|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
29.10.2010 13:59:42   
Aninchy
torta - ma mi smo do zdaj vedno delali doma iz mešanega sadja... pa sm rekla, da za krst pa more bit mal "lepša" user posted image Ker jst vedno nardim fuul dobro, ampak lepa pa glih ni...user posted image ker nardim tok sočno, da skor razpade, že predno jo začnem rezatuser posted image user posted image No, jst sm vzela pol mešano sadje in pol čokolada z višnjo. In ŠE DOBRO da sem začela rezat ravn na tistem koncu, kjer je blo mešano sadje, ker je bila DOBRA, ko pa sem probala čokolado z višnjo je bila pa FENOMENALNA!!! In ja, še dobro da sem začela s sadno, da je nam še za drug dan ostala ta boljša (čokoladna)user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma obe sta bili zelo zelooo dobri in torta res PRELEPA! Res, kot se bere, ni mi žaluser posted image No, pa nehajmo zdej, ker se mi jo spet luštauser posted image user posted image ahh, M pričakujem in v tem času bi najrajš v hladilnik zlezlauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.10.2010 21:20:38   
Anonimen
Dober večer!
S e še tukaj na hitro javim!
Smo ure ,jaz malo zmatran avzunaj smo kar veliko.Spimo pridno,jemo ,pijemo tudi.
Romama
pozdravite se čimprej.
vrteci jaz grem v torek vprašati ,kako je kaj ...V šmartnem imajo res mobilnega ,nori še nisem bila ,so pa predšolski otroci notri taveči.
torte jaz sem se jo že skoraj malo naveličala ,jo imamo vsak mesec ,ko ima naša princeska mini rojsne dneve.Imamo najraje sadne ,mesano sadje ali posamezni okus.
zibika za kavico sem valda..sporočite kdaj...
Aninchy  jaz sem podobno torto naročila sam v pinki barvi ,pa v Miš mašu.Zelo dobra ,pa svetovno nareta.
No tako uživajte ,pa lep podaljšan vikend.Pa ure jutri ponoč ne pozabite pristavit nazaj..Lahko noč!

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
1.11.2010 11:45:46   
modrasmotka
nismo pozabili prestaviti ure samo tako hitra ko sme pa učeraj bila na zajtrku še pa nisem bila.user posted image ustali smo ob 9,prižgali risanke,se počasi oblekli in prišli v kuhinjo ob 8:50 hitra ane?user posted image user posted image
smo uredu malo še smrkamo oz.se še nismo čist pozdravili.
v službi sem že 3-ji teden zjutraj.joj sovražim jutranje ustajanje user posted image
ROŽICA luštna je vaša sirna tortica in mali je že res veliki junak

