|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
30.12.2010 19:06:31   
Tincy90
Maa deeeeeeeeeeej, napišm tko kul post pol pa tist pof**** sorry!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napišm kasnej, ko se ohladim.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.12.2010 19:16:15   
Tincy90
Ajde, jovo na novo.user posted image

Heej moje sonosečke! (sm napisala najpre sonočkeuser posted image dobr d sm vidla d sm zdj popravla, kaj me mede dansuser posted image )

Najprej, sm vam fouš k ste se dobile na tosrtici in pa šopinguuuuuuuuu!user posted image user posted image sj ne, sj prov d ste uživale in zapravljale za naše male sončke.user posted image

Js sm mela dans običn pregled, poslušala je sm srčka od tamalga pa zmerla pritisk pa itak kile, blaah, sm šla gor +2,5kg in mam filing d če bo šlo tko naprej bom res v klubu100!user posted image bravo js, ja bom pa pač fat mama, čeprov se tko ne počutm!user posted image aha, naslednji pregled mam 14.1. in 19.1.2011. 14. mam cukr test (jeee, njama cukr user posted image , beri: nooot!user posted image user posted image ) in pa dobila bom inekcijo kr sm Rh negativna, 19. bo pa ol pregled pri G. Baje, da bo moja G mela takrat dopust in bo pršla kr ena, no bomo vidl kako se bo nova teta obnesla, da mi ne bo kej sikala slučajn.user posted image

Jooj, pr men tamal tko razbija notr, zihr bo fuzbaler al pa rokometaš.user posted image ga skor vsak dan tko orng čutm d je joj, ampak tud prelepo.user posted image

Tolk od mene, sj veste, sm se polenila.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
30.12.2010 19:48:23   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
Danes pa mi je tamala čisto okupirala računalnik - sem komaj na svoj račun prišla. Zdaj je pa šla v kino s sošolko in njeno mamo... Še malo pa te bomo rabili Womanpolice!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
30.12.2010 20:00:57   
Dajica
Ojla souser posted image !
Trenutno se pocutim napihnjena kot zoga, saj mi je prav, kaj sem pa toliko pujskov pojedla. Sva jih z mojo mami pekle in so res taki, kot na tej slikici user posted image . Mi pridno rastemo in sploh si ne predstavljam, kaksna bom cez 4 mesece, pomoje kot nosec nilski konj :))user posted image Brce kar redno cutim, se najbolj zvecer, ko se ulezem v posteljo. Ze res komaj cakam, da bom ostala doma, se dobra 2 meseca, potem pa dopust, porodniska in dan D! :)
Se nekaj za tiste, katerim napise We are sorry, ko hocete oddati post. Samo na miski kliknite desni gumb in cisto zgoraj bo pisalo nazaj. Kliknite na nazaj in se vam povrne vse prej napisano. Skopirajte napisan tekst in ga na novo prilepite in posljite. Ne bom vam prikazalo smajlijev, bo pa ves tekst. Ampak ga je potrebno skopirati in na novo poslat, ker tega vam ne bo poslalo. No, upam, da sem vam kaj pomagala in da ne boste vec tako jezne, ko se vam bo to zgodilo. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.12.2010 20:28:19   
rolkica
Dajica: super, hvala za info!!user posted image

ovčka: jaz že imam tvojo telefonsko, mi jo je dala Klaramay, tko da te jutri pokličem pa se zmeniva kdaj bi ti ustrezalo da uletim mimo Domžaluser posted image Pa hvalaaa,zlatka si!!!

Nosečke drage, moram vam povedat..., prišla sem domov in na mizi 2 rdeči vrtnici in masaža za nosečke in pedikura- za drugo obletnico. IIIIiiiiiIIIIuser posted image
To bo pa pasalo...komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
30.12.2010 21:26:32   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

enkratna: sej vem, da sm fejst baba, ampak zasluge za tisto stran ima ajtak (ki mi je zdej dolna pijačo, ker sem ji prepustila slavo user posted image user posted image user posted image   ti pa zdaj pridno počivaj s knjigami v naročju (al pa na trebuhu, da bo še mali učen user posted image ), pa ko boš mela kaj časa, le pridi še kaj k nam!

