|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
28.9.2010 22:10:28   
KlaraMay
Prosim preglejte sezname, saj so sedaj posodobljeni. Je pa res lepo videti, da se nas je že veliko nabralo. user posted image

Wessna, ko sem prebrala tvoj post, nisem več mogla kliknit "uredi objavo", tako, da bo na naslednji objavi pisalo, da si 23 let mlada. user posted image

Jst nimam mandarin, sem se pa lotila domačega kompota - vložene breskve. MmmMMmm upam, da me bo pognalo "k Jakatu". user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 28.9.2010 22:13:12 >

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.9.2010 22:35:49   
Erin
Čer!

A še katera hod "s kuram" spat? user posted image Men se skoz spi.. dans sem se prav pomatrala in mal prebrala...čez dan časa itak ni nič od nič... mamo na šihtu skoz predavanja, sestanke,...ni da ni...user posted image

Danes sem mela NS, rezultati so dobriuser posted image , po vsej verjetnosti bomo dobili bejbikouser posted image , hehe, moja prva misel, jah pač bomo bankrotiral...hehe...user posted image user posted image

Lepo spančkajte!user posted image Papa*

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.9.2010 8:03:55   
iskrca
dobro jutrouser posted image
upam da ste dobr spale. Jst s spancem nimam nobenih težav, spat grem tud jst s kuramuser posted image , zaspim v minuti in spim ko top dokler me budilka, al pa mojauser posted image  ne zbudita. Čist sem crknjena, upam da bo kmal mal boljš, bi res rabila več energije za mojouser posted image .  Non stop morava plesat in skakat naokol, ko greva na sprehod tečevauser posted image , ker je njej to ful všeč, jst pa crknjenauser posted image sploh ne rabim nobene druge telovadbeuser posted image user posted image  Sploh ni čudno, da potem z njo dol padem.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.9.2010 8:06:58   
ajtak
Dobro jutroo user posted image

Jaz se že z mandarinami bašem user posted image , za lupit so obupne, za jest pa odlične!!

Danes bo, tak zgleda, full lep dan, midva z mulčkom sva pa notr zarad bolniških user posted image

Še 19. dni do moje NS!! user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.9.2010 8:22:29   
sreckica
dobro jutro!

ena obupna noč za mano user posted image samo tiščanje, krči in seveda obilo strahu user posted image da je mera polna, se je javil še želodec s kislino. great user posted image user posted image upam, da se dan ne bo poznal po jutru...

naslednji teden imam pregled user posted image user posted image upam, da bo vse ok, po njem pa nameravam povedat v službi. in pa še 2 tedna več do nuhalne user posted image user posted image

grem še mal v postlo, lovit zadnje minutke spanja pred službo. lahko noč!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.9.2010 8:27:40   
pussycat
Jutro punce,

včeri sem zaspala že ob 9ih na kavču, odprem oči in vidim kako se mi moj reži v faco, kao, kok si smešna k tkole drnjohaš user posted image user posted image  Sm bla vsa napičena tko da sem se sam prestavla gor v spalnico user posted image
Ponoči sem božala bušija, pa se mi je zdelo kot da jo nosim na levi strani..... ne vem..... mislite, da se lahko že čuti to? Zdej sem ful pozorna, pa komi čakam na brcike, hehe user posted image

včeri sem jedla pečenga piščančka, njaaaami........ sva kar celega vzela, pa sva se mastila user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.9.2010 8:40:52   
Srečka13
Jutro tudi od mene user posted image

Tudi jaz sem tolk zaspana zvečer, da sam dol padem. včeraj sva se z mojim ob osmih obležala na postelji - se nekaj pogovarjava in mene kr zmanjka user posted image no, sej - ponavadi je drugače samo to, da me zmanjka na kavču user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.9.2010 8:43:11   
Srečka13
Aja, pa še to - KlaraMay - mene lahko dodaš še na seznamu pregledov. NS imam 04.10., NP pa imam 02.11. (po novem, mi ga je G prestavila, ker je tist teden,  ko bi ga mogla imeti, ni).

Jp, že nestrpno čakam ponedeljek in NS user posted image upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.9.2010 8:57:06   
sesil
Jutro

za mano je en naporen dan. včeraj sem cel da n preležala, imela vročino 38, boli me grlo, vse mišice....verjetno je ena gripca. zdaj razmišljam če bi šla k zdravnici, ma glede na to da štrajkajo, bom tam lih cel danuser posted image . ali pa jo bom sam po telefonu poklicala.

grem ležat...

