|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
3.11.2010 20:15:55   
pižmovka
Ne ne ne!!!!!!!
Uh ne grem se več! Prej je blo ok! Zdej pa vidim da ni!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.11.2010 20:52:46   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka
user posted image

A si ti ziher, da si srečka user posted image ??? user posted image user posted image user posted image
Imaš vsaj 50kg? Ej sonosečke, djmo tole punco pelat na eno tortico, sveže stisnjen sadni sok, veliko sadno kupo s smetano,... (da ne bom lih napisala pico, burek in kebab user posted image )

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
3.11.2010 21:13:20   
Tincy90
Klara js sm za pico, burek in  sadno kupo s smetano.user posted image na, zdj sm pa spet lačna.user posted image aja pokličte me k boste šle tisto jest.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
3.11.2010 21:47:16   
wessna
jaz sem tud za pico..mmmm..jo bom mogla ju3 speč se mi sline cedijouser posted image ...namest sadne kupe pa, debelo čokoladno torto s kremasto čokolado in višnjami...njama...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.11.2010 7:39:03   
pussycat
jutro user posted image

njami user posted image user posted image user posted image  js grem z vami na čokoladno torto, kebab in sadno kupo s smtano in šokoladnim prelivom, lahko že zdele navsezgodi.... se mi že sline cedijo user posted image user posted image

Ravno zdele me pikica brca... nežno.... in vedno čutim na desni strani.... a tiste ki čutite pikico,čutite tudi le na eni strani?

Baje je ta teden ( 19.teden ) obdobje intenzivne rasti plodka......... jupi...to bo velik trebušček user posted image
lep dan vam želim in vam pošiljam user posted image  za dobro jutro.....js je ne pijem, pa ne vem kako je to, ko si odvisen od kave user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.11.2010 8:20:48   
wijavaja
dobro jutro so user posted image

tudi meni se že na vse zgodaj cedijo sline zaradi vaših tort, pic, kebabov in sadnih kup, do malice je še dve uri, meni pa že zdaj kruli v želodcu!
Danes smo dopolnili 18 tednov...user posted image ...buši pridno raste, je vsajk dan bolj okrogel. Jutri pa me spet čaka pregled pri G.

Vsem čestitke za lepe bušije! user posted image

Danes bo menda sonček....uživajte!

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.11.2010 8:32:20   
sreckica
dobro jutro!

vete kaj, najbolš da gremo kar v Sarajevo na Baščaršijo po goro čevapov in kajmaka! user posted image user posted image   js sm bla letos prvič tam in verjemte.... se splača user posted image user posted image  

drugač pa nej da nekdo tej naši pižmovki neki za jest, sej se nam bo posušila! user posted image luuuuušne bauhije mate! user posted image user posted image
sicer pa tista, ki je napisala, da so dali dudo Miklavžu za boge otroke - js sm se skor zadušila od smeha! user posted image user posted image user posted image če pa to ni najboljš razlog, kar sem jih kdaj slišala, pa nočem nič! user posted image user posted image  

ponosno sporočam, da sem se zredila eno kilo, tako da sem zdej sam še za eno v minusu v primerjavi z začetkom nosečnosti! user posted image user posted image

vsem skupaj želim mega lep dan!

(odgovor članu wijavaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.11.2010 9:16:59   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka
user posted image

A si ti ziher, da si srečka user posted image ??? user posted image user posted image user posted image
Imaš vsaj 50kg? Ej sonosečke, djmo tole punco pelat na eno tortico, sveže stisnjen sadni sok, veliko sadno kupo s smetano,... (da ne bom lih napisala pico, burek in kebab user posted image )

user posted image  Sm za!!! Lahko tut vse! user posted image
No zdej mam 55 kg. Pred zanositvijo pa jih je blo 49. Nikol se nisem mogla zredit, čeprav sem vedno ogromno pojedla. Doma so mi vedno govoril, da je moja trakulja dobila trakuljo. user posted image  Pa bo že, glavno, da gre sedaj mal gor in da plodek pridno raste!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
4.11.2010 9:35:16   
Tincy90
Ojnk ojnk, oglaša se pujsa Pepa.user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeee, sončeeek je zuni, jupiiii!user posted image komi že čakam pregled mam ob 11ih in sm se odločla d če mi ne bo nardila UZ d ji bom kr zatežila d ji bom plačala kr hočm vidt pikca, če je še zmer pikec.user posted image a katera ve kok kej stanejo teli samoplačniški UZ? Prpravljena sm dat tm do 15eu, upam d ne bo kej dražje.user posted image

