|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
29.12.2010 20:28:58   
rolkica
srečkica: moje iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
29.12.2010 20:31:25   
sreckica
rolkica hvala!

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
29.12.2010 20:32:10   
rolkica
Danes je bilo v City parku prav lepo in škoda za vse ki se niste mogle pridružit..bomo pa organizirale še kakšno srečanje in upam da nas bo še večuser posted image

Hvala vsem za super družbo!!user posted image
Mojemu so cunjice všeč, ima pa pomisleke ker sem vse bolj za punčke kupilauser posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
29.12.2010 21:08:40   
ovčka11
Sreckica - moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam za prijetno družbo, definitivno se še dobimo na kakšni čokolani tortici s čokolado in vročo čokolado za povrh user posted image . Jaz tudi dihat ne morem - malo preveč cukra (še dobro, da me na cukr test niso poslali).

Ja, lepe cunjice... komaj čakam, da jih bo naša user posted image  sprobala spomladi. Pa polovica naših user posted image  bo isto oblečenih user posted image .

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
29.12.2010 21:11:46   
iskrca
srečkica iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Naj vam misel na sončka, ki raste v tvojem trebušču da moč za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
29.12.2010 21:14:23   
iskrca
se prav v H&M v Lj se ne splača več iti, cunjic št.56, 62 ni več za dobit, ker je bil danes naval aprilčic na cunjiceuser posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
29.12.2010 21:22:02   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

se prav v H&M v Lj se ne splača več iti, cunjic št.56, 62 ni več za dobit, ker je bil danes naval aprilčic na cunjiceuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da je nekaj za fantke ostalo... smo vse nabavljale v roza barvi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
29.12.2010 23:44:07   
wessna
srečkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce
s klaromay še nisva imeli dovolj, sva šli še 1x v šopinguser posted image user posted image bo treba kmalu spet it, po možnosti ko zvem spol, bom lažje zapravljalauser posted image

klaramay kako je blo na kuhančku?
da me ne bo rolkica za ušesa: LAHKO NOOOOOČ user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.12.2010 8:26:12   
ajtak
Dobro jutro!!

Bejbe kako sem vam fouš, za shooping, tortico, čvek, vse po vrsti!!

Upam, da ste kako fotko nardile, da se mal spoznamo user posted image .

Danes je končno napočil dan ko imam težko pričakovano morfologijo... Držte pesti ob 10h, da bojo nogice narazen user posted image .

Zdej pa še mulčka v varstvo peljem, je reku, da nebi šel k zdravnici dojenčka gledat user posted image , no pa sej mogoče je pa še malo majhen (3l).

Srečkica, moje iskreno sožalje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.12.2010 9:19:21   
KlaraMay
jutro...

Sele zdajle se javljam, saj smo pozno prišli domov. Pričakovala sem še bolj okrašeno LJ. V bistvu je podobno kot lanskoleto, le veliko veliko več stojnic,ki pa so bile ob našem prihodu seveda že zaprte.

Na 1mettingu je bilo seveda super. Je nujno treba ponovit in še ostale morte pridt!!!! Slikic pa nismo delale...huh zakaj smo pozabile na to? Še za gsm cifre smo se šele na koncu spomnile.

Ja jst in wessna sva šle še en krog po cityju. Wessna upam,da 17.izveš a bo dete lulalo stoje ali sede, pa da gremo še enkrat. Midve sva ugotovile, da sva sosedi. Trenutno 150m narazn, potem do 3.1.pa kakšnih 300m, pol pa upam, da najdeta kakšno super grezdece s fantom, da bomo skupaj vozičkal po LJ.

Mariborčice z okolico, kdaj boste pa ve organizirLe metting? midva z mojim planirava v Mb. On gre ene smučke gledat, jst pa lux4kids voziček, čeprav sm se odločla za quinny buzza 2011.

ok sibam se zrihtat za službo, sm mal "zaspala".

KlaraMay - Srečna Aprilčica 2011 in Aprilčica 2012 :-)
http://forum.bucibuci.com (pridi pogledat !!!!!)

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.12.2010 10:06:30   
enkratna
drage souser posted image , predvsem včerajšnje šopingašice!

Tako žal mi je, da se vam nisem mogla včeraj pridružiti. Tako sem se veselila, saj sem svoj išijas uspela ukrotiti z obiskom tajske masaže za nosečnice (in dobesedno normalno shodila po tem enem obisku!), pa me je podrlo. Včeraj zjutraj boleč trebuh, zjutraj rahlo krvava sled na hlačkah - in glede na to, da (podobno kot Maya80) našega tamaučka praktično ne čutim zadnje 14 dni, sem cel dan samo preležala user posted image Pa ščitnica mi spet ne dela OK. A pozor: iz porodnišnice so mi poslali le izvide, ne bev ne mev glede terapije ali česarkoli. In sem tako v petek končala z nujno napotnico svoje splošne zdravnice pri tirologu, ki mi je jasno povečal odmerek (počutila sem se res obupno zadnjih 14 dni) in naročil kontrolo čez 6 tednov. Sem prav jezna no - toliko obljub, da mi bo letanje prihranjeno, potem pa ždim 1,5 ure v radioaktivnem območju... eh....

