|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
30.9.2010 16:08:48   
wessna
lastnici morm povedat da se bom selila...me je kar strah..k nimamo nobene pogodbe napisane, pol tud odpovednega roka niam..skoz mi za dnar teži, ko da sem js kriva da ga nima..sj skoz vse poravnam..grrrruser posted image

ji povem drug teden ko dobim stanovanje v avstrijiuser posted image

so mi poslal mail, da bo do 4.10 dostavljeno..pol pa bomo vidli s čim se bomo mazaluser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.9.2010 16:13:40   
pussycat
darhaha..... hehe, tudi meni težko vzamejo kri, ker nimam nobenih žil.... ko sem zadnjič prišla, sem takoj povedala da me je strah, pa pravi laborantka : to ni še nič, kaj vse vas še čakauser posted image  pa pravim : vem vem, tega se ne bojim, ampak kri dat mi je pa najhujša muka......... potem ji pokažem levo roko in išče, tipa, išče  in pravi : zdaj pa vem zakaj vas je strahuser posted image user posted image , zamenjam roki, dam desno, tipa tipa in pravi : moj moto je dlje tipat, pa samo 1x špiknit.... na koncu ji je le uspelo, hvala bogu user posted image

ajtak.... hvala za info. mami me je ravno prepričevala, naj počakam še mesec dni, pa bom čutila brce, da ne rabim angel sounda.... hm, se morem še z mojim pogovort user posted image

joj, apetit se mi je odprl, jem brez prestanko, bo treba mal zaštopat, če ne bodo šle kilce v višave in bom tut jst med ''bejwočicami'' pristala user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva se pogovarjala, pa verjetno ne bova šla na 3D.... se mi zdi kar drago.... za ta denar lahko marsikaj kupiš dojenčku. Če denar ne bi bil ovira, bi definitivno šla.
Tiste, ki ste bile na 3D, a je vredno tega denarja?

Lep popoldan in večer vsem aprilčicam user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.9.2010 16:29:24   
ajtak
3D- Moram vam napisat, da sm bila v prvi nosečnosti na 3d pri dr. Strahovi v Domžalah, že takrat sem plačala 110€, pregled traja 45min in moj sinko je imel cel čas pregleda rokice pred obrazom. Nimam niti ene slikce s 3dja, takrat smo sicer prvič vidl lulčija, sam ker sem imela čez 2 dni morfologijo, kjer me je moja gin. ravno tako pregledala kot Strahova smo ga videli tudi takrat... Skratka jaz sem stran vrgla 110€, ki bi bli komot pojstlca al pa lupinca, al pa... Pa da ne bo pomote, s Strahovo sm js full zadovoljna in vem, da mi je za tisti denar naredila cel morfološki pregled. Samo tistega po kar sva šla pa nisva dobila.

Zdaj se še nisem odločila, verjetno ne bom šla, ali pa morda na Dobrno, kjer je ceneje in slišala sem za več primerov kjer so jim dali nov datum če se user posted image  ni hotel pokazat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.9.2010 16:46:32   
iskrca
[/quote]
Pa vse sodelavke so me tolažle in obljubljale kako se na kaki kavici dobimo... Rada jih mam in srčno si želim, da se bom po porodniški lahko vrnila med njih.
[/quote]

prav fovš sem ti ajtak,ker imaš tok dobre odnose s sodelavkami. Jst bi tuduser posted image Pri nas so sami egoisti, vsak samo za svojo rit skrbi in gleda kaj vse bo obrnil sebi v priduser posted image Mah ta služba me res mori, jst ne morem živet vsak dan osem ur v taki hinavščini, mi ful energije pobirauser posted image Tako da po porodniški začnem delat samo še na tem, da si najdem kako primernejšo službo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.10.2010 6:20:45   
ajtak
Jutroooo,
Imam recept kaj pomaga proti zaprtosti- malo stresa user posted image
Danes grem prvič na novo delovno mesto, eno uro sem že pokonci in 2× sem bila že na wc-ju... Držte pesti, da bo vse kul.