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.9.2010 9:26:19   
pussycat
sesil..... čuvaj se, počivat pa čajčke pit, bo bolje user posted image
srečka 13 ...... držim pesti za NS. meni je bil ta pregled neki najlepšega kar sem doživela user posted image

Punce, ki imate namen kupit angel sound preko ''Kitajčkov''user posted image  Bi bila katera pripravljena kupit enega več, zame, pa bi ga poslala direktno meni po pošti, jaz bi pa denar poslala njej?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.9.2010 9:36:15   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pussycat
Punce, ki imate namen kupit angel sound preko ''Kitajčkov''user posted image  Bi bila katera pripravljena kupit enega več, zame, pa bi ga poslala direktno meni po pošti, jaz bi pa denar poslala njej?

Js bi tuuuuud!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.9.2010 9:46:01   
majčica1508
Pozdravljene
Ravnokar pobasala en velik sendvič z sirom,zeleno papriko,3 rezine suhe salame
in ogromno hrena(mi tok paše,da bi ga po žlici jedla,je pa z smetano)
pa mal grozdja,domačega,sladkega.....zdaj se mi pa še kostanj kuha
sem,ko kanta brez dna...........

erin......super za dobre rezultate in pa user posted image ......tudi pri nas bo kakšen bankrot
izveden z moje straniuser posted image
sesil.....pozdravi se,pa kako zelenjavno juhico pojej,pa veliko tekočine...
za vročino zbijat je dober sok od rdeče pese,naši tamali je vedno pomagal....

glede stavkanja,pa nimam besed,pa glede naše vlade še manj user posted image

vidim,da bi rade imele AS,ja,ja tudi sama sem bila taka pri tamali....
zdaj ga poslušam zvečer,pa saj ko bojo brcike,mi nebo več zanimiv
tako je bilo tudi prvič.....

mandarine sem pa dobila na tržnici,tako dobre,sočne,brez pešk(jih vidit ne morem)
ja najbolj,da grem še kakšno olupit

vse,ki imaste preglede srečno,vse bolančkane se pozdravite

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.9.2010 9:55:33   
Nitkica11
KlaraMay pri meni lahko dodas starost 25 prihajam pa iz Gorenjske.

Erin jaz tudi ze dostikrat zaspim pred TV ze ob 8h user posted image drugace pa bravo za user posted image pri user posted image je res velika izbira oblacil za user posted image pa komaj kaj najdes.

Za angelsound bom jaz prvo preverila v avstriji koliko je cena cene bom narocila prek amazona vendar se mi zaenkrat se ne mudi saj nocem prehitevat da potem ne bom najdla srcka.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.9.2010 9:58:57   
Srečka13
Vidim, da vas bo večina kupla tele angelsounde... jst sem pa mal zmedena. fuuuuull bi ga imela -ker sem po naravi full firbec, ampak sem pa po naravi tudi pravi paničar (delam paniko, tam in takrat, ko je reeeeees ni treba ;-)). in me je strah, da če ga bom naročila, pa da ne bom slišala srčka, da me bo skoz panika grabla, kaj če je kaj narobe...
tiste, ki ste ga uporabljale - a imate kakšne izkušnje s tem?

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.9.2010 10:05:45   
majčica1508
srečka13....jaz nimam slabih izkušenj z njemu,še vedno sem našla
srčka.....najboljš se boš pa odločila sama

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.9.2010 10:15:25   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

ha, ha.... če bi bilo res tako, bi se mogli naši dragi nad kakšnim poštarjem zamislit (vse naenkrat noseče user posted image ). Tu pri nas so zaenkrat okna še nova... pa ne vem zakaj bi tolkli in vrtali po stenah zaradi oken... upam , da mi ne bo kdo namontiral dodatnega okna v spalnico (iz sosedove spanice)

user posted image user posted image  Sem se mogla prou nasmejat!