No, in tako sem popustila v dveh stvareh, pri katerih sem že pred časom rekla da "jaz pa ne!" user posted image 18.1.2011 imam 3D/4D UZ pri dr. Pušenjaku (ne morem preboleti nekaj-sekundne-morfologije, kjer tudi teže nisem izvedela), in včeraj zvečer naročila sem angel-sound domov, preko tiste spletne štacunce. Danes so me prijazno poklicali, da gre na pot s pošto in da dobim paketek že jutri, pa kako sem izvedela za njih. Pa sem sreckico zatožila, da je bila ona kriva. Ne vem, ali bo zaradi tega dobila kak % popusta naslednjič user posted image

NP imam pa 10.1.2011.

Na forumu me pa res dolgo spet ni bilo - malo zaradi študija malo pa tega, da ima user posted image kolektivni dopust od prejšnjega petka, in sem se čisto odklopila od vsega ostalega (RR, MON, FB...). Ne bom obljubljala, da se poboljšam glede obiskovanja, ker imam sredi februarja spet 2 predmeta na faksu istočasno, 14.1. pa najtežji izpit na faksu (tistega 5.1. bom zmazala z levo roko).

Zdaj pa dovolj jamranja!

Drage moje, upam, da ste lepo preživele božični večer tiste, ki praznujete in da vam ti dnevi minevajo lepo. Vem, da smo vse pisale enako pismo Dedku Mrazu (Božičku) in naročile aprilske zdrave in živahne paketke in edino prav je, da se naše srčne želje uresničijo user posted image Želim vam vse lepo ter bodite srečne!

sreckica, tebi pa en gromozanski objem v teh trenutkih user posted image . Nikoli nismo pripravljeni na takšne izgube user posted image . Si v podobni situaciji kot jaz 2 leti nazaj, ko sem jaz ravno zanosila z IVF, tast je pa takorekoč čez noč umrl. Takrat sem mu na grobu rekla, da je edini opravičljivi razlog za njegov ta, da je naredil prostor tistemu, ki sem ga nosila pod srčkom....

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.12.2010 10:32:28   
wessna
hellow souser posted image

evo mene, sem prišla domov..sem se zjutraj sprehodila do city parka na kavo pa še pol nazaj..zdaj pa počitek..

zdaj se pa moram vsak dan pogovorit s temle mojim user posted image da se lepo naštima, pa da nogice narazen, da bom mu pol lahko cotike kuplauser posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.12.2010 10:46:49   
womanpolice
Jutro punce...

Ja, dolgo sem spala oz. sva spali... :-D kar do desetih in tamala še kar ajča, pa sem se pomirila z AS, ki je res zlata vreden.

Punce (ROlkica, Ovčka, Klara May, Wessna) res sem vesela, da smo se spoznale - škoda le, da sem imela tko malo časa. Če bi bil moj avto usposobljen, bi šla s svojim avtom v LJ in bi še lahko kakšno rekle tak pa sem bila čist odvisna od mojega... In tudi tisti sprehod po stari LJ sva že odlašala vsako leto odkar sva skupaj tako da sva se odločila za včeraj, da končno greva pogledat. V glavnem... Zelo mi je bil všeč skupinski shopping in upam, da ga kdaj še ponovimo. Smo pa bile kr ena takšna mala "senzacija" - 5 nosečk z bušijih na kupu.... Sploh, ko smo prišle v Rustiko, so nas gledali kot da bi padle z Marsa user posted image ... Super je blo in res ste enkratne punce. Vse polne energije, vse izžarevate tisti posebni čar z obraza (t.i.nosečniški sij) :-D  Upam, da bomo res februarja al pa v začetku marca še enkrat organizirale srečanje, takrat pa zagotovo uletim s svojim avtom user posted image , da bomo lahko poklepetale...
Ja, shopping je bil kr mal "smešen", ko smo nabirale enake kose oblačil (ja, mene je še premamila ena oblekca, ki je prej sploh nism videla, in pa še en pajacek) in že imele v glavah slikico naših princesk enako oblečenih na srečanju z vozički :-D... to bi bilo smešno ja... Po mojem folku ne bi blo nič jasno :-D 
Wessna, upam, da tudi ti kmalu izveš za spol, da se boš pridružila nakupovanju - 4 smo včeraj kupovale v roza in mogoče si se nalezla in boš tudi ti nakupovala v roza :-D... no, karkoli bo, samo da bo zdravo ane.