Ikrca, ja res je krasno imet tak kolektiv, ko se zvečer veseliš, da se jutri spet vidiš...

wessna, sej vem kak so take stvari tečne (ko je treba koga kaj obvestit), sam kaj češ, ugrizneš v kislo jabolko in bo! Ker potem boš tudi ti lažje zadihala ko se boš losala lastnice, ki ti dela slabe občutke...

Sploh ne morm verjet, da se že od 17h ni nobena javla...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.10.2010 7:16:23   
Anonimen
3D mi smo bili na tem pregledu in je bilo super! Vse se je videlo, tako da bomo šli tudi v tej nosečnosti. Je pa res drago, še posebaj, če potem ne vidiš nič, kar se v našem primeru hvala bogu ni zgodilo! user posted image
Komaj čakam 3D in ostale preglede.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.10.2010 7:21:45   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Sploh ne morm verjet, da se že od 17h ni nobena javla...
user posted image user posted image

Evo, pofočkana user posted image Punce, petek je, juhuhu!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.10.2010 8:06:24   
wessna
jutro user posted image

včeraj preživale super dan, ugotovila tudi da mi sosedi pošto kradejouser posted image user posted image ..kako dokazat..hmmm..

danes pa mi user posted image oblubu da grev azvečer se mal potepat po centru...

vse pišete kako ste zaspane, da kar padete, js ne morm spat..zaspim ob ene 11, vstanem pa med 6  pa 7..za znoret..še ko nisem bla user posted image sem spala dlje..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.10.2010 9:15:47   
majčica1508
Jutro.............

HB,da je petek user posted image ......................
ajtak.....želim ti,da se boš tudi na novem delovnem mestu počutila
super in,da boš staknila super sodelavce in sodelavke......

AS....jaz se kar z vodo zmočim in se super sliši.....
mandarine......kupujem v tušu,mnjami
pa še ena je omenila slive,mnjam,mnjam....pa fige,bo treba poiskat,ko sem
bila na morju 14 dni sem jih pojedla ogromno,še dobro,da ni kakšna pogledala ven

zdaj grem počasi v trgovino.....pol pa še mal kostanja na brat
pol pa kuhanje,pospravljanje in je skoraj dan okoli

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.10.2010 10:04:15   
pižmovka
Oj!
No mi smo meli včeraj zvečer NS! Videli user posted image  in user posted image . Ampak na žalost se ni dalo nardit meritev ker so nas prehitr naročil in je bla bebica velika komaj 44 mm (11 tednov). Za NS mora bit baje vsaj 48 mm. So nas prenaročil za naslednji teden. user posted image  je precej ganilo se mi zdi, no sej je tut mene! Dobili smo slikco.

No mi mamo NS 7.10.

NNe vem kaj naj danes kuham!!! Kaka ideja???

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
1.10.2010 10:13:59   
pussycat
evo pa je petek in še oktober p ovrhu user posted image  še vedno ne morem prebolet, da je poletja konec..... uh...mene stalno zebe punce, včeraj sem spet zakinkala na kavču, ko sem se zbudila, me je tako zeblo, da sem se pod tušem skoraj z vročo vodo grela in je blo potem počasi bolje. Joj ta mraz user posted image

ajtak, upam da te lepo sprejmejo na novem delovnem mestuuser posted image  jst mam v službi dobre odnose, čeprav imam neke meje in ne sklepam nekih tesnih prijateljstev med sodelavci, ker je tako bolje se mi zdi.

iskrca........ ja, verjemi da nisi edina, folk je neverjetno foušljiv, opravljiv, zato pravim, da se jst držim tega : služba je služba!

wessna... vesela bodi, da ne potrebuješ tok spanca, mene takoj zmanjka zvečer, spim sigurno 8 ur na dan user posted image user posted image

punce..... gumb na hlačaš mi je odletu.... puufffffff user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr da stran od mene user posted image user posted image user posted image  pod mizo user posted image
Nič, bo treba v šoping po nove hlače, ker tole ne gre več tko na tesno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1711
1.10.2010 10:32:57   
pižmovka
 To je naš/a user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.10.2010 10:33:41   
pižmovka
uh... ni poratal

