VevercaV
|
Enkratna in Leon vauuuu kako je to res najlepše slišat!! Mi je kar odleglo, še takih novic, pliiiiiiiiz! Pajčica cool slišat, da se da lepo na izi in da ste užival, prav fajn! Ja, tudi jaz sem pristaš nekompliciranja in upam, da še moj dragi kmalu po rojstvu dojame, da se da v troje lepo, da ne bo on komplikator, hihi. Hvala za opisan trip:) Kaksne fotke pokrajin in mest, pliiiiz!! Ovčka in Wessna: želim vama dobro počutje čimprej.. Sem na istem, že cel teden se mi vleče nek zoprn prehlad, grlo sem si olajšala s tistim že omenjenim pripravkom iz cimeta in medu (deluje!!), nos, glava in splošno počutje pa počasi, s počitkom.. Danes mi je zdr.sestra svetovala, da raje ne Lekadolov, čeprav po drugi strani Pušenjak pravi, da jih lahko do 5 na dan.. Jaz sem v celi nosečnosti 2 lekadola, ostalo so pa nature zadeve.. Vsak dan, bolana ali ne, veliko c vitamina, sadje, med, malo cimeta, čaji .. AJA, da ne pozabim, zelenjavne juhe so najboljše! Uh, sem smart ass. Ovčka: kateri voziček si kupila?? Jaaaa, se tok veselim sprehodov aprila/maja.... Luštn bo! Drugač pa sem se danes v lekarni tehtala.. , aaaah who cares! Aaaaa meni je začel dogajat, in me je vse začel neskončno zanimat, previjalna, voziček, posteljica, miljon stvari.. Ko smo ravno pri tem: kako je s previjalno, je verjetno najboljše, da je blizu kopalnice, če že ne more biti v kopalnici? predvidevam da vodo rabiš imeti kar najbilžje možno? Kaj pa če nimaš prostora?? Srečkica: upam da si fajn, oz boljše in da pomaga malo dejstvo, da bo kmalu v tvoje življenje prišlo eno majhno dete... Pa hvala za sprotno obveščanje glede Enkratne! Nam veliko pomeni. Lepo lepo lepo jo pozdravi, mislimo nanjo! Pa še vse ostale: Vsak dan v januarju aprilčica ali več aprilčic prehaja v 3. tromesečje!! Če bi lahko, bi vrgla za vsak dan kakšno raketo, zdaj pa si samo vizualizirajte ognjemet, to je od mene za vas! Aja, štejem pa jaz prehod v tromesečje tako, da od PDP odštejem 3 mesece, da se ne zajebavamo s tedni. Papa vaša veverca. (Hihi se glih bašem s čokolado z lešniki )
|