Joj, kamor pridem tam hrano omenjajo/omenjate, pol bi pa skoz jedla.user posted image se kr mal bojim kok kil sm šla gor, matr bom hmal u klub100, ****tiš. K bi jih blo še dol tko u izi spravt kokr jih gor nabijam.user posted image ma sm že rekla d ne bom jamrala, ma tud res ne bom več, evo od danes naprej ne jamram več glede kil in ve ste mi priče.user posted image am a je katera že u klubu100?user posted image user posted image

Ajaaaa, morm še to povedat, da neki čutm js tm spodi! Ne mislm d so brcike, so pa zihr metulčki.user posted image user posted image še mal pa bo res začelo brcat.user posted image

Mejte lep dan, upam, da mate tud ve sončka.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
4.11.2010 10:09:05   
KlaraMay
jutro :)

No samo toliko na hitro da vas pozdravim ... dons sm vstala že ob 6h, pa sm pol po zajtrku šla nazaj "sam za 15 min" ležat in me je zmanjkal do zdele ... zato pa zdele noro šibam v službo. user posted image

Se tipkamo ko pridem tja .... aja NS smo verjetn vse že dale čez, zdej je na vrsti prvo SREČANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
4.11.2010 10:12:38   
KlaraMay
aja glede kiluser posted image ... 03.09 na prvem pregledu sem imela 51,2kg, na drugem navadnem pregledu 21.10 pa 54,6kg... imam pa večji buši kot drobižek zgoraj.... velika sem 164cm.... joj slikc pa ne dobim, ker mi memory-card-reader pravi da morm formatirat kartico ... kabla za tale digitalc pa ne najdemo ... ampak bomo, ker hočem slike dol dobit ...

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
4.11.2010 10:21:03   
wessna
jutro souser posted image

sonček me je čist  presentuuser posted image ..mamo že zdaj 18 stopinj..da ne povem da mi je sosedova mačka dala dela..joj..je gospa katerega fantka čuvam včeraj kosilo zanj pripravila (za danes) - jegenjčkovo meso z zelenjavo - pol je pa ven postavla čez noč..neb rekla da v hladilniku ni prostora..ampak ne, mora se to zuni hladit..tko da je mela mačka pojedino da dol padeš (je bil res orng kos mesa)..

in zdaj ko sem mislila da mam fraj dopoldan, morm kuhat..kje se zdaj ta muca potikauser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
4.11.2010 10:21:39   
sreckica
srečanje user posted image user posted image user posted image js sm za!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
4.11.2010 10:50:26   
Peli
Kok je dons lep dan!
Jest sm si prvošla en sprehod po sončku, je res pasal, zdej pa si že kosilo delam, ga bom mela dons že ob 11h, kuham pa ajdove žgance in kislo zelje, zravn pa bom kr hrenovke spekla.
Morm pa povedat da sm šla po dolgem času na sprehod in to čist po ravnem, ampak sm se pa zasopihala ko stara lokomotiva user posted image .

wessna - no pa ti ni dolgčas, boš kuhala user posted image , če sm te prav razumela - ta otrok hod v vrtec? Ti si samo popoldanska varuška? A živiš pa v njihovi hiši?

Tinciy nikar nas ne vabi v tvoj klub, jest si ne želim priti vanj user posted image , no če gledam pr kolk sm startala, pa kolk sm se prej redila ko sm bla ...user posted image user posted image se mu znam kr dost prbližat user posted image . Pa Ok sej gor dobit ni problem, sam dol spravt... a ne majčica user posted image

sesil - čimprej se pozdravte!

KlaraMay prid po kabl, ti ga posodm user posted image .