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.10.2010 10:37:31   
wessna
js mam NS če točno en teden in komaj čakam..

men se tud ne sanja kaj bn kuhala, se mi sploh ne ljubi..pogrešam pečicouser posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.10.2010 10:42:09   
pižmovka
 še en poskus. Drugače pa sem dala v album, če katero zanima.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.10.2010 10:48:40   
tropical
Čestitke vsem aprilčicam, šele sedaj sem videla. Jaz sem tudi aprilčica samo 2010. Čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.10.2010 10:57:42   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

še en poskus. Drugače pa sem dala v album, če katero zanima.

Zelo lepa slikca!!!!!!!!!!!!

ja, naše slabosti malenkost pojenjujejo... slabo mi je le še zjutraj in zvečer - prej čez cel dan...  se je pa začelo obdobje zaspanosti... kr skoz bi spala... ta teden se navajam na naziv gospa.... in se je kr mal težko navadit novega priimka.. mislim, da bo kr mal trajalo.... :-)

mI smo ok - upam, da bo vse ok tud naprej. Za računalniku pa priznam, da sem zadnje čase zelooooooo maloooo.... tud na fb in na mail grem poredko. ne vem, najbolj mi paše ležat na kavču, gledat tv, vmes dremat, kaj prigriznit.

Včeraj sva šla z mojmu v H&M, saj mi že nič ni prav - kupila sva dva nedrčka, dve spodnji majici, troje gatk :-), dva bombažna pasa za trebuh (pozimi bo to super toplo), eno kratko majico, dve dolgi bombažni in ene hlače. strošek? 115 eur. :-)  "Pridno" se redimo, saj ko mi je slabo, mi paše nekaj pojest, da je potem bolje. Kondicija na višku v nasprotnem pomenu besede... se full hitro utrudim. KOmaj čakam na nuhalno v četrtek, za 3 D pa se še tud midva nisva čist odločila... so pa lepe slikce, če seveda pokaže obrazek :-)  Moj je še zdaj prepričan da bo fantek... in ga kr kliče naš Patrik... :-)

Toliko na hitro, da se javim, da vidite, da sem še živa in zdrava.... :-)  Ne mislite prosim da sem vas pozabila, ker vas NISEM...

lp prav vsaki izmed vas..

wp

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.10.2010 11:30:40   
majčica1508
Kaj kuhati danes
pri nas bo bučna juha,brancin v soli,pa nekaj za zraven

drugače pa niher še lahko narediš
njoki z raznoraznimi omakami,solata
rižote,solata
špageti solata
ali pa najbolj enostavno pokličeš dostavo user posted image ....če bi bila lenušček bi kar za zadnje se odločila

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.10.2010 11:39:24   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

ali pa najbolj enostavno pokličeš dostavo user posted image ....če bi bila lenušček bi kar za zadnje se odločila

o dostavi sem kar razmišljala jauser posted image .. pol pa se oblekla in šla v nabavo..ne bom lena danesuser posted image zaenkratuser posted image

drugače kuhala pa bom zelenjavo in meso na žaru + riž..

Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.10.2010 12:04:59   
pussycat
mmm, spet o hrani user posted image

pri nama bo danes na krožniku piščančji zrezki  v smetanovi omakci z gobicami, pire krompir, za solatko bo pesa,... če se mi bo dalo bodo zvečer padle še ene palačinke z nutello za sladico. uuu, se mi že sline cedijo user posted image

