|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
6.1.2011 14:41:29   
majčica1508
wessna.........................ja kaka inhalacija bi ti prav prišla,da ti zmehča sluz in,da se potem lažji izkašljaš,al pa kak sirup
sicer je pa obdobje kašlja in smrkavih nosov.....joj danes -10 stopinj,v soboto bo pa že +10 stopinj,kaj bomo smrkavi,kašljasti........

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
6.1.2011 14:42:21   
sreckica
helou!

spet js z dobrimi novicami od enkratne! tokrat vam prepisujem kar cel sms:

povej aprilcicam, da cutiva z Leonom vse vase vzpodbudne zelje! Leon se dobro drzi, diha sam od prve sekunde (tudi kisika ne rabi), kaka tut ze fejst (to ma po ociju!), ucka je enga tut ze odpiral, sovrazi cevke, skratka ljubiva to najino krhko trmico! trenutno je v solariju s soncnimi spegli (ful sportn zgleda :)) (modra svetloba za zlatenico). Hvala ti, hvala vam!

v glavnem, js sm fuuuul dobre volje, ob takšni novici drugačne pač ne moreš bit user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
6.1.2011 14:56:28   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kako lepa novica,še veliko takih naj bo...............
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
6.1.2011 14:57:17   
majčica1508
prehitro odala.............pozdravi našo enkratno in poročaj nam še naprej

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.1.2011 14:58:13   
darhaha84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enkratna in Leon … le tako naprej… (fantič je borec po mamici) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tebi sreckica pa hvala za info.

Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.1.2011 15:44:14   
ajtak
Sreckica, kok lepe novičke!!

Enkratna in Leon, še naprej držim pesti, sta v mojih molitvah user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.1.2011 15:45:52   
pajcica
juhu Leon!super novice, kar tako naprej!

VevercaV, rolkica hvala za dobrodošlico:) začetni plan se nam je malo spremenil. Smo šli od Kuala lumpurja po malezijskem polotoku gor vse do tajske koh Phi phija (tam kjer so film the beach snemali). ((Ful odsvetujem Tajsko v božičnem in novoletnem obdobju, ker je drago pa velik turistov.))
Jaz sem pozabila, da sem noseča in sem kar sama nosila ruzak pa včasih še tamalga. Trebuh me je začel ovirati šele zadnji teden in je postalo kar zoprno, sploh na letu domov, ko se je tamal skoz metal po meni. Je pa dojel nomadski stil življenja in ni blo nobenih problemov. Jedel je z nama na 'cesti', prelizal vse mize, tla....pa ni dobil driske. Evo jst sem se pa prvič do zdej zastrupila, HB je blo samo en dan. Kopal smo se povsod, tud v malo bolj umazanih (za naše standarde ful svinjskih) bazenih - nimam nobenih infekcij. Nevem, jst si vse ful na izi vzamem pa je ponavad vse OK. Smo pa srečali ogromno družin z majhnimi otroci (dva sta mela 3 otroke, men so zgledal stari od 1-4 let, kako so se te znašli mi ni jasno), pa kar nekaj nosečnic sem videla.

Je pa moj mali spal v svojem šotorčku, vam ga vsem priporočam za poleti, če ne boste imeli prenosnih posteljic na morju: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200059. Super zadeva! Ima samo-napihljivo ležišče, pa sam se razstavi, zložen zasede malo prostora.

no upam, da se mi uspe prisvaljkat 17.1. na rudnik na drugo srečanje.
zdej pa šibam nazaj, sem v službi in to do konca pa še verjetno mal na porodniški...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.1.2011 15:48:37   
ovčka11
Danes sem sama sebi smotana, tečna, zaspana, glava me nakaj boli.... ampak sem pa zdaj potočla solzice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kolk sem vesela za Enkratno in njenega Leona!!!!! Sreckica, hvala ti, da nam sporočaš sveže informacije iz LJ porodnišnice in prenesi tja tudi naše pozdrave in dobre želje!

