Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.8.2010 21:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobeer veče.. Se malo javim preden grem spati.Moj je ponoči v službi ,princeske že spijo.Dva dni smo kar feštali,torte imam zaenkrat dosti ,se mi jo nič ne lušta več,Drugač smo uredu,V sredo se končno šola začenja... modrosmotka..jka res nas je malo gor ,ko čvekamo...vzunaj se je pa res uhladilo.. aninchy ..mi smo dobili vrečo za dež zraven vozička ,to je kar pametna zadevca.Mi drugače ne hodimo z vozičkom ven na dež. Ja nič lepo se imejte ,če bo katera za kavico ,se pa naj javi...lahko noč...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.9.2010 7:07:43
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro.tema je pa res čist zamrla.uglavnem da vam povem da smo dobili vrtec sicer odločbe še nisem dobila,jo dobim žez 10dni,sem pa kr klicala v vrtec kaj je zdej da grem kmalu na šiht in morem vedet kam otroka dat.pa je rekla da 100% dobimo ,ker sta se še dva itak izpisala tak da je še frej. mam pa eno uprašanje.oktobra mi poteče OD,a ga morem prej podaljšat oz.dat novo vlogo ker gre tamali v vrtec,al to nima nobene veze? nč lepo se mejte pa kej pište
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.9.2010 12:33:57
|
|
|
|
modrasmotka
|
pa se res nič ne javlate.sem mislila da ste se že med tem časom zmenile najmanj za kofe.sploh nisem imela časa pokukat na forum rožica kdaj prideš se zmenit kdaj in kako začneš delat?prideš z malim?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.9.2010 14:38:16
|
|
|
|
egleria
|
rožica super za vrtec
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.9.2010 20:27:49
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-verjetn bom drug tedn en dan pršla,ja bom pršla z tamalim če nebom mela varstva
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.9.2010 20:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Tukaj je pa res zatišje... Mi smo uredu ,zdravi začela se je šola. Se bolj poretko javlajm velikokrat ni časa.. Za kavico pa ne vem kako se bomo zmenile,jaz sem zato ,da gremo,pa zutri bi mi bolj pasalo ,ko pol moramkuhati ,ko pride taveča hči iz šole... rožica5 super za vrtec.Prav si naredila ,da si poklicala,verjetno bi oni čakali ,do konca ,pa bi te zadnji dan klicali. Za otroške je pa najboljše ,da se oglasiš na CSD ,tam ti bodo najbolj natančno povedali.Jaz sam vem ,da ti otroške zmanjšajo,ko gre otrok v vrtec in šolo. modrosmotka res slabo kaže za kavico,ti tudi nimaš časa za računalnik.. Lepo se imejte,se še pišemo kaj...lp...lahko noč...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 9:51:46
|
|
|
|
ROmama
|
Kuku, spet doma iz morja. Imeli smo se super, veliko prehodili, pa tudi malo morja preizkusili Vidim da se vam ni uspelo zmenit za kavico, bi se mogoče ta teden tako da bi še Rožica prišla, saj te kamlu čaka služba. Čestitke za vrtec. Upam, da bo tudi nam uspelo noter priti. Jaz bom mogla tudi iti zmenit za dopust pa to, mogoče mi letos ne bo še treba v službo, če skoritim dopust. Evo, mi je uspelo spiti kavico, zdaj pa liikkkaannjjjeeeee
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 12:35:57
|
|
|
|
rožica2
|
dan.evo js sem dans vse zrihtala na zavodu.sam mi je paful butast da ko gre otrok v vrtec ko dobiš še eno položnico zravn,ti pa 20% zmanjšajo otroške drugač pa dejte mi povedat a vse kupujete prve čevelčke od cicibana?js grem drug tedn v nabavo pa nevem,ker men je pediatrinja rekla da zdej po novem pa priporočajo čimbol navadne čevlje da niso ortopedski .zdej pa nevem kake nej mu kupim?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 13:15:02
|
|
|
|
Zibka
|