Samo povej kdaj in kje, SEM ZA!!

sreckica & ajtak, DA SI NAUTA VIDVE KEJ NAREDLE! user posted image user posted image user posted image
Pijačo sem jst dolžna obema, ker sem vama naredila krivico user posted image user posted image user posted image (ne vem, kateri naj se prej začnem opravičevati user posted image )

Ovčka11, viš'ga no - če bi se včeraj prikazala v BTC, bi ti imela 3 tortice v dobrem, jaz pa AS prav tako doma. Moram drugič z vami prej deliti svoje namere user posted image Hm, ko smo že pri tem... a ma katera 14-dnevne počitnice nekje na kristalno-turkiznem morju za posodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
30.12.2010 21:40:54   
Tincy90
Rolkica kako slikco pa maš to?user posted image nekam hecno mi deluje.user posted image

Js sm tud dobila od dragega darilni bon za pedikuro z masažo stopal, masažo in neko kleopatrino kopel, no oboje je za 2, ker gre itak še moj z mano, greva pa drug tedn v četrtek in že komi čakaaam!user posted image dobila sm ga pa za RD.

Kaj bomo eni užival ane rolkica?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.12.2010 21:44:43   
sreckica
ajtak kaj praviš, vzamemo enkratno s sabo na drink v januarju? user posted image user posted image js mislim, da je kr spodobno dekle no... user posted image user posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.12.2010 22:01:23   
KlaraMay
Naslednje LJ srečanje: 17.01.2011 user posted image &user posted image , ko bo wesna ponovno v Sloveniji in bo vedla ali nosi user posted image ali user posted image in sigurno bodo razprodaje že takrat, a ne?

A je katera za??? user posted image user posted image user posted image

Jst morm nabavt še voziček, lupinico, postlco, previjalno, vse pripomočke in prve igračke, posteljnino, ležalnik/počivalnik, igralno podlago, vrtiljak za nad posteljico, flaške, ... uh vse bi imela, tud če ne bomo rabili user posted image ... nič še nimava razen nekaj kosov oblakic. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
31.12.2010 8:02:30   
rolkica
Tinchy90: a ni cute slikica noooo, 2 muci ki se lupčkatauser posted image To slikco sem izbrala za obletnicouser posted image
Ja super se bomo razvajale!! Js sm šla(v času nosečnosti) do zdej na 1 masažo in je ful pasala...edino kar je slabo je to, da mi je že zdaj žal da tko hitro mine 1 urcauser posted image

KlaraMay: js sm za srečanje!!

Vse:od prijatelce bom dobila zibko, posteljico že imam. Rabim še počivalnik al ne?user posted image
K pol pride še uno za na tla, tista pisana blazinica, ko otroček spodaj leži in gleda v ene figurice nad glavo...pa ne vem če bi še počivalnik kupovala?!

No zdaj pa pridno v službo, danes končamo ŽE ob 14huser posted image

Pridne bodite vse in želim vam krasno praznovanje novega leta. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
31.12.2010 8:51:28   
ajtak
JUTRO user posted image

ajtak kaj praviš, vzamemo enkratno s sabo na drink v januarju? user posted image user posted image js mislim, da je kr spodobno dekle no... user posted image user posted image  

ITAK (če pa ni tok kul jo bova že urihtale, če je pa preveč spodobna pa mal pokvarle user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: rolkica
Vse:od prijatelce bom dobila zibko, posteljico že imam. Rabim še počivalnik al ne?user posted image
K pol pride še uno za na tla, tista pisana blazinica, ko otroček spodaj leži in gleda v ene figurice nad glavo...pa ne vem če bi še počivalnik kupovala?!