Veverca - te držim za besedo - bomo kg kasneje spravile dol s sprehodi - pa še Enkratno s seboj vzamemo in ostale sokrajankeuser posted image

Kopriva (iz ene knjige o zeliščih) - opozoril za nosečnice ni - nič ne piše, da pomaga za odvajanje vode, ampak:
spodbujanje krvenga obtoka, spodbuja izločanje mleka pri dojenju, odplavljanje strupenih snovi pri revmatizmu, artitisu, protinu in ekcemu.

Voziček je naročen in ga dobimo konec meseca, danes sem oprala prvo rundo cunjic..... user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
6.1.2011 17:04:07   
pižmovka
Leon bravo! user posted image user posted image  Vse aprilčice navijamo zate, da boš zrastel v pravega frajerja za naše češpeljce! user posted image
Držte se vsi trije!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
6.1.2011 17:35:26   
sreckica
kopriva in peteršilj za odvajanje vode sta sicer kul, ampak je treba bit vražje previden in ne pretiravat, ker lahko dosežeš kontra učinek, torej dehidracijo in posledično škodo za ledvice (in v našem primeru bebiko).  js osebno ne bi spila več kot 2 skodelici tega čaja na dan. sem lani hodila na eno izobraževanje 3 mesece o uporabi zelišč in zdravilnih rastlin, pa dam pravzaprav velik na to naravno "medicino". no zdej zgleda ko da se hvalim user posted image user posted image

bom prenesla enkratni vaše pozdrave in misli. sem ji pa že povedala, da se resno bojim za naše frajle - ko bo pravi čas za prvo ljubimkanje (torej nekje okrog 35 leta... user posted image ), bo tale naš januarski aprilček kr hud zalogaj user posted image user posted image kakorkoli - veseli smo zate, Leon! user posted image

pa še neki: kolegica prodaja voziček, če slučajno katero zanima, lahko klikne tule oz. potem kontaktira mene.
Voziček QUINNY FREESTLYE 3XL COMFORT, rjave barve (EARTH), kolekcija 2010, praktično kot nov, vožen 6 mesecev, NAPRODAJ zaradi prostorske stiske-nemogoče je v njem peljat dva majčkena otročka, z njim smo suuuper zadovoljni! http://www.ceneje.si/za-otroke/vozicki-in-avtosedezi/vozicki/quinny-vozicek-freestyle-3-xl-comfort---earth-2010_-_CX00136F91

LP vsem!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
6.1.2011 17:37:08   
VevercaV
Enkratna in Leon vauuuu kako je to res najlepše slišat!! Mi je kar odleglo, še takih novic, pliiiiiiiiz! user posted image user posted image

Pajčica cool slišat, da se da lepo na izi in da ste užival, prav fajn! Ja, tudi jaz sem pristaš nekompliciranja in upam, da še moj dragi kmalu po rojstvu dojame, da se da v troje lepo, da ne bo on komplikator, hihi. Hvala za opisan trip:) Kaksne fotke pokrajin in mest, pliiiiz!!

Ovčka in Wessna: želim vama dobro počutje čimprej.. Sem na istem, že cel teden se mi vleče nek zoprn prehlad, grlo sem si olajšala s tistim že omenjenim pripravkom iz cimeta in medu (deluje!!), nos, glava in splošno počutje pa počasi, s počitkom.. Danes mi je zdr.sestra svetovala, da raje ne Lekadolov, čeprav po drugi strani Pušenjak pravi, da jih lahko do 5 na dan.. Jaz sem v celi nosečnosti 2 lekadola, ostalo so pa nature zadeve.. Vsak dan, bolana ali ne, veliko c vitamina, sadje, med, malo cimeta, čaji .. AJA, da ne pozabim, zelenjavne juhe so najboljše! Uh, sem smart ass.user posted image

Ovčka: kateri voziček si kupila?? Jaaaa, se tok veselim sprehodov aprila/maja.... Luštn bo! Drugač pa sem se danes v lekarni tehtala.. user posted image , aaaah who cares!