kdaj s epa kaj vam izteče porodniška?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.11.2010 21:09:18   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka
nismo pozabili prestaviti ure samo tako hitra ko sme pa učeraj bila na zajtrku še pa nisem bila.user posted image ustali smo ob 9,prižgali risanke,se počasi oblekli in prišli v kuhinjo ob 8:50 hitra ane?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.11.2010 8:49:52   
ROmama
Mi smo zaradi ure danes vstali že ob pol šestih, Luka v vrtec peljem pa enkrat po sedmi uri. Potem pa sem v postelji govorila pravljice o mamici, pa o kužiju, o muci, o Emi, o atiju,...
Kot sem že pisala, je naša Emica prehlajena že kar nekaj časa, nikakor se ne znebimo kašlja in šmrkeljčkov. V nedeljo ponoči je bilo res grozno, spala sem samo tri ure, Ema je ves čas kašljala, na koncu sem ji dala slezov sirup, da jo je malo pomirilo, včeraj pa tudi, tako da je ponoči lepo spala. Po moje je kašljala tudi zato, ker smo bili na obisku pri enih sorodnikih, kjer vsi kadijo notri, tudi njihova tamlada, ki bo v začetku januarja rodila. Sem bila tako jezna na mojega, ker sem mu že prej rekla, da bomo šli hitro od tam, on se pa nikakor ni spravil.
Upam, da bo te sorodnike srečala pamet in bodo vsaj potem, ko bo dojenček, nehali kaditi v hiši. Tako primitivnoooo. Pa ne me kaj kritizirat, konec koncev sem bila tudi jaz 15 let kadilka, potem ko pa sva z mojim kupila hišo na kredit, sva se skupaj odločila, da bova nehala.
Ta teden bom izvedela za vrtec, bom jutri poklicala v Braslovče, drugače se je pa tudi tašča omehčala, če ne bomo dobili vrtca, jo bo čuvala.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.11.2010 18:17:35   
modrasmotka
romama moj partner je več kot 10 let kadil v sobi.ko sem pa noseča bila je pa nehal v hiši kaditi.se je vse prebelilo,strop je iz laminata ga je moral sam očistitit (podomače povedati ščohati umazanijo)
no sedaj pa se ne kadi več noter.vsaj na tem področju se je spametoval.user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.11.2010 19:26:00   
Anonimen
Hallo!
Kako kaj mamice?
No mi smo uredu.Danes imeli posvetovalnico,ceplenja nismo imeli ,ker je malo prehlajena,tak ,da drug teden morem poklicati.Ema mi že 2 dni hodi ob 18 uri spat in spi do zutri 6 ure.SE zbudi ,se nahranima in ob 7 že nazaj spi.
modrasmotka ta je pa dobra glede ure,kot si napisala.No meni to pristavljenje ure sploh ni všeč.Si spraševala za porodniško kdaj se izteče,marca.
romama no glede kajenja v stanovanju pa tako.Pri nas nobeden ne kadi,če že ker od žlahte kadi gre ven.Me pa najbolj moti tašča,ko kadi v svojem stanovanju kot turk 2-3 škatle na dan.Jaz tak ne grem k njej.Sam ko pridejo moji od nje vsi smrdijo po dimu ,pa še po plesnobi ,ko je notri v stanovanju,mene to zelo moti.Dojenčki pa dim ne gre skupaj.Moja kolegica je imela probleme zaradi tega od 3 mesecev naprej,ko je bila hči stara-glede dihanja.Je njen ded skozi v stanovanju kadil.
Tiste ko ste že v službi ,koliko dopusta so vam uzeli ,baje ti ga 10 dni?
Kje so pa kaj ostale mamice..rožica2,egleria,nikica85,skorpi  ste vse polno zaposlene.
Ja nič lepo se imejte javit se kaj ,pa za kavico sem še vedno..lep večer!
A drugače ste vse zdrave in otroci tudi!

Neposredna povezava do sporočila: 332
2.11.2010 19:54:37   
ROmama
 Pri nas je glede dopusta tako, da moram letos izkoristit 12 dni dopusta, pa mi potem ves pripada. Če ti vzamejo 10 dni dopusta, ti v bistvu tudi regreds nebi smeli v celoti izplačati.

Kajenje - pri tisti žlahti kadi 5 oseb, potem so tam kadili še moja tašča in tast ter svak. Ti drugače pri sebi doma ne kadijo notri, kar se mi zdi edino prav.

Neposredna povezava do sporočila: 333
3.11.2010 9:07:34   
blanči
Pozdravljene!

Upam, da niste hude, če se vam malo pridružim pri klepetu. Sem iz Celja (Nova vas) in sem mamica dvem princeskam, kot jima pravim. Prva je Anja stara 3,5 let in druga je Eva stara dva meseca. Sama sem stara 34 let (joj a že), zaposlena sem v Ljubljani (zdaj na porodniški),  zelo rada "kofetkam".

Kaj je katera Celjanka tu gor ali ste vse iz okolice? Se dobite kdaj na kakšni kavici? Z veseljem bi se vam pridružila.

Tamala se je zbudila tako, da vas za danes zapuščam in se še kaj tipkamo.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.11.2010 9:25:11   
ROmama
Blanči - dobrodošla:))

Jaz sem iz okolice, samo sem večkrat v Celju. Veš kaj, 34 l eta so naaajjjjjllleeeppppša leta:P.
Meni se porodniška počasi izteka, 2. decembra jo bo konec. Drug teden se bom morala iti zmenit še glede dopusta, pa menda me bodo v drugo pisarno prestavili. Ojojjj, sem, ravno prej govorila s sodelavko in pozabila vprašat, če bo kaj novoletne zabave.... Drugače oa tudi jaz hodim v službo v Ljubljano, delala bom pa po sedem ur, razmišljam tudi o šestih...
Tu nas je kar nekaj kofetkaric, ampak se nekako ne moremo uskladiti, a ne, enkrat je bolezen, pa služba, pa še marsikaj...