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
4.11.2010 10:55:50   
ovčka11
Aaaaaa!!!! sem napisala že cel šolski spis, pa me je vn fliklno!!! user posted image

No, pa ponovimo vajo:

Dobro jutro souser posted image ,

evo, jaz sem že iz amniocenteze - so me poslali domov zaradi mojega kašlja in prehlada in sem spet naročena naslednji četrtek. Si bom za naslednji teden prišparala en kup papirologije in vpašalnikov. So me vključili v neko raziskavo glede stresa v nosečnosti, vzeli mi bodo malenkost več plodovnice, pa mal krvi in urina, med 28 - 32 tednom pa mi bo pripadal en UZ (pri dr. Rončeviču - ima katera izkušnje?). Sem mislila, da bom tam sama čakala, pa nas je bilo ene 7-8

Duda in miklavž user posted image  - to so bile scene. Sva zvečer nastavle dudo za uboge otroke, ki nimajo dudic, zjutraj pa jo je pričakalo en kup sladkarij in dobrot. Par večerov je bila kriza za zaspat, ampak je pač vedela, da je dudo dala... Uf, kakšna jeza do miklavža še en lep cajt. Pa sladkarije mu je na mizo zvečer nastavljala, da bi nazaj dudo dobila user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
4.11.2010 11:04:12   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

wessna - no pa ti ni dolgčas, boš kuhala user posted image , če sm te prav razumela - ta otrok hod v vrtec? Ti si samo popoldanska varuška? A živiš pa v njihovi hiši?

ravno danes, ko sem planirala da grem malo po donaustadtu..še tam nisem bla..pa sem hotla mal brskat..ja v vrtec hod, ob enih ga grem iskat, dam spat in to je to..zaenkrat še ja, sam iščem nekje drugje,ker nimajo lih placa..smo natlačeni..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
4.11.2010 11:15:57   
KlaraMay

eheheheehe digitalc je pa Canon PowerShot A95 .... pač en digitalc k ga imamo tle v službi.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
4.11.2010 11:19:28   
VevercaV
Hello
Se pravi imamo klub baywatchic, klub majhnih in klub suhih :) Jaz sem bila vedno med suhimi, danes pa sem s pregleda - zaradi krvavitev - (poročam spodaj) in imam iz prvotnih cca 52 kg na 172cm, sedaj celih 57kg (ok, zaradi cunj in čevljev je tehtnica pokazala 58kg). Hja, lepo se redim.
Kakorkoli. Do nadaljnega sem v bolniški, ker imam nizkoležečo posteljico, in verjetno je to tudi vzrok za krvavitve.
Hvala ker ste me vzpodbudile, naj se vseeno grem pokazat., ker drugače morda ne bi šla - preveč morda pušenjakovih postov berem..?

Mali - sigurno bo fantek ;) - pa zgleda, da je v redu, raste v redu, ima skoraj 11cm, mahal mi je in me osrečil.

Kako punce preživljate dni, ko ste doma?

Drugač pa imate lepe trebuščke! Bom mogoče tudi jaz zdaj kakšno slikico napopala, ko bom več doma. Papa

Ovčica - dude in miklavž, a je to kakšna znana fora?

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
4.11.2010 11:33:01   
ovčka11
Veverca - sem vesela, da je vse Ok - zdaj vsaj veš, zakaj je do krvavitve prišlo. In čestitke za fantka. Tudi jaz sem danes med tistimi papirji označila, da želim izvedet spol - tokrat ne bo dvomov  - X in Y kombinacije

Miklavža in dudo sem zadnjič omenila, ko je bila zadnjič debata o dudah - jah, na nekoga sem mogla preložit krivdo, ko je tamala jokala za dudo... punce, ki mate doma malčke z dudami - naslednji mesec imate priložnost poizkusit user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.11.2010 11:51:26   
pižmovka
No pa bomo mele še klub suhic!!!! user posted image  Tut js mam 172 cm!
No ko sm bla js mejhna, je bl pa flaška problem! Do 5 leta sm vsak večer pila kakav iz flaške! No potem pa je mami bla noseča. In se sama rekla, da zdej ko bo dojenček a ne morm js velika punca tudi met flaške in tisti dan ko sem zvedla da sm dobiloa sestrico sem flaško vrgla v smeti. Najbrš mi je blo poem nekaj časa žal!user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
4.11.2010 14:37:17   
Peli
ovčka pr nas bi mogu miklavž ene 5x pridt po dudo, jih mamo tok na zalog, valjajo se povsod, jest sm se odločila da bo vsakič ko bo zvečer vstal iz postelje letela ena v šporget, ampak kaj ko se mi mali smil. Ta večjemu pa sm cucelj odstrigla in rekla da ga je miška pojedla, tko da duda ni bla več uporabna.