Aaaaa meni je začel dogajat, in me je vse začel neskončno zanimat, previjalna, voziček, posteljica, miljon stvari..
Ko smo ravno pri tem: kako je s previjalno, je verjetno najboljše, da je blizu kopalnice, če že ne more biti v kopalnici? predvidevam da vodo rabiš imeti kar najbilžje možno? Kaj pa če nimaš prostora??

Srečkica: upam da si fajn, oz boljše in da pomaga malo dejstvo, da bo kmalu v tvoje življenje prišlo eno majhno dete... Pa hvala za sprotno obveščanje glede Enkratne! Nam veliko pomeni. Lepo lepo lepo jo pozdravi, mislimo nanjo!

Pa še vse ostale: Vsak dan v januarju aprilčica ali več aprilčic prehaja v 3. tromesečje!! Če bi lahko, bi vrgla za vsak dan kakšno raketo, zdaj pa si samo vizualizirajte ognjemet, to je od mene za vas! Aja, štejem pa jaz prehod v tromesečje tako, da od PDP odštejem 3 mesece, da se ne zajebavamo s tedni.
Papa
vaša veverca. (Hihi se glih bašem s čokolado z lešniki user posted image )

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
6.1.2011 18:00:18   
tesko
Enkratna, bravo, bravo, bravo Leonu in vama za pozitivno naravnanost, ki jo Leon zihr čuti. V zadnjem sms še mal humorja, to je najbolje pa najtežje v zapletenih življenjskih situacijah, to znajo samo veličine user posted image

Srečkica, tud jaz upam, da si vsak dan bolje, predvsem pa tvoj..predobro vem, kako je, pred letom mi je umrl oči (ista zahrbtna bolezen, mi še ni jasno, da niso našli zdravila..mislm, na Luno smo pršli, ne vem kaj vse odkrijejo, tlele pa..ne vem, ti zdravniški zaslužkarski lobiji...) in kadar pridejo neznosni trenutki, me edino gomazeča kepica v trebuhu lahko mal potolaži.. upam, da se dragi drži, moški so bl tih, boli jih pa enak al pa kasnej še bolj, ker najprej potlačijo..sem vidla pri bratu. Božajta en drugega, velik večja uteha kot besede. 

'Ta Bolehne', sem na istem. Že 2x sem mogla antibiotike jemat, odkar sem noseča, prej pa ne pomnim kdaj nazadnje. Sem mislila, da si z nosečnostjo bolj odporen, pa je glih obratn, vsaj pr men. Sem probala brez, pa vse domače recnije, pa je šlo sam nizbrdouser posted image
pa pa

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
6.1.2011 18:54:59   
wessna
vevercav aaaaaaaaaaaaaa..daj mi malo te tvoje čokolade..

ma lih danes se mi lušta ko je vse zaprto..da pa kupim karto za vlak pa se na črpalko pelam pa moram tud bit adijo..pa pečen sladoled bi  jedla iz kitajske, ma ko zakleto ga tle nimajo user posted image

cuker pada, pada, pada vedno globje..moji luštii pa rastejo..grrrrrrrrrr

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
6.1.2011 18:58:28   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

Ovčka: kateri voziček si kupila?? Jaaaa, se tok veselim sprehodov aprila/maja.... Luštn bo! Drugač pa sem se danes v lekarni tehtala.. user posted image , aaaah who cares!

Aaaaa meni je začel dogajat, in me je vse začel neskončno zanimat, previjalna, voziček, posteljica, miljon stvari..
Ko smo ravno pri tem: kako je s previjalno, je verjetno najboljše, da je blizu kopalnice, če že ne more biti v kopalnici? predvidevam da vodo rabiš imeti kar najbilžje možno? Kaj pa če nimaš prostora??

Smo naročili kar Viperja od Lux4kids - zelenega s krogci.... kolikor sem pregledala ponudbo na netu, dobiš največ in zelo funkcionalen voziček, pa še lupinica je že zraven - 400 EUR.

