|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
4.11.2010 15:47:39   
pussycat
wessna....ful dobro idejo si mi dala to z dudico v vrečko iz blaga in na vejico na drevesu obesit...super....to mora delovat, upam da bo tut pri moji pikici vžgala ta varjantauser posted image  Joj sploh je še v naročju nimam, pa že kr razmišljam kako jo bom odvajala od dudice user posted image user posted image  
wessna, ja mislim da lahko daš samo očetov ali materin priimek.

Punce, ki niste poročene..... se imate plan poročit preden se otroček rodi? Midva sva imela plan se poročit nekje v toplih krajih, pa je pikica prišla umes, tako da se bova po vse verjetnosti poročila na hitro le na magistratu brez pompa, tok da sva poročena in imava isti priimek....... ko pa se dete rodi...bova verjetno naredila en večji piknik za vse bližnje, sorodnike in prijatelje in bomo praznovali najino poroko in rojstvo pikice hkrati...tko po domače.... Kasneje, ko pikica odraste, bova šla pa na orng poročno potovanje in to je to.... se vam zdi preveč preprosto vse skup, al mogoče preveč zakomplicirano? Glede na to da ne bo bele obleke pa ceremonije....itd...
Kaj mislite o tem?

Izkoristite sonček in božite bušije user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
4.11.2010 15:51:58   
wessna
pussycat hehe..jaz pa je sploh ne bom navadla na dudo..tako da ne bomo odvajali user posted image
tale poroka tud mene bega, je moj vzgojen v smislu prvo poroka pol otroci..joooj..tko da bo tud na hitro, če bo do takrat papirje dobil..mi je pa všeč ideja, da se pol ko je beba skup praznuje..ti bom jo verjetno kar sunlauser posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
4.11.2010 16:22:29   
ovčka11
wessna - jaz sem bila tudi za sveto prepričana, da dude ne bomo imeli, pa je bila tamala tak sesalc, da je skoz na meni hotela viset in se crkljat podnevi in ponoči. Smo hitro uvedli dudo... še vsak se jo se odvadil.

Pussycat - hm... poroka? Bo počakala da se bo user posted image  rodil. Pri nas bo tudi priimek problem... za enkrat imamo na kaslcu 3 priimke - moj, od mojega in od tamale, ki ima moj in očetov priimek. Želim si, da bo tudi user posted image imel moj priimek, da bo vidna vsaj neka naveza na polsestro. Ne vem... imena so že skoraj izbrana, za priimek pa bomo še videli. Mogoče pa bo boljše, če na hitro opravimo poroko, jaz poleg svojega dobim še en priimek, dojenček pa očetovega??? user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
4.11.2010 17:02:48   
sesil
pussycat, meni je ta stil poroke prav pisan na kožo. poroka s pričami, pol pa piknik. sicer midva nisva poročena, ma če se kdaj bova, bo sigurno poroka v kavbojkahuser posted image . no, mal heca, ma tiste bele obleke pa ne bom nosila.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
4.11.2010 17:04:23   
sesil
hči je boljše, vročina minila, zdej je šla v zgornji štuk k noni. mal mira...tak lep dan je bil, midve pa v hiši zaprte.user posted image
upam da bo jutri še en tak, da mal sončke vidim, drugače lahko še v depresijo zapadem.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
4.11.2010 20:20:58   
Tincy90
Ojlauser posted image bejvočice moje!

Končno sm doma. Da poročam najprej kaj je blo na pregledu: uprašam svojo G, če bo dans UZ in reče d ne in pol ji rečm če mi lahko nardi tko samoplačniško in mi reče d pri njej ni samoplačniškega UZ. Žalostno in smešno obenem. No enivej, smo poslušal srčka, bije lepo in potem je na željo mojga nardila UZ kr je on hotu vidt spol, ampak se pikc spodi ne da in ni nč pokazov.user posted image da vam povem to presenečenje k me je doletelo k sm stopila na vago: Tincy se ni NIČ zredila, ostaja na svojih 90 kilcah.user posted image oz sm šla pol kilce celo dol, pravi šok zame kr kej tazga mi pa še u lajfu ni ratalo d se u osmih tednih ne bi nč zredila.user posted image no potem sva šla z mojim še mal u DM u nabavo, pol pa na kosilo in kasnej me je pelov še na pedikurco z masažo, pasalo mi je k sam vrag.user posted image me tko noge bolijo in pečejo d grem naslednič še na polovično masažo d se mi opredeli sm na noge.user posted image pol sva šla pa še do ene kolegice, ki je pa učerej rodila punčko in je taaak cukrček.user posted image pol sva se počas pa kr domov odpravla.user posted image