Men je od tega kar si naštela bil ležalnik bolj uporaben, una podloga pa neuporabna user posted image .
Pa naj razložim...
Takrat smo bili še pr njegovih v hiši in je bilo full hladno po tleh, tako da je mogu bit obvezno dvignjen in če sem kuhala ali kaj delala je bil v ležalniku.
Ta igralni center sem pa kupla en full lep in njemu totalno nezanimiv. Takrat namreč še nisem veela da mora bit za dojenčke vse full pisano.
Če bi danes kupovala bi kupila veliko ariex blazino in kak igralni lok, kamor lahko potem še sam poljubno obešaš igrače. Pa ležalnik bi tudi imela čeprav sem sedaj v bloku, pa še rodile bomo aprila... Mi je bilo všeč, da je bil tam "na varnem" tudi ko sm šla recimo na wc al pa poštarju odpret...
Zdaj pa bo tudi orala vedet, da je sin ne pohodi, če ravno lulam user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
31.12.2010 10:24:38   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

ovčka: jaz že imam tvojo telefonsko, mi jo je dala Klaramay, tko da te jutri pokličem pa se zmeniva kdaj bi ti ustrezalo da uletim mimo Domžaluser posted image Pa hvalaaa,zlatka si!!!

Ti kar pokliči in pridi spotoma, ko boš šla iz službe iskat... ni panike!

Enkratna - žal počitnic ni na zalogi.... Že ena tortica in vroča čokolada je bilo preveč cukra, si ne predstavljam, da bi kar 3 pojedla user posted image  (verjetno, da mi potem cukr test ne bi ušeluser posted image )

Tudi jaz sem za še eno tortico januarja!

Mi smo pri tamali preživeli brez počivalnika in igralne podlage. Je imela en igralni lok in sem gor vsake toliko obesila druge igračke, ropotulje - drugače smo jo imeli kar na eni malo debelejšo odeji na tleh - itak se je že pri 6 mesecih plazila vse povsod

Tokrat sem dobila od sodelavke ležalnik in bomo videli, kako se bo obnesel... Voziček pa bomo naročili takoj po praznikih in bo v 3 tednih pri nas. Posteljico s posteljnino vred dobimo nekje februarja (je vse še od naše tamale) - upam, da je še vedno stabilna in stoji pokonci.

Tokrat ne bom toliko koplicirala in nabavljala na zalogo.... kar bomo res rabili, bomo nabavili kasneje. Sem imela pri tamali prištimanih komplet flašk - tamala pa ni nikoli hotela piti iz njih (od mene je prešaltala na magični lonček oz. navaden lonček). Posledično je bil tudi sterilizator čisto brez veze, ker tiste drobnarije bi lahko tudi prekuhala v loncu...

Včeraj je bil med pošto katalog od Leclerca -  imajo takoj po novem letu za 50% znižane pajace in podobne lušne zadevice - se splača iti pogledat.

Rolkica - lepo praznujta obletnico! Zelo lepo darilo! Kako pa mu je bilo tvoje všeč? No, moje darilo je bilo pa združeno za božička, dedka mraza in obletnico skupaj (drugače tudi danes - ja no, kako že gre tista pesem.... Silvesterski poljub...) in je bilo res tisto, kar sem si želela.... en čisto preprost prtsanček z enim drobcenim diamantkom user posted image  (pa ne vprašat kakšno paniko je zganjal, ko je šel darilo kupovat user posted image  in je iskal po predalih mojo zlatnino, da bi imel mero za moje prste user posted image )

Dolžna sem še št. od šole za starše v LJ porodnišnici - 01-522 60 48 med 12. in 15. uro

Tečaj za bodoče očete traja dve uri in pol. Obisk omogoči očetom prisotnost pri porodu. Predavanje je ob 18.15 v predavalnici Šole za starše (lesena baraka) zraven stare porodnišnice

Datumi: 10. ali 24. januar, 14. februar, 7. ali 21. marec - naše drage je potrebno prej naročiti (tle sicer piše, da 1 mesec prej - jaz sem mojega v začetku tedna za 10. januar)