Mi previjalne ne bomo imeli zaradi prostorske stiske v spalnici, ampak bomo dali naredit tako desko, ki se naštima na posteljico, pa noter tisto peno za previjanje... in jo bom lahko prestavila na pralni stroj v kopalnici ali pa na posteljico.... Pri tamali sem si jaz ponavadi vodo (za umit ritko in podobno) prinesla kar v eni skledici  - ni bilo nikoli problema.

Saj ovce tudi jejo čokolado z lešniki user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
6.1.2011 19:00:17   
wessna
ekola punce, ena je enrat na začetku omenila baby einstein dvd-je.. js downloadam 23 teh dvd - jev..tko da če katera hoče, pa ma usb, ker moj mali laptop nima vratc za cd- je, naj javi..seznam lahko pošljem tud na zs..

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
6.1.2011 19:22:41   
Peli
Me veseli da je naša enkratna taka pozitivka user posted image , kar tako naprej!

wessna - napiš naslov ti pošljem čokolado, mam še Miklavževo zalogo, k me vodi v skušnjavo user posted image .

Jest mam pa vedno bolj občutek da je tole moje kihanje, smrkanje, zamašen nos, posledica alergije, saj imam obraz čist rdeč-flekast, bom že potrpela še te dobre tri mesece brez zdravil.

Previjalno imam jest v spalnici, ker v kopalnici ni prostora, po kopanju sm otroke vedno zavijala v brisače - kopalne plaščke in nosila, tja da smo se napravl. Mam pa kr ornk previjalno, tako s tremi ogromnimi predali, v katerih imam lahko vse nujno od kozmetike do cunj pri roki. S kozmetiko jest tud ne mislm pretiravat, trdo milo, hladilno mazilo, Praška pasta, pa fiziološka, mogoče kakšno mandljevo olje. Za rito čistit bom uporabljala kar une večje vatirane blazinice in toplo vodo, seveda pa za potepanje tud mokre robčke.
Me je pa zadnjič presenetila zdravnica na Jesenicah, ko mi je čist prepovedala uporabo olja za otroško kožo (sin ma atopijski dermatitis), je rekla da olje zapira pore. Čisto nasprotje moje patronažne ki mi je svetovala kopeli z oljem...user posted image Potem pa bod pametnuser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
6.1.2011 19:29:09   
womanpolice
Živjo, punce!

Srečkica - hvala ker sporočaš stanje iz LJ porodnišnice od Enkratne in Leona. Zelo sem bila vesela tvoje današnje novice in veseli me, da ve, da smo vse aprilčice v njenih mislih in tudi stare soborke iz umetne oploditve, katerim sem sporočila za Leona.

Wessna - kakšen je to dvd? O čem?

Kaj se mi je danes zgodilo? TO NE MOREŠ VERJET!!!!!!!!!! Šla sva po nakupih - hrano, čistila in sva kupila tudi mačjo hrano v Lidlu, kjer kupujeva tiste vrečkice, ki so štiri pakirane v eni vrečki. Vedno si jih nato zložim ven iz teh vrečkih v škatlo, kar sem storila tudi danes. Pri eni vrečki pa sem v notranjosti vonjala vonj po urinu, kar se mi je zdelo nemogoče, saj so te štiri vrečkice zapakirane v eno vrečko, vendar tudi vse štiri vrečkice so imele vonj kot bi se vohal urin. Takoj sem vse oprala pod vodo. Moj je rekel, da nemogoče, da bi urin prišel v notranjost, saj to v proizvodnji pakirajo v eno vrečko, ki je zapakirana in kako bi urin tja noter prišel. Men tud ni jasn. Lahko pa da je blo kaj drugega... Ne vem, ampak mene je mal panika zagrabla - da kaj pa če je bil mačji urin... (toksoplazmoza.... - sem še vedno negativna na tokso in res se ne bi rada okužila - sploh pa ne zdajle v tem obdobju). To ne moreš verjet kaj vse se ti ne zgodi....