Jst tut čakam na kofrtkanje Čeveljčke tudi jaz ne bom kupila ortopedske ala Cicban, ampak te čim bolj brez opore: tako se mišice stiopala same utrdijo in držijo nogica, c nasprotnem primeru pa nogica ostane mlahava, ker nalogo mišic prevzamejo ortopedski čevlji. Gledala sem že Pediped, ipd znamke (se sliši kao navadni čevelji in ne ortopedski, pa imaš občutek da je tudi cena navadna- no!) Imam pa vprašanje, kako ste po vrsti uvajale meso: mi smo še vedno samo na teletini, pa ktere ribe lahko je 9 mesečni otrok? LP
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 14:08:25
|
|
|
|
rožica2
|
zibka-js sem mu najprej uvedla piščančje in pa puranje meso,pol sm mu pa tud že dala govedino pa teletino ampak mu je ne devam velik ker je bol trdo meso,drugač mu pa damo še svinjskega nisem dala.glede ribe lahk po moje daš kako postrv al pa tuno,kej drugega mu js še nebi dala.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 16:12:19
|
|
|
|
modrasmotka
|
romama lepo da ste uživali na morju.a vam ni bilo premrzlo? rožica ko prideš se v firmo zmenili daj prinesi malega zraven pa pridi kaj na avdija d4 se pokazat-prosim. jaz sem tudi prinesla kajo zraven,je zala z takim navdušenjem priletela jo pogledat.pa imaš potem izgovor,če ti kdo reče da nsii pripeljala otroka pokazat rečeš samo saj sem,ampak očitno nisi bila na tej smeni......pa te fore kje ej pa kaj aninchy??? se že tudi ni lep čas oglasila pa zibika? ja ta teden pa delam jaz zjutraj,tako da nebom mogla priti na kavico,če se bote že zmenile
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 16:55:54
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka kje ej pa kaj aninchy??? se že tudi ni lep čas oglasila pa zibika? ja ta teden pa delam jaz zjutraj,tako da nebom mogla priti na kavico,če se bote že zmenile Hej hoj! Sej sem tu, sam nimam nič kaj ekstra za napisat... berem vas pa redno, to pa res Ma kaj vem, midva skor vse dneve vozičkama, men prav paše tale temperatura, v vročini mi ni blo všeč, zdej mi je pa še mama moja prinesla zaščito pred dežjem za voziček in zdej sva kr skos zuni, ker se mi ni treba bat, da ga zmoči js mam pa zraven skos zložljivo marelo, tak da je fajn. Evo, zdej se je činki naspal, počas se boma najedla pol pa spet ven!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 20:44:05
|
|
|
|
egleria
|
od rib lahko je: postrv, orado, brancina za ostalo pa ne vem.. mi smo začeli s puranjim in piščančjim mesom. telečje, goveje pa je jedel samo od mr.Hippa a zdej pa ne več ortopedski jooj sej ne veš kaj bi še radi.. kje pa naj pol šuhe kupijem??
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.9.2010 21:55:15
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria a zdej pa ne več ortopedski jooj sej ne veš kaj bi še radi.. kje pa naj pol šuhe kupijem?? mislim, jao, še mal, pa bojo doma narjene cokle najboljše al kaj?!?
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.9.2010 8:47:26
|
|
|
|
ROmama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy IZVIRNO SPOROČILO: egleria a zdej pa ne več ortopedski jooj sej ne veš kaj bi še radi.. kje pa naj pol šuhe kupijem?? mislim, jao, še mal, pa bojo doma narjene cokle najboljše al kaj?!? Modrasmotka - jaz sem se šla dvakrat okopat v morje, mož pa Luka tudi, Emi se pa samo nogice namočila. V petek je bilo morje tako toplo, da bi tudi Emo dala noter, pa sem si premislila. Drugače pa smo se bolj igrali ob morju na mivki, za čofotanje do kolen pa tudi ni bila premrzla. Glede hrane sem pri Luku ful komplicirala, pri Emi pa ne, v bistvu je isto kot mi, že tako ali tako manj solim, ali pa potem dosolim. Oh to vreme, mene kar moti ta dež, tamala je v vozičku najbolj pridna, mam danes en kup opravkov, pa se mi z avtom ne ljubi iti, mah v Celje bom že morala, na banko, še sreča, da imajo tam garažo, Samo je pa draga - 1,80 na uro
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 14:26:13
|
|
|
|
Zibka
|
Mamice, ali bi katera hodila v Olimpus (Žalec) na telovadbo: mene zanimajo samo taki programi, kjer je otroček lahko zraven, ker nimam varstva. No in tu imajo 2 taka programa- eden dopoldne in eden popoldne. Naslednji teden imajo dneve odprtih vrat in imajo zastonj vadbe- a katero zanima? Js iščem motivacijo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 15:06:37