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.11.2010 22:09:37   
Aninchy
Hejla!

ROmama
- user posted image user posted image user posted image da bi se le čimprej rešili tega prehladauser posted image

kajenje v stanovanju - mava en del hiše in prej se je povsod kadilo, zdaj pa pri nama ne več, na drugi strani pa tast kadi za nas vse!user posted image Odprem vrata za tja in kr buhne v mene včasih....

levinjica - mi smo še vedno zdravi.user posted image (že trkamuser posted image )

dopust - pojma nimam, nism zaposlena zdej in nisem še nikol blauser posted image - v šolo sem hodla user posted image

blanči -
DOBRODOŠLA! Jst čvekam tle zraven, na kavici pa zaenkrat še nisem bilauser posted image ampak vse se da hitro spremeniti ane?user posted image

najlepša leta - hmm... ne bi vedla - jih morm prvo sprobatuser posted image user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.11.2010 22:20:15   
Anonimen
Čer!
No se še tukaj na hitro javim!
Morim povedati ,da se je za vrtec vse srečno končalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem kar vesela.
Drugače vse postarim Ema mi spi po 12 ur,pridna zaenkrat glede spanja.
blanči dobrodošla ,no tudi mi smo v Celju velikokrat.
No res 34 let še ni tako hudo,za kavico pa vedno.
Lepo se imejte lepo noč!

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
3.11.2010 23:16:03   
Aninchy
No, ko sem se že glih naučila, pa prpopam eno slikco našga sončka še semuser posted image

user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.11.2010 8:23:37   
ROmama
Dobro jutro,
mi smo dobili vrtec, ne pri nas, ampak na Trnavi. Danes grem podpisat pogodbo in se dogovorit, začele bova s 1. decembrom. Malo več časa mi bo šlo za vožnjo, ampak bo že. V službo grem pa 23. decembra, si nisem upala reči za cel december.

Levinjica super za vrtec, a ste v redu, ko si na FBju pisala, da ste slabo spali, pa da joka

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.11.2010 10:28:01   
Anonimen
Zdravo!
Kako ka mamice?Ta debata je čisto pozabljena,se bolj malo javljamo.
Mi spimo ponoči bolj slabo ,danes je končno spala celo noč.Smo prehlajeni ,spimo bolj malo,jemo za eno silo,pijemo pa kar lepo.
Romama super za vretc,no boste nekaj km več naredili.Otroci so zdravi.izkoristi še ta mesec pa še nekaj dni ,..uživaj!
Mamice javite se kaj.
Lp.

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
10.11.2010 12:25:20   
Aninchy
levinjica in ROmama - user posted image user posted image user posted image super, da sta zrihtali vse glede vrtca!

levinjica - pikapoke za vašo "nočno smeno"user posted image user posted image user posted image user posted image - da bi jo le ukinili!!user posted image

No, mi smo tudi vredu, danes smo dali skoz drugo cepljenje, pa zaenkrat še ni posebnosti, upam, da jih tud ne bouser posted image
Naš mali (že trkaaam!!) še do zdaj ni bil resno bolan, HB, moj je mel vmes gripo, pa se ni nič tamalega prijelo, čeprav ni dojenuser posted image Pravijo, da je treba bit čim več zunaj in midva sva in mogoče tud to pripomore k boljšemu zdravjuuser posted image no, imejte se skrajno lepo...

..... pa še nekaj.... bliža se VESELI DECEMBER!! Jst kr ne morm verjet?!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.11.2010 11:21:49   
egleria
helou punce!