Neki sm zasledila za poroko; js mam željo se poročit u kaki extra lepi obleki, sm najina poroka bo sm civilna in pa upam, da nama rata d bo leta 2012. Sva misnla neki drug let sm naju je otročk prehitel.user posted image pa tud nvem no, ne bi se dobr počutila d bi se poročila v lihem letu se prav k bi blo leto 2011, mogoče sm čudna, sm taka sm d mam rajš soda števila pa še sama ne vem zakaj.user posted image želim si pa eno orng fešto v krogu družine, prjatlov in to je to.user posted image

Pr nas mamo tud še vedno dudo, sm se pikica sama že mal zaveda te dude in jo zna kr sama lepo dat vn k jo ne rab, ma jo zlo mal časa, ponavad predn zaspi pa zlo redko čez dan, mamo pa Aventove. Ko jo bomo odvajal od dude bom tud uporabla to metodo za boge otročke d jim bo Miklavž prnesu pa da vidmo kako se bo odzvala, če bo tok prjazna pa solidarna.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
4.11.2010 20:27:35   
sreckica
helou helou!

berem in berem in berem in... spet ste bile preveč pridne

bom spet mal pojamrala (itak, drugač to ne bi bla js... ). danes je en teden, odkar mam na spodnjem delu trebuha (lok čisto nad sramno kostjo) take čudne bolečine, kadar sem preveč zmatrana - filing je tak, ko da bo dete glihzdej vn padlo u torek mam pregled (prej G ne dela) in ji bom mal omenla tele reči. ma katera kake izkušnje s tem?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
4.11.2010 20:29:20   
sreckica
helou helou!

berem in berem in berem in... spet ste bile preveč pridne

bom spet mal pojamrala (itak, drugač to ne bi bla js... ). danes je en teden, odkar mam na spodnjem delu trebuha (lok čisto nad sramno kostjo) take čudne bolečine, kadar sem preveč zmatrana - filing je tak, ko da bo dete glihzdej vn padlo u torek mam pregled (prej G ne dela) in ji bom mal omenla tele reči. ma katera kake izkušnje s tem?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
4.11.2010 20:30:24   
sreckica
no, očitno mam tut težave z objavljanjem postov user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
4.11.2010 20:35:38   
Tincy90
Hehe sreckica bolš dvakrat kt pa nobenkrat.user posted image js žov oz zame na srečo nimam izkušenj s tem.user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
4.11.2010 20:54:43   
Tincy90
Aja, za seznam: morfologija 3.12.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
4.11.2010 20:59:27   
wessna
hellow punce...

sem mela še en pogovor za službo, sva se zadnjič menila da bom papirologijo opravljala, pol mi pa dans pribije da ker sem noseča tega ne bom počela in ga bom masiral . po bradavičkah..sem ponorela in od vsega začudenja iz angleščine začela preklinjat v slovenščini in italjanščini..kar kadilo se je zmene..kdo pa misli da je..pufuser posted image ..pol mi pa pribije, da kako sem lahko s tipom noseča  k ga sploh ne poznam tega pa ne morem delat..grrrrrrr...če bi lahko ubijala s pogledom, ga več ne bi bilo...grrrrrrrr...

sem se razkadilauser posted image ...sem si na poti domov pico kupla in jo zdajle napadamuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
4.11.2010 23:06:40   
ajtak
Tincy user posted image  za kile!!

Wessna, joj tale tip je pa še mene razkajfu, grrrrrrrrrrr  Upam, da je bla vsaj pica dobra!

Nč, grem spat! Nočko.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
4.11.2010 23:21:50   
ajtak
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.11.2010 8:39:36   
pussycat
Peteeeeek user posted image

Tincy......... bravo za kilceuser posted image user posted image  Mene pa tok skrbi za kilce da se vsak dan vagam, sem že obsedena s tem. Sem pa ravnio danes prebrala, da v 19.tednu približno 1 kg, lahko več, nanaese plod, povečane prsi, plodovnica in posteljica skupaj.