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Mamice, ali bi katera hodila v Olimpus (Žalec) na telovadbo: mene zanimajo samo taki programi, kjer je otroček lahko zraven, ker nimam varstva. No in tu imajo 2 taka programa- eden dopoldne in eden popoldne. Naslednji teden imajo dneve odprtih vrat in imajo zastonj vadbe- a katero zanima? Js iščem motivacijo kok star otroček pa je lahko zraven pa kdo ga pazi itd? mal več info prosim
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 15:10:54
|
|
|
|
Zibka
|
Kolikor vem, otroček zraven telovadi: oz ga imaš kot "utež" (ojej, se grozno sluiši). Mislim, da mora bit star od 3 mesecev naprej.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 17:14:45
|
|
|
|
egleria
|
ooo to je pa super bom še razmislila..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 20:16:30
|
|
|
|
ROmama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Mamice, ali bi katera hodila v Olimpus (Žalec) na telovadbo: mene zanimajo samo taki programi, kjer je otroček lahko zraven, ker nimam varstva. No in tu imajo 2 taka programa- eden dopoldne in eden popoldne. Naslednji teden imajo dneve odprtih vrat in imajo zastonj vadbe- a katero zanima? Js iščem motivacijo Jaz bi, samo nisem ravno za med same suhice, saj veš. Pa fajn bi mi bilo v dopoldanskem času, koliko pa stane, če sem prav videla: za 8 obiskov 49 €, ali 12 obiskov v enem mesecu tudi 49 €.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 21:32:14
|
|
|
|
egleria
|
a to je za oba programa ista cena? ma js bi ful hodla sam ne vem še na katerega, ker se mi fax začne oktobra..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 22:25:53
|
|
|
|
Zibka
|
Sem klicala v Olmpus in pravijo, da je tole cenik za obe vadbi z dojenčki (Hot mami je popoldanska vadba in tista vadba z dojenčkli, ki je dopoldanska). CROSS FIT+KETTLEBELL+TRX+FLOWIN ter INDOR CYCLING ter FIGHT 2B FIT ter HOT MAMY 12x uporaba dvoran velja 30 dni 49 € 8x uporaba dvoran velja 30 dni 39 € 4x uporaba dvoran velja 30 dni 29 € 8x uporaba dvoran velja 60 dni 49 € enkratna uporaba dvoran Punce, pejmo probat naslednji teden, ko je zastonj, pol pa se bomo odločile, če je nam in našim dojenčkom sploh všeč. Romama, prosim ne govori tako, da ne spadaš med suhice. Kot prvo je bit debel/suh samo 1 segment človeka, kot drugo pa potem tudi jaz ne bi smela tja Koliko sem te spoznala, imaš pa kondicije toliko kot 5 suhic skupaj, tako da
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.9.2010 23:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav še tukaj.. Kako ste kaj.. Mi smo kar uredu,premankuje mi časa za računalnik.. Vidim ,da z kavo nič ne bo.. Jaz bi tudi hodila na to telovadbo z našo princesko.. Lep pozdrav in lepo deževno noč...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 9.9.2010 8:31:57
|
|
|
|
Aninchy
|
Daaaan! Evo, vas mal preberem, ker mi tamal že drugo rundo drema, jst pa lepo s kavico tle za računalnikom... mmm ni ga lepšga Včeri naju tud dež ni ustavu, sma bla skor cel dan zunaj... imava zdej dežno prevleko in jst sm si vzela dežnik zraven, pa je lepo šlo brez problemov! Martin je tud skor cel popoldne spal ker ga je dež uspaval, ko je ropotalo mu nad glavo. In jst budala : prideva midva domov, otroka nesem gor (mamo 5 stopnic za v hišo...), voziček sm pa pol hotla, ampak je mali bil že lačen in sem mu šla za jest nardit in sem pozabla na voziček in čez kako uro (!!) pride tast domov pa vidi voziček zuni čist mokeeeer!!! Jooooj, sem jezna! In zdej ga sušim... sej ne vem, a je že suh ali ne, niti nočem it pogledat, da si ne bom kuj dan pokvarla Nič, lep dan vam želim... prejle je toook lepo sonček sijal v okno, da sem ga odprla in je blo prav toplo! Tak da smo malo luftali... Lp!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?