamem, ampak si bo opomogel boš vidla. čez par dni bo že skaku še bolj kot prej user posted image

ajtak ...dobila si angelsound.... o, blagor teb......... js bi ga tut pa se nobena ne javi.... a ga ma katera namen naročit iz tujine? sploh ne vem če bi ga, ker je kolegica rekla, da bom kmalu čutila brcike in potem ga ne bom več tok potrebovala ...
a še katera čuti jesensko utrujenost ? ....jst najkasnej ob 9ih zvečer mrknem user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.9.2010 9:13:26   
pižmovka
tesko čestitke in dobrodošla! user posted image
Mi mamo pa danes zvečer NS! wiiiiiiiii!
Kalejdoskop si opazla da mamo na iste dni preglede??? Samo PDP maš ti 2 dni prej!
Js sm bla včr popoldan v trgatvi in za pol ure grem spet! Danes bo dolga!
Uživajte!
Jutri sporočim rezultate NS!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.9.2010 10:53:54   
wessna
pozdravljene souser posted image

danes sem se odločila da si vzamem oddih..od vsega.. nabavla kokice, ki že pridno pokajo v loncu, pripravljam si  komplet filmov in potem hop v posteljo in movie day se začneuser posted image user posted image user posted image

lep popoldan vam želim..

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.9.2010 10:59:59   
Anonimen
Pozdravljene sonosečke!

Tudi meni je taaakoooo slabo, da ne morem verjet. Sem postala prav slaba žena, ker nič več ne kuham. V prvi nosečnosti vedela nisem, da sem noseča, tokratna me pa ni prišparala niti v eni slabosti. Upam samo, da bo kmalu mimo, ker ne morem nič. Se počutim fuuull nesposobno za vse. Hvala bogu za fuuull pridnega možeka, ki naredi vse namesto mene, tudi 16 mesečnega sineka rihta. user posted image

sreckica mi smo našemu kužku tudi odrezali pa danes, po dveh letih še vedno naskakuje (je mali pohotnež), nič se za bat, vse bo v redu z njim! user posted image

Jaz bom pa imela NS šele v 14. tednu, ker so me že z prvim pregledom pozno naročili, tako da se vsi pregledi pomaknejo, ma se ne sekiram!

Aja, boste šle na 3D? Midva sva bila pri prvem otročku in tudi pri tem bova šla. Je neverjetno videt obrazek in rokice in vse tako lepo razločno. user posted image

Glede opreme pa bova vse imela od prvega, ker imava zelo lepo ohranjeno in je vse nevtralne barve, tako, da kupila ne bova ničesar, razen nove posteljnine, novih oblekic, če bo punčka in seveda porisala mu/ji bova tudi sobico, tako kot sva jo pri prvem.

Uživajte in vam pišem še kaj, ko mi ne bo slabo.

bye bye

(odgovor članu pižmovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.9.2010 11:30:53   
majčica1508
Dober dan

AS sem jaz začela uporabljati že pri tamali kar zgodaj in sem lepo slišala
čist spodaj pri sramni kosti na levi strani...nepopisen občutek
in take izjave,da uporaba škodi...ja,ljubi bog pa,kje pobirate take

Novinke dobrodošle....vse,ki imaste preglede in NS dobro opravite
vse,ki ste pa to dale čez,vam pa čestitam za rezultate.....
načeloma naj bi se spol že videl od 9 tedna naprej,s tem,da mora G imet
super UZ in dete morab biti prav obrnjeno,če ne je težko izvidljivo(to je razlaga moje G)

Sesil.....božček,hitro se pocajtaj in držim pesti,da ne padeš med cukerašice
glede hujšanja v nosečnosti je meni moja G rekla,da pri meni nebi bilo nič narobe tudi,če bi šla 10kg
dol v nosečnosti na mojo težo in višino...172cm in 75kg,ker otročku nebi nič manklao,imam dost zaloge
user posted image ............ampak jaz ne grem v minus,kar lepo grem v +.........

Mandarine sem pa danes kupila v Tušu,brez pešk,malce na kislo potegnejo
ampak so okusne....potem sem pa uzela še eno košarico jagod,so pa tok sladke
in jih bom bolj počasi zobala,pa še za mojo pikico bom pustila,ker jih obožuje....
so pa svinjsko drageuser posted image ..................

kaj boste kuhale....jaz bom imela svinjsko ribico v jurčkovi omaki,njoke,zeleno solato

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.9.2010 11:35:12   
majčica1508
NS lahko opravljaš od 11 tedna do 13tedna in 6/7......
3D se pa najboljše vidi v 25-27 teden........so pa cene res različne
80-110€..............

Pri tamali sem delala v Dobrni in dala 80€,super zadovoljna,ker nisem videla
dobro obrazka,naju je poslala ven za 30 minut in sva prišla nazaj in smo še enkrat vse
še enkrat pregledali vključno z obrazkom.....
zdaj pa študiram,da bi šla pa v LJ v seprum(naj me kakšna popravi,če sem se zmotila)
stane pa 85€....pri moji G je pa 110€ za tisto razliko pa rajši dojenčici,kaj kupim

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.9.2010 12:55:45   
ajtak
Heeej,
Midva sva s pregleda, mali je kul in jutri grem delat user posted image , on bo pa še en dan pri babici.

Ko ste opisale lokacijo za namestitev angelsounda sem takoj slišala!! Najprej samo premike, potem sem pa malo iskala in slišala tudi user posted image user posted image . Je pa verjetno pomagalo tudi to, da sem se malo z oljem namazala, včeraj se nič nisem... Se vidi da ima veliko prostora, sem poslušala par minut pa je bilo srček slišati enkrat čst na levi, pa pol čist na desni... Naš mali plavalec user posted image , sm čist v user posted image .

