darhaha84
|
joj, te stavke mi grdo že pošteno na k... ne vem kaj se gredo ti sdikati, malo naj pogledajo naokoli, koliko jih je brez službe ostalo v gospodarstvu, koliko jih sploh ne dobi plače in koliko jih dela za minimalno plačo, to je res žalostno pol se pa tej neki gredo... ah, škoda besed, k kar živčna postanem ko to poslušam. Včeraj sem prejela en resničen vic: Jugoslavija št. prebivalstva leta 1990, cca. 24 milijonov - zunanji dolg cca. 20 milijard dolarjev, to pomeni cca. 900,00 dolarjev na prebivalcaZnačilnost: gradijo se tovarne, šole, vrtci, bolnišnice ... Slovenija št. prebivalcev leta 2010 cca. 2 milijona - zunanji dolg cca. 36 milijard evrov (cca. 50 milijard dolarjev), to pomeni 18.000,00 dolarjev na prebivalca, to je 2o krat več kot leta 1990Značilnost: tovarne se zapirajo, delavci so na cesti, znižujejo se pravice ... gradijo se nakupovalni centri, ... SLOVENIJA IMA TALENT: Slovenija ima 500.000 talentov,ki so sposobni preživeti s 460,00 eur plače,s tem, da dajo od tega 350,00 za položnice! jao, jaz moram pa jutri zjutraj v Leonišče v laboratorij (ker imam tam ginekologinjo), upam da ne bom spet čakala kot nora V ponedeljek sem bila pri g. naročena ob 16:10, na vrsto sem pa prišla ob 18:40, s tem da sem bila tam že 15:30 - sem mislila, da se mi bo snelo od lakote, ker sem dopoldne imela v službi ful gužvo in nisem imela časa iti na malico in pol sem domov prišla ob 19:30, lačna ku volk. No, pol sva si pa privoščila kebab - njami - zdravo Drugače pa mene čisto nič ne matra, kot da ne bi bila noseča, še niti enkrat do sedaj mi ni bilo slabo Nič nisem utrujena (oz. se mi zdi da imam še več energije), še vedno hodim na aerobiko in tudi tečem (če je vreme), kot da mi ni nič. Edini problem je prebava (samo to sem imela že prej bolj slabo, sedaj pa je čisto zatajila ) in nočno vstajanje (lulanje) in pa nimam take želje po (ampak vseeno paše ene 3x na teden )
|