SREČKICA.. Zelo mi je žal ob vaši izgubi.

ENKRATNA... Če se ne motim si ti bila tud na forumu ICSI/IVF - se mi zdi, da se te od tam spomnim. Saj si bla na umetni zdaj ane...?

Lep dan punce vam želim!

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.12.2010 11:00:26   
enkratna
WP, res sem bila na forumu ICS/IVF (ne spomnim se točno, na katerem), 2008-ega.

Tokrat pa... v drugem ciklusu plusek. Z novim partnerjem. Je bil hec, ko sem mu rekla "veš, pri meni to ne gre tako hitro"... potem pa že drugi mesec user posted image , meni pa nič jasno user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.12.2010 11:07:38   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

WP, res sem bila na forumu ICS/IVF (ne spomnim se točno, na katerem), 2008-ega.

Tokrat pa... v drugem ciklusu plusek. Z novim partnerjem. Je bil hec, ko sem mu rekla "veš, pri meni to ne gre tako hitro"... potem pa že drugi mesec user posted image , meni pa nič jasno user posted image

Ja, ker se te spomnim - sva bili v istem času leta 2008, vendar je pri nam bilo uspešno šele letos poleti... Ja, super, da zdaj ni blo treba na IVF... In kako si?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.12.2010 11:45:24   
rolkica
hei hei, ekola se še jaz malo oglasim iz službe. V bistvu ne delam nič, oz. pečem dvdje(za playstation-singstar, se bomo šli karaoke za NY:)
Mi je naš informatik dovolil da si zloadam program za pečenje, a ga moram še danes izbrisat, da ne bo pol on kaj krivuser posted image
womanpolice: res škoda ker si nas tako hitro zapustila, dejmo se dobit enkrat marca ko bomo vse na bolniški-enkrat zjutraj na eni super dolgi kavi in nakupovanju še zadnjih potrebščin za naše tamaleuser posted image

zakaj nobena danes ne piše o hrani in kuhanju??imamo v menzi mesne kroglice in pire krompir-končno nekaj finegauser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.12.2010 12:02:39   
wessna
ekola..današnje kosilo..TOFFIFEuser posted image user posted image

ne morem dihat,kok sem se nažrla.. verjetno bom si danes kak kebap nabavla..kasnej, ko se z dragim dobim..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.12.2010 12:48:49   
ovčka11
Ojla...

Kosilo? Midve s tamalo sva se lihkar klementin najedli... kosilo pa malo kasneje... verjetno hrenavke in popečena polenta, pa  kakšna solatka zraven. Se mi ne da packat okoli štedilnika - sem se danes spravla en čokoladni user posted image  biskvit delat po nekem kuharskem receptu (novem). Pa sem ene dve uri packala, sekljala mandlje, pa čokolado... na koncu sem provala - user posted image  full je sladek (še zame presladek). Po moje bo jutri samo za okras na mizi user posted image .

Ja, obvezno se moramo še dobit v večjem številu - takrat bo mogoče celo Wessna vedla kakšne cunjice kupovat user posted image .

Enkratna - škoda, da nisi sem napisala, da rabiš Angel sound - jaz bi ti ga komot posodla.... Pridno študiraj, počivaj in božaj bušija - vse bo OK!

Wessna in KlaraMay - a je blo kaj alkohola v vinčku? Jaz bi bila verjetno pijana že samo ob pogledu na kozarček...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.12.2010 13:01:26   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

drage deklice,

v ponedeljek gremo za pogrebom, tast je včeraj zvečer za vedno zaprl svoje očke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.12.2010 13:51:35   
rolkica
razocaaaaaranje....na intranetu je bilo objavljeno kosilo za torek...tko da ni bilo polpetk,no dobila sem gratiniran kotlet s pirejem in solato, cena pa kot vedno 3,2€
to je v menzi na TV3ju, samo še v parlamentu imajo cenejše kosilo menda

ja škoda ker se nismo slikale, naslednjič ne smemo pozabit

ovčka11: a bi mi za kak dan posodla AS?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.12.2010 14:11:02   
ajtak
Drage moje, KONČNO je moja mf za mano (mislim, da sem jo imela čist ta zadnja)!!
In tudi mi bomo imeli PUNČKO user posted image user posted image user posted image  Js sm toook vesela, da me kr razganja user posted image .