Včeraj me je tako križ bolel da je blo za znoretuser posted image  mi je šlo kar na jok..... potem se je malo umirilo, punce, ima katera podoben problem? kaj če mi tamala pritiska na živc, glede na to da sem kakšna 2 tedna težje vztajala na desno nogo, kot bi imela nekaj preščipnjeno, sem povezala vse skupaj, da ni pikica kriva za te moje težave, glede na to, da nikdar prej nisem imela težav s hrbtenico ali križem..... in potem mi je še leva noga zatekla v gležnju..... kr neki.... ni mi blo jasnouser posted image  Danes sem ok, kot da ne bi blo nič.

srečkica....jst sem včeri mela tak občutek kot da pikica ful dol pritiska.

včeraj je moja kolegica rodila punčko user posted image user posted image user posted image  točno na rok user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
5.11.2010 8:46:21   
pussycat
wessna.... js bi tega prasca s pogledom ubila, kaj ga nisi!!! user posted image

ja midva se bova verjetno res kar tako na hitro poročila, pa ga potem zafeštamo, ko bo čas in denar user posted image user posted image
a katera ve, če so poroke na matičnem uradu tudi v decembru? Ali je praznik ovira za poroko oz. se tiste dni ne poročajo? Verjetno samo ob sobotah?

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.11.2010 9:06:25   
Tincy90
Guten Morgen!

Mmm, pa je spet me zbudu sonček mmmm.user posted image js sm pa dans neki slabo spala, ponoč k sm mogla it na wc me je zmer neki trebuh zašpikov, mogoče zto k se še zmer na star način ustajam?user posted image eh, kr neki, bo že. Mene tud ful križ boli, če delam kej pa se nonstop sklanjam al pa d bi tamalo skopala v bani, ni šans, ne morm več kr me ful ful ceu hrbet boli.user posted image ma se mi zdi d mam u 2.user posted image več preglavic kt u prvi, u prvi se sploh ni nč opazlo d sm noseča (u tem smislu d bi me kej bolelo pa slabosti itd.). Upam, da bo pol saj otroček biu bol pridkan kt je bla Alisa, čeprov se tud čez njo ne bom nč pritoževala.user posted image ma glede kil me je sestra pohvalila d je fajn ja d nism šla nč gor glede na mojo velikost, čeprov kao ne zgleda, da jih mam 90, očitno mam tok težje kosti al kaj js vem, tko so mi učas govoril.user posted image
Glede poroke pa sm js nekje zasledila, da se je možno civilno poročit tud v sredo, ne sm u soboto, kok je od tega res pa (še) ne vem.user posted image

Pussycat, da čim prej minejo bolečine oz d se ne pojavjo več.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.11.2010 9:11:45   
rolkica
Ciao souser posted image , se še jst malo oglasim.
Poročila se še ne bova, sicer vsi sumijo, ker hodiva na plesne, ampak ne, ni v planu.
Jaz si želim tapravo dekliščino, ki pa zdaj ni možna:)
Priimek bo pa pikica imela njegov. Nočem komplicirat.

V klubu 100 še nisem, mi pa tudi ne manjka dosti. Sem prilezla do 80kg prvič v življenju, upam da ne zlezem čez 90 do konca nosečnosti.Visoka sem pa 170.
Včeraj sem pa imela prijatlejco na obisku in sva zvečer malo TV gledale, pa sm kr zaspala. Ko sem se zbudila je ni bilo več. Kaj takega se mi še ni zgodilouser posted image .No tudi tista scena iz kina, ko sem zaspala po 5 minutah ni nič boljša.

Danes sem zadnji dan na bolniški, v ponedeljek se začne jovo na novo od 8.30 do 17h. Upam da ne bo preveč težko se nazaj navadit na ta ritem.