bučke v omaki so mi tut njami.......mmm... to bo pa jutri user posted image

a so vam že prav nosečniške hlače? Tiste ki jih že imate user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.10.2010 12:32:09   
darhaha84
se še jaz povabim na kosilouser posted image
joj, ste vse pridne s tem kuhanjem (jaz sem bolj pri lenih s tem user posted image ), saj kdaj čez vikend ko je slabo vreme rada kaj posebnega skuham in tudi ful rada pečem, samo če je lepo vreme pa samo, da kam pičim - ne zdržim notri za štedilnikom. Midva imava velikrat, kaj bolj nahitro (kakšen meso ali ribo na žaru in popečeno zelenjavico in solatko, ali pa testenine oz. riz na sto in en način), danes bo pa kar juhica iz brokolija in potem za večerjo še pečen kostanjček ob kakem dobrem filmu (najprej aerobika, nato kostanj - nabiram kalorijeuser posted image ). Jaz imam čez teden bolj pozno kosilo oz. je bolj večerja. Ponavadi šele cca ob 17:30, ko prideva iz službe, čez dan pa jem sadje. Moj ima pa itak že v službi kosilo, tako da njemu pol tista juha kar "dovolj" user posted image  Meni, pa zdaj odkar sem user posted image  ful paše jesti juhice na miljon načinov (samo, da ni mesa notri user posted image ), obožujem pa tudi govejo juhico.

ajtak - upam, da si upešno preživela dan na novem delovnem mestu in da ni bilo tako hudo, kot si pričakovala.

pussycat - jaz tudi zelo pogrešam poletje. Mene skoz zebe, sam da se sonce skrije - jaz prav potrebujem stopinje nad 30°C user posted image  Najbolj smešno, pa je da je mojemu skoz vroče (čist kontauser posted image ). On še vedno spi v gatah in pokrti z deko, jaz pa že skor dva meseca, pod debelo pižamo in kovtorm, zdaj sem pa še deko čez dala in termo nogavice user posted image  moj se mi pa smeje in mi pravi, da če zdaj zmrznem me zastonj pokoplejo user posted image  No, sem pa dosegla, da sva včeraj prvič prikurila centralno in je lepo toplo v hiškici (če sem sama doma samo gumbek obrnem in se segreje, če sva pa oba pa malo romatike zganjava ob kaminu v devni - meni nikoli še ni uspelo prižgati ognja, on pa samo spodkuri in mu zagori - ženskauser posted image )
Želim vam lep vikend...

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.10.2010 13:07:33   
sesil
dan

jaz sem od dohtarja, moj urin je ok, nobenega cukra več, tako da lahko veselo papcam vse. verjetno je bilo to posledica bolezni al kaj jaz vem česa. sem si prav oddahnila. bolniško sem poslala kar po pošti v službo. na poti tja me je pa konkretno zvilo "tam spodaj" in sem se prav ustrašla. ma zgleda da je vse ok.
za kosilo sem mislila narediti pizzo, ma sem se premislila in bom spekla osliča - file in krompir v pečici. ma šele ob 15h.user posted image
zdej grem pa ležat na kavč in gledat tv. moje najboljše opravilo.

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.10.2010 13:26:40   
pižmovka
lenoba, lenoba.... a kosilo bojo kr lisičke al pa jurčki z jajcem in solata....
bomo kasnej kej bol konketnega kuhal

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.10.2010 14:44:51   
urshka
hojla!

kosilo je že za mano,če smo že pri hrani,hehe..zaradi pomanjkanja časa= testenine z omako :/...pa ajd :)

Drugače pa naj povem, da sem se dost pogovarjala o tej ns in se odločla, da ne bom šla...bo kar bo, je kakršen je. moram pa rečt da sta oba moja starša v zdravstvu in smo se pogovoril in sta tudi onadva povedala svoje stališče iz zdravstvenega vidika...in na podlagi tega je padla odločitev :)

depresivni izpadi, jok, obup itd. je pa tudi že minilo :) razveselilo me je novo stanovanje in opravljen eden izmed zadnjih najtežjih izpitov v mojem življenju :)jeeeuser posted image bravo jst! ;)

Zanima me če že imate kaj novega kupljenega za svoje otročičke? Oblačilca, oprema, pripomočki...In če, kje je najugodeje in najkvalitetneje po izkušnjah!?! papa

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
1.10.2010 14:47:09   
majčica1508
Punce lep vikend in božajte trebuščke

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.