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
31.12.2010 10:42:46   
lo25
Drage moje souser posted image  prav lepo pozdravljene! Saj vas pridno berem, za pisat pa sem bolj lena. user posted image  Vidim da bojo same punčke. Mi čakamo še enega fanta, hvala bogu bosta imela veliko izbiro. user posted image  Ja, pa tudi cunjice bom še dobila, vidim. Zaenkrat nisem še nič kupovala, imam vse še od prvega, kar bo potrebno pa bom že dokupila. V torek sem imela redni pregled in je vse ok. Naš fantiček še ni zamenjal spola. user posted image  Me je pa potem v sredo klicala sestra da so dobili izvide krvi in da je katastrofa, ter naj pridem čimprej po recept za železo. Sem malo preverila na netu, pa sploh ni take panike. Malo pršutka, jetrc, suhih marelic, terančka in bo. user posted image  Danes sem še v službi, hvala bogu samo do enih, potem pa grem domov k mojima fantoma. Lepo se imejte, lepo praznujte in v srčkih voščite srečno novo leto tudi vsem svojim malim srčkom. Lepo praznujte in zdrave dojenčke vsem skupaj želim.
Pa pa!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
31.12.2010 11:07:13   
bušek33
drage aprilčice,
kljub temu, da so mi bolniško podaljšali še  v začetek januarja, me zdavje še kar baše in kar ne uspem napisati na forum. sem vesela, da ste se uspele vsaj ljubljančanke dobit in kakšno navdušenje nad šopingomuser posted image  ste me prav nasmejaleuser posted image . jaz ne upam še nič kupovat, saj imam naslednji teden redni pregled in bomo še 1x spol pokukale, če je res punca. komaj čakam!
tako, grem še malo pripravljat namaze za zvečer. mi bomo kar doma, nam je najlepše, ko smo skupajuser posted image
vsem eno lepo, srečno, zdravo 2011 in seveda, da bodo naše nosečnosti srečno potekale do konca, da pričakamo zdrave otročičke. mejte se radiuser posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
31.12.2010 11:17:24   
Tincy90
Pozdravček punce!

Evo, pša smo dočakal Silvestra.user posted image ma po pravici povedano kar nimam filinga d bo dans nov let, najbrž zto kr je blo zmer veselo oz kaka žurka pa tko naprej.user posted image no lani smo že bli doma z našo tamalo pikico in smo se cartal pa dojil.user posted image no letos bo pa isto, brez dojenja in pa z novo štručko v bušiju.user posted image moj je reku d se ga bo pa kr sam ucuriu.user posted image user posted image user posted image se mi glih zdi ja.user posted image js bi tud mal šampanjčka spila sm ne smem k mam še antibiotike od vnetja ledvic tko d je to mal šit.user posted image

Želim vam en lep večer v krogu najbližjih oz s komerkoli že boste dočakali novo leto in da bi bilo leto 2011 za vas uspešno, zdravo, nagajivo in razigrano, še posebej aprila, ko se bo začela akcija porodov.user posted image user posted image user posted image user posted image ma tko kot pr nas pravmo, srečnga pa zdravga, veselga in debeuga!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
31.12.2010 11:34:06   
sreckica
drage moje souser posted image !

Naj bo leto, ki prihaja, lepše od preteklega in slabše od sledečega! Želim vam reeees vseeeeeegaaaa lepega na pretek, najlepša darila pa pridejo (po voznem redu user posted image ) aprila!

Pa še dobra novica za leve, strelce in ovne: baje je 2011 naše leto. Pa da vidmo zdej user posted image

lepo praznujte!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
31.12.2010 11:56:16   
DeLucia
Živjo,

samo za dopolnitev seznama, da zopet pričakujemo punčko in da imam naslednji redni pregled 17.1.2011.

Lepe praznike vam želim....user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
31.12.2010 12:03:01   
sesil
Dan user posted image

očitno se vse cartaste doma s svojimi možički in ni časa za rr...user posted image . Jaz sem neki malega spekla, zdej pa čakam mojega da pride s službe, ker naj bi danes prej končal. Tamala je še v vrtcu in jo grem iskat kot ponavadi, midva pa bova imela 2 urci samo za naju, če nam bo ratalouser posted image .
Lepo preživite silvestrovo, zaželite si ...saj veste kaj in se beremo in tipkamo v letu 2011.