No še 4 mesece, pol pa 1 leto "dopusta". To me tolaži.
Uživajte na sončku.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.11.2010 9:19:50   
darhaha84
Ja petek jeeeee...user posted image
pussycat mene leva noga boli že kakšne 3 tedne. Občutek je pa tak kot bi mi na kak živc pritiskal. To se nazadnje omenila svoji ginekologinji in je rekla, da je to povzano z nosečnostjo. Da se naj čimveč gibam (mislim, da se kar dovolj). Rekla je, da če ne bo naslednjič bolje mi bo predpisala fizioterapijo, da me premasirajo user posted image  verjatno pikico nosiš bolj v križuuser posted image
wessna jaz bi ga poslala v k.... mislim kaj si nekateri dovolijo... ej, ne moreš vrjetuser posted image
glede poroke - midva sva se poročila že 3 leta nazaj. Imela sva poroko v korogu družine in potem zvečer velik žur za vse user posted image  potem sva pa dva dni po poroki skliznila na Bali za 20 dni (poročno potovanje)user posted image . Bilo je zakon in mi ni nič žal, da sva tako naredila. Kajti moja želja vedno je bila poroka v toplih krajih in žur doma, vendar se zaradi papirologije nisva odloćila za to varianto. Se je pa moja kolegica letos poročila na Mavriciusu in je dala za vse skupaj več kot midva, vendar nista imela nič od tega - tam sta bila 10 dni,tam imaš neke priprave prej na poroko in potem neke stvari s spapirji in moraš že domov - pride pa ful drago in videla nista praktično nič. Midva sva pa v bistvu ful okrog hodila in se zabavala... Nama je bila ta varianta zakon in če bi se še enkrat poročila, bi naredila isto.user posted image  Vsak naredi tako tot mu ustreza.
Poroke so tudi v decembru - zakaj pa ne user posted image  na Ljubljanskem gradu so ob sredah in sobotah. Prej moraš iti tja z osebnim dokumentom, rojstnim listom ter podatki od priče (datum rojstva, naslov) se prijaviti in določiti datum in potem se greš poročiti.
Vidim, da vse že pridno nabavljate za user posted image , jaz za enkrat še nimam čisto nič - no imam - tašča mi je seštrikala dvoje nogavičke, to je vse kar imam. Jaz bom to urejala po novem letu... Se mojemu zdi ful čudno, ker moram vedno imeti vse ful prej splanirano in pripravljeno, zdaj pa nič. Me je že zadnjič spraševal kako to da nič še ne paničarim. Pa kaj pa vem, kar ne da se mi po trgovih -  v službi imam ful gužvo in pozno pridem domov... Zdaj bo najprej roj.dan od mojega, nato darila za božič, pol pa user posted image  pride na vrsto - vse lepo po vrsti user posted image  Bova šla pa v decemru na Dunaj (predbožični Dunaj - kmaj čakam), potem pa za novo leto s rpijatelji v Beograd (to ni še čisto zher) - letos morava še izkoristiti user posted image
Lepo se imejte v tem sončnem dnevu. Jaz bom spet doma ko bo že nočuser posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.11.2010 9:39:09   
wessna
jutro souser posted image

za mano obupna noč, sploh nisem mogla spat, ko pa zaspim, pa tamal k men zleze pa govori: visna (e izgovori kot i) zbudi se, moramo ustati..pol se pa name vrgu..

pussycat tud jaz mam te težave, le da me na levi strani križa boli..ko prehitro hodim, me tok zagrab, da noge ne morem premaknit. al pa če seddim pa se desno nagibam, takrat me še rit zraun zaboli..groza..

darhaha84 jaz bom tud na dunaju user posted image bom šla kar na otvoritev predbožičnega dunaja, pol pa kadar bo šansa še pohajkovat..

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.11.2010 9:41:14   
bušek33
 pussycat za Lj vem, da so poroke ob sredah in sobotah. kako je drugje, ne vem. če pokličeš na upravno enoto, boš izvedela.

wessna pa ne morem verjet na kakšnega user posted image  si naletela. kriza, da kaj takega izjavi, da pa to izjavi nosečki, pa še hujeuser posted image

ajtak ha ha svetovna slikca, direkt za nasuser posted image
sicer pa, ko opisuješ malo nazaj, podobno je bilo z nosečnostmi pri nas v službi, ko sem bila prvič noseča. cel kup kar naenkrat. so nas potem že zajebavali iz drugih oddelkov, da katera bo hotela zanosit, bo prišla k nam delat
tincy90 super sta speljala, da vama je vseeno uz naredilauser posted image  pa tudi če se ni spola videlo, je fajn videt, kako rastejo

jaz sem pa ful vesela, da nam je uspelo brez dudeuser posted image . upam, da do tudi pri drudem otročku tako.

midva sva naredila orng poroko, sicer samo civilno, za najožje družinske člane in en kup prijateljev. tako po najinem okusu, ker je bil najin dan, z moderno muziko. pa si nisem nikoli želel poroke. no, če sem si že premislila, potem sva tudi orng vse skupaj speljalauser posted image . in je bilo super, imava prekrasne spomine.

