ROmama
|
Mi smo zaradi ure danes vstali že ob pol šestih, Luka v vrtec peljem pa enkrat po sedmi uri. Potem pa sem v postelji govorila pravljice o mamici, pa o kužiju, o muci, o Emi, o atiju,... Kot sem že pisala, je naša Emica prehlajena že kar nekaj časa, nikakor se ne znebimo kašlja in šmrkeljčkov. V nedeljo ponoči je bilo res grozno, spala sem samo tri ure, Ema je ves čas kašljala, na koncu sem ji dala slezov sirup, da jo je malo pomirilo, včeraj pa tudi, tako da je ponoči lepo spala. Po moje je kašljala tudi zato, ker smo bili na obisku pri enih sorodnikih, kjer vsi kadijo notri, tudi njihova tamlada, ki bo v začetku januarja rodila. Sem bila tako jezna na mojega, ker sem mu že prej rekla, da bomo šli hitro od tam, on se pa nikakor ni spravil. Upam, da bo te sorodnike srečala pamet in bodo vsaj potem, ko bo dojenček, nehali kaditi v hiši. Tako primitivnoooo. Pa ne me kaj kritizirat, konec koncev sem bila tudi jaz 15 let kadilka, potem ko pa sva z mojim kupila hišo na kredit, sva se skupaj odločila, da bova nehala. Ta teden bom izvedela za vrtec, bom jutri poklicala v Braslovče, drugače se je pa tudi tašča omehčala, če ne bomo dobili vrtca, jo bo čuvala.
|