joj se opravičujem, sem kar malo pozabila na to temo. je dragi malo več doma ker si odpira sp in ma kr na bregu pri polzeli pisarno pri starših doma. danes sva mislila it zraven tja pa sem potem izvedela da je tašča tudi bolana. vsi nekaj zbolevajo user posted image upam sam da mojega malega sončeka nič ne doleti
romama in levinjica čestitke za vrtec
kajenje midva sva kadila včasih, jaz sem nehala ko sem zanosila, moj malo kasneje. sva pa takrat še živela pri tašči in tam se kadi samo zunaj ali pa v kletnih prostorih. zdaj pri nas v stanovanju pa more vsak kadilec na balkon user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.11.2010 21:42:25   
Anonimen
Se še tukaj malo javim,Mi smo uredu,prehlad je minil ,spimo tudi lepo celo noč nazaj.
Samo vreme imamo katastrofalni..kaj je danes pihalo .Smo bili popoldan v Celju ,pa skor nič ni pihalo.
Za vrtec pa res super,da sem dobila .Samo mi je tista ,ko je podatke pisala ob začewtnem vpisu malo zaj. mi je napisala ,da gre od 1.1.2011 v vretc.So komaj danes videli ,ko sem nesla vlogo za zmanjšanje plačila vrteca .Se morim v ponedeljek  zglasiti ,da popravijo datum.Zmoti ,se lahko vsak.
rožica2 kako kaj tvoj sinek v vrtecu..je priden ,rad hodi ..javi kaj..
aninchy ja res se bliža veseli december že krasijo trgovine.No naša princeska mala ,še tudi ni kaj resno bila bolana ,tisti blagi prehladi in to je to .Vročine še ni imela hb.
egleria ja super za tvojega dragega!Ti živiš sedaj na Bregu?Jaz sem tudi občutliva ,do tistih ,ko so bolani ,ne grem z otroki v bližino ,ziher je le ziher.
Romama naša princeska je zdaj ured...

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
13.11.2010 6:55:23   
rožica2

hey.sm že dvakrat celo litanijo napisala ko pa potrdim mi pa vn vržeuser posted image uglavnem naš gre ful rad v vrtec smo ful zadovoljni.učeri smo bli 3ure v dežurni ,se niso mogli odločit če bi šli v bolnico.je dobil laringitis,sam na srečo je dans mal bolš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.11.2010 13:12:26   
egleria
levinjica ne ne živim na bregu user posted image sam na obisk sem misla it tja user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.11.2010 17:50:49   
modrasmotka
jaz sem tudi zadnjič nekaj napoisala pa me je ven zabrisalo user posted image user posted image
posteljo sem naši miški prestavila v drug kot in je začela cele noči dremuckat.pa čaja tudi ne spijemo več čez noč.
ja pa za miklavžeka sem ji v pikapolonici kupila dojenčeka ko ima eno uspavanko in mu obraz sveti je tako navdušena da ga kar samo nosi in za spat.......

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.11.2010 9:27:21   
ROmama
Zadnjič sem nekaj pisala, ptoem pa mi je vse ven vrglo. Upam da bo tokrat uspelo.
Torej v službi sem se zmenila, da pridem delat 23.12. tako za praznike, ko je malo zatišja, da se privadim, Emo bom pa začela uvajat že s 1. decebrom, če bo le kolikor toliko zdrava. Včeraj sem dala vlogo za 7 urnik, v službi se strinjajo, obeta se mi tudi napredovanje, novo delovno mesto seveda, pa nova pisarna. Po svoje se veselim, čeprav mi šefica kar ni hotela preveč govoriti o delu, ki me čaka, je rekla naj še ta mesec uživam. Ah sem že zdanjič pisala o dopustu pa to, skleroza pa touser posted image
Modrasmotka in Rožica * kako sta pa kaj vajina sončka, sta veliko bolna? Jaz sem včeraj spraševala v otroški ambulanti, kaj je za narediti, ker je mala cel čas prehlajena. Povedali so mi, da načeloma za prehlad ni bolniške, razen mogoče za par dni.
Naša Emica že cel mesec boleha, iz prehlada gre na kašelj, pa spet iz noska, kašelj,.... Tako rada bi ji pomagala, pa ne vem kako. Bo že mogla te bolezni skozi dati, eno leto bo verjetno kar težko.

Neposredna povezava do sporočila: 347
18.11.2010 11:34:15   
Aninchy
ROmama - user posted image user posted image user posted image za napredovanje!user posted image pa user posted image user posted image user posted image da se pozdravite!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.11.2010 13:09:59   
ROmama
Hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.11.2010 21:13:14   
egleria
romama čestitke za napredovanje
glede prehlada: ja zna se vlečt po cel mesec. nimaš druge kot da ji čimveč ponujaš za pit pa noseka čistit redno s fiziološko. Patrik je bil zdle tud skos nekaj prehlajen. sam HB nič hujšega..

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!