(odgovor članu DeLucia)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
31.12.2010 12:08:00   
Tincy90

Pa še dobra novica za leve, strelce in ovne: baje je 2011 naše leto. Pa da vidmo zdej user posted image

lepo praznujte!

Če bo to res, ti pošljem eno lepo darilce.user posted image (kr si mi to povedalauser posted image )

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
31.12.2010 12:57:10   
iskrca

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

lepo praznujte!

Če bo to res, ti pošljem eno lepo darilce.user posted image (kr si mi to povedalauser posted image )

tud jst user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
31.12.2010 13:00:04   
iskrca
Drage moje souser posted image ,
naj se vam v letu 2011 uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja! Če ne prej pa aprila sevedauser posted image user posted image

Lepo praznujte s svojimi najdražjimi, user posted image in trebuščki!

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
31.12.2010 14:43:51   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

ajtak kaj praviš, vzamemo enkratno s sabo na drink v januarju?  js mislim, da je kr spodobno dekle no...   

ITAK (če pa ni tok kul jo bova že urihtale, če je pa preveč spodobna pa mal pokvarle ).

Če bi bila spodobna, ne bi bila zdej noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KlaraMay, seveda sem za tortico/shopping/čvek - jaz sem vedno za tovrstna srečanja! (razen če me zdravje ne spravi v horizontalo user posted image
Tudi pri nas še nič nimamo za tamaučka, razen enga kompletka (vrhnji body in pripadajoča kapica) ter spodnjega bodya. Komaj čakam, da se spustim s ketne in kej nabavim user posted image Bom pa prej seznam naredila, da me (preveč) ne zanese user posted image

Ovčka11, tisto s torticami je bilo mišljeno vsakič po materinski šoli user posted image

Danes sem dobila AngelSound in poslušala tamaučka. Najprej sem cel trebuh prekruzala, da sem našla tu-dum-tu-dum (vmes ujela še pretakanje po mojem črevesju, predvidevam). Ko sem ga našla na jugozahodu, pa me je hitro z dvema konkretnima brcama opozoril, da težim in se premaknil, tako da sem srček potem spet čez čas našla malo bolj severno. Sem bila pa ob tem čisto blažena in pomirjena. Sam nej brca, mami bo vse prenesla, sam nej brca fejst! user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
31.12.2010 16:26:54   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Danes sem dobila AngelSound in poslušala tamaučka. Najprej sem cel trebuh prekruzala, da sem našla tu-dum-tu-dum (vmes ujela še pretakanje po mojem črevesju, predvidevam). Ko sem ga našla na jugozahodu, pa me je hitro z dvema konkretnima brcama opozoril, da težim in se premaknil, tako da sem srček potem spet čez čas našla malo bolj severno. Sem bila pa ob tem čisto blažena in pomirjena. Sam nej brca, mami bo vse prenesla, sam nej brca fejst! user posted image user posted image

Če bi bil tole facebook bi kliknla "všeč mi je" user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
31.12.2010 16:30:51   
ajtak
user posted image

ajtak z družino user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
31.12.2010 17:33:51   
wessna
večer souser posted image

najprej vam želim prelep prestop v novo leto s svojimi najbližjimi. če bo katera v centru me naj pocukauser posted image  moja cifra je še zmer na forumu..

srečanje za 17 se strinjam, bom podaljšala prost dan. pa se v torek vrnila delat..ampak da mi držite pesti, da zvemo spoluser posted image  dragemu sem cunjice pokazala, sem mislila da se bo stopil..oooh.. mam občutek, da ko se je končno počasi začel zavedat, da bova imela bebico da se je spremenil..pogled ma čist drug, kot me - nosečniškiuser posted image

naslednje leto bo tudi zame posebno, saj je moje leto - leto zajca..pa še bebe naše bodo zajčice - zajčki..

se beremo ko ponovno pridem do netauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......