Pussycat, js sm ga naročila preko www.smejko.si in si ga praktično sposodila za 1 mesec, potem bodo pa tako počasi že brcike... Dala sem 13€ + poštnina.

Kosila sva čufte in pire krompir, zdaj je šel pa mali ajat, js grem pa tud mal počivat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.9.2010 12:57:25   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Pussycat, js sm ga naročila preko www.smejko.si in si ga praktično sposodila za 1 mesec, potem bodo pa tako počasi že brcike... Dala sem 13€ + poštnina.

Naročila sem ga 28.10., 29. mi ga je poštar že prinesel.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.9.2010 14:37:31   
enkratna
Po skoraj enomesečni odsotnosti, je danes minil prvi dan v službi: super! Vsi so bili veseli za mojga bušija, me opozarjali ko so bile izpolnjene 4 ure dela (jaz pa po stari navadi "samo še tole..."). Počutje je super, dela pa tudi ni zmanjkalouser posted image

Potem sem šla pa še na tržnico - uganite po kaj? Ja jasno, mandarine! (packe, ste me čisto nakurile user posted image ). No, pa še slive, grozdje, nekaterine, banane... končno mi spet paše sadje jesti! user posted image

Kile? Kdo je omenjal tehtnico? Pha, tistih +3 pa res ni omembe vredno... user posted image user posted image

Komaj čakam jutri - mami ima rojstni dan, tokrat smo ji nabavili začetni računalniški tečaj pri univerzi za tretje življenje. Samo še rutko za prvošolčke nekje staknem... Me prav zanima reakcija - stalno je nekaj čivkala, da bi jo naučili z računalnikom delati, ali pa vsaj na internet iti... No, zdaj bo imela priliko se naučiti in še družiti se 1x tedensko s sovrstniki.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.9.2010 15:02:54   
ovčka11
Čestitam enkratna, da si spet v službi (in v fanj delovnem okolju) .... paše... jaz bi tud...
Jaz sem pa danes nesla bolniški list za 1. mesec.... sem mislila pustit šefici, pozdravit in it... japajade.... sem tam visela 2 uri. A lahko še to... daj sam to... a lahko to skup narediva.... sem na koncu dobesedno pogegnila ven, če ne bi še dlje časa trajalo. Pa tako ali tako jih imam vsak dan po parkrat na telefonu.... Saj rada pomagam... vse do ene mere. Bo vsakodnevno telefonsko svetovanje zadost.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.9.2010 15:07:46   
wessna
mislim da bomo me samo še od mandarin živeleuser posted image user posted image

s user posted image sva se pogovarjala in si prav tako naročila AS, za sposojo..pa da vidimo..

ajtak
a morm met kake baterijeuser posted image

ena je napisala da je olje uporabla, kaj pa vazelin..a bi šlo skozuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.9.2010 15:25:15   
darhaha84
Jaz sem bila danes v laboratoriju in so imeli spet problem pri žilah user posted image  meni nikoli žil ne najde (me je v vsako roko posebaj špiknila in jo zgrešila, pol mi je pa kar iz zapestja vzela) - jao user posted image  pol mi je pa še neki, da verjetno ne pijem dovolj, da nimam žil, glede na to kok mam suhcane roke - ah... ni čudno, da me je vedno strah it na touser posted image
Drugače pa imam naslednji pregled ŠELE 25.10. - jaz bi kar skoz tam na ultrazvoku visela in gledala pikca user posted image  sem neučaka. Moj mi pravi, da naj zdržim teh par mesecev in ga bom potem celo življenje gledala user posted image
joj, jaz moram tudi priti do tržnice po mandarine, ko jih vse tako hvalite. A jih vse kupujete v centru? Meni je ta čisto odročna. Ali je katera mogoče kupila v BTCju na tržnici?
Mene pa že cel teden grlo boli in notri v prsih hrope in peče, pa ne vem kaj naj še pojem da bo bolje - sem poizkusila že čaje z limono in medom, karamelino mleko, sirup iz smrekovih vršičkv. Včeraj sem šla pa popoldne po kostanj (je bil ful dobr) user posted image  ampak zdaj me bolijo pa še ušesa user posted image  hb da nimam še vročine.
user posted image  pazite se v tem času teh viroz in prehladov, tako da kar veliko mendarin pojejte (vitaminčki)user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.9.2010 16:01:41   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

s user posted image sva se pogovarjala in si prav tako naročila AS, za sposojo..pa da vidimo..

ajtak
a morm met kake baterijeuser posted image

ena je napisala da je olje uporabla, kaj pa vazelin..a bi šlo skozuser posted image

Moj je prišel z baterijami, tako da sm ga samo prižgala in je delal.
V navodilih imaš kar nekaj varijant s čim se lahko namažeš. Mislim, da vazelin ni napisan. Jaz sem uporabila kar kuhinjsko olje user posted image , nisem imela drugega pri roki.

Enkratna, js sm ti tud kr fouš za 4urni delovnik. Res lepo, da si se tako sprejeto počutla v službi.
Jaz sem danes nesla bolniški list na "staro" enoto, jutri začnem delat pa na drugi enoti, z drugimi sodelavci... Mi je šlo kr na jok ko sm mogla spraznit omarico, vrnt ključe user posted image user posted image
Pa vse sodelavke so me tolažle in obljubljale kako se na kaki kavici dobimo... Rada jih mam in srčno si želim, da se bom po porodniški lahko vrnila med njih.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.