Neposredna povezava do sporočila: 4292
6.1.2011 19:31:33   
womanpolice
Gledam svoj tiker od Lippy... še 98 dni... in še 2 dni pa bomo dopolnili polnih 26 tednov. Naj gre lepo naprej, zdravo in da bo vse ok. To želim tudi vsaki izmed vas, soaprilčice.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
6.1.2011 19:36:31   
Peli
womenpolice, kaj pa veš kaj imajo tam v skladišču, preden zapakirajo, včasih bolš da ne vemo, mislm pa da če si si dobro umila roke nima kej bit.

Neposredna povezava do sporočila: 4294
6.1.2011 19:39:49   
womanpolice
Tincy90 - napisala si, da gresta v toplice jutri. A to v kakšne terme? Jst bi se full rada šla kopat, vendar ne upam v te bazene... V edini bazen, ki bi si upala, je bazen z morsko vodo, saj v bazenih s klorirano vodo je menda kr možnost okužbe s kakšnimi bakterijami... Ne vem... A si se kaj posvetovala z G?

Neposredna povezava do sporočila: 4295
6.1.2011 19:40:53   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

womenpolice, kaj pa veš kaj imajo tam v skladišču, preden zapakirajo, včasih bolš da ne vemo, mislm pa da če si si dobro umila roke nima kej bit.

ja, v skladišču že, ampak ni mi  jasno kako bi v notranjost proizvodno zapakirane vrečke, v kateri so 4 vrečkice mačje hrane, prišel urin. To mi ni jasno. Sem si pa roke umila najprej s cetom, potem pa še s tekočim milom.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
6.1.2011 19:57:54   
Peli
Jest mal spremljam Pušenjaka pa nič ne odsvetuje kopanja v bazenih, baje niti ni nevarnosti pregretja.
Jest sm vprejšnih nosečnostih kupila tiste zaščitne tampone za v bazen, zdej pa nič, in sm se prejšnji teden kopala pa je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 4297
6.1.2011 20:11:51   
wessna
peli drug teden pridem s košaro pobrat čokolado user posted image bom js ta dobri možuser posted image

womanpolice evo tu je en primer Baby Einstein: Beethoven: Symphony of Fun (2002) - http://www.imdb.com/title/tt0446282/

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
6.1.2011 20:26:37   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Me je pa zadnjič presenetila zdravnica na Jesenicah, ko mi je čist prepovedala uporabo olja za otroško kožo (sin ma atopijski dermatitis), je rekla da olje zapira pore. Čisto nasprotje moje patronažne ki mi je svetovala kopeli z oljem...user posted image Potem pa bod pametnuser posted image

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj.... sem tudi jaz na stara leta dobila atopijski dermatitis.... prav olje (npr. olivno) ni dobro za kožo, ampak tiste lekarniške kremice z oljem in oljne kopeli - jaz sem imela (dokler ni rok trajanja potekel) Linola mazilo in kopel.... se pol kar drsaš v kadi, ker je tolk spolzka voda user posted image . Drugače pa zadevo mirim na obrazu z tea tree kremo od Justa, pa eno fajn tekoče milo kupujem že par let v Italiji - Dermogella z zelo nizkim PH-jem in imam kar v redu kožo, če pa je hudo pa pomaga edino Elocom.

Womanpolice - a si prijavla user posted image  na šnelkurs?

Baje da kopanje v bazenih odsvetujejo samo zaradi možnih infekcij in ne tolk zaradi pregrevanja.... Jaz bom lepo počakala poletje in morje user posted image .... me bazeni prav nič ne mikajo (tudi ko nisem noseča)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
6.1.2011 21:13:16   
Rižkoo
Oooo šit... , pa jst nism normalnaaaaaaa!!!
Men je zdej kapnl..., zdej sm šla nazaj brat!!
Kaj!!!! Enkratna!!!!!!! Leon!!!!!! Pa ta mali dojenček je že na svetu tem al kaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PROSIM... z enkratno se poznava že dlje časa prek RR. Tista ki ma njeno cifro, PROSIM na jo vpraša, če jo lahko dobim!!! Lepo prosim.

Kje je post..., da je Leon prišel?? Brskam, ne najdem... Povejte kej več... ooo jooooj.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......