Spet dež, upam da bo ponehal, ker naj bi šla popoldan v trgatev! Jutri zvečer pa NS! user posted image  Komi čakam!
Ja očitno bo treba res kakšne nosečniške hlače si kupit!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.9.2010 10:51:30   
Tincy90
Madona, če vas ne berem sproti vas komaj dohajam!user posted image user posted image mi smo se pa učer mal potepal, pol pa k sm domov pršla se mi pa itak ni dalo it na comp...lenoba js..user posted image drgač pa nič novga, vse po starem...user posted image

Lepo se imejte, danes gremo spet mal naokol tko da bo spet lušno za brat.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.9.2010 11:01:35   
wessna
lep pozdrav še z moje strani..

danes sem bla prav pridnauser posted image sem šla že ob 7 v center user posted image , da sem uredila vse papirje..glede na to da so vsepovsod štrajkali, sem presenetljivo hitro vse uredila... dobila ponudbo za službo v avstrijiuser posted image user posted image tako da se do konca drugega tedna selim..zdaj moram pa si še samo G tam zrihtat pa bo :)

js tud komaj čakam NS, sem prav firbčna kaj bo..upam da bo user posted image dobre volje pa nam bo pokazalauser posted image user posted image user posted image

glede angelsounda mislim da bi postala kar odvisna, pa bi moglla skoz preverjat user posted image , tko da dvomim da si bom kupila..itak bo slej ko prej začel brcat pa bom še preveč čutlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.9.2010 12:13:35   
majčica1508
wessna....čestitke za službo.......

ja mi se bomo tudi potepali popoldan,ko tamalo poberem iz
vrtca se hitro preoblečeva,nekaj pojeva,potem pa v gozd na sprehod
pa po kostanj,mogoče še kakšen jurček spotoma pokuka,kje user posted image
pol je pa že tko noč,pa večerjamo,se umijemo in gremo spat..jaz
že pred tamalo zaspim......

pri nas sonček in prav lepo jesensko vreme
uživajte v popoldnevu

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.9.2010 12:40:25   
enkratna
Bom rekla isto kot Tincy90 - če vas ne berem sproti, je takoj 5 strani naklofanih user posted image

Aaaaa... Ooooohhh.... Punce, od včeraj sem povožena. V ponedeljek popoldan sem bila pri splošni zdravnici (za 4-urni delovnik), potem pa podaljšali v Krško, kjer sem morala po en piltek izvidov, ker prav tistih ne pošiljajo na dom, in sem mogla prevzeti tam. Potem pa sem dopoldan obležala, kar za cel dan. Bruhala sem 3x, trebuh je bil pa ena sama natezalnica, slab spanec dve noči zapored... Pa tako sem se hvalila, da se že bolje počutim user posted image

Včeraj zjutraj sem bila še na upravni enoti. Pred mano je en nujno rabil potni list za potovanje plačano pri agenciji, mene pa najprej niso hoteli vzeti, češ da menjava stalnega naslova ni nujna reč. Pa sem samo rekla, da če me delodajalec oz. inšpekcija ne dobita na dejanskem naslovu, da lahko izgubim službo in vse dohodke. In če to ni nujno napram potnemu listu za dopust, pa tudi ne vem... In so me sprejeli. Še sreča - danes je že huje v javni upravi, vsaj glede na včerajšnjo odločitev vlade in sindikatov.

Še 22 dni do pregleda, še 26 do NS... dooooolgaaaaaa, če si zadnji na seznamu user posted image user posted image
OK, zdaj pa dost mojega jamranja!

Kimmi, hehe, saj... Hugo in Žverca sta me izdala, ane? user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.9.2010 12:47:21   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Pa tako sem se hvalila, da se že bolje počutim user posted image

js sem tud ugotovila, da bolje da se ne hvalim z dobrim počutjem, ker naslednji dan pa kar obležim od slabosti..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.9.2010 13:12:12   
darhaha84
joj, te stavke mi grdo že pošteno na k... user posted image  ne vem kaj se gredo ti sdikati, malo naj pogledajo naokoli, koliko jih je brez službe ostalo v gospodarstvu, koliko jih sploh ne dobi plače in koliko jih dela za minimalno plačo, to je res žalostno user posted image  pol se pa tej neki gredo... ah, škoda besed, k kar živčna postanem ko to poslušam.
Včeraj sem prejela en resničen vic:
Jugoslavija
št. prebivalstva leta 1990, cca. 24 milijonov - zunanji dolg cca. 20 milijard dolarjev, to pomeni cca. 900,00 dolarjev na prebivalcaZnačilnost: gradijo se tovarne, šole, vrtci, bolnišnice ... 
Slovenija
št. prebivalcev leta 2010 cca. 2 milijona - zunanji dolg cca. 36 milijard evrov (cca. 50 milijard dolarjev), to pomeni 18.000,00 dolarjev na prebivalca, to je 2o krat več kot leta 1990Značilnost: tovarne se zapirajo, delavci so na cesti, znižujejo se pravice ... gradijo se nakupovalni centri, ... 
SLOVENIJA IMA TALENT:
Slovenija ima 500.000 talentov,ki so sposobni preživeti s 460,00 eur plače,s tem, da dajo od tega 350,00 za položnice!