lepe bušije imateuser posted image  moj je tudi že zelo velik. kilc pa ne bi javno objavljala, sem bila pa prijetno presenečena na zadnjem pregledu,da sem šla samo pol kile goruser posted image  upam, da bo šlo počasi, saj imam zalogo od prve nosečnosti

klaramay  ja, nuhalne so za nami in bi se res lahko srečale, kot smo se pogovarjale. samo kje, smo natrosene iz vseh koncev. aja, ob priliki, ko boš seznam popravljala, mi lahko popraviš leta, emšo me danes spet tepe, zato upam, da ne zameriš, ker ti ne bom poboldala tega podatka

vevercaV vesela zate, da si šla pravočasno k zdravniku in zdaj pridno počivaš. jaz tudi nočem panike delat in hodit k zdravniku, a včasih je pa le dobro in ni le panika v naši glavi. tako da bravo, da si se šla pokazatuser posted image

aja, še za nazaj, mako majic skoraj nisem uporabljala, najboljši so bodiji na preklop, povijalnih plenic nismo potrebovali-k sreči, sterilizator pa zelo malo, ker sva se na polno dojila. vse te stvari lahko dokupiš, ko ugotoviš, da jih potrebuješ. na začetku sva dokupila kar precej stvari v številki 56, saj sva večino dobila 62 in je bilo res preveliko. rodil se je z 52 cm in 62 je kar viselo na njem. je pa res, da zelo hitro rastejo in imaš na začetku eno cifro cca en mesec. pussycat  ja, 68 je zelo veliko za novorojenčka, verjamem pa, da se tebi zdi zelo majčkeno, ko sedaj gledaš cotkeuser posted image  saj se meni tudi

moje zdravje gre na bolje, ni pa še čisto ok. hvala vsem za dobre željeuser posted image

špela  naš je star 19 mesecev in vozička že nekaj časa ne uporabljamo, ali hodi, ali ga ati nese, ali pa vzamemo tricikel.

enkratna in pufika  čestitke tudi z moje strani za odločitev, vem, da ni bila lahka. skupaj z vama navijam in sem prepričana, da bo vse ok z vajinima bebicamauser posted image user posted image user posted image

paket za novorojenčka  midva sva v prvo kar nekaj stvari za dojenčka dobila, kar nama je manjkalo sva izbrala v paketu, pošta je vse lepo dostavila na dom, tako da meni se je zdelo super. v drugo pa bova vzela denar, saj res vse imava, kar je tam pametnega. in ni res, da dobiš stvari po porodu!

< Sporočilo je popravil bušek33 -- 5.11.2010 9:48:07 >

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.11.2010 10:47:12   
Tincy90
Bejbe...djte mi kak predlog kaj naj kupva z mojim tamali za 1.RD? Mal predlogov ne bo škodlo.user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.11.2010 11:10:27   
pussycat
Tincy hvala, upam da se to s križem res ne bo nadaljevalo, čeprav sem zdeje srečala bivšo sodelavko ki je nosečka v 8. mesecu, pa sem ji potožila zaradi križa, je rekla, naj se kar priravim, da je to šele začetek, hehehe user posted image

uuuu superca,..... naslednji teden se bova šla na upravno enoto pozanimat in če bo možno se bova poročila na moj rojstni dan, iiii  :))))

bušek33.... ja tako bova naredila, imava že ogromno stvari za dojenčka in zato bom sproti dokupila tisto kar potrebujem, bolje, da najprej počakava kako velika štručka bo prišla na svet user posted image

me prav zanima če bom zdržala celo nosečnost brez bolniške... i hopeuser posted image  punce še 4 mesece pa mamo en dolg dopust user posted image user posted image  počas bomo začele odštevat user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.11.2010 13:43:56   
majčica1508
Pozdravljene

čestitke za preglede....bom čist kratka,sem tako zmatrana in zaspana,da bi kar v stoje zaspala.....sploh nevem kako sem včeraj tamalo pripeljala iz vrtca,vem sam da sem celo pot zehala in,da sva hotle na sprehod kasneje,pa je mami kar zehala in me je kar dol vse vleklo....groza,sem se počutila neuporabno,ker sem mojo pikico prikrajšala za 2h svežega zraka in sprehoda user posted image ....se ji pa danes odolžim user posted image .............................

prejle sem ležala na sončku in brala knjigo.....pred tem sem se pa zeljnih krpic najedla,da mi je kar slabo user posted image
jutri gremo pa malo v hribe,ker bo sonček,pa paše na vsake tok časa

vam moje sonosečke pa želim en lep vikend,pa čimbolj ga izkoristite
lp

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.11.2010 15:53:46   
ajtak
O, zeljne krpice, super ideja za jutrišnje kosilo!! Zraven pa kako hrenovko za moža pa bo user posted image

Evo jaz sem iz službe, danes je bila plača (brez tiste izravnave) in še petek je, kaj češ sploh boljšga?? user posted image

Midva z mulčkom pečeva pico pol bova pa mal risanke pogledla, ker če se ne uležem vsaj za pol ure mi bo trebuh dol padu- took me te vezi bolijo...

Grem gledat če je pica pečena...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!