enkratna
|
drage so , predvsem včerajšnje šopingašice! Tako žal mi je, da se vam nisem mogla včeraj pridružiti. Tako sem se veselila, saj sem svoj išijas uspela ukrotiti z obiskom tajske masaže za nosečnice (in dobesedno normalno shodila po tem enem obisku!), pa me je podrlo. Včeraj zjutraj boleč trebuh, zjutraj rahlo krvava sled na hlačkah - in glede na to, da (podobno kot Maya80) našega tamaučka praktično ne čutim zadnje 14 dni, sem cel dan samo preležala Pa ščitnica mi spet ne dela OK. A pozor: iz porodnišnice so mi poslali le izvide, ne bev ne mev glede terapije ali česarkoli. In sem tako v petek končala z nujno napotnico svoje splošne zdravnice pri tirologu, ki mi je jasno povečal odmerek (počutila sem se res obupno zadnjih 14 dni) in naročil kontrolo čez 6 tednov. Sem prav jezna no - toliko obljub, da mi bo letanje prihranjeno, potem pa ždim 1,5 ure v radioaktivnem območju... eh.... No, in tako sem popustila v dveh stvareh, pri katerih sem že pred časom rekla da "jaz pa ne!" 18.1.2011 imam 3D/4D UZ pri dr. Pušenjaku (ne morem preboleti nekaj-sekundne-morfologije, kjer tudi teže nisem izvedela), in včeraj zvečer naročila sem angel-sound domov, preko tiste spletne štacunce. Danes so me prijazno poklicali, da gre na pot s pošto in da dobim paketek že jutri, pa kako sem izvedela za njih. Pa sem sreckico zatožila, da je bila ona kriva. Ne vem, ali bo zaradi tega dobila kak % popusta naslednjič NP imam pa 10.1.2011. Na forumu me pa res dolgo spet ni bilo - malo zaradi študija malo pa tega, da ima kolektivni dopust od prejšnjega petka, in sem se čisto odklopila od vsega ostalega (RR, MON, FB...). Ne bom obljubljala, da se poboljšam glede obiskovanja, ker imam sredi februarja spet 2 predmeta na faksu istočasno, 14.1. pa najtežji izpit na faksu (tistega 5.1. bom zmazala z levo roko). Zdaj pa dovolj jamranja! Drage moje, upam, da ste lepo preživele božični večer tiste, ki praznujete in da vam ti dnevi minevajo lepo. Vem, da smo vse pisale enako pismo Dedku Mrazu (Božičku) in naročile aprilske zdrave in živahne paketke in edino prav je, da se naše srčne želje uresničijo Želim vam vse lepo ter bodite srečne! sreckica, tebi pa en gromozanski objem v teh trenutkih . Nikoli nismo pripravljeni na takšne izgube . Si v podobni situaciji kot jaz 2 leti nazaj, ko sem jaz ravno zanosila z IVF, tast je pa takorekoč čez noč umrl. Takrat sem mu na grobu rekla, da je edini opravičljivi razlog za njegov ta, da je naredil prostor tistemu, ki sem ga nosila pod srčkom....
|