Jest sm se dons tooook najedla in to že okol 11h, da me še zdej vse tišči user posted image , potem pa sm na kavču mal zadremala, zdele sm pr tašči eno kavo spila, zdej pa grem še na kavč mal brat.

VevericaV - tiste k smo doma - vidš, cel dan na forumu visimo user posted image , jest sm se čist polenila, itak si pa zato doma da nč ne delaš - počivaš .user posted image

eheheheehe digitalc je pa Canon PowerShot A95 .... pač en digitalc k ga imamo tle v službi.

En Canonov kabl mam pa res še doma, sam ne vem oznake, bi mogla it med igrače kopat, k se tam nekje skriva. user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
4.11.2010 15:04:37   
ajtak
Hej,
Se spomnite kako sm se namatrala, da sem si uredila delovne pogoje v službi?? No danes sem zvedla še za 2 sodelavki k sta noseči... ena ma rok 14dni za mano in ena je v 8t. Evo pa sem jim olajšala cirkus, zdej za nih sploh ne bo problem ker če men ni treba dežurat tud njim ni treba user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

al je bolje da sem pod statusom študenta al da greem na zavod za zaposlovanje..tile dodatki messečni za matere mi niso nič jasni..grrrr...

Če si upravičena do socialne pomoči se prjavi na zavod, sam pol ne moreš delat... drugače pa med porodniško dobiš enak znesek kot študentka oz kot brezposelna oseba.

samo da zdajle ne dobivam ničesar od države, v primeru da grem na zavod, dobim pa nekaj denarne pomoči. saj zdaj tud ne delam preko študenta, ker pač v avstriji z našim študentom ne morejo funkcionirat.

Jaz bi se na tvojem mestu prijavila, problem je samo ker moraš bit kot aktivna iskalka zaposlitve 4ure na dan dosegljiva na domačem naslovu. Morš pa povedatsvoji referentki, da si že 4 mesce noseča da ti ne bo treba prošenj pošiljat.
Veš, jaz sem imela enak primer pred tremi leti, samo da nisem bila upravičena do socialne pomoči, ker sem poročena in me je mož dolžan preživljat.
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

user posted image am a je katera že u klubu100?user posted image user posted image

Js smo nosečnost štartala s 104 user posted image

En Canonov kabl mam pa res še doma, sam ne vem oznake, bi mogla it med igrače kopat, k se tam nekje skriva. user posted image

Načeloma Canonovi kabli pašejo križem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
4.11.2010 15:05:06   
wessna
jaz sem pa težave z dudo rešila pri večih družinah (meli so prave zaloge dud, pri enih jih je blo 16 - mel so eno pupo) tako, da sem jim iz blaga naredila posebno vrečkico, ki so jih pol sami porisali z barvami za blago. potem pa sem jim povedala pravljico ptičku, ki dude nosi dojenčkom ki jih potrebujejo (vsakemu malčku sem zgodbo prilagodila,pa jo drugače povedala),pol smo pa dude v vrečkico nabrali,obesli na vejo na drevesu, drug dan pa jih je v novi vrečkici čakalo darilo - igračka pa lizika.

kokr koli nardiš s temi dudami, deluje..pač par večerov so vprašanja, kaj pa dudo..jim razložiš pa je..tile malčki so prebrisani, ampak razumejo pa vse, če jim pravilno razložiš..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
4.11.2010 15:10:43   
wessna
punce eno vprašanje..mojmu srčku se mal meša,pa rabim sam potrdilo,da se bom zagovarjalauser posted image

ko se otrok rodi, mu lahko daš samo priimek od staršev - right -ne moreš kar enga **** si zmislit..kajneda..

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
4.11.2010 15:12:01   
wessna
tam ko so zvezdice je pisal iks in ipsilon.. **** **** x y

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!