Zdej mi morte seveda opisat kaj moram kupit v HMu, da bo naša princeska v istih cotkah kot vaše user posted image .
Ima pa cca 25cm in 700g
Pregled je bil krasen, vse smo 100× pogledali, videla sem kako je odpirala usta in se božala po glavici user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

in včeraj zvečer naročila sem angel-sound domov, preko tiste spletne štacunce. Danes so me prijazno poklicali, da gre na pot s pošto in da dobim paketek že jutri, pa kako sem izvedela za njih. Pa sem sreckico zatožila, da je bila ona kriva. Ne vem, ali bo zaradi tega dobila kak % popusta naslednjič user posted image

Khm, khm, mislim da sem bila prva ki sem si tam rentala angelsound... user posted image
Upam, da te uz in zvoki angelsounda pomirijo!!

Kosilo: Piščančji paprikaš in pire krompir.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.12.2010 14:41:32   
sreckica
enkratna: sej vem, da sm fejst baba, ampak zasluge za tisto stran ima ajtak (ki mi je zdej dolna pijačo, ker sem ji prepustila slavo user posted image user posted imageuser posted image   ti pa zdaj pridno počivaj s knjigami v naročju (al pa na trebuhu, da bo še mali učen user posted image ), pa ko boš mela kaj časa, le pridi še kaj k nam!

ajtak slučajno sem na FB odkrila, da mamo skupno prjatlco oz. tvoja prijateljica je moja bodoča žlahtnica user posted image sem neki klikala in kr naenkrat je v mene gledla tvoja slikica - ista kot si jo prilimala nam na forumu, ko si slikala bušija user posted image    drugače pa čestitke za super morfologijo in češpljico, veš kak bo veliki brat ponosn na njo, pa kak jo bo čuvu ko bojo prvi snubci priskakljali okol vogala user posted image

joooooj sem vam fouš včerajšnjega srečanja user posted image ob naslednjem srečanju se bomo ostale prou ko ene autsajderke počutle, če se bote preveč hvalle user posted image no me veseli, da je srečanje uspelo ter si seveda želim, da bi bila ob naslednjem zraven. sem pa tudi jaz danes malo zavila v celjski H&M, ko sma bla z v.d.možem že ravno tam in kupovala cote za pogreb. madona kake lušne stvari!!!! kr vse bi mela... sem se komi ukrotila in nism pol kupla nič za bebiko - bom počakala kr na uradne razprodaje, kar bo, pa bo (če bo kaj ostalo user posted image ).

drugač pa nesreča še vedno ne počiva- dans je moj star ata zletel s ceste z njegovim triciklom (un ta smešn avtomobilček s kasonom na tri kolesa- za dve osebi), seveda je zraven bila tudi mama. ksreči sta jo odnesla brez posledic, se pa mama zdaj sekira, ker so vsa darila pomečkana! toti naši penzjonisti... user posted image

wessna želim ti super snidenje s tvojim danes, imejta se reeeeeeees noro lepo! user posted image

lepo se imejte, js grem pa zdej pred TV, gledat ponovitev Glee-ja, včer sem jih zamudila.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.12.2010 16:10:18   
ajtak

enkratna: sej vem, da sm fejst baba, ampak zasluge za tisto stran ima ajtak (ki mi je zdej dolna pijačo, ker sem ji prepustila slavo user posted image user posted image user posted image   ti pa zdaj pridno počivaj s knjigami v naročju (al pa na trebuhu, da bo še mali učen user posted image ), pa ko boš mela kaj časa, le pridi še kaj k nam!

Samo povej kdaj in kje, SEM ZA!!

ajtak slučajno sem na FB odkrila, da mamo skupno prjatlco oz. tvoja prijateljica je moja bodoča žlahtnica user posted image sem neki klikala in kr naenkrat je v mene gledla tvoja slikica - ista kot si jo prilimala nam na forumu, ko si slikala bušija user posted image    drugače pa čestitke za super morfologijo in češpljico, veš kak bo veliki brat ponosn na njo, pa kak jo bo čuvu ko bojo prvi snubci priskakljali okol vogala user posted image

No, zdej pa bod faca pa me na FB klikn, pa en zs mi zraven spust, da bom vedla da gre zate :)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.12.2010 16:17:36   
sreckica
ajtak urejeno user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.12.2010 18:57:40   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

ovčka11: a bi mi za kak dan posodla AS?

Seveda... prideš iskat? Jaz ga po moje že par tednov nisem uporabljala - moj trebuh je trenutno nogometna žoga user posted image .  Kakšen dan jo čutim manj, kakšen dan bolj - je vse odvisno od položaja tam notri. Imam občutek, da se non stop obrača. Po mojem bom spet bolj uporabljala AS proti koncu, ko v žogi zmanjka prostora user posted image .

Danes pa mi je tamala čisto okupirala računalnik - sem komaj na svoj račun prišla. Zdaj je pa šla v kino s sošolko in njeno mamo... Še malo pa te bomo rabili Womanpolice!!! user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......