jao, jaz moram pa jutri zjutraj v Leonišče v laboratorij (ker imam tam ginekologinjo), upam da ne bom spet čakala kot nora user posted image  V ponedeljek sem bila pri g. naročena ob 16:10, na vrsto sem pa prišla ob 18:40, s tem da sem bila tam že 15:30 - sem mislila, da se mi bo snelo od lakote, ker sem dopoldne imela v službi ful gužvo in nisem imela časa iti na malico in pol sem domov prišla ob 19:30, lačna ku volk. No, pol sva si pa privoščila kebab - njami - zdravo user posted image
Drugače pa mene čisto nič ne matra, kot da ne bi bila noseča, še niti enkrat do sedaj mi ni bilo slabo user posted image  Nič nisem utrujena (oz. se mi zdi da imam še več energije), še vedno hodim na aerobiko in tudi tečem (če je vreme), kot da mi ni nič. Edini problem je prebava (samo to sem imela že prej bolj slabo, sedaj pa je čisto zatajila user posted image ) in nočno vstajanje (lulanje) in pa nimam take želje po user posted image  (ampak vseeno paše ene 3x na teden user posted image )

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.9.2010 13:26:36   
Kalejdoskop
Živ.
No, pa se še jaz malce javim. Danes sem imela redni pregled, kjer sem G sporočila, da se odpovedujem amnio, bi pa imela NS. A glej ga zlomka: ker sem stara 38 let, mi NS ne pripada, le amnio. Kar tako, na suho, ne da bi prej naredili manj invazivne teste. Ma, kaj češ se jezit, sem se naročila samoplačniško in grem jutri zvečer. Privat, da ne bo treba čakat.
Pregled naj bi bil ob 7:30, seveda G še ni prišel, pa so me najprej v laboratorij poslali. Do 9:30!!! Na tešč!!! Stavka pač.
Drugače vse ok, dobila sem slikco, slišala srčka... Pa na 4-urni delavnik me je dal. Leta pač.
O spolu pa še nič, smrk. Mogoče jutri na nuhalni...

Podatki za urejevalko KlaraMay: NS: 30.9., NP: 27.10.

Aha, še to. HB so napadi lakote zdaj spet pod kontrolo. Zadnje 3 tedne mi je bilo ful slabo in ful bi jedla (v enem dnevu sem šla 3x po burek na pumpo). Tako, da sedaj spet malce pazim, pa vpisala sem se na nosečniški pilates. Bila prvič včeraj, bilo supeeerrrrrr. Priporočam.
Tako, da sem se odločila, da ne grem med bejvočke (sorry, punce). Sem bila pri stotki na začetku tega leta in uspela "skinit" 25 kg do nosečnosti. In NE GREM VEČ NAZAJ! Še dobro, da sem se v preteklih 3 tednih le za 1 kilco poredila, so pa mišice mal uplahnile, ker nič več ne tečem...

Drž'te se vse.

Danaja, aprilčica 2006
Tristan, levček 2008
Pa še en sonček v aprilu 2011

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.9.2010 14:33:57   
Kalejdoskop
Dopolnjujem podatke za urejevalko KlaraMay: NS: 30.9., NP: 27.10. in še PDP je spremenjen na 14.4.2011.

user posted image  lep sončni dan vsem!

Danaja, aprilčica 2006
Tristan, levček 2008
Pa še en sonček v aprilu 2011

(odgovor članu Kalejdoskop)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.9.2010 14:56:37   
pufika
jej drage souser posted image  kak ste pridne za klofat..si moram fuuul cajta vzet, da vse pregledam user posted image

jaz sem si Angelsound sposodila in sprobala, da vidim če je ok za nabavit...nekaj časa je trajalo, da se najde, ampak se je lepo slišal user posted image ...krasen filing ko ga slišiš res. Bo pa jutri 13 tednov. Sem pa brala, da ga ni priporočljivo veliko uporabljat, tako da verjetno ga bova naročila, uporabljala pa 1x do 2x na teden max dokler se ne čuti brcljanja.

tudi jaz odštevam dneve do NS- še 5 dni user posted image

lepo se mejte pa božajte bušije user posted image

(odgovor članu